20100205

MELUNGEN / ZÜLKARNEYN1

Sırada ne var ? Zülkarneyn1.
Düşünün ki 13 bin yıl geriye geliyor ve GEN olarak bu MESAFEYİ (zaman aralığını) geçmişte evlendiği bir Kızılderili (o dönemin Amerika Hititleri) bayandan olan çocuklarıyla sürdürüyor.
Yani levanten (leventler) Amerika'ya gitmiyor! (Barbaroslular, bizim kısa tulum giymiş bahriyeli askerlerimiz.)
Ve Sakallı ve Mavi gözlü çocukları oluyor ve sarışın Kızılderililer. Tıpkı Ali imran gibi ali MelunGEN'ler bir AİLEDİR meluncanlar.
<> (kızılderili efsanesinde [ESTEBAN] böyle beyaz ırktan bir kurtarıcı çok zikredilir)
GEN'leri zaman aralığı dinlemeden ortaklaşan bir ALİ (aile) Meluncan! Huri değil ama özel bir sınıf ve Amerikan coğrafya adreslerinin tamamına yakını bu isimlerden oluşuyor. (Zülkarneyn1 dolayısıyla)
<> 62 + ali imran + ali meluncan ?
Hayır Ali İmran HURİler ama Meluncanlar Huri değil. Huriler çağdaş evliliklerden, Meluncanlar iki zamanlı (zül+karn+eyn) seçilmiş anne ve babalardan doğan kuşaktır. Şöyle düşünün:
Bir şekilde mesela bundan 280 yıl geriye gittiniz ve evlendiniz. Ve çocuklarınız oldu. Oldu ama.... özel bir AİLE >>>>>>>MELUNCAN
Baba ve anne birbirleriyle yaşıt ve çağdaş değil. İşte Meluncan BUDUR! Bu genleri taşıyan ÇOCUKLAR.
Zülkarneyn'in BATI yolculuğunda, Doğu yolculuğunda İKİ evliliği var. İkincisine TURANLILAR deniyor. Dede Korkut mu daha eski yoksa onun atası olan Zülkarneyn mi daha eski?Yorumlarınızı bekliyorum. (Okunuyorsunuz.) Hani bir y ve x hikayesi var ya.
<> Yumurta-Tavuk hikâyesi.
(evet tavuk ve yumurta meselesi)
<> Zülkarneyn
<> Tarık suresinin bizim açımsadığımız ilk anlamından ayrıca ZulKarneyn-1 içinde bir başka anlatımı açığa çıkıyor diyebilir miyiz kaptanım?.. (geri dönülerek taşınan genler ölçeğinde)
<> Çocukların hastalıklara karşı bağışıklık sistemlerinin güçlü olmalı?
<> cycle
<> ikizler paradosu gibi bir şey
HİTİTLER BİRDEN yok oldular. Anadolu birden boşaldı. (link lütfen)
Tötonlar (teuton, teutes) birden yok oldular. (link lütfen)
Teuton ırkı HİTİTÇE konuşuyordu.
Anadolu'da Amerika'da ve Skandinavya'da HİTİTÇE (Meluncanca) niçin konuşuldu, niçin birden hepsi YOKOLDULAR?
<> Gizemli bir başlangıç ile gizemli bir son arasında "gizemli son"
<> topolojik bir olgu
<> HİTİTÇE HANGİ DİL AİLESİNDEN??? ?????
<> nesice mi etice mi?
<> Hititçe güya Hind-Avrupa dil âilesinden.
<> dil kökenini henüz çözememişler ama yazıları sanskritçeye benzer bir çivi yazısı.
<> Hititlerin binlerce yıl, hatta tarihi çağlardan önce Anadolu'da ilk büyük imparatorluğu kurmasıyla, etnik ve dil kökeni sorununun henüz çözülememesi, bu iki uç nokta arasında duran sorunlu belirsizliğin en iyi örneği sayılıyor.
Eti>>Atatürk'ün koyduğu isim. Oysa yanlış. Çünkü bir HATTİ bir de HİTİT var, ikisi aynı değil. Hattiler Sümer ve Elamlılarla kardeş ama Hititçe ve Turan dilleriyle Teuton dilleri uzak coğrafyaya rağmen KARDEŞ. Pekiyi KİMDİR bu meluncanlar?Şimdi özellikle Teuton ırkının birden nasıl Skandinavya'dan yok olduğunu gösteren bir link bulabilir misiniz? Birden yerlerini GERMENLERE bırakıyorlar.
<> filadelfiya kromozomu ile ilgili mi kaptan? (meluncanlar)
Zaten o kromozom benim NİCK'imde var dr. ;)
Mississippi + Tennessee
TEUTON denen bir ırk vardı ve bunlar GERMEN değildi. Çünkü Germen olduklarını bilmek için o ırkın VAR OLMASI gerekir, ama tarihten BİRDENBİRE SİLİNMİŞ BİR TURAN IRKIDIR TEUTONLAR. Tört-Ongurlar (4 oğulları), yani dördüncü kabile de deniyor.

Hans Von AIBERG

No comments:

Post a Comment