20100110

ELBİSTAN / SON NEFES

BİZİM MÜSLÜMAN PAPAZLARIN ACIKLI BİR AZABI var ki
Ben değil; Allah GÖNDERİYOR bu azabı...
Allahaşkına ve de Lütfen"Eğer MAAŞ alıyorlar"ve de "Devamlı imam iseler" Bu kişilerin ardında namaz kılarsanız. "VEYL o namaz kılanlara ki, kıldıkları namazdan GAFİL'dirler"uyarınca VEYL(Cehennem)e giderler...Onun için Allaşkına dedim..

<> son nefesten önce bilgin olmak yokmu hocam?

Hayır Elbistan.... Amel defteri ve defteri kebir SON NEFESTE dürülüyor ve bize ne olduğumuz bildiriliyor
<> o zaman bilgini sadece Allah mı biliyor ve bildirdikleri mi?
Japan'ın dediği gibi biz ne Cennet'e ne Cehennem'e gönderen ŞİRK birer YARGIÇ değiliz. Allah bildirdiyse ve Allah VAADİNDEN hiç dönmeyeceği için (Ebi Leheb Ebu Süfyan gibi kişilerin)Cehenneme gideceğini... İbrahim ve İdris gibilerin ise YÜKSEK CENNET MAKAMLARINA gittiklerini biliyoruz. Şeytanın Cehennemde "SİCCİN" denen daha hafif azaplı bir yere gideceğini biliyoruz.

Veyl'den çok daha hafif azabı var... Çünkü Şeytan ALLAH'ı inkar etmez İNKAR ETTİRTİR. Şeytan Allah ile birebir konuşmuştur, pazarlık ahit yapılmıştır. Neden inkar etsin ki? Fakat bir ATEİSt ?????????

Ondan aşağı ve bir Münafık yani 200'lü DUBLE olarak ondan da aşağıda ĞAYYE kuyusunda en acıklı aabı görecektir ve bunların içinde "KUR'AN OKUYARAK" bize "NAMAZ kıldıran" KİŞİLER ve hele hele mezheb tellallığı yapanlar. (Ali İmran 102'denn itibaren okuyunuz) yapanlar Ğayye-Veyl kuyuları savaşı verecekler. Şeytan bile onlardan daha az azap görecek...

Ben hep Kur'an'dan konuşurum.Bu söylediklerimin hepsi Kur'an'da var.
Kur'an çok DETAYLI ayrıntılı TAFSİLATLI bir kitaptır.


Hans Von AIBERG

No comments:

Post a Comment