20100109

BEYİN / BEYİN (BİLİNÇ)

Antarktika dünyanın sigortası
Amazonlar akciğeri
Kudüs'teki efendimizin yükseldiği mescit ise herşeyin kalbi
Evrenin beyni sadece ve sadece HANİF İBRAHİM'dir
ondan başka hiçbir beyin yoktur
Alemin sağ eli Mekke
sol eli Grönland
(Bildiğiniz yerler)
Dünya Anne bir CANLI
yaşlı başlı fakat CAPCANLI
görseydiniz,
dünya bir NİNE
bir anne anne
ortayaşlı bir anne
 
Beyin "Hologram" üreten yegane organımızdır.
Elbette bunun iyileri yanında kötü leri de var.
Kötü hologramlara örnek olarak:
1. Halocast
2. Hollow
3. Haloween
4. Halu (sinasyon)
gibi elektro magnetik akılar "Bir kalıp=Matrix" edinirlerse gerçekmiş gibi görünürler. Tabii gerçek akıl hastaları dışındakilerden söz ediyorum. (Perilenmişlik vb.) Bunlardan korktuğunuz anda D-A-H denen bir
tepkiyle size bulaşırlar.
DAH'I şöyle anlatayım:
Köpekler aslında korkaktır. Ama siz onlardan korkarsanız bu psikolojinize bağlı olarak anabolizmanız "Korku hormonu" üretir. Köpek bunu görerek değil "Koklayarak" aldı mı, artık size saldırabilir. Ve sizlerin de böyle bir DAH oluşturmanız şer ve şeytani güçlerin köpek psikolojisiyle size çullanmalarına neden olur.
 
Özellikle gece ve gecenin ürünü olan Nötrinolar (Ki şeytanın vesvesesi) hele bir de karanlığa eklenen yalnızlık olunca çok korkutucudur. Daha doğrusu "Korku ürettiğiniz" kadar sizler/bizler "Vesvese" denen nötrino akımlarını absorbse ederiz. Ve yüklendikçe de daha çok korkarız. O halde köpekten korkmak yerine "Köpeği" korkutalım ya da dost edinelim...
 
Evet dedim ki PK (Psycho-kinetism) ruhsal gücümüzdür ve HER İNSANDA (Kullanılmayan onda-dokuz beyin evreninde, Aysberg'in altındaki gerçek kütlede) saklıdır. Onun aslı astarı sadece NUR (En-noorgy) denen SONSUZ ÖZÜNLÜ ENERJİDİR.
 
Mesela ben 70 kg. ağırlığındayım Ama benim aynadaki aksim olan (Ruh=Takyon beden=Zihinsel boyut) da imajiner olarak -70(j) kg.dır. İkisini birbirine raptü zapt ettiren ise G (Çekimdir) Bir insan balkondan "Sıfıra" doğru düşer.
 
Yani yerçekimi onu alıp 70 kg'dan SIFIR KG'a ve arkasından da -70i kg.a götürmek, aynadan arkadaki holograma geçirmek ister. Ancak ayna yüzeyi (ARZ-Zemin, Taban) onu tutar ve kişi yere çarpar. (Ölürse zaten öteye geçmiştir demektir.)
 
Kur'an yerçekimini böyle anlatıyor. Ben de ARZ kelimesini ve "Cazibe" misalini açmak için KUR'AN söylemiyle yazıyorum. (Yani başka bir pencereden bakıyoruz, düşme mekanizmasına)
 
Bizde +70 ve -70 dengededir.
-70=Ruhsal boyutlarımızla biziz.
Fakat -70 yerine PK sayesinde -80 uygularsanız. Yani ruhsal yoğunluğunuzu artırmak için, NUR enerjisinden (Sonsuz özenerji) bu tarafa 10 kg'lık bir kütle geçirirseniz, +70'e karşı -80 nedeniyle -10 kg bir SAFRA (Fazlalık edinirsiniz) -10 kg ise ARZ(Yerçekimine) değil; GÖK ÇEKİMİNE (Antigravitasyon, Levitation) tabi olduğundan, o kişi ağırlığınca yerden HAVALANIR. Mesela -10 için 15 cm yukarıya kalktığını görürsünüz süjenin... İşte bunlar PK'nın gücüdür. (Bu bir tek misaldi)
 
PK=ESP+OBE'dir
Extra Duyumlar, altıncu duyular vb. Bunun içine TELEPATİ denen biyolojik radyo da giriyor.
 
Bir telepatın düşünmesi demek "Eksi evrende/Esirde düşüncenin hologram olarak bir OYUNTU yapması ve bu oyuntunun matematiksel değerlerine en yakın karşı kişinin de o oyuntuya yerleşmesi yani orada bildirilen heykel-yazıyı, heykel biçimi "Algılar"
 
Bazen de ESP'i çok iyi kullananlar vardır ki, bunlar toplu HİPNOZ gücüne sahiptirler. O zaman pekçok kimseyi telkin altına alabilirler. Böyle toplumlarda AMNEZİA vardır. (Mesela bir hafta sonra Depremi unutur) Amnezia bir unutkanlık hastalığından ziyade, toplu hipnozun EN B A R İ Z sonucudur.
 
3 Majisyen işte böyle "İNsandan Şeytan"lardır. Onlara Hannas da denir. Cin-İfrit-Şeytan'ın yapacağı şeyi bu hannaslar AYNEN yapabilirler
 
(Dikkat İyi taraf olan 3M (Majisyen Mighty, Messiah, Maitrea(Almighty) ile B'N/B'N majisyenlerini karıştırmayınız. Ayrıca Hannas ile de HANS(Yahya ve Hunnes'i de karıştırmayın. Hunnes olan Hans iyi taraftandır; Hannas olan 3 M ise kötü taraftandır.)

David Copperfield'in (Gizledikleri) gizlemedikleri içindedir. Yani Schiffer yüzyüze geldikten 5 saniye sonra onunla Astoria'da birlikte olmaya başlamıştır. Dünyanın en ünlü sayılan mankeninin, bir Top model'in (Hele ki son derece Mazbuttur, ailesiyle yaşar) bu kadar kolay pes etmesini ANEZY olarak terk etmeyelim unutulanlar listesine...
 
Amnezi'yi kuşkusuz "Bunu bana şeytan unutturdu" ayeti içeriğinde analiz etmelisiniz. İnsanın kendi unutmuyor, Şeytan unutturuyor. Bu çok bariz bir fark... Ve TESHİR (Büyüleme, toplu hipnoz) Yani Hannas'ın majisyenleri(Mucizleri) gizli empathy safvaşlarından biridir.
 
Yani ONLAR müslümanlara "Olmazsa olmaz bir şart olarak" eziyet edeceklerdir. Günah fiili başka türlü işlenemez (Düşünce suç ve günah değildir, çünkü eylemi yoktur.) Başka türlü ŞEHİD olunamaz. Başka türlü müminlerin SABRI imtihan edilemez..
 
Biliyorsunuz ki, beynimiz bir Aysberg/buzdağı... dokuzda biri su üstünde, diğerleri su altında... (aslında 7'de biri)
 
Ve biz yedinin BİRİNİ kullanıyoruz. 6 birim BOŞTA! Kullandığımız bölüm için insan ARŞ'ı deniyor. Diğer saklı yani sualtında kalan bölümüne ise istiva sıvısı deniyor. (Cifir'de)
 
Bu dr.larımızı ilgilendiriyor: Aslında kullandığımız bölüm yani beynimizin faal olan yanı NEFSİMİZE aittir. Kalanı ise hiyerarşiye aittir. NEFS denen birim beyinler AZALARAK 7. bölüme iniyorlar. O zaman bir TAKIMADA manzarası çıkıyor. Aslında adalar yok.
 
Yani sal gibi okyanusta yüzmez adalar. Alttan birbirine bağlıdır. Peri bacaları gibi düşünün. Ve tepelerindeki külahlara kadar su altında bırakın. Hepsi adacık gibi görünecekse de, toprakta/zeminde BİTİŞİKTİRLER.
 
Toprağa gelince: İşte onun adı da KOLLEKTİF BİLİNÇ!
Yani HERKESİN BEYNİ!
ORTAK BEYİN!
ORTAK BİLİNÇALTI!
TOPLAM BİLGİ ve ATALARIN MİRASI
<> Akl-ı küll mü?
Evet, bizim iradei Cüziyemiz var. Beynimiz.
Ama iradei Külliye (Allah'ın üflediği ruh) O AKLI KÜLL'dür.
Ruh da aynı: TEK ama bölüştürülmüş. Yani NEFS denen adacıklara RUHU KÜLL'den bir bölüm serpiştirilmiş. Eğer derinlere inebilseydik yani 7/2 kullanabilseydik çok farklı olacaktı.
 
Jana 2/7'yi kullanan bir cadı. Hawking bilinçsiz olduğundan ona erişemiyor. (Telepatlar komada veya hiphoz altında olanlara erişemez) Bu kez hem benim 2/7 istihkakını kullanıyor, Ama SACAYAĞI olmak zorunda olduğundan ve Tomahawking boş eleman verdiğinden, bu kez yine beni kullanıyor. Üç kişi 2/7 olacağına, bir kişi 1/7, Jana 2/7 ve hans ise 3/7  HAKSIZLIK bu ! Ve bu EMANETE ihanettir. Jana kendisi niçin 3/7 kullanmıyor? Akıl sağlığından korkuyor çünkü! YA ben, ben de bir insan değil miyim? Benim de bir sağlığım yok mu?
 
Eğer zaman yolcusu GELECEKTEKİ anılarını depoladı beyin küresini geriye yolculukta boşaltıp, sonra geçmişte yeniden doğduğunda, o yeni anılarını aynı yarıküreye koyarsa, çakışma anında (yola çıktığı tarih ve saniye ile çakışan yaında) beynin anıları PARTİTİON oluyor ve gelecekte birden HATIRLANAN anıları öteki partition'a geçmek zorunda kalıyor.
 
Bu da bizim MOTOR NÖRON dediğimiz bir arızaya neden oluyor. Bu geçici oluyor. Yeniden partition kaldırılıyor. iki anı da aynı yarıküreye konuyor. (Sabit D diskinden, C diskine dosyaların taınması bir zaman alır. Buna felç diye örnek verelim. Taıma işlemi bitince partisyonun ötekisi boşaltılmş ve yeniden formatlanmış oluyor.
 
Ama sistemde PARTİSYON olamıyorsa, bu kez NÖRON'lar bu işlevi üstleniyorlar.
Beyin motoru kalıcı hasar görüyor. Bu durumda o zaman yolcusu baştan felç olmuyor. Ama sonradan yavaş yavaş tüm vücudunu biteviye saran yarım değil-tam felç geliyor. Diğerleri için sorun yok. Çünkü beynin sağ yarısı çapraz olarak vücudun soy tarafını yönetiyor veya tersine sol beyin tarafımız, gövdemizin sağ yanını yönetiyor. Ayetteki SAĞ ve SOLA ÇEVİRMEYİ anladık mı? ???  (7-14-49 anlam bunların sonu gelmez ;)
 

Hans Von AIBERG

No comments:

Post a Comment