20100110

KARASANCAK / BİZ

Kaderimiz birliktedir, bizlerin kaderi Resulullah'in kaderidir.
Ayni MÜCADELEYI veriyoruz.
Bizler Resulullah efendimin tanışmadığı Sahabeleriyiz
Bizler ondan sonraki en CİDDİ toplumuz.
EN YÜREKTEN
EN SAMİMİ
EN İÇTEN ve içtenlikli
En bilimsel
ve en paranormal

Dünyada EN AZ müslüman topluluk BİZİZ! Bu çekirdeğe girmeleri mümkün değil HANİF olmayanların. Birbuçuk milyar yaşayan müslümana, ve bunun 16 katı toplamı olan müslümana göre İbrahim'den bu yana H A N İ F sayısı ikibini geçmez.

Sabıkun öyle Cennet gibi HERKESİ alan bir OTEL değil! Gelecekte islam nüfusu 6 milyar olacak. 4 milyar Süfyani, 2 Milyar asker kaçağı ve birkaç milyon Karasancaklı HANİF...
<> Profesör gelecekte Mighty döneminde hanif sayısı milyar olacak denmişti? Peki Sabikun'a alınmayacak hanifler olacak mi??

BU SAVAŞTAN SONRASI İÇİN'Dİ... Asker kaçakları olanlar "Oh durum iyileşti, artık kuşkusuz Hanif oluruz" diyecekler. Ama biliniz ki, EBU SÜFYAN ne kadar MÜSLÜMAN olduysa, onlar da o kadar HANİF olacaklar.

<> Peki bu birkaç milyon karasancaklı Hanif'ler sabikun'a giremeyecek mi? (savaş öncesi)
Girmez olurlar mı? Onlar İbrahim milletinin ta kendisi, sonuncuları...
Allah'tan kadınlarımız var:
Dünya nüfusunun beşte-dördü kadın olacak... Kadının HANİFE olması çok zor ama, bir oldu mu, ERKEKLERİN PABUCUNU DAMA ATAR. Kimi kadın eşini PEYGAMBER yapar (Eyyub) Kimi kadın da eşini yarıyolda bırakır. (Lut) İman konusunda kadın artık kadın değil İNSAN/BİREYDİR. Yani iyilikle uyarırsın. Olmuyorsa dua edersin. O da olmuyorsa, artık Nuh'un oğlu Yamm'ı (Nuh'un eşinin en sevdiği ve diğerlerini sevmediği evladı.) bırakırsın bir dalga gelip onu alır götürüverir.


Hans Von AIBERG

No comments:

Post a Comment