20100205

MELUNGEN / SOREZ


Meluncanlarda Sorez denen bir özellik vardır. Ki bu paranormaliter fenoman başka hiçbir ırk ve gen de yoktur.
Sorez veya Söres de denen bu özellik, gen muayenesinde insanların geçen yıla kadar çıkarılan GEN haritasında sadece Meluncanlara ait olan bir özelliktir. Mesela bir Meluncan Uzay Humması denen (henüz 60 yıl kadar bilmeyeceğiniz) bir rahatsızlığın BAĞDAŞTIRICI genlerini haritada gösterirler. Yani gelecekte bir uzay tabanlı hastalık türü oluşmuş, sonra bu hastalığa çare bulunmuş (mesela aşı yapılmış) ve bağışıklık kazanmış biri Zülkarneyn tipi olarak geçmişe gidiyor ve evleniyor geçmişteki bir kadınla...
Doğan çocuklarda SOREZ özelliği var. Yani KATMA bir genom adresi daha var! Oysa bu hastalık daha bulunmamış ve gözlemlenmemiş. Ancak uzayda ve kolonilerde doğup yaşayanlar için geçerli! Beni hissediyor musunuz?
(Hayret Söres'i yasaklamadılar)
Bir meluncan'ın meluncan olması için SORES/SÖRES/SOREZ içermesi gerekiyor. Zülkarneyn'lerin geçmişteki evliliklerinden doğan ÇOCUKLARI hiçbir zaman uzaya gitmedikleri halde SOREZ sendromlarına aşılılar.
<> söres icin bilgi bulamadım web te
Bulamazsınız Alfamca. Ben bunun koloniler döneminde ortaya çıkacağını söylüyorum. Yani bu deyim henüz bulunamadı, adı konmadı. Çünkü kolonilerde yaşayanlar yok, onların klinik vak'aları falan da yok. Ama ileride Sorez kelimesi ortaya çıkacaktır. Yani bu terminoloji henüz ortaya atılmadı.
<> "Canker sores are a type of mouth ulcer." demişler bir yerde.
O ağız kanseri. Bizim kelimenin aslı, İspanyolca Suarez gibi. Ama onun daha Fransızca telaffuzu kabul edilmiş.
Suarez erkek; Söres dişi(isim)

’Uzay Humması denen (henüz 60 yıl kadar bilmeyeceğiniz)’
;) Baştan söylemişim zaten...



Hans Von AIBERG

No comments:

Post a Comment