20100110

İDRİS / BENZERSİZLİK

Anka kuşu...
Güneşi görünce yanıyor ve sonra kendi küllerinden bir daha doğuyor.
Yunancası PHOENİx
İbranicesi Labuda

Yani "Klon"umsu bir laf var sanki... Labuda da bir klon... YYx klonu. Omurga-kaburga arasında Labuda ve normal Rahim'de ise KABİL var. Öteki ikizlikte de YYy Habil ile onun XY kızkardeşi var.

Emir şöyle: Kardeşler arası evlenme olmayacak! Çapraz olarak evlenilecek! Klon(Labuda) ile Habil ve diğeriyle de Kabil evlenecek!...

Ama Çirkin Kabil klon kızkardeşi çok güzel (Yusuf'un en baş soyu) olan labuda ile evlenmek için kardeşini öldürüyor. Ve onu kaçırıyor ve evleniyor ve de çocukları oluyor... İşte insanlığın tuhaf serüveni böyle başlıyor. Yaklaşık mamut boyundaki insanların nesli küçülüyor. Bin yıla yakın hatta fazla ömürler de giderek yarıya, çeyreğe ve şimdi olduğu gibi 70 yaş civarına indirgeniyor. Tıkız ve cılız bir kavim oluşuyor giderek...

Genler ise bildiğini okuyor. O klonların genini taşıyan yani HURİ KADAR güzel olan ikinci çift DNA'dan zaman zaman çok değişik ve seçkin kimseler çıkıyor. (Bu ikinci çift sarmalı CİFİR çizimlerimde 'Arş'ın dört direğinden öteki çift olarak gösterdim.)

Şid As. normal iken, İdris BAMBAŞKA bir yapıda ortaya çıkıyor.
Öyle ki tamamen bir ĞILMAN (Erkek Huri) gibi
Üstelik Allah'ın ALİM adını verdiği ilk BİLİM ADAMI...
İnsanlık uygarlığının kurucusu...

O ölmüyor, öldürülmüyor, ölüm tattırılıyor ama "Top direkten dönüyor" ve Allah'ın YÜCE bir makamına aslı olan Cennet'e dönüyor. Ölmeden dönüyor üstelik...

Ve İdris KABİL'in çocuğu...

Yani kötü olanın. Oysa Şuayb as. vs. öyle değil...Sıradan diğer İKİZLERDEN (Tevrat bu ilk dörtlüden sonra kırk ikiz daha (Kırk ikiz olur mu ? Yirmi ikiz , yirmi çift demem gerekirdi,düzeltiyorum) doğduğunu ve bunların HIZLA ve her birinin bir çok asır ömrü içinde birkaç yıl arayla binlerce evladı olduğunu bildiriyor. (Tevrat'ın biliyorsunuz, bazı bildirimlerini Kur'an tasdik ettiğinde alıyor ve kabul ediyoruz.) Herhalde Tevrat'ı Allah'ımız "Yalan kitap olarak indirmedi ya?"

İdris'in o benzersizliği genler aracılığıyla NUH'a geçti...

Nuh'un da hiç kimseye benzemeyen insanüstü insan olarak Tevrat'ta tanımı var. (Kur'an' da diyor ki, NUHSOYU=GENETİĞİ) Daha önceki Chatlerimizde bunları ayetlerle söyleşmiştik. İnanmazsanız Z'ye sorun

<> Evet! bana sorun, bunları söylemiştik (benim adım şahin, ) hocamla n'yi t'ye çevirir şahit oluruz.

Sen ayetler yazmıştın ya onun için söylüyorum. Aslında hep A'e yüklenmeye de utanıyorum ama, tesellim o ki, KUR'AN OKUYAN, OKUTAN en büyük sevabı alır. Onun için sizi eziyete değil, sevaba sokuyorum. (Birşey değil, rica ederim, teşekküre değmez)

Ve Nuh'un dört oğlu var dedik. Hami-Sami-Yafesi ve Yami ırklarının kurucusu olan çocukları... Ama bir de NUH var... Kur'an onun bin yıl kadar yaşadığını söylüyor. Tufanda 350 yaşındaydı. Yani arkada daha 750 yıl var. Yaş 35 yolun yarısı... Ve Nuh da AYRICA BABA OLDU elbette... Yani sadece dört çocuk ve artısı var...

Klondan-İdrise-Nuha- derken yine o çok ender olarak çıkan YY'lerden biri olan elçiler var! Bunların belirtici adları Yunus ve Yusuf gibi özel adlar.

Yunus "Su altında da nefes alıyordu" (Hatırlarsanız, bizim ana rahminde tamamen içi sıvı dolu bir SERUM ortamında anne kordonundan oksijen gelmesinden bağımsız olarak 9 ay kadar BALIK gibi nefes aldığımızı söylemiştim. Zaten başka türlü alamayız, çünkü embriyonun ya da bebeğin ciğerleri su dolu... Üstelik ciğerlerinin büyüklüğü de sizin elinizin parmak başlangıcından ucuna kadar olan bölümü kadar. O da su dolu.)

Ama Yunus'un öyküsünü anımsıyorsunuz değil mi? Doğunca uzun süre NEFES almadı, su içinde yaşadı. Sonra Karaya çıktı ve gerçekten bir Yunus balığı gibi yaşadı. Canı isterse (Mesela misafir kapıyı çalarsa) suyun altına saklanıp saatlerce yalnız kalıyordu.

Allah kimine baştan ŞEFAAT ETMİŞTİR. (İbrahim, İdris vb.)
Kiminde de şifacılığını ortaya çıkarmıştır: (Hz. İsa'nın şifacılığı, Lûkman vb.)

Onlar dışında ALLAH'TAN BAŞKA HİÇ KİMSE şefaat edemez. Yani Allah bazılarına BAŞTAN şefaat etmiştir.

İdris mesela... Sorgusuz Cennetine gitmiş, ve HURİ olarak benliğine dönmüştür. Onlar (ve huriler ) asla yargılanıp cehenneme gitmezler. Allah ne fikir değiştirir ne de vaadinden döner! (Mahvolurduk o zaman)

İdris "MELEZ" statüsündedir.

Yani Huri cinsi(YYy) yanında XY'dir , bu tarafı insandır. (Öteki de insan, çünkü YYy ve YYx de ADEM'den oluştular) Böylelerinin doğumları ve doğurmaları da tuhaf yani paranormaldir. (İsa'yı doğuran Meryem, Mehdi'yi doğuracak olan Dancing Queen vb.)

Yusuf'un doğumu... Nuh, İdris, Yunus, Lukman .... Kadınlar da var elbette: Meryem, Adile, Eyyub'un hanımı. Özellikle Yahya ve Meryem birlikte YY cinsindendiler.


Hans Von AIBERG

No comments:

Post a Comment