20100110

ELBİSTAN / M-M-M

Biz dinin değil Allah'ın kuluyuz Ve DİNİ sadece ALLLAH'ımıza HAS/HALİS ve özgün kılmalıyız Din Allah'a MAHSUS kılınmalıdır. O zaman Allah ile arasımdaki Misak ve rızalaşma yerini bulacaktır.

Oradaki Misak alınanlar da Şahid ve meşhud'dur, tasdik eden bir peygamber geldiginde ona mutlaka inanip yardim edeceksiniz"Bunu Resulullah'a da söylüyor Resulullah'dan sonra kim gelebilir ki? O Hatemül Enbiya'dır

M-M-M Üç Majisyen
Birincisi MEHDİ (Resul)Mehdi'nin lakabı niçin RESUL'dür dikkat ettiniz mi? Hep birlikte anılır siyer ve Hadiste sürekli Mehdi Resul diye geçer. Hatırladınız mı o hadisleri?Ve benim verdiğim ayette de RESUL diye geçiyor Bu bağlantıyı da hissettiniz mi?

İşte birinci M>>>>>>> MEHDİ RESUL
İkinci M>>>>>>>>> Kelamullah ve Ruhullah İsa O da aynı Misakta söz verdi. Zaten birinciyle birlikte peşpeşe geleceklerdir. Mehdi Resul'u Mesih Resul izleyecektir. Diğer tüm nebiler vefat etmişlerdir. Ama Mehdi ve Mesih Resuller DİRİDİR

İsa şu anda diri Adler de zaman boşluğunda (Yahya as.ın boşluğu ile aynı) Bir boşlukta bulunuyor O 17 yaşında bir kraliçeden doğacak olan ve ayette adı geçen, elçilerden de MİSAK alınan, Allah'ın ŞAHİD ve MEŞHUD olduğu Resuldür...

Acaba niçin İslam tarihi boyunca Mehdi için"Resul" dendi?

İsa zaten RESUL. Şuna şaşırmalıyız ki, Mehdi sıradan biri fakat RESUL sıfatı alıyor. Aslında Resulullah'ın bize getirdiği kur'an hiçbir zaman uygulamaya ve evrensel, ilerici bir düzene konmadı. Muska oldu ve cahil müslümanların, siyasal sultanların elinde oyuncak oldu. O kitapaslında Mesih İsa'ya yani "Artık Kur'an ile işbaşı yapması için ZAMAN İÇİNDE İLETİLMİŞTİ. İsa ki, getirdiği İNCİL aslında TEVRAT'ın devamıdır ve asıl olan Tevrattır. Böylece İsa ÜÇ DİNİN DE RESULÜ OLUYOR. İsa Tevrat'ı ve devamı olan İncil'i ve GELECEKTE DE Kur'an'ı yani ÜÇ RİSALE'yi elinde tutmaktadır.

Tevrat>>>>İncil>>>>>Kur'an
İşte bu Hz. İsa'ya iletilmiştir.
Kur'an hep kötü ellerde ve muska gibi kullanılmıştır. Şarkı diye okunmuştur. İçindeki ayetleri keçilere ve Hadislere yem yapmışlardır. Kur'an GERÇEK RESULLERİNİ bekliyor, Yezid ve şimdiki Yezidleri beklemiyor.Onlar Kur'an'a kurban olsunlar.

Bu arada bir şey daha biliyoruz:Mehdi-Mesih-majisyen üçgeni Kur'an'da MİSAK ve MEŞHUD olarak yer almaktadır. Gürsoy'un ve benim sunduğum o ayeti lütfen bir daha okuyunuz. Onu buraya alalım. Tekrar alalım Ali imran-81

<> 81. Hani Allah, peygamberlerden: "Ben size Kitap ve hikmet verdikten sonra nezdinizdekileri tasdik eden bir peygamber geldiginde ona mutlaka inanip yardim edeceksiniz" diye söz almis, "Kabul ettiniz ve bu ahdimi yüklendiniz mi?" dediginde, "Kabul ettik" cevabini vermisler, bunun üzerine Allah: O halde sahit olun; ben de sizinle birlikte sahitlik edenlerdenim, buyurmustu.
Buruc üçü de yazalım. Açıklaması yukarıdaki ayetti
1. Yemin olsun o burçlarla dolu göğe,
2. O vaat olunan güne,
3. Tanıklık edene, tanıklık edilene/seyredene, seyredilene,
Burada şahid-meşhud işte Ali İmran 81'deki olaydır. Oysa şimdiye kadar bizlere "İsa'nın dönüşü ile ilgili ayet yok. Mehdi ile ilgili ayet yok diye bize yutturmuşlardı. Hatta geçenlerde bizim Batılı-Zigzag bile benden kuşkuyla ayet istemişti hatırlıyor mususunuz? Halbuki Kur'an'da HERŞEY APAÇIK VE DETAYLI yazılıdır.Aklınıza gelen herşey ne isterseniz, herşey kur'an'da vardır.

İsa'nın geleceği hangi ayette yazılıydı?
Hatırladınız mı?
Meryem/65 miydi acaba ben unuttum.
6/59. Gaybın anahtarları Allah'ın yanındadır; onları O'ndan başkası bilmez. O, karada ve denizde ne varsa bilir; O'nun ilmi dışında bir yaprak bile düşmez. O yerin karanlıkları içindeki tek bir taneyi dahi bilir. Yaş ve kuru ne varsa hepsi apaçık bir kitaptadır.

Bu da herşeyin apaçık yazıldığını gösterir.
Bir de geçenlerde konusu geçen Yahya (Vaftizci) peygamber
65. 19/65. (O) göklerin, yerin ve ikisi arasındaki şeylerin Rabbidir. Şu halde O'na kulluk et; O'na kulluk etmek için sabırlı ve metanetli ol. O'nun bir adaşı (benzeri) olduğunu biliyor musun? (Asla benzeri yoktur).

Hayır bu ayet değil. Acaba hangisiydi. Norveç Zigzag'a da göndermiştim hatırladınız mı? Meryem

<> 15. Doğduğu gün, öleceği gün ve diri olarak kabirden kaldırılacağı gün ona selam olsun!

19/15. Doğduğu gün, öleceği gün ve diri olarak kabirden kaldırılacağı gün ona selam olsun!
16. 19/16. (Resulüm! ) Kitap'ta Meryem'i de an. Hani o, ailesinden ayrılarak doğu tarafında bir yere çekilmişti.
17. 19/17. Meryem, onlarla kendi arasına bir perde çekmişti. Derken, biz ona ruhumuzu gönderdik de o, kendisine tastamam bir insan şeklinde göründü.

işte bu ayet! İsa'nın ölmediğini ve geri döneceğini daha sonra da Eceliyle öleceğini ve herkes gibi dirileceğini bildiriyor.

O dönemde üç majisyen vardı: Bunlar Zekeriya (Zacharias) Yahya (Johannes) ve Messiah (İsa) idi"The three magicien" olarak da searc edebilirsiniz. Ama karşınıza Menthor, Caspar vb. getirilecektir İsterseniz bir de onu tarayalım Üç majisyeni. Daha önce de bir kere sözlerini etmiştim sizlere... Majisyenleri buldunuz mu? Biraz daha bekleyebilirim. Ama siz halen şu incil'deki üç majisyeni halledememişsiniz.

Talut'un genlerini alan ırk (Kabile) doğal MAJİSYENDİR

<> majisyen gücünü nereden alıyor??? vahy gücü mü??
Hayır GENETİK gücü. Benim Arş'ın 4 direkli olan çizimlerimde olan "İKİ GİZLİ SARMAL" içinden bu genler bize geçer. Mesela Davud ve oğlu Süleyman (Amonoğulları) majisyenlerdir.Cinleri kullanırlar, hayvanlarla resmen konuşurlar.Her ikisi de Rüzgarda taşıtlarıyla uçabiliyor. Evet Davut peygamber, demiri eline alır iki parmağının arasında iki defa gider gelir. Demirin yüzeyindeki tüm elektronları kendine çeker kalan demir de bir mum gibi eriyip yerlere akardı (Soğuk fuzyon budur: Isıtmadan eritmek olayı. Soğuk demiri, Fabrikadaki gibi erimiş hale getirmek)
Davut-Süleyman ve onun soyundan gelen Uri GELLER de bunu yapıyor. Çünkü o kral peygamber olan atalarının kanını taşıyor. (Yahudiler soykütüklerini 4500 yıldır tutarlar. Herkes kimin ne olduğunu binlerce yıl öncesine dayanarak bilir.ayrıca Siyonizmin en başında da üç majisyen vardır.Bunlar o kral soylarından gelen çok özel Yahudi Cohenler (Majisyenler)dir


Hans Von AIBERG

No comments:

Post a Comment