20100109

CENNET&CEHENNEM / TEVRAT'TA CENNET

Eğer Tevrat'ı iyi okuyanınız varsa bilecektir ki, Yahudi inancında herşey dünyada olup bitecektir. Aden (Bugünkü Aden, Hadramut ve kısmen Yemen) Buraya sırf yahudiler için bir cennet (Kur'an'da ADN Cenneti) kurulacak. Diğer başka milletler ise çölde ebedi kalacaklar.

Yani kıyamet dünyada olacak. Yahudilere dev bir VAHA kurulacak. Diğer milletler ise kafir olduktan sonra (Yahudi olmayan herkes kafirdir bile demiyorlar. Doğuştan Yahudi olmanız gerekiyormuş.)

<> TEVBE 72: Allah, mümin erkeklere ve mümin kadınlara, içinde ebedi kalmak üzere altından ırmaklar akan cennetler ve Adn cennetlerinde güzel meskenler vadetti. Allah'ın rızası ise hepsinden büyüktür. İşte büyük kurtuluş da budur.

Evet, ne yapacaksın ki,
Tevrat'ta,
kıyamet=dünya
Mahşer=Arap çölleri
Aden=Sırf yahudi Cenneti

Onların inançları bu, ne yapabiliriz ki?

<> onların dini onlara bizimki bize

İşte bu yüzden onların dünyası çok dar.
evren=Dünyadır

Bulutlar üzerinde Allah (Yahowa) var. Arada bir aşağıya iner. Oğlu olan Ezra (Üzeyir) ile güreş tutar. Üstelik oğlu onu yener. Allah(1) da oturup ağlar ve üzülür.

Aden'de kendini bahçeye sürgün eder. Saltanatını da Ezra'ya verir. Oysa Kur'an Üzeyir için ne yazıyor? O ayeti bulursanız, Tevrat'ın bu iftirasına Allah'ın tepkisinin çok büyük olduğunu görebiliriz. buldunuz mu?

<> 9:30. Yahudiler, Uzeyr Allah'ın oğludur, dediler. Hıristiyanlar da, Mesîh (İsa) Allah'ın oğludur dediler. Bu onların ağızlarıyla geveledikleri sözlerdir. (Sözlerini) daha önce kâfir olmuş kimselerin sözlerine benzetiyorlar. Allah onları kahretsin! Nasıl da (haktan bâtıla) döndürülüyorlar!

Öldükten sonra Yahudiler mezardan çıkacaklarmış. Ne varsa bu dünyada varmış. Onlar ADN hurmalıklarına Biz de volkanlara çöllere. Cennet ve Cehennem inancı Tevrat'da böyle.


Hans Von AIBERG

No comments:

Post a Comment