20100108

ADLER MIGHTY / D-DATE

YAZILMAMIŞ BİR TARİH idi.
Eğer Zero-n gelip de bu tarihi değiştirmeseydi, MEHDİ 1943'de kazanmıştı.
 
Şimdi TARİH DEĞİŞMEZSE NE OLUR?
Bunu test edelim.
Yani hatırlayalım.
 
Alias ADLER, 1943 yılında Almanya'nın başında di. (Tarih BÖYLE YAZACAKTI-eğer DEĞİŞMESEYDİ-Japonların, Rusya'yı doğudan vurmasını ve taa Urallar'a kadar ilerlemesini fırsat bilerek İngiltere'ye çıkartma yaptı. Ve zaptetti. Güneş krallığı yıkılmıştı.
 
Ve daha önce yazdığım gibi, İLK ATOM bombalarını önceden haber vererek ve ÇÖLLERE (Nevada) belirlenen saatte, boşaltıldığına emin olduktan sonra V4 (Satürn) roketlerine (kıtalararası balistik mermiler) başlıklara yükleyerek, Amerika'ya İKİ BOMBA ile o dehşeti yaşattı.
 
Tek şartı vardı: SİYONİZMDEN KURTULUN ve de tüm İngilizce konuşanlar (ABD, KANADA, Australia, Yeni Zelanda,Güney Afrika, İngiltere-İrlanda vb.) BİRLEŞİN Ve bu kabul edildi. Sonra tüm Orta ve güney Amerika da AYNI ŞEYİ KABUL ETTİ>>>>İSPANYOLCA KONUŞANLAR birliği...
 
Koca Amerika kıtasından İKİ DEVLET çıkmıştı: İngilizce konuşanlar,İspanyolca konuşanlar. Afrika da öyle: 1. Sami (Arap birliği) 2. Bantu (Zencilerin tümü) YİNE İKİ DEVLET, etti dört! Çin birliği, Turan birliği, Ari (Hint-İran birliği), Slav birliği vs. De facto, Self determination vb.
 
BİRLEŞTİR Kİ KENDİNE HÜKMETSİN
(Parçala, hükmet yerine)
bölmek yerine birleştirmek...
Esaret yerine efendilik
DÜNYA NİMETİNİ EŞİT paylaşmak
Yoksulun yok edildiği, çok zenginin yok edildiği ve herkesin EŞİT FAKAT ZENGİN olduğu,
sosyal hakları son derece yüksek, adaletçi eşgüdümlü 12 devlet.
 
AMA BU TARİH yazılmadı, Çünkü 1943 yılından 350 yıl kadar sonra Torunlar olan kuşak, IŞIK HIZINI YAKALAYAN ARAÇLAR YAPTILAR. İlk aracın adı 0n (Zero-n) idi. Onu Bir HYBRiD yaratık ile "Geçmişe gönderdiler" Sonra dönüp TARİHE BAKTILAR...
 
Evet! 51.bölge....Ve Hybrid'in ameliyatı... ya da otopsisi. Demek ki en azından GEÇMİŞE GİDİLİYORDU ve geçmişte çıkan GAZETELER, BİLDİĞİMİZ SAYISINDAN FARKLI OLARAK böyle bir şeyi yazabiliyordu Yani gazetedeki HABER DEĞİŞMİŞTİ. Bu çok sakıncalıydı. Hızır-Musa-Yuşa olayı GERÇEKLEŞMİŞ ve tarih değişmişti.
 
Yani OLMAMASI gereken şuydu: HYBRİD'in orada ne işi vardı? UFO denen bir aracın ne işi vardı? EĞER SİZ GELECEKTEN GÖNDERMEZSENİZ, orada hiç bir işi yoktu! Göndermişsiniz ve tarihi ETKİLEMİŞSİNİZ. Bu çok sakıncalıydı.
 
Bu aleti (n serilerini) kesinlikle güvenlikli bir bölgeye taşımalıydılar. Bir uzay-zaman tüneli ile Dünya başkenti (Uzay kenti ) Walhalla ile bunun antipodundaki Şi'ra (Allahlaw)arasında çok kısa zamanda kestirme yol vardı. O aleti orada imal edip bekletmeye karar alındı.
 
Böylece 1n (one-n/Wan-en) imal edilirken, dünyada saygın ve eşit bir yeri olan saygın İsrail (Sami birliği içinde) devleti içinden bir ekip, ZERON'in aynısını gizlice imal etmişlerdi.
 
Sonra D-Date gelince GEÇMİŞE yolculuğa çıktılar. Hızır'ın Yuşa'yı beşikte öldürmesi misali.. Alias Adler YOKOLDU yerine Alois Hiedler (Adolf Hitler'in babası) kondu. Tarih ise artık SİZE DEMİN YAZDIĞIM GİBİ YAZILMADI VE ARTIK YAZILAMAYACAKTI.
 
Yani bir anlamda, HIZIR ÇOCUĞU ÖLDÜRMÜŞTÜ ve artık tarih "O çocuk kocaman bir adam ve zalim hükümdar oldu, gemileri deldi, altınları topladı, sayısız adam öldürdü, anne ve babasını bile yoldan çıkarttı."diye yazılmayacaktı.
 
Artık o çocuk yoktu.
Artık Alias Adler de yoktu.
 
Bu kez tarih KÖTÜ anlamda değiştirilmişti. Alois Hiedler vardı. BİR MEDYUM (Telepat) idi. Zaten o musevi köyü (Braunau am inn) Avusturya'nın meşhur bir yahudi iskanı idi. Köyün telepatı ALOİS HİEDLER idi. Oğlu ise Adolf Hitler olarak ortaya çıktı. Sonra baba Alois "Çağına geri" döndü.
 
Ne yapalım birileri Adler olup gidince,
sistem ÖDEME yaparak geri ödeyerek elementler değiştiriyor.
Bu olmazsa KIYAMET o an kopar.
 
Nitekim Alois Hiedler, Alias Adler'i öldürTEMEDİ.
Alias Adler ÖLDÜRÜLEMEDİĞİ için gelecekteki 3M'den biri oldu.
 
 
Hans Von AIBERG
 

No comments:

Post a Comment