20100205

MELUNGEN / MARILYN MONROE



<> ELvis Presley (Graceland'li) huri GENli değil miydi ve meluncan olarak biliyoruz onu.
Evet ikisini birden taşıyor Presley ve bir de size tamamen ESMER bir meluncan söyleyeceğim: Simsiyah saçlarıyla dünyanın en meşhur SARIŞINI olan birini söyleyiniz. Bir kadın.
<> Mariliyn Monroe
;) Bakınız simsiyah saçlarıyla dedim. Gerçekten de esmerdir o!
Size bir Meluncan ailesinin de ismini vereceğim:
Kentliler anlamında>>>> Kenneth ve/veya Kennedy (Kand=SemerKAND gibi)
<> JFK
Meluncanlar arasında en yaygın soyadıdır KENNEDY. Sadece JFK değil (kardeşleri Ted, Bob vb.) onlar da bu geniş Kennedy ailesinin üyesidirler.
Kendinin Meluncan olduğunu söyleyen yığınla insana bakınız: en az on tanesinin soyadı Kennedy'dir. Zaten kennedy’nin ing. sözlükte HİÇBİR ANLAMI yoktur. (Aslı Kenneth)
<> Demek ki meluncanların kimi İrlandalı kimi Yahudi kökenli kimi de Anglo Sakson aileler ile kaynaşmışlar zaman içinde kaptanım..ama genetik bilimi bu kişilerin gen köklerinin meluncan olduğunu isbat ediyor.
Evet Ahi, çünkü burada iki asimetrik/asenkronize GEN bulunuyor. Bu asimetriye MELUNCAN adı veriliyor. Kanseri kolay yeniyorlar. Kanserden ölenleri yok. Neden?????? Yorum lütfen.
<> Gelecekte kanser yok.
;)
<> zulkarneyin geni kansere aşılı olduğu için mi?
<> Kan bağlarından.
ve baba veya anneden biri GELECEKTEN olunca immünite sistemi de buna hazırlıklı oluyor. İmmünizasyon doğal olarak onlarda var. Yani onlara kanser zerk edilince (enjeksiyon) bir yerlerinde küçük bir ur/tümör oluşsa da bu doğal kanser aşısı olabiliyor.
<> panzehir
Evet tüm yorumlar doğru. Bir şey daha: Sarışınlık ve esmerlik onların elindedir. Mesela Jana koyu bir esmer ama sadece saçları 2000'li yıllarda saf ve som sarışın fakat 2050'li yıllarda ESMER. Marylin acaba esmer mi sarışın mı? Bir esmere sarışınlık nasıl oluyor da bu derece yakışıyor? Ve Graceland'ın texture'unu yazan bir ZENCİ ama SARIŞIN. Demek ki iki ayrı zamandaki gen içinde bir DÖNÜŞÜM oluşuyor. Yani esmer sandığınız bir Meluncan bir dönem sarışın olabiliyor. (Graceland müziği simon'ın, Text ise GELECEKTE yaşayan zenci kökenli bir sarışın'ın) Bir dönem zenci bir dönem sarışın olmak nasıl bir duygu acaba???? (Melun iki GEN'in doğal sonucudur.)
Zaten gelecekte isteyen geniyle oynatabilecek, gen makyajı denen bir yöntemle bir dönem esmer takılabileceksiniz. Bir dönem sarışın. Pigmentleri okside etmek çocuk oyuncağı kadar basit teknoloji. Nasıl ki saçlarınız AĞARIYOR ise bunun aynı mekanizmayla sizler bu yıl sarışın olabiliyorsunuz. Gelecek yıl ise bir zenci belki de...
MODA MODADIR! ;))))
<> inanılır gibi değil :))
(Sadece saç renginizle oynayabilirsiniz, saçlarınızın düz veya kıvırcık olmasını DEĞİŞTİREMEZSİNİZ) Marylin'in saçı NE RENKTİ? Şimdi yanıtlayınız lütfen!
<> boyalı hali sarı=)
<> hem kahverengi hem de sarı:)
Marylin İKİ DÖNEM yaşadı, esmerdi boyadı sarışın oldu. Sonra bir de baktı ki boyamadan sarışın oldu, (Saçları alttan siyah değil sarışın çıkmaya başladı)
Meluncanlar arasında ZAMAN farkından dolayı (iki KARN) böyle sürprizler vardır. İkinci inanılmaz sürpriz ise kronolojilerinin tıpatıp benzemesi. Yani A ve B evrenlerinin AB birleşik (hemzemin) olarak paralel davranması zorunluluğudur. (Üşenmezseniz Lincoln Ve Kennedy gibi iki meluncan'ın 36 inanılmaz benzerliğini sıralayabilirsiniz)


Hans Von AIBERG

No comments:

Post a Comment