20100108

ADLER MIGHTY / 1943

1943 yılında Almanya'nın başında bulunan ADLER
(Hitler değil)
 
ADLER, Rusya'ya değil; İngiltere adlarına çıktı. Adaları fethetti. Rusya’da donmaya gitmedi. Faşist, Nazi de değildi. Çok çok iyi bir insandı. Amacı eşit paylaşımlı 12 blok devletten oluşmuş hakça bir sistemi kurmaktı. Bu arada teknolojiyi öne aldı. Atom bombasını da imal etti. (Hitler'in tersine) Böylece V-3 Roketleriyle Amerika'yı tehdit etti.
 
ABD'nin Arizona çölünde ilk atom bombasını denediği yere, Hem de hiroşima-nagazaki kentleri yerine İki bombayı balistik ile gönderdi. Amerika böyle bir şey karşısında şaşırdı. Şartlarını sordu Adler'e.
 
Adler "Siyonizm, çıkarcılık, Dünyayı Yahudi Tüccarların eline vermek yok" dedi. 12 ülke bir araya gelecek. Patron yok, konsey (şura) var. Eşit-eşgüdümlü paylaşılacak. Zengin ve fakir olmayacak. Sokakta yatan ve trilyarder her ikisi de olmayacak. Herkes DOLAR bazında diyelim MİLYONER OLACAK. Rusya'da aynı duruma girdi. Ama Çernobil denen bir kentte patlatılan Adler A-Bombasıyla teslim oldu. Yahudi diye bir hegemonya kalmadı. Yahudiler de tamm tersine EŞİT olarak katılımdaydılar. Herkes gibi onları da sevgiyle kucaklamıştı Adler!
 
<> peki sonuçta 12 devlet mi muhafaza edilmek isteniyor
 
Sonuçta 12 devlet doğal olarak var. Doğal 12 dil, 12 anadil üzerinden. Aslında konu bu 12 devlet değil. Konu bu 12 devletin ORTAK VE EŞİT EŞGÜDÜMLÜ Şİ'RA UYDUSU, yani WembDünya merkez capital city'si
 
Şi'ra uydusu yaklaşık Ay'ın 105'de biri büyüklüğünde. Çekim sabitesi (Motorlar santrfüjle döndüğü için) yerçekimi dünya ile eşit. Atmosfer aynı oranda. Mır ne ki, ben 400 bin nüfuslu bir minik AY'dan söz ediyorum, hem de yapay ay... Alsana Şakkı Kamer=Ayın ikiye çoğalması. 12 devlet içinde Şira 13. bir devlet gibidir.
 
Washington D.C (Districk Of Wash. Federal başkent)
 
12 dil konuşuluyor. İngilizce, Jeans (Blucin) Cola, Hamburger, bunlar 3 asır daha moda belki de beş asırdır.
 
Şimdi anlatmak istediğim bu düzenin kurulması ve bunun zaten ADLER TARAFINDAN KURULDUĞUYDU.
 
 
Adler NORMAL TARİH AKIŞI İÇİNDEKİ BİRİDİR. Siz gibi... Ama onun yerine konan Alois Hiedler ise zaman yolcusudur. Adler'in ilk adı Alias Olaf Adler. Bu yüzden KMA'ların ön adlarına Alias konur. Alias bilgisayar dilinde de kullanılıyor. Arma da deniyor. Alias BAĞ SAHİPLERİNDEN İYİ OLANI.
 
Ama konu Alias değil, Alois. Yahudiler Alias demez, Alois der. Alois Hiedler'i bir Web Search edelim.
 
<> adolf hitlers family diyo (hitlerin babası)
 
İŞTE BU, Adler gider, Yerine Hitler gelir. Adler çok iyi bir insandı. derken siz gibi, Atatürk gibi. iyi bir insandı ve kendi çağının insanıydı.
 
<> ama Hiedler bozdu yaptıklarını
 
Evet. İngiliz adalarını zaptetti derken Amerika'da Nevada' çölüne atom başlıklı V-3 roketi gönderdi derken Çernobil'deki Rus birinci Ordusuna "Nötron bombası" gönderdi derken. İşte yazılı olan tarihi anlatıyorduk.
 
Hızır çocuğu öldürmeseydi, gemiyi delmeseydi vb. tarih akacaktı. ,Adler'inki gibi. Ama tarihe müdahale edildi, Adler EBEDİYEN iptal oldu. 12'lik dünya düzeni kalktı. Çünkü o düzeni Adler kurmuştu.
 
<> zaman polisi niye bişey yapmadı
 
Daha Time Traffic Cop'a gelmedi konu. Zaten konu olarak en son Şİ'RA yıldızında kalmıştık. Oradaki HYBRİD deney yaratığında. Hatırladınız mı? O time travelling mekanizması. ŞİRA denen WEMB (12 lik sistemin başkenti) BİR İNSANLI DENEY YAPILACAKTI. Bu deneydeki insan asla tarihe karışmayacaktı. Ama o gece birileri o aracı eline geçirdi. Onların tamamı yahudiydi. (Adler düzeyinde kesinlikle ırk ayrımı yoktur. Herkes eşit ve eşgüdümlü sistemde yer alır.) Bu yüzden normal bilim adamları gibi onlar da o aracın ve  araştırmanın içindeydiler.
 
 
1938 yılından ta 2247 yılına kadar gelecek ERTELENDİ. Bu hanifliğin geleceğiydi. Adler şu anda "Kehf" denen zaman boşluğunda. Uyandığında yaklaşık üç asır geçmiş olacak ama kendisine normal bir tek günün parçası gibi gelecek, mesela üçte-biri gibi.
 
<> aslında adler derken bize gelecekte gelecek mehti ile ilgili bir isimde vermiş oluyorsunuz sanırım hocam
 
Evet Might Adler bu onun ismi...
Mighty de lakabı
 

Hans Von AIBERG

No comments:

Post a Comment