20100108

ADLER MIGHTY / TERMİNOLOJİ

Wanen'i bilen var mı
Wanen
Walkyrie
Walhalla
 
<> Wanen: eski alman efsanelerinde gecen savaş arabaları! herhalde
 
İşte o Zülkarneyn. Almanca Luft Wanen dediği de ufo.
 
<> Atlantis mitolojisi diyor
 
Hayır Germendir. Valhalla'ya bakarsanız germen efsanesi olduğunu görürsünüz.
Gelecekte de valhalla var. Walhalla da deniyor.
"Bulutların üzerinde havada duran ve fermen savaşçılarının ölünce gittiği  Cennet"
ŞİRA da havada durmuyor muydu.
 
<> The twelve nymphs of Valhalla. They were mounted on swift horses, and held drawnswords in their hands. In the melec of battle they selected those destined   to death,...
 
Tamam orada nordischen paradies yazdığı Kuzeylilerin cenneti ya da kuzeydeki cennet demek yazdığı
 
<> First, the initial lie of Wotan, when he promises Freia as payment to the giants, apayment he never intended to deliver.
<> Second, Wotan's habitual infidelity towards his wife, Fricka. This
 
Evet WALHALLA'nın inşa edilmesinden söz ediyor. Yukarıda gökyüzünde duran Cennetimsi bir şey. Şüphesi olan var mı? Evet valhalla ismi nedir biliyor musunuz. Walhalla'yı TERS okuyunuz.
 
<> Allahlaw
 
Allah ve Law
Allah yasaları
Allah Love
Allah sevgisi
 
İşte Nur-36 ve Necm suresindeki Şi'ra budur. Allah'ın isminin (ALLAHlaw) anılmasına izin verdiği Büyyutin=Yerleşim birimleri ve Tarık hangarları vb. Nur/36'yı yazarsanız bu belli olacaktır. Nur-35'de Tarık'ın içi yazılıyor, Nur-36'da ise Tarıkların "UÇAK GEMİSİ MİSALİ" konuşlandığı uzay yerleşimi, kolonisi anlatılıyor.
 
<> 36. Allah'in yüksek tutulmasına ve içlerinden adının anılmasına izin verdiği evlerde, insanlar sabah aksam O'nu tesbih ederler.
 
ALLAHLAW yüksek tutuldu. Orada Allah taraftarı olarak (Karşı grup değil) ALLAH+law adıyla anılmasına izin verilen bir Şira bu.
 
Dünya çevresine inşa edilecek olanı ise VALHALLA yani tersi. Dünya çevresine yerleştirilmiş olduğunu nereden anlıyoruz? Çünkü SABAH AKŞAM diyor ayet, Yani dünyanın zamanına tam eşitlenmiş. Mars'ta ya da Andromeda'da değil. Ama şira'daki Allahlaw yöresinde zaman yolculuğuna izin veren bir dönen karadelik var. Zülkarneyn "Terminatör gibi" olduğu gibi zamanda geriye gitmesini bu halka tekilliğe borçlu.
 
Fakat Shira çok uzak ve yüksek hızda gitmeye kalksanız İki yaşınızdaki çocuğunuz döndüğünüzde 16 yaşında oluyor. Eşinizle yaşıtsanız, o da sizden 14 yaş büyük oluyor Kim ister ki Shira gibi bir yere gitmeyi. Gidiyorsunuz, döndüğünüzde gencecik anneniz, yaşlılıktan ölmüş oluyor
 
İşte bu yüzden Şi'ra'nın ALLAH+LAW'ı uzakta. Ama onun yeryüzü şubesi olan WAlhalla ise dünya çevresinde. İşte bunun için Necm suresindeki ile Nur-36'daki iki istasyon farklı. Bunun için "İKİ BAĞ SAHİBİ" adlı misallerden iki tane var
 
0Kehf'teki işte Adler-Hitler kavgası
ya da Alias ile Alois savaşı diyoruz.
Bazıları da Armageddon diyor
 
Eğer Chat'te Kalem suresindeki İKİ BAĞ sahibine bakarsanız, Kehf ile olandakinden aynı görünüyor ama, birinde ALLAHLAV var. Yani illa ki iyilik ergeç kazanacak. İkincisinde ise farklı bir şey var. İki bağ birden bozuluyor. Hissettiniz mi?
 
Allahlaw ve Walhalla
Almanca Allahohe
ALLAH'IN ADININ ANILMASINA İZİN VERDİĞİ EVLER BUNLAR
İKİ EVLER
BİRİ VALHALLA
DİĞERİ ŞİRA'DAKİ ALLAHLAW
 
Gelecek konumuz ise Bu Adler düzeni neden Hitler düzeni oldu. Bunu önlemeye gelen İKİNCİ EKİP yani Timebulance kimlerdir? Timebulance Ne anlama geliyor.
 
Time+Ambulance
kısaca Timebulance
İşte birincinin tersine MEHDİ'CİLER
yani Allahlaw'dan gelenler
 
Ve Valhalla'dan gidenlerin karıştırdığı bu dünyayı nasıl düzeltecekler dersiniz? Ama onlar ayrıca MİBB indirdi. MİB. Yani Kalem suresindeki "İKİ BAĞ SAHİBİNİN HER İKİSİ" birden. Oysa SHİRA'DAN (Allahlaw'dan) gelenler ise doğrudan Kehf suresindeki iki bağ sahibinden "İYİ OLANI"
 
 
Alois Hiedler ve oğlu Adel-olof Hiedler birer Yahudidir. Ama bir de karşılığında Alias Adler var ki, Onda yahudi kanının zerresi yoktur. Onun adı Mighty 'dir. Fakat Mighty yine Yahudi bir peygamber'e tabidir. Messiah İsa'ya. Görevini ona devredecektir
 
<> Almighty Messiah Adler!
 
Adler yok artık onun adı Mighty (Almancası Mag, möglich, İngilizcedeki May ve ounun post hli olanMight ile ilgili) Past tensi Might'tir MAY'in bilirsiniz. İşte Mighty'nin anlamı da bu
 
GERÇEK BİR LAKAP ve İSİM
GODieu>>>>>ALMİGHTY
Mehdi>>>>>>>>>>Mighty
 
<> Might=Modern Islamic Great Khannefeted TEAM
 
Evet 2300 yılları kadar modern, bundan 6000 yıl geriye KÖKLÜ olan Hanif kelimesi aynen Tevrat'da da vardır. (Khanif) Tevrat Avram Khaniva'dır diyor. Avram>>Abraham>>İbrahim
 
 
Hans Von AIBERG

No comments:

Post a Comment