20100110

KARASANCAK / İKİ BAĞ

İKİ BAĞ ayetlerini biliyorsunuz artık.

Dikkat ediniz ki iki BAĞ sahipleri BİRBİRİYLE konuşabiliyorlar. Mesela "Keşke maşaallah deseydin" gibi.. sıfır en ve bir en (zero-en ve de one-en yani ziroen ve wanen) Birbiriyle konuşabilmekteler.

Örneğin: "Kanat indireceğiz, siz de indirmeye var mısınız?" gibi
Böyle bir diyalog iki BAĞ arasında var. Buna şaşırmadınız umarım. Bunun yararları var. BİLEŞKE ortak çıkarlar her ikiniz için de MENFAAT ise, o asgari müşterekte anlaşabilirsiniz.

Şimdi bizim de ikinci körfez savaşından çıkarlarımız var. Ortak çıkarlarımız var. Onların yeni dünya düzenine karşı bizim WEMB düzenimizin ortak noktaları var.
Şimdi en doğuya gidelim.
Hindistan denen ülke, yaklaşık 200 etnik ve 60 kadar farklı dilin konuşulduğu bir ülke. Pakistan da bu ülkenin dahili, farkı müslüman olması. Fakat biz şimdi ve gelecekte bu SÜFYANİST müslümanlardan memnun değiliz. Yani Pakistan'ın elinde (Zigzag'ın da katkısıyla-maalesef-) islam bombası adıyla atom bombaları var.

Gelecekte bu cahil süfyanilerden de "Saddamlar" çıkacağını biliyoruz, hem de yakın geleceklerde. Bu çılgınlığa muhal vermemek için zeo-n ile 1N arasında centilmenlik anlaşması sayılmasa da bir protokol var. Bu durumda ikimizin de menfaati HİNT birliği ve Pakistan'ın elinden bir delinin kullanacağı bombaların alınması. Yani bir çılgın bunu patlatırsa, dünya atmosferinde ve biyosferinde inanılmaz zararlar açılır.

Bunu bu çağın insanları normal gibi görürler ama, DÜNYAYI yaşanacak yer kılmak için canları çıkmış GELECEĞİN insanının buna tahammülü yoktur. Çok zor ve teknolojik dev projelerden sonra dünya atmosferi temizlendi/temizleneCEK

İKİ RESMİ DİNLİ Hint birliği içine Pakistan'ın (Urdu, Sind vb.) tüm etnik ve dil grupları ile Bengaldeş etnikleri toplanıyor. Bu WEMB amacına uygun. Ama aynı zamanda karşı takımın da amacına uygun.

Rakiplerimizle bazı noktalarda -kerhen ittifak-yapıyoruz. Amaç dünyayı delilerden temizlemek. Ya da şöyle bir örnek vereyim:

Eğer orman yangını çıkmışsa, aslan ve karaca birlikte koşar kaçarlar, birbirlerini öldürmeyi düşünmezler. Bu böyle bir şey. Yoksa hayatta bir siyonist kamp ile işbirliği düşünemem.

Pakistan'ın bitişiğinde Müttefiklerin hallettiği Afganistan var. Bunun doğudaki dağ aşiretleri ve güneydoğu provansları zaten pakistanlı. Burayı yine Hint birliğine vermek istiyoruz. Doğusu gitmiş bir Afganistan'ın kuzeydoğusunda zaten önemli bir tacik nüfusu var. Tacikler dil olarak hint ve iran Ari dillerinin bir geçişi. Yani iki anadilin birden kapsama alanında. Bizim osmanlıca gibi biraz türkçe, kalanı arapça-farsça bir karışım gibi.

Afganistan'ın kuzeybatısı ise tamamen Özbek, Türkmen ve diğer türk aşiretleri (Kırgız gibi) Afgan Türkmenistan'ının da Türkistan (Türkeli) birliğine verilmesini çooook istiyorum. Afganistan'ın orta bölgesi ise Peştular yani gerçek Afganlılar.
Bunların doğu ve Güneydoğusunda ise Pathanlar var ki, bunlar da Pakistan kökenli.
Yine Hint - İran dil geçişli güneyde bir ülke var ve bir kısmı da pakistan Belucistanı olan Büluci bölgesi Kalat hanları yine Pakistanlı.

Geriye kalanlar ise tamamı farsça konuşan Hazara-Dari- Bunlar Sünni olan farslar.
Artık mezheb ve din farkı olmayacağına göre, farsça konuşan bu gruplar İran farslarıyla birleşebilirler.

Böylece afganistan denen bir devlet ortadan kalkmış oluyor.
(Kalkmazsa karasancak dalgalanamaz)

Gelelim İran'a:
Kuzeybatısı Azerbaycan kuzey doğusu TÜRKMENİSTAN kökenli türkler ile 15 milyon bir türk nüfusu barındırıyor. Bir kere bunu kopartıp (Eski Rus) Azerbaycanı ile BİRLEŞTİRMEK gerekiyor. İran'da 6 milyon kadar da yine FARS ailesinden Kürt var... Bunlar da İran'ın orta batısında yer alıyor. Zaten, geriye kalan Fars nüfus ise Afganistan fears nüfusuyla birleşiyor. İran'ın güney doğusundaki beluciler de asıl beluciler ile birleşiyorlar. Bu bizim işimize geliyor.

İran parçalanmalı.
Daha doğrusu BÜYÜK farsistan adıyla Afganistan'a doğuya kaymalı.
Bu konuda rakiplerimizle biz hemfikiriz.

ABD iran'ı afganistan üzerinden kuşatmış durumda. ABD'nin Afganistan'dan başka KIRGIZİSTAN'da İncirlik'den de büyük üssü var ki, silahları İran'a çevrili 12 bin ABD askeri var şu anda Kırgızistanda... Çok üsturuplu biçimde Afganistan'dan Kırgızistana kaydırıldı. ABD'ye bu izni Kırgızistan vermiştir. (Az bilinen konuları vurguyla yazıyorum.)

Herkesin bildiği bu konuyu, birçok Türk'ün benden duyması ve vay canına demelerine alıştım artık. :)

İran kuşatması BATI'da da, yakında işgal edilecek olan Irak ile tam bir kıskaca alınacak. Irak'ın Saddam denen zalim diktatörden, Halepçe'de beşbin diğer köylerde toplam 15 bin kişiyi canavarca öldürdüğünü ve YAHUDİ kanı taşıdığını biliyoruz. Bu danışıklı bir döğüştür. Saddam bahane, Irak yıllarca 8 yıl bloke edilmiştir. Şimdi görev zamanı, Saddam ödeyecek. Saddam Türkiye'ye en büyük zararı dokunanlardan biridir.

İran'a saldırdığında cephede tamamı KERKÜK-MUSULLU bir buçuk milyon TÜRKMEN ASKERE Iraklı üniforması giydirip cepheye sürdü. Son sayımda 500 bin Türkmen eksik! :((((((((((((((((((((( Nüfusu artacağına azalan tek millet Kerkük türkleri herhalde...

Ya Humeyni? Irak'ın üstüne gönderdiği tüm askerler İran üniformalı AZERİLER! Onlara "Mehdi Cephede sizi bekliyor" diye gönderdi. Ve TÜRK TÜRKÜ kırdı (Bir milyon türk şaka değil bir milyon türk öldü) Arap Saddam ve Fars Humeyni kıs kıs birbirlerine güldüler. YETER YETER YETER YETER! :(((((((((((((((((((((((((((((((( Çatlayacağım şurada!

BİZ TÜRKLER BU KADAR BÖN AVANAK MIYIZ? Türk Türkü öldürdü. ÜNİFORMALARINI ÇIKARIP KEFEN GİYDİRİN sonuç; türk türkü öldürdü. buna YETER diyorum.

TÜRK KENDİNİ DÜZELTMEZSE ALLAH DA TÜRKÜ DÜZELTMEYECEKTİR. Buna isyan ediyorum.

Kuzu kuzu gidip cephede birbirlerini öldürüyorlar. Bu SİYONİST politika zaten BİRBİRLERİNİ ÖLDÜRTÜN üzerine kurulu. TÜRKLERİ TEMİZLEYİN üzerine kurulu
Irak'da güneyde Şii Arap federasyonu kurulacak. Bunlar ARAPTIR ve Irak'tan ayrılmak istemiyorlar. Irak bu durumda şii ve sünni Arap federasyonuna dönüşecek.
Kuzeyde ise MEŞHUR KÜRDİSTAN kurulacak.

Bu konu biraz beklesin.
Biz şimdi başka ülkelere gidelim:
Küveytte ve Birleşik Arap Emirliklerinde ABD'nin asker sayısı kaç biliyor musunuz? bir tahmin ediniz! 200 bin tam donanımlı her biri, son sistem muhaberat ve gece görüş ve de her biri kompüter (Tablet ve avuç içinin askeri olanı) taşıyor. Her bir asker UYDU'ya bağlı. Uydu askerin önünde gizlenmiş düşmanı veya tesisi laser ile noktasal olarak gösteriyor. Zaten oraya kendiliğinden bir bilmem ne bombası lazeri izleyerek gidiyor, Boom! Bu askerler nerede şimdi? Küveyt, Suudi Arabistan Dhahran, BAE , Katar

İşte bu 200 bin YERLEŞİK asker ve buna kuzeyden takviye gelecek olan 65 bin ABD askeri, Donanmadan gelen 42 bin ABD askeri. Bunlar Irak'ın işini bitirince ve Irak'ı sömürgeleştirince(Petrol anlamında) Sırada İRAN var.

Çünkü kuşatma tamam! Fars/basra körfezinden bu askerler İran'a girecekler. İran için ikinci bir şık daha var. Tümünden sonra iranı becermek.

Gelelim tümüne:
300 bini aşmış devamlı yerleşik ve konuşlanmış ABD askerinin bundan sonraki hedefi nedir? Suudi dahil tüm körfez petrolleri... Bu petrol şeyhlikleri BİLMİYORLAR Kİ, zaten ülkeleri İŞGAL altında.

200 bin ABD askerini barındıran ülkelerin nüfusu yarım milyon, iki milyon falan.
Suudi 10 milyon falan. O iş BİTMİŞ BİLE! Kurşun atmadan KÖRFEZ senin. Irak'ı da aldık şimdi. Nereye dayandı ABD? Suriye'ye... Derhal Lübnan'dan çekil! Suriye -ki bizim genelkurmayın bir tek ültimatomuyla aklı ödüne karışmıştı- ABD'ye direnecek değil ya! Derhal Lübnan'ı boşaltacak.

Lübnan ikiye bölünecek! Hristiyan Araplar bölgesi ve Müslüman araplar bölgesi...
Hristiyan Lübnan TAMPON bir devlet olacak. İsrail açısından, Diğer müslüman Araplar ise kısmen Suriye'ye verilecek. Ama ABD'nin asıl amacı, İsrail'in çevresini temizlemek. Bunun için orada zaten. Yeni Dünya Düzeni demiş ya !

Tüm filistinliler, önce Batı Filistin denen ÜRDÜN'e oradan da doğru IRAK'a yani çöl alanlara bizzat ABD eliyle tehcir edilecekler. Suudi Arabistan'ın kuzeyi çöller İsrail uydu devletine (Occupation)

Medine'nin yüz km kuzeyinden geçen bu hat, Arzı Mevutun GÜNEY sınırıdır.

Bu sınır doğruca Irak güneyinden Basra'ya uzanır. Batıdaki sınır ise NİL nehridir.
Sina yarımadası alınacaktır. Süveyş geçilecektir. Dollar üzerindeki piramitlerin bulunduğu GİZE'ye ulaşılacaktır. Buralar Yahudilerin geçmişteki kölemenlik dönemlerinin anısıdır.

Yahudiler Mısır'a taaaa Hamadan'dan gelmişlerdir. (Isfahan da deniyor) Yani anayurtları çıkışları asıl exodus'ları IRAK+İRAN KÜNDİSTANI'dır. Kürtler buraya, Yahidilerin esir düşüp boşaltmalarından sonra konmuşlardır. Güzel bir yazınızı okudum, beni teyid ediyordu: Kurdo-Yudaik devleti. :))

Artık onun yorumunu yapmaya gerek de yok. Yazı nefis ve yazının kaynağı da ALİ UĞUR. Siyonizm ile ilgili bir tek kitabı var ALİ UĞUR'un ama o bir tek kitap o yazının tastamamını kapsıyordu.

KÜRTLERİN GOYİM olduğunu yani Yahudilerin KÖLELERİ olduğunu yazmıştım. Yani plan böyle. Barzani de Yahudi, Öcalan da Yahudi, Saddam da Yahudi
tuhaf geliyor değil mi?

AMA VALLAHİ BİLLAHİ DOSDOĞRU! Ürdün Kralı MASON, SURİYE DİKTATÖRÜ ESAD MASON. Bu ikisi yahudi değiller. Ama Ecevit'in eşi gibi, Kraliçe Muna da Yahudi kırma... O halde Hüseyin'in oğlu artık Haşimi soyundan değil; YAHUDİ diyebilirsiniz. Zaten ÜRDÜN bir emanetçi devlet.

Ürdün'ün kuruluş amacı şu:
DOĞU FİLİSTİN diye kuruldu, çölden başka bir şey yok. İsrail bayrağı üzerinde iki mavi şerit var. Birisi NİL nehri diğeri FIRAT. Ortada 6 köşeli Davut yıldızı Yani 6 devlet... Arz'ı mev'ut

Nil'in düşeceğini Hızır as. Ekim Bey'e söylemiş.
Özetle şöyle demiş: "Şimdi seninle konuştuğumuz bu ev işgal edilecek" (Ekim Bey, Kahire'nin ayrıntılı haritasında göreceğiniz ZAGAZİG kentinde oturuyordu)

Fırat'a gelince: Basra'dan başlıyor, Kürdistan'ı kat ediyor. Kürdistan tamamen İSRAİL HMAYESİNDE bir eyalet olacaktır. İran'daki YAHUDİ ANAVATANI kürdistan'dan başlayarak, Irak ve Türkiye Kürdistanı olarak ARZ'ı Mev'ut'a VERİLECEKTİR.

Dünyadaki YAHUDİ NÜFUSU 39 milyon. Ben bundan söz ediyorum. Ve Yahudiler daima kendilerini ÇOK AZ SAYIDA gösterirler. Bu faktörü de unutmayalım Ve Allah onları bir devlet kurdurtmuyor. Kuracakları Kürdistan HEMEN İsrail eyaleti olacak! Yine devlet olamayacaklar. Bin yıl baktık onlara gözlerine dursun ayrılıkçı olanların. 30 bin Şehidimize mal oldular gene baktık.

Şu anda geçici ve tek taraflı ateşkes yapmış. PKK düzenli militanının sayısı 5200
Bunlar Irak'ta.. Bir tek emirle o kanlı günleri geri getirmeye hazırlar. İsteseniz de Öcalan'ı idam edemezsiniz. İstanbul Ankara, İzmir, İskenderun, Antalya vb. KAN GÖLÜNE döner, Bombalarla yaşarsınız artık! :(((

GAP'ı bile temelini atarken DEMİREL, İsrail su hazinesi olduğunu biliyordu.

Evet MUSUL'U VEREN KİM ? SAİDİ KÜRDİ Şeyh Sait. İngilizler koordine etti ve Lozan'ın anlaşma göbeğinde MUSUL ve buraya giden bir koridor Türkiye'ye verilmişti ki ŞEYH SAİD İSYANI çıkınca bu Musul'u terk etmemize neden oldu.

MOUSUL OİL COMPANY. Zaten İngiliz, ABD yahudi şirketlerinindi. Ortaklardan birin de adı ANZAR. Yani sefarid Yahudisi. Adam boşuna mı ABD ve Britanya'nın yanında YER ALDI?

Özelden güzel bir soru geldi: Pekiyi diyor Saddam Yahudi ise yahudu yahudiyi niçin öldürsün ki?

Bunun yanıtı basit. Siyonizmde asıl ilke şudur, KENDİLERİNİ BİLE DAVA İÇİN HARCARLAR

Yani basit bir örnekle; kendi adamlarını kendileri vurup, "Filistinliler öldürdü" diye delil gösterirler. Çünkü amaçları SALDRMAKTIR. Bunu tüm Yahudiler bilir ve razı olur. Çünkü Tevrat emridir. Niçin böyle yaparlar?

Çünkü:
Yahudi yerleşimciler tüm dünyada soho ve ghettolarda yaşadıkları gibi şimdi de Yahudi yerleşim birimlerinde yaşamaktalar. Bu son derece tehlikeli. Düşünün üç aile oraya yerleşmiş, etraf arap falan kaynıyor. Her an öldürülebilirler.

Ama TEVRAT emre budur: Onların içine girip SOHO yapacaksınız der. Kiminiz ölecektir ama, orası sizin olacaktır. Arz'ı Mevuttan kaçtığınız gibi Rab Yahovanın bu emrinden de kaçmayın. Yoksa size Yahowa musibetler indirecektir.

O zaman diyeceksiniz ki, "Vah bize keşke yerleşseydik de birkaçımız ölseydi
böyle kabilelerimiz ölmeseydi" Yahudi YERLEŞİMCİLİĞİ bir kutsal emir ve BİR İBADETTİR. Ellerinde silah ile hahamlar ve aileler birimde çiftçilik yaparlar
Hahamlar onları gözetler. İşte Yahudiler böyle insanlar dostlar...

Bunun için dünyaya yayıldılar ve sadece ABD'de 27 milyonu buldular. Bu arada Ültimatomun bitmesine birbuçuk saat kaldı. Bugün Irak'ın Muharrem ayı Aşure günü.

Ben konuyu, JANA ne yapıyor sorusuna yanıt için açmıştım. Jana ORTAK MENFAATLERİMİZ olduğunda KOORDİNASYON yapıyor demek için bu konulara girdim.

Pakistan, Afganistan, İran'ın parçalanmasında ORTAK HAREKET EDİYORUZ.
Fakat ABD'nin BÜYÜK ARZI MEVUTU KURMAK ÜZERE ARTIK SONSUZA DEK
ÖNASYAYA YERLEŞMESİNE ve siyonizmin Jandarması olması noktasında HAYIR diyoruz.

Mesela, Mighty dahil hiç bir WEMB mensubu KÜRDİSTAN DEVLETİ istemiyor.
Yani bu noktada karşı bağdan AYRILIYORUZ

Daima "Askeri alanda alınanlar" kazançlar "Masa başında politikacılar/derin devletçe" geri verilir. TSK bu bakımdan pek önemli değil. Başımızda TC tarihinin EN ACEMİ hükümeti. Dışişleri İsmail Cem (Yahudidir) tarafından ihdas edilmiş yahudi ve mason bürokratlarca yönetiliyor. Yaşar Yakış gibi Abdullah Gül bile "Dışişlerinin bu yapılanması bizi benimsemiyor" Bunu ancak acizler söyler!

Dostlar JANA bu işler için uğraşıyor, KENDİMİZİ DÜZELTEMİYORUZ ama TELEPATLAR BİZİ DÜZELTMEYE ÇALIŞIYOR! Allah onlardan razı olsun

Bu müslime/Hanife olmasaydı biz çoktan yanmıştık. Uri Geller'in KONTROLÜNE girmiştik belki de... Tarık'tan gerçek bir Huri düştü. İyi ki düştü. Cadı madı deriz ama onu çok seviyoruz. ONU ALLAH'IMIZ BİZE GÖNDERDİ.

Ben sadece olayları/taşları yerine koyup MİLAT'ı gösterdim. 53 yıl kazandığımız için, onlar da 53 yıl sonraki Arzı Mevut için şimdiden önasyaya yığıldılar.
Artık bu 6 ülke (Türkiye kürdistanıyla-öyle diyorlar-7 ülke) bugünden itibaren temizlenecektir. Yani Arap ve yabancı nüfus gidecek yerine sadece YAHUDİ-KÜRT federasyonu kurulacaktır. Biri efendi diğeri goyim/hayvanoğlu hayvan.

WEMB açısından kurulsa keşke ama ZAMAN DOĞRU değil! Türkiye'min canı yanar! Çok canı yanar! Bu kez 30 bin değil 50 bin anne ağlar.

Önce tam bağımsız Türkiye
sonra tam bağımsız 1/12 TURAN
sonra tam bağımsız WEMB DÜNYA
o güne giden yola
"YAŞASIN TAM BAĞIMSIZ TÜRKİYE"
işte böyle başlıyoruz.

İKİ BAĞ VAR:
Birisi diyor ki YAŞASIN SİYONİZM
İKİNCİSİ DİYOR Kİ "YAŞASIN BAĞIMSIZ WEMB"
yani bağımlı dünyaya karşı bağımsız dünya
<> "Bağına girdiğinde, 'Mâşallah, kuvvet yalhız Allah'tandır!' desen olmaz mıydı? Gerçi sen beni, malca ve evlatça senden basit görüyorsun ama, Olabilir ki, Rabbim bana senin bağından daha değerlisini verir; seninkinin üzerine de gökten bir âfet gönderir de bağlığın yalçın bir toprak kesilir." (Kehf 39-40)

<> Karasancak kazanacak müjdelenmişti bu...
Evet kazanacak Hanif'im
<> Ey inananlar! İçinizden kim dininden dönerse şunu bilsin: Allah, yakında, kendilerini sevdiği ve kendisini seven, müminlere karşı boynu bükük, kâfirlere karşı BAŞI DİK BİR TOPLULUK getirecektir. Bunlar Allah yolunda savaşırlar, hiçbir kınayanın kınamasından korkmazlar. Bu, Allah'ın, dilediğine yönelttiği bir lütuftur. Allah, yaratılışı ve yarattıklarını genişletir, her şeyi bilir. (MAİDE 54)

Gerçi sen beni, malca ve evlatça senden basit görüyorsun ama,
Ayetten bir bölüm bu.
İki bağdan İNSANCIL OLANI ötekine bunu söylüyor.
Ötekisi DÜNYALARA ÜSTÜN KILINMIŞ YAHUDİ
Dünya sermayesi ve Mafia bütçesi elinde
Ve evlatlar
(Uyuşturucu bağımlılarından tutun da masonlara kadar onlara tabi olan herkes)
MALCA NİÇİN BASİTTİR
bizim bağ niçin basit mala sahiptir?
Bilen var mı bu ayetin anlamını?
<> Dabbet var bilen :)
(Benim dışımda)

MALCA BASİT demek, şudur.
Dünyayı 12 BİRLİK ÜLKE yaparsın.
Çok iyi tutarlı ve ekspensif bir yapıya kavuşturursun.
Her bir BloCamPacT kendi servetini ortaya kor.
Artık bu devletçiklerin değil, TÜM DÜNYANIN bütçesidir.
Askeri harcama yok!
Fuhuş, kumar, uyuşturucu mafyası yok.
(Sigara içmek bile yok, yaşasın ciğerler)
Dünya international Park devletlerinde turistik her türlü zevk var.
TÜM DÜNYANIN BÜTÇESİNİ WEMB'de toplarsın,
SONRA TÜM DÜNYAYA BÖLERSİN.
Ya da federasyonlara...
Böylece GLOBAL MAKRO EKONOMİ ORTAYA ÇIKAR.
(Dolar bazında konuşuyorum)
FAKİR YOK (dolar) MİLYARDERİ YOK!
ÇÜNK HERKES (Dollar) MİLYONERİ
İşte bunun adı >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MALCA AZ şifresiydi.
(Yine işi Dabbet'e bıraktınız)
<> "Bağına girdiğinde, 'Mâşallah, kuvvet yalhız Allah'tandır!' desen olmaz mıydı? Gerçi sen beni, malca ve evlatça senden basit görüyorsun ama, Olabilir ki, Rabbim bana senin bağından daha değerlisini verir; seninkinin üzerine de gökten bir âfet gönderir de bağlığın yalçın bir toprak kesilir." (Kehf 39-40)

GÖKTEN AFET İSE>>>>WANEN'dir
DEĞİŞTİRİLEN TARİHİ YENİDEN DÜZELTENLER!
Buradaki evlatça Zürriyet anlamı kadar
YAHUDİLERİN YERLİ UŞAKLARINI DA kapsıyor
(Mason, Lions, Rotal, Bilderberg vb. yüz milyonun üzerinde kayıtlıdır.)
Hanif sayısı mesela 313
ama
yerli uşakları (Masonlar vb.) yüzmilyonun üzerinde üyeye sahipler.
Elbette onlar evlatça ve devletçe bizden daha çok
wooow, ültimatomun bitmesine 24 dk kaldı.
<> Ayrıca; ayetlerde genelde "meta" kelimesi (metaal hayatid dünya) kullanılırken bu ayette "mal" (minke malev) kelimesinin verilmesi de ilginç... İkisi farklı anlamlarda...
Evet farklı. O farkı şöyle anlattım: yoksul yok milyarder yok, herkes eşit milyarder. Bundan daha güzel bir ekonomik sistem olur mu? TÜM DÜNYANIN BÜTÇESİNİ YAPIYORSUN. TEK ELDE TOPLUYORSUN. WEMB'dte. TEK DEVLETSİN sen artık.
<> Eşit paylaşımlı WEMB / MEHDİST DOZEN
Devletler rekabeti HİÇ YOK, bireyler de EŞİT ZENGİN. Çocuk ana rahminde tesbit edildiği andan itibaren DOLAR MİLYONERİ! Bunlar zaten OLMASI GEREKENLER. Ama SİYONİZM ELİNİZDE HİÇBİR ŞEY BIRAKMADI Kİ! HEPSİNİ ALDIĞINDAN SÖYLEDİKLERİMİ yadırgıyorsunuz, ütopya gibi geliyor...
<> Marx'ın bizlere KOMÜN-İZM diye yutturmaya çalıştığı sistemin aslı: MEHDIAN-IZM

Zaten MARX da yabancı değil! ;) O da karşı bağın adamı... O insanları goyim=Proleterya kılarak FAKİRLİKTE EŞİT kılıyor.

Aibergizm de ise ZENGİNLİKTE EŞİTLİK VAR! Tüm dünyada kent devletleri her biri kendine yeterli her birinin bir kazanç kapısı var. (Turizm, ormancılık vb.) Bu yüzbinlerce kent devleti (Hansa) birer zengin belediye kenti. Monaco gibi zengin, Elbistan mesela San Marino kadar zengin. Sizin köy VAtikan kadar zengin.

Bu KENT DEVLETCİKLERE HANSA deniyor. Hepsi kendine yeten ve zenginlik üreten yerleşim birimleri...

İşte bu bütçeler toplanıyor
WEMBloCongresSenate
Kongre/senato'da
Dünya parlamentosunda
BİREYLERE BÖLÜNÜYOR
REFAHA GİDİYOR.

İşte bu satırlarımı Mighty okuyor ya ve şekillendiriyor ya
Ne mutlu bana, Selam Sana Adler!
<> 300 yıl sonrası şu an bunlar gerçekleşmiş yani. Bizim köhne 21. yüzyılımızdan şu an gerçekleşmiş olan WEMB düzenine ne tehlike gelebilir??

İş yapmamak elde değil... HOBBY işi yapıyorsun. En sevdiğin iş nedir? Mesela atıyorum, bilgisayar başında surf yapmak! Al kardeşim sana ücret, surf yaparken de şu şu şu ve şunları kaydet bana der gibi HOBBİY'ye tembele bile ÜCRET VAR.

20 yıl sonra bizi "AVRUPA PARLAMENTOSU" yönetecek. Avrupa birliği TEK bayraklı devlet olunca, BAŞKAN'ımız da T Ü R K olmayabilecek. ;)

Yunanlı EYALET'imiz Pontus+İzmir'e
Ermeni eyaletimiz Tüm van gölü çevresine vb. yayılıp istedikleri kadar MÜLK satın
alabilecekler. Eyaletimiz derken, "Osmanlı falan değil" TEK AVRUPA'nın, United States of Europe devletinin "State=Eyalet'lerinden söz ediyorum.

200 bin İstanbul'a -hem de-mahkemeden yeniden EN ESKİ MÜLKLERİNİ elde etmiş
olarak döneceklerdir. FENER semti(istanbul) ise VATİKAN gibi "MİNİ devlet" olacaktır-din devleti- Avrupa birliği demek "Milliyetsiz milliyetler" demek. Bunun anlamı Mikro değil; makro değil MİDİ milliyetçilik...

60 yıl sonra içimizden birileri: "Babam türk, Annem Rum, eşim ermeni" diyebilecek ve bu bize asla BATMAYACAK! Alışmış olacağız. ABD=USA da öyle değil mi? Ben irlandalıyım, Annem Alman, eşim İtalyan gibi gibi.. MİLLİYETSİZ MİLLET olacağız. (Orta asya hariç/o hep karasancaklı olacak)

<> Blocampacturan ın batıda ilk sınırları neresi olacak?
EUROBALKAN eyaleti... (Bosna'dan İstanbul Batı yakasına kadar olan eyaletin adı)
WEMB başka sistem; Avrupa birliği başka sistem.
AB VAMP denen Siyonist sisteme bağlı.
WEMB mehdi7ye bağlı.
Veya bana bağlı...


Hans Von AIBERG

No comments:

Post a Comment