20100110

KARASANCAK / BAYRAK

Eşkenar dörtgen olan grafik ise dört renk (Mavi, Sarı, Yeşil ve kırmızı) halinde SİYAH ZEMİN İÇİNE OTURTULDUĞUNDA bunun adı KARASANCAKTIR.

Şu meşhur karasancak budur.
HANİF dinin bayrağıdır.
Yani Allahlaw karasancağı...

Diğeri ise WEMB harfleri-ki Walhalla bayrağıdır. Aklımıza yer etsin diye söylüyorum. Zaten eşkenar olan şekilde dikkat ederseniz Allah yazısının Lam+lamelif olanları da W harfine, E , M ve ^'e benziyor. 3 e benziyor.

Şöyle ki 3 rakamını yukarı baktırınız: orada Lillah yazılıdır. (Latince W harfi) bunu dört yöne çevirdiğinizde W E M B harflerini göreceksiniz. İşte bunu çizip de siyah zemine oturttuğunuzda karşınıza KARASANCAK çıkıyor.

Mighty'nin ve ardından Messiah'ın okşadıkları bayrak!
dört yönde dört Allah adı var.
İki doğunun ve iki batının rabbi anlamında
Dört bucak sembolü deniyor 4Edge
Hilal artık bayrağımızda ve klasik İslam armasında kalacak. Çünkü Ay, Güneş, Yıldız İbrahim atamızın taptığı üç ŞİRK idi. Bayrakta kullanılabilir ama, İslam'ın ana sembolü olamaz! Çünkü bizden önce YAHUDİLER Hilal'i kullanıyorlardı. Kabbalah ağzına kadar Hilal dolu...

<> TELİF HAKKI MAHFUZDUR imza:HANS von AIBERG
Evet, Ressam olduğum belli oluyor değil mi? Grafiğe ne diyorsun?
<> harika!
1N Wanen gibi..
Allahlaw Walhalla gibi...
10SCE Mississippi gibi
Tennessee gibi
bizde adet böyle!
Herşey şöyle başlamıştı hatırlıyor musunuz?
Kureyş gitti Amerikaya, Tennesse gecelerinde bir Wals çınlıyordu. Ve Mississippi'yi uğurluyordu. Missisppi ise Graceland'a kavuşuyordu. Kureyş-ülkesine... Böyle başlamıştı.... Bilen bilir! Missisippi deltasında KUREYŞ-LAND!

Bir soru:
"Neden kara sancak?"
Niçin koyu yeşil değil!
<> Çünki mighty'in beyaz sancağı düştü, o beyaz sancak tekrar gelinceye kadar, zafer gününe kadar karasancak demiştiniz. Resululahın bedir savaşında kullandığı bayrak da kara idi
BARIŞ ve BARIŞ demek BEYAZ BAYRAKTIR.
Fakat, müslümanın müslüman ile kan içmece yapacağı savaşta KARASANCAK boşuna değil! Hem haklılar, Bedir sancağı da doğru. Bunlara ek olarak ve önemli olarak, müslüman BEYAZ İHRAM ve KEFEN ile sembolize edilir İKEN Süfyanistlerin Sıffin savaşındaki mızrağa suhuf takma komplosu gibi bir komplo olur. Beyaz sancak çamura düşer.

Şimdi ana sır şu: Müslüman müslüman ile savaşırsa, ikisi de BEYAZ olamıyor. Ve Barışçı müslüman, diğerlerini (Hadis-hafif) seven Müslüman'a yani Mehdi erlerine
o gün şu ünlü ayet tecelli edecek. "KİNİNİZLE GEBERİN" işte müslümanın müslümana kan dökmesi ile bu karasancak MİGHTY (The Khaniffate) tarafının amblemi olacak.

Bu Hiedler tarafına kaptırılmamış nadir şeylerdendir. WEMB armasını Nazi Haçı yaptılar. S&S (Selam ve selam) ve SA (Selamün Aleyküm) oldu SS ve SA. Jana, Kara sancak, Hitler Haçı tamam! Yanıtlmadım.


Hans Von AIBERG

No comments:

Post a Comment