20100110

ELBİSTAN / FORMÜL

Hepiniz yüreğimdesiniz Allah'ın sığabildiği tek yerde

<> Allah Haniflerin sayılarını arttırsın

İnşaallah. Fakat büyük bir risk hatta riziko var: Allah açık senet verdi: "Kendini düzeltmeyen kavmi ANDOLSUN ben de düzeltmeyeceğim. Azmak isteyeni azdıracağım." Bu yüzden Hanifler için Ali İmran-104 "İçinizden bir grup ayrılsın" diyor. Yani Taklidi ve ataların hatalarına dayalı imana bir fazladan bir daha iman ettirmeye çalışıyor ulu Allah'ımız...

<> bu hanifler içinmi hanif olmanın mı rizikosu var hocam??

Hanif olmanın hiçbir rizikosu yok.
Tam tersine şeytanın en korktuğu ve uğraştığı kişi HANİFlerdir.

104+110+114...> Şeytan bunlardan nefret eder. Çünkü bu insanlar "Karşı-teşkilat"tırlar, (Karşı-İstihbarat gibi)Oysa bu saydığım sacayağı dışında diğer kalanlar mesela Afgan halkıdır... Ayet şöyle diyor:"Şeytanın en büyük tuzağı T A A S S U B 'dur. Kim bu tuzağa düşerse ...." diye devam ediyor. Oysa bizim 1000 küsur yıldır dilimize doladığımız lanetli kelimeyi anımsayınız. "Biz mutaassıb bir ailedeniz..." gibi... Sportalılar da da "Hırsızlık helal; fakat yakalanmak ÇOK A Y I P "idi. "Biz mutaassıb/taassub sahibi bir ailedeniz demek de bizim arabesk spartaküslüğümüz...

Tarihsel sürece bakınca bunu görürsünüz:
Ama bunun bir sosyolojik formülasyonu da var. O da quantum teoremi istatistik ve olasılık matematiğinden (Dinamik değişkenler gibi) geçiyor...
Fakat sonuç şu:
"Bir kavim kendini düzeltmez ıslah etmezse ALLAH da onları ıslah etmeyecektir."
Niyet bireyde başlar. Önce bir NEFİS kendini ıslah eder. Sonra bu tekkillik çoğul olur.
"Bir kavim(Zümre, inanç grubu) kendini ıslah etmeye yönelir."
Ya da yönelmez ve ıslah/salih olanın karşısına İBLİS gibi dikilir.
İnsanın bireyselliği psikolojik;fakat İnseyn=İki insan olarak SOSYOLOJİK toplumdur.

Temelden bir örnek verirsek:
Bir H atomu ile bir O atomu "Hidroksil kökü=Hidroksit"tir. (OH)2 H atomu da bir moleküldür ve iki O da... 0 dikkat ederseniz "Sosyalleşmede DEĞİŞİK EĞİLİMLER oluşmaya başladı. Bununla da kalmıyor: 2 H bir O ile birleşiyor ve BAMBAŞKA bir şey SU oluyor... H2O2=Hidrojen peroksit de var... H2O3 asit kökleri de var.Su var ağır su (Deuterium ve tritium) da var... İşte bunlar SOSYAL AYRILIKLARIN, parçalanmaların ta kendisidir... Ama kalıcı değildir! İyonize olur mesela... (Ölüm ya da göç gibi)

Bir kavim nasıl helak olur.
1. Başka bir topluluğa memluk olur-köle olur ve içinde asimile olur (OH köklerinin bağlanması gibi)
2. H2O yararlı iken...
3. H2o2 ise O3 (Ozon ailesi) gibi AŞIRI TEMİZLEYİCİ=Öldürücüdür.
Deterjan çamaşırımı yıkar tertemiz olur AMA o temiz çamaşırı giyecek olan sahibi ise ÖLÜR (Yaralanır, elleri tahriş olur) Eğer DİN için yaşarsanız bu örneğimdeki gibi ÇAMAŞIR (Afganistan) temiz ama giyecek olan maalesef KİRLİdir (Ölüm bir kirlenme değil midir? Hangi mezar MİS gibi kokmuş ki?) Bırakın DİN sizin için yaşasın... Siz din için yaşamayın (Millet mi devlet için vardır; devlet mi millet için vardır?)

Dostlarımız FORMÜLE bir çözüm mü istiyorlar?

Türkiye'nin peryodları var:1299-1699-2099 gibi
Bu sorunun yanıtı 2099 yılında MAKSİMUM iyi, optimum iyi oluşur. Demek ki, bizler bir geçiş dönemindeyiz ve daha 97 yıl var...

O güzel günlere erişemedik...Dedelerimizin Chat yapamadığı gibi, TV izleyemediği gibi...Bizler de 97 yıl boyunca dedelerimiz ile aynı kaderi paylaşacağız.

Kaos (Hunnes) Düzensizliğin DÜZENİ'dir... Sular bulanmadan durulmaz misali, "Bigbang patlamasa da KOZMOS (Künnes, kainat) olmazdı. Önce düzensizlik ve bundan giderek düzenlenen DETERMİNİZM yasaları çıkarımlanır.

Bizim İYİ OLMAMIZ istenmemektedir. Dünyada enflasyonu bukadar yüksek ve sürekli bir tek BİZ varız. Ve dünya tarihinde (Bilinen tarihte) büyüme hızı % 110 olan TEK ÜLKEYİZ! Pardon %-10 yani KÜÇÜLME. İşsizlik ve istihdamsızlığın REKORu 180 ülke içinde yalnızca BİZDEDİR. Doyma sınırı 660 milyon, Asgani ücret 163 milyon. Metropollerde asgari kira ile eşitlendirildi. KİRA için yaşıyoruz.

<> 97 yılı beri almak için KAOS hızlandırılabilirmi? diyor
97 yılı beri almak için KAOS hızlandırılabilirmi?sorusunun yanıtı kocaman bir hayır. Siyonizmin protokolleri gereği bunu imkansız kıldılar.
"Onlar bir tuzak kuruyorlar. Ama ALLAH da onlara bir tuzak kuruyor...


Hans Von AIBERG

No comments:

Post a Comment