20100109

CENNET&CEHENNEM / CEHENNEM

<> Cehennemde insanlar bir süre cezalandırılıp sonra cennete girer mi?

Bazıları sonsuza dek... Orada kalır. Münafıklar, şeytanlar (insandan ya da cinden) Allah'a şirk koşan ehli kitab (iman eden değil, dinini bozan) Bizim de mezheb imamları cehennemden asla çıkamazlar.

Diğerleri için ümit çoooook. Bunun anlamı şudur: Allah'dan başka saydığım sevdiğim yoktur. O tektir. Böyle deyip de Allah Allah diye oynamaya ALLAH bir şey demez.

Ama... Allah derken oynayan Fakat Resulullah derken toplanıp hemen eğilip selavat getiren Allah'dan çok RESULULLAH'ı TANRI yapmıştır. Artık La ilahe illallah o’na tevbe etmedikçe (bu huyunu bırakmadıkça) kâr etmez.

Resulullah'ı günde bir kaç fatiha ile geçiştirip, ŞEYHLERİNE tapanlar, mezheb liderlerine tapanlar var ya. Onlar ise şeyhlerini öne geçirmiş, Resulullah'ı ikinci yapmış, Allah'ı da en alta koymuştur. Yani Hristiyanlar gibi ALLAH'ı üçlemiştir.

O halde her LA İLAHE İLLALLAH diyen cennete giremediği gibi üstüne üstlük şirk suçundan dolayı CEHENNEMDEN çıkamayabilir.

<> cehennem içinde ebedi azap ile kendi kendilerini cezalandıranlar, çıkmayı isteyecekleri gün bağışlanamayacaklar mı?

Özel durumlar var: Mesela zerrece imanı olan birinin, günah-sevabı denk olup da cennete bir minik sevap yüzünden gidemeyişine karşın, bu bir tek sevabı olan KİŞİ, "Senin annen-baban-eşin-çocukların bile sana bir sevap bağışlamadı, ben nasıl olsa Cehennemliğim, bari sen kurtul!" diyecek ve sevabını verip cehenneme düşecektir.

Öteki sevinerek gideceği CennetİNİN kapısında : "Seni buraya getirmeye FEDAKARLIK yapanı da TUT ALIP CEHENNEMDEN ÇIKAR ve birlikte BURAYA girin" der. Ötekisi gider ve ASLINDA onyüzmilyon bin yıl yanması gereken ötekini, daha bir kaç saniyede CEHENNEMİNDEN çıkarır ve kendine komşu Cennet'e alır.

Böylece Allah'ın BAĞIŞLAMASI ÖZEL DURUMLARDA DA devam etmektedir. (Buna ŞEFAAT deniyor ama ÖZEL DURUM şefaati. Yani ŞEFAAT ya Resulullah " komedisi değil bu...)

FATİHA bir fitnedir
(İyi veya kötü imtihan anlamında).
İyi olan yaşadı. Pekiyi kötü olan?

FATİHA'nın ilk bölümü >>> yevmiddiN'e kadar ?;
amaaaa İKİNCİ bölümü >>> İyyake na'büdü ve iyyake nestain..." DUA'dır.
Fatiha da MAUN bir suredir! DİKKAT çarpar! Şaşırmayınız, ÇARPAR diyorum!

Kimleri çarpar? Fatiha'nın ikinci bölümü ardından önce TEBBET EBİ LEHEBin suresi ve bunun ardından, sırayla Alak'ın 5 İLK ardına eklenen 12 ayeti, sonra Kalem'in ilk altısı ardına eklenenler ve sonra Müzemmil ve Müddesir ardına eklenenler...

İşte bu EKLENEN YERLERDEKİ insan örnekleri (Başta Ebi Leheb) (ve de karısı) İSİM VERİLEREK ve elebaşı ilan edilerek>>>CEHENNEME GARANTİ EDİLMİŞLER ve Hutame denen yer ile MÜJDELENMİŞLERDİR!

Ne kötü bir müjde! Karısı da ODUN hamalı! (Buradan anlıyoruz ki, Cehennemi tutuşturucu olan bizim GÜNAHLARIMIZ) Bir benzin var ve henüz yanmıyor. Ama siz ONU (Ebi Leheb'in karısı misali) tehlikeli yerde TUTUŞTURUYORSUNUZ! Yani kıvılcım çakmasanız, odunu tutuşturmasanız HUTAME'den başlayan ateş mahalleyi sarmayacak!

Elleri kuruyasıca! Sözde amca! Dövdüğü, YEĞENİ Muhammed ss değil, ALLAH'IN ELÇİSİ Hz. Muhammed ss. ELLERİ KIRILSIN! ELLERİ KURUSN! Suyu çekilsin ! Soyu çekilsin!

<> kurudu da

Evet KURUDU (bile). KURUmak ve ODUN ve TAŞIMAK.
İşte bu şifrelerden anlıyoruz ki, CENNETİN BİR ADEM HAVVASI VAR İSE CEHENNEMİN de ADEM HAVVASI >>> Ebi Leheb+Eşi! Cehenneme ilk girecekler firavun, nemrut vb. değil. İŞTE açılışı (Fatihayı) bunlar yapacak! Bu ikisi...

Allah'ımız başka bir ayette asla İSİM vermez. Ne Cennet'e gireceklere (Bizden birilerine veya Aşerei Mübaşere denen YALANCI HADİS'de adı zikredilenlere). Ama İSMEN AD OLARAK! EBİ LEHEB (ki öz amcası ve yengesi) İSİM OLARAK verilmiştir.

A ç ı k s e n e t t i r bu... Artık ŞEYTAN gibi o da AFFI MÜMKÜN OLMAYANLAR sınıfındadır. Şeytan Ebi Leheb'den daha üstündür.

1. Şeytan Allah'a inanır. (Gördü, konuştu, Cennet'te birlikteydiler vb.)

Ebi Leheb halen PUTLARINA inanırdı.

2. Şeytan "GÖNÜLLÜ" olarak, yani CENNETTE iken, cennet nimetlerini görerekten BİLE BİLE İNTİKAM için bunlardan vazgeçerek Siccin cehennemini ÖZGÜR irade ile tercih etmiştir.

Ebi Leheb ise LAT denen put tarafından EBEDİ (putlar) CENNETİNİ istemek için bu işe soyunmuştur.

Yani Ebi LEHEB'e yeğeni olan Efendimiz, Cennet'i anlattığında ve İslam'a çağırdığında, “SENİN CENNETİN BENİM CEHENNEMİMDİR!” demiştir ve aynı gece, yeğeninin evini kundaklamıştır. (Eşi Çamaşır kazanı tutuşturmak numarasıyla odunlar taşımış, sonra bunları efendimizin penceresinin önüne taşıyarak, geceleyin de gizlice Leheb gelerek, efendimizi yakmaya çalışmıştır.)

<> Cehennemde azap sonsuz mudur? (Ateist, münafıklar için.) Sonsuza kadar sürecek mi yani?
Cehennem aslında İPTAL edilmesi gereken bir yapıya sahiptir.

Eğer ŞEYTAN olmasaydı ve insandan şeytanlar olmasaydı, Cehennem, Siccin dahil, geçici olarak üst katları kapatılacaktı. Şeytan'dan aşağısı ate-ateist değildir; çünkü onlar inanmadıkları herşeyi görmüş olacak ve inanacaklardır.

Şeytan imanlıdır, Allah'ı İNKAR etmez, TEK olduğunu da bilir. Yani Allah'a oğul yakıştıranlar veya Efendimizi -adını koymadan- ikinci bir tanrı ilan edenler, ŞEYTAN'DAN DA AŞAĞIDIR.

<> enfâl, 8/48. Şeytan onlara, yaptıklarını süslü gösterip şöyle demişti: "Bugün size galip gelecek kimse yok, ben yanınızdayım." Fakat iki topluluk yanyana gelince iki topuğu üstüne çark edip şöyle dedi: "Ben sizden uzağım. Ben sizin görmediklerinizi görüyorum, ben
Allah'tan korkarım. Allah'ın cezası çok şiddetlidir."

Bunların tümü iman etselerdi veya olmasalardı, Cehennem yine kaçınılmaz olarak EBEDİ bölümler içerecekti. M Ü N A F I K ise, işte aslında EBEDİ cehennem bunlar için tutuşturulmuştur. Şeytan, ateist, başka her dinden kafirler vb OLMASAYDI, bu kez sadece MÜNAFIKLAR için e b e d i cehennem FARZ olacaktı.

<> nisâ, 4/145. Şu da bir gerçek ki münafıklar (ikiyüzlüler), ateşin en alt katındadırlar. Onlar için bir yardımcı asla bulamayacaksın.

KUR'AN SENİNLE KONUŞUYOR, anında bulduruyor kendini! TAM YERİNDE
AYETİ yazıyorsun. Böylece benim ASLA nefsimden konuşmadığım, tüm sözlerimin sadece Allah kelamı olduğu sayende tescil oluyor.

<> Biz gibi canlı.

Cehennemi anlatıyorduk:
Temelli kimler kalacaktır diye.

Dedik ki, Cehennemin en altından itibaren yani en azaplı katmanlar giderek yukarı tırmanır. Cehennemin en üstü ZEMHERİR soğuğudur. (Soğuk ile azap.)
Allah'ın son günahkar müslim kulları da buradan Cennet'e alınır.

<> insân, 76/13. Koltuklar üzerine yaslanarak otururlar orada. Ne güneş görürler orada, ne de kavurucu soğuk (zemherîren)...

Bunun altındaki Teslis yapan Hristiyan zümre "yukarı" geçer.
Onların boşalttığı katmana da Musevi kafirler terfii eder ve azapları oldukça hafiler.
Onların boşalttığı katmana da önceden hak dini olan sonradan bozulan Vedd ve diğer dört putun adının sayıldığı dinlerin mensupları çıkar.
Onların boşalttığı katmana da ateistler çıkar.

Ancak SİCCİN denen bir yer vardır ki, Şeytan ve ona uyanların sicillerinin tutulduğu bir yerdir. Siccin'den yukarı ÇIKIŞ yasaktır. Siccin tencere kapağı gibi kapatılmıştır.

<> muTaffifîn, 83/7-8-9; kellâ inne kitâbe el füccâri le fî siccînin , we mâ edràke mâ siccînun , kitâbün merqûmun
<> Sakının; şüphesiz günâhkârların kitâbı Siccîn'dedir. Siccîn’in ne olduğunu idrâk ettin mi? Râkimlendirilmiş bir kitâptır.

Siccin'in altında ise, Siccinliler gibi (Cinden ve insandan şeytanlar gibi) EBEDİ kalacak olan >>> M Ü N A F I K L A R vardır.

Münafık kategorisine inanılmaz kişiler girmektedir:
Politikacılar, çıkarcılar;
Ali İmran suresindeki MEZHEB kurucuları ve yayıcıları;
vergilerimizden MAAŞ alan islam papazlarımız.
Bir de Kur'an'da anlatılan Münafıklık -eğer tevbe etmezlerse- tanımı içinde yer alan suçlardan sorumlu olanlar >>> EBEDİYEN CEHENNEMDE kalmaktan başka, bir de AZAPLARI hafifletilmeyecektir.

<> baqara, 2/86. Onlar, ahiret karşılığında dünya hayatını satın alan kimselerdir. Bu yüzden azapları hafifletilmez ve kendilerine yardım edilmez.
<> Ali Imrân, 3/105. Kendilerine açık-seçik kanıtlar geldikten sonra, çekişmeye girip fırkalar halinde parçalananlar gibi olmayın. Böyle olanlar için çok büyük bir azap vardır.

Evet, mezheb savunucuları, dinlerinden çok mezhebi sevenlerin de hükmü MÜNAFIKLIKTIR.

İmam ne kadar tevbe ederse etsin, her ay gidip o maaşı alıyor ya, ömrü boyunca aynı suçu işliyor. Yani hem bize MÜSLÜMAN görünüyor, hem de DEĞİL.
(Çünkü papazlık ve ruhbanlık İslamda ebediyen yasaktır/haramdır.)

Gözleri bir açılsaydı, gidip doğru dürüst bir iş bulur çalışırlardı.
Yan gelip ALTIN biriktirmezlerdi.
<> tewbe, 9/34. Ey inananlar, din bilginlerinin (axbâr) ve din adamlarının (ruhbân) çoğu halkın parasını hakketmeden yerler ve ALLAH'ın yolundan saptırırlar. Altın ve gümüşü yığıp ALLAH yolunda harcamayanlara acı bir azap müjdele.

Bu dini bozanların tamamı MÜNAFIKTIR, mesela Hadis uydurup, ayetlerin hükmünün yerine geçirenler. Dini siyasete alet edinerek, parti kuranlar e hükümet edenler. Meskenet damgası yiyenler!

Madde canlıların doğası (Cennet eğilimi) TOPRAK-SU-HAVA tazeliği ve serinliği üzerinedir. Cehennem doğasında ise ATEŞ devreye girer ve o hava DUMAN olur. (atmosfer yerine) Mağmalar akar ve lavlar içine düşmüş gibi oluruz.

Cennet'te sürekli DAHA güzelleşen yani yenilenen simalara karşın Cehennemde sürekli daha çirkinleşen ucubik yaratıklara döner kişiler, biri ebediyen her an gittikçe DAHA güzel olurken diğeri ise her an daha çirkinleşiyor. Yanındaki çirkinlere baktığında ise görülmemiş bir ESTETİK azabı çekiyor. (Non-estetik anlamında)

Yediği zakkumdan tüm tuvaletlerin içeriği bile milyarlarca kez daha iğrenç ama yemek zorunda onu Usame ve Ebi lehebler. Ve ne acıdır ki o çirkinlikler içinde bir Huri falan da yoktur. Yani beslenme içgüdüsü Zakkum ile cinsel içgüdü ise non estetik çirkinliklerle körelmiş.

Cennet tam savunma, mutlak savunma ve emniyet içindeyken ötede her an bir zebani bir iğrençlik, kötü sürprizler yapabilir. Giderek çirkinleşirler. Haşa Allah zalim mi? Yakıtı ateşi sen götürmüşsün. Şu kadar milyon asır yanacağım demişsin. (Götürmeseydin.) (Sözüm meclisten dışarı.)


Hans Von AIBERG

No comments:

Post a Comment