20100108

ADLER MIGHTY / KARASANCAK

Karasancak forsu...
İşte onu torunlarınız torunları.... taşıyacak. 70 cm. ileride Süfyaniliği o BAYRAK bitirecek. Sophistler başaşağı ve Mighty yukarı çıkacak!
 
<> Nazi amblemi ne benziyor dr. Hitler bu sembolü çaldı mı?
 
ADLER ve HİTLER. elbette ÇALDIKLARI var.
WEMB'e karşı svastika. Şimdi bu Svastika'dan (Gamalı haç) dünya nefret ediyor.
Oysa o Adler'in armasıdır. HAÇ ile ilgisi yoktur.
 
<> Adler’in arması da tamamen su anki Nazi amblemiyle aynı mıydı?
 
Hayır ama grafik olarak benziyor tabii
 
 Karasancak da bir büyük E harfinin dört yöne bakması yani WEM3 biçiminde yazılmasıdır. W'nin sağdaki çizgisi izleyen E'nin sırt çizgisiyle bitişik İDİ. Şimdi onu ayırdık ve bildiğiniz KARASANCAĞI yaptık. (Adler/Mighty şimdi bunu ötekinden daha çok sevdi: Biz çizdik o beğendi.HA/VET)
 
 12 Düzine
Yani Adler bunu ileride yapacaktır. Ancak Çinhindi, okyanusya, Afrika ve Arap ile Ari (Pakistan,Hindistan, Afgan, İran, Kürt vb.) müslümanları Mighty'ye karşı çıkacaklardır.
 
SADECE VE SADECE, YALNIZCA TÜRKLER
Türk birliği>>>BloCamPacTuran ya da konfederasyon ordusu yenilmiş olan ADLER'i
ölümden kurtaracaktır. O zaman Adler KARASANCAĞI TÜM WEMB'in sancağı yapacaktır. Türkler ile ilgili Kur'an'da bunlar vardır.
 
<> karadeniz havzası+hazar havzası+orta asya=Orta dünya
 
Turan'ın GÜNEYİ CauCaspian (Türkçesi HAZERBAYCAN) dan başlar ve özellikle Afgan Türkmenistanında biter. O havzadan KARASANCAKLI ordusu Mehdi'nin hayatını kurtaracaktır (CauCaspian=Caucasus+Caspien sea Aynı anlamda HazerBaycan (Hazerçevresi ve Azerbaycan+İran Türkmenistan'ı)
 
Turancılığı ADLER'in düsturu olduğu için seviyorum ama YURTSEVERLİĞİM samimiyetimden geliyor. Yurtseverim ben... Hele Arap milliyetçilerine ÖYLE BİR YURTSEVERİM Kİ...
 
Bir çok arkadaş ADLER TARAFINDAN OKUNUYOR ve ALINTI YAPILIYORSUNUZ. Onlara BİÇİM VERİYORSUNUZ.
Benim sizlere yaptığımı SİZ ONLARA YAPIYORSUNUZ.
Ah bir bilseydiniz Bilseydiniz...
 
TÜRKLERİ ANLATAN ve Karasancak savaşlarını anlatan bu ayet… Adler bile GELECEKTE müslüman olduğu için aynı ayette adı geçiyor
 
<> Fetih Suresi 16. Araplardan, geri bırakılmış olanlara de ki: "Siz yakında çok zorlu savaş veren bir kavimle çarpışmaya çağrılacaksınız. Ya onlarla çarpışırsınız, yahut onlar Müslüman olurlar. Eğer itaat ederseniz, Allah size güzel bir ödül verecektir. Yok eğer önceden döndüğünüz gibi yüz çevirirseniz,Allah sizi acıklı bir azapla cezalandırır."
 
selam ve selam diyenler HİÇ savaşmamalıdır
 
Fakat karşına SÜFYANİler hizbullahçılar vb. çıkınca İSTEMEDEN savaşılır. Adler bildiğim en BARIŞÇI insan olmakla birlikte gerek alternatif zamanda gerek gelecekte KADERİ savaşmak, başkomutan olmak!
 
Yahu şu dünya ne kadar ters. Haram aylar yani yaklaşık 110 gün. SAVAŞ TAMAMEN yasaktır. Eğer haram aylarda SİZ SAVAŞAMIYORSANIZ fakat ANTLAŞMAYI bozarak size savaş açanlar olursa ne yaparsınız. Ve bu haksızlıktır! Siz ihrama girmiş-SİLAHSIZ-olarak Hacca gideceksiniz. Ama Ebu Süfyan size pusu kuracak ve yaklaşık 300 hacıyı katledecek!
 
Oldu bir kere dedirtmiyor Allah! Haram aylardan ÇIKINCA K I S A S istiyor Allah! Bu en basit yorumu. Yani çok yüzeysel olarak açtım konuyu
 
Yalnız bu KATİLLERİ (Ki katillerin en büyüğü kuşkusuz Mekke EMİRİ EBU süfyan'dır) Resulullah ÖLDÜRMEMİŞTİR. Ayete rağmen öldürtmemiştir.
 
 
Hans Von AIBERG

No comments:

Post a Comment