20100109

CENNET&CEHENEM / CİNSELLİK

Sosyal boyutlar çok önemli:
Cennet'te bile SOSOYOLOJİ var!

Ve Cinsellik Cennet'in vazgeçilmezlerinden. Adem ve Havva o yasak meyveden sonra kendilerini yaprakla örtmeye çalışmışlardı...

Öteki dünyada...

1. Cehennemde seks yoktur. (Bir fırında-Kızarmakta olan tavuk ve horozun seks yapacağını düşünmeyiniz.)

2. Cennet'teki seks "Adem ve Havva'nın Lanetli ağaçtan yasak meyveyi yedikten sonraki durumu gibidir. Önceden sadece birbirlerine aşk hissederken. O meyveyi yedikten sonra "Çıplak olduklarını hatırlamış" hatta gerdeğe girmeye kalkışmışlardır.

Cennetteki diğer cinsiyetten (Huriler) utanıp yaprakla kendilerini örtmeye çalışmışlardır. Adem sadece önünü, Havva ise hem önünü hem de göğüslerini kapatmıştır. (Kur'an'daki ZİYNET budur!)

Ve evlilik dışı ziynetlerin açılmaması da Nur-31. ayette emredilmiştir

İşte Cennet'e gidecekler için cinsel yaşam, Adem ve Havva'nın "Cinsellik" oyununun arkasıdır. Yani kovulmasalardı, orada cinsel birleşme halinde olacaklardı. (Yorgunluğu olmayan bir mekandır orası. Organik ifrazatları, hayız, nifas, ter vb. de yoktur.)

Yani sorulan soruların başında "Cennet'te cinsel faaliyet var mı?" sorusunun yanıtı evettir. (Kendinizi kovulmamış hissederseniz, bu yanıtı siz de bulursunuz.)

Ve bir de üçüncü bir Cennet var:
Sabıkun...

Orada hem Huri, hem insanlar hem de cinsellik bambaşkadır. Oranın atmosferi, kalbinizi çarptıran ve ilk aşk gibi ilk aşkın "Hani kalbim duracak gibi oldu" dediğiniz o anıdır.

O an süreklidir.

Cennetteki tüm ekstra zevkler ise bu bazın üzerindeki sonsuz zevklerdir. O zevkleri (Vehhab) bilmek mümkün değildir.

Ama en üstteki o mekanda "Allah'a yakınlık ölçüsünde" her şey daha tutkun, daha yüksek frekanslı, daha doyurucudur.

Yani kötü bir benzetme ile "Adrenalin" sürekli ve yüksektir. Umarım hiç değilse bir kısım Cennet ile ilgili sorulara yanıt bulduk Kur'an'dan...

Özel olarak yazmam mümkün değil... Çünkü o aile hekimliğinin işidir...

Ve Cennet'te seks var mı?

İnanılmaz miktarda e-mail aldığım için şu yazacaklarıma kulak verelim:

Önce "Topyekün seks" den söz etmeliyim. Bizler Külli AKIL, Külli Ruh, Külli Nefs gibi BİR TEK birimden yaratıldık.

Akıl/Ruh BİR BÜTÜNDÜR. Su gibi , okyanus gibi...
Ama NEFS , bunu parçalara ayırır.

Yani o okyanusu şeffaf türlü boyutta cam kablardan , sürahilerden ayırmakta ve her bir kab içindeki su (aklı-ruhu) BİR BARDAKTA NEFS içinde bloke etmektedir.

Şöyle diyelim, eğer cam diye bir şey olmasaydı akıl/ruh bir bütün yani okyanus olarak TEK parça yaratılmış olacaktı. Ama Aynı okyanustan, suyun miktarını hiç eksiltmeden türlü saydam bardaklar oluşturunuz . Saydam bardak NEFSİNİZİN limitleridir.

Tüm saydam bardaklar-pipetler vb. külliyen BİRLEŞİK KABLAR olarak birbirine bağlıdır. Biçimi , eni ne olursa olsun (Bitki nefsi, hayvan nefsi ve İnsan-cin nefsi) BİR TEK HİZADA görünen su seviyesi ile birbirlerine eşittir.

Nefs denen şey, KÜLLİ okyanusa dokunmadan, onun yapısını değiştirmeden, bir cam fanus içine hapsedilmiş(Akıl-ruh ama aslında hapsedilmemiş, Alttan yine bir şey her şeye bağlı) tek bir aklın, tek bir ruhun şubelerini belirleyen bir CAM ayıraçtır nefis...

Cam kırılınca ya ölmüşsünüzdür ya da nefsi olmayan yaratıklarsınızdır. (Meleklerin nefsi yoktur)

Nefsi olan tüm canlıların ise üç içgüdüsü vardır. Aciliyet sırasına göre :Beslenme, Savunma, Üreme... Nefs için bu üçü vardır.

Oysa aklın güdüleri bambaşkadır: Allah'ı arama-bilme yani kulluk içgüdüsü, Aklın ürünü olan BİLİM yapma yetisi vb.

Nefsin bunlardan HABERİ yoktur. O sadece oksijen, su, protein, nefsini savunma ve kendine benzer bir yaratık bırakma yönelimleri sırasını takip eder. Allah kavramı nefis için: "Sen sana ben bana" diye baştan ayrılmıştır.

Cennet'te: Beslenme içgüdüsü yoktur. Çünkü dilediğiniz şey çiğ ya da pişmiş olarak "Beslenmek için değil" sadece bedii zevk, damak zevki için ve oruçsuz, yoksulluk, sıkıntı çekmeden sizindir. Beslenme içgüdüsü sıfırlanmıştır.

Cennette savunma içgüdüsü de yoktur. Orası zaten EMNİYET, BARIŞ, HUZUR, KONFOR yeridir. Ebedi selamet içinde eminsinizdir, yarınınızdan kaygılanmazsınız. Soğuk-sıcak da yoktur ki, mesela palto giyerek kendinizi savunasınız.Ya da komşunuz "Vay çamaşırlarıma halı silkeledin!" diye size saldırmaz.

Yani Savunma içgüdüsü de yok edilmiştir. (Onları Cehennemlikler kaygı edinmiştir, her an her yönden bir ateş kümesi, bir lav nehri, kaynar su,başımıza dökülebilir)

Ve üçüncü motivasyon yani ÜREME içgüdüsü...

İşte bu NEFSE verilmiş yegane ve TEK Cennet duygusudur.

Bireyler seks yaptığında, lokaldirler dünyada... Yani cam bardaklardan ikisi tokuşmuştur. Çalkantı küçük çaptadır.

Ama Cennet'teki böyle değildir: Yerellik değil tümellik vardır: Orada bir çift bardaktan gelen haz-libido yerine, TÜM BARDAKLAR dolusu yani KÜLLİ NEFS'ün olarak haz duyarsınız.

Daha açıkça yazarsam, en iyi orgazmınızı sonsuz ile çarpın, o kadar büyük bir haz vardır Cennet'te... İşte Cennet'te seksometre böyle.... lokal değil; evrensel, tümel, globular bir haz alıyor kişiler...

Yine beslenirim, yine savunurum (Lanetli ağaç=Şeceretil mel'une) ve yine ürerim. (Rahime dönmek) Bunlar Cennette de geçerli...

Yemek yiyeceğiz. Ama çiğnemeden yutmadan pişirmeden, tuvalete çıkmadan, bulaşık yıkamadan... "O canımızın çektiği şey" önümüzde hazır olacaktır ve onun protein-kalori-vitaminine değil, "Lezzetine, bedii zevkine ve tadına varacağız."

Savunma içgüdüsü de öyle: Cennet tamamen emniyetlidir ama... Kur'an'da bir sır var: Lanetli ağaç...

Hani Adem'i kovduran, Kalu belada nefsimizi açlık ile imtihan eden o ağaç Cehennemdeki Zakkum'un ta kendisi...

O ağaç tek düşmanımız. Ve Ra'd adlı bir melek ise o ağaçla ilgili olarak orada (Rıdvan isminin sırrı Ra'd ayetindedir) Bu konu çok uzun olacağı için erteliyorum.

Ve üreme içgüdüsü... Ayıbı yok bunun...

Elektron ile proton EVLİDİR. bundan oluşan Hidrojen atomu ise bekardır. Ama iki H atamu, elektronu paylaşarak EVLİDİR yani moleküldür. O da bekardır. Çünkü H2 bir O ile buluşunca "Su" molekülü olacaktır. Su da bekardır. Katı, gaz, ateş'ten biriyle reaksiyona girmek durumundadır. Toprak ile su evlidir. Ateş ile Hava da. Üst sistemde bunlar da bekardır. Bir DNA spiralinin bir tanesi bekardır. Ancak ikincisiyle evlenirse SARMAL oluşur. Sarmal da bekardır. vs. vs.

Niye anlattım bunları?

Çünkü "Sonunda CORN HOLE=Boynuz'a" gireceğiz. Ve orada tek başına bir RUH olarak yine BEKAR olacağız. Ta ki oradan üflenene ve HURİ (Erkek ve kadın huriler) ile EVLENENE kadar.

Burada cinsel tabu ve objeleri ön plana çıkarmayınız.
Çünkü Kur'an paranormalitesi (İrradikalizm) tamamen cinseldir.

Oku=Dişidir
Yaz=Erkektir
Kalem>>>Kamış>>>>Zeker>>>>Erkektir
Ucundaki NUN(Nokta) spermdir.
Nun Kalem ve yazdıklarına...
Kalem neye yazdı?
Dişi olan LEVHİ MAHFUZA...
Rahman >>>Erkek (Babaç)
Rahim>>>>Dişi (Anaç)
Kalem ile mürekkep (Nun)
mürekkep ile kağıt (Levh) evlidir.

Onun için herşeyi Cinsel obje olarak algılamayıp AŞALIM ki, utanmadan yazabilelim.

CİNSELLİK beyinlerimizdeki klasik TABU değildir. ARTIK KUTLU, KUTSANMIŞ, BİR İBADET GİBİ HELAL KAVRAMDIR! (Buhari duymasın, şimdi Rabbimize karşı beş hadis uydurur.)

İman sahipleri! Biliniz ki evliliğin cinsellik yönü KUTSALDIR! Artık bu gözlükle bakınız. Ve onu kısıtlamayın!

Çünkü cinsel haz CENNETTEKİ en sürekli duygudur.

Yani o son anda hissedilen şey orada zahmetsiz ve sürekli vardır. Bunun üzerine AYRICA cima yapılacaktır ki, onun tadı maksimum olacaktır. Bana çok sorulan sorulardan biridir: Yaşar hoca dedi ki, "Çüşş! Cennet SEKS oteli mi?"

Öyle sanana Çüşş derim dedi. Hocama iade ederim, CENNET ÖYLEDİR! Seks üzerine kuruludur. Hem de nasıl ki yiyecek içecek zahmetsiz (mesela canınızın çektiği bir kuş , ağzınızdan girip ensenizden çıkacak ve siz doymuş olacaksınız.) bu kadar zahmetsiz ve süper katlanmış libidolu bir seks var. (Demiştim ki, burada 7 nota var, 7 renk var, orada7777777777777777777777777777777777777777777777 rek ve nota var.)

Orgy falan da inanılmaz bir katmerli güçte olacaktır. SONSUZA KADAR YAŞANACAK BİR CENNETTE artık orayı da mı kısıtlayacak Yaşar Hoca? Yoksa Dabbet O mu?

Hans Von AIBERG

No comments:

Post a Comment