20100109

ADEM&HAVVA / HALİFE

Adem’e, ON EMİR benzeri olarak:
1. Allah'ı tanıyacaksın
 
2. Allah'ı bir tek tanıyacaksın.
 
3. Allah'tan başka mabutun olmayacak
(Korkun vb. de olmayacak, tek Allah'tan korkacaksın)
 
4. Ana-babana (Ebeveynlerine) üf demeyecek kadar saygılı olacaksın.
 
Unutma onlar seni doğurdu sen onları değil! "Ben mi istedim dünyaya gelmeyi? Doğurmasaydınız beni!" demeyeceksiniz. Çünkü Kalubelada DOĞMAYI siz istediniz. Zaten anne-babanız DOĞUM makinesi olarak sizi doğurdu. Ayet diyor ki, "Çocuklarınıza bir bakın: Onları yaratan siz misiniz YOKSA biz miyiz?"
 
SEN=BEN istedik Allah'ımız da ruhundan üfledi. Kalu Bela'da dileseydik şu masa, sandalye malzemesi olurduk. ÖZGÜR İRADE ile bize sorulmuş. NE OLMAK (Cin, bitki, hayvan, eşya vb.) istersiniz? Biz de demişiz ki: "EN AĞIR EMANETİ, HİLAFETİ VER!", öyle bir kabadayılık yapmışız ki, sonuçta İNSAN olmuşuz.
 
İnsan olmak ayrıcalıktır.
ALLAH'ın SURETİNDE/BENZERİNDE yaratıldık çünkü.
Allah “Muhalefetün Lil Havadis”tir yarattıklarına benzemez, ama İNSAN O’na benzer. Yine de Allah insana benzemez. Yine de EN ÇOK insan Allah'a benzer. Haşa/haza/sübhanallah/münezzeh Allah!
Sperm gidiyor, Kalu Bela’nın mekanı olan NEFHİSUR boynuzunu (Sur vagina/uterus/rahim de demektir) uyarıyor, oradan RUH'u birim olarak kopartıyor ve ALAK olarak ANA RAHMİNE getiriyor.
O yol çok uzun: Bir günü 50 bin yıl kadar uzun
ve çok kısa: Genital organların boyunda.
Zaten karadelik akdelik birbirinin BİTİŞİĞİ olan kapıdır demedik mi? Fakat bunu açımsayınca yüztrilyon ışık yılı öteye giden bir tünel oluyor. BİR ANDA geçebiliyorsunuz, hatırlarsanız...
Cinslerin buluşmasının öyle içgıcıklayıcı anlamı yoktur aslında... Gidip çocuğunuzu (aslında ruhlar kardeş) ta NEFHİ SUR'DAN (Sur borusundan) ALIP getiriyorsunuz.
Allah'ımız öyle bir libido vermiş ki,  Dünya’nın en büyük keyfi olarak algılıyoruz... Aslında amaç ne? GİDİP RUHU 50 bin yıl olan bir gün öteden yani RAHİM olan Allah'tan üflemesi için almak. Eğer herşeyi genital haz bölgelerine bağlarsanız bunun adı zibidi sekstir.
Ya Kaburga-omurga ne olacak? Biraz daha düşünürsek neden dişi cinsin GÖĞÜSLERİNE (kaburgalarına) düşkün olduğumuz da meydana çıkar. Bebek genital bölgede oluşur ama... Bu ÜREME İÇGÜDÜSÜDÜR, ya BESLENME İÇGÜDÜSÜ?
O artık genital değildir. KABURGA bölgesine giydirilmiş süngerimsi meme dokusundan gelen bir Allah rızkıdır. Freud ne derse desin bu iş aslında böyledir. Eğer bildiğimi bilseydiniz, belden aşağı ve yukarı iki bölge olduğunu bilseydiniz, seksin ucuz bir iş olmadığını, RUH almak için başvuru, ibadet olduğunu anlardınız der Hızır dede...
Üreme bel altındaki genital bölgeden, beslenme belden yukarı omurga-kaburga bölgesinden... PEKİ SAVUNMA? Onun bölgesi nerede? (Canlılar, beslenme+savunma+üreme ile motive edilmişlerdir)
Savunma bölgesi BELLİ: Cennet (+Sabıkun) Dünya’da savunma yoktur, Dünya hayatında savunamayacağız. Cehennemde de savunamayacağız, saldırıya uğrayacağız. Tek savunma MEKANI ve makamı CENNET'tir. Kendimizi savunabilseydik, Azrail'e karşı savunurduk!
Hz. Adem babamızın serüvenini bir yazımda uzun uzadıya anlatmıştım. Şeytan'a "Şey=Nötrino=Vesvese" vb. dediğini hatırladınız mı? O yazı MEHDİ'yi EĞİTMEK için yazılmış çok büyük bir sırdı. Bu dönemde yazılmaması gereken gizli bilgilerimdendi...
Adem'e gelen üçüncü emir anne-babaya itaati çocuklarına ve zürriyetine öğret emriydi.
Sonraki emir
"Yalancı şahitlik yapmamak"
"İyi komşuluk/barış ilişkileri"
"Hırsızlık yapmamak”
“Haksız yere (kısas olmadan) adam öldürmek”
vb. vb. bunlar Musa'ya gelen evamiri aşere on emir değil, ADEM RESULULLAH'a gelen ON sayfa içinde yer alıyordu.
Habil kabil gibi iki kardeşten başladı serüven. Kabil hırsızlık yaptı, kızkardeşini bile çaldı kaçırdı. Kardeşi Habil'i haksız yere öldürdü. Anne-babaya asi oldu. Allah'tan başkasına kurban kesti. Allah'ı YOK (Eskilerin masalı) sayarak kardeşini öldürdü ve sonra olanı GÖRDÜ. Allah'tan başkası için, AMANSIZ şeytan için KURBAN KESTİ. Allah'a şirk koştu. İlk komşusu olan kardeşi HABİL'e amansız ve ölümcül düşman oldu. Günah bohçası oldu.
Adem-Havva dışında,
HABİL HALİFE, KABİL MUHALEFET olarak insanın iki yüzünü bize sundular...
 
Hans Von AIBERG
 

No comments:

Post a Comment