20100109

CENNET&CEHENNEM / HIZ

Işıktan hızlı giden bir elma, ağaçtan yere değil, ağaçtan göğe düşer. Zaten ağaç da terstir.  (Melekler uçmazlar, göğe düşerler. Cennet'te ağaçlar TERSTİR, kökleri yukarıdadır, ırmaklar başyukarı da akar vb.)
 
Önce ters çekimi irdeleyelim, terminolojilerini, çocuğun adını koyalım. Çekim yerine ters çekim Yani antigravitation ve veya LEVİTATİON (hani şu "Havalanma" olayları, meleklerin göğe düşmesi, Cennet'te ırmakların başyukarı akması, Cennet ehlinin dilerse uçması vb.)

Melekler(Takyonlar, Ruh vb.) UÇMAZ, yani rüzgara karşı kanat çırpıp, bildiğimiz kuşlar gibi yükselmez. Tam tersine "Ağaçtan yere düşeceğine; ağaçtan göğe düşen" bir elma gibidir.
 
Işıktan hızlı evrende(TAKYONLARDA) ÇEKİM yerine ANTİ ÇEKİM vardır.
 
(Levitation, antigravitation, elmanın yere değil göğe düşmesi, meleklerin göğe düşmesi, Cennet'te ağaçların ters durması, nehirlerin baş yukarı akması vb. Cehennemde ise Güneş'inkinden beter bir Çekim vardır, bildiğimiz çekim, ama bizi kağıt kadar inceltip yere yapıştıran cehennemi bir çekim.)
 
<> Yerler ve gökler var oldukça...onlar oradan (cennetten) çıkmazlar... Bu ayeti anlayamıyorum..
 
Sorduğun ayete gelince: Cennet 7 tabakadır. Bir de Cennet dışında başka bir yaratılış yani ÜÇÜNCÜ bir sınıfın gideceği ALLAH misafirhanesi olan Sabıkun Naim Cenneti var. Onunla birlikte 8 oluyor. 7+1 olarak düşünebilirsin.
 
Orası ve Süper uzay ile (Arş, Kürsi, Levhi Mahfuz, Nefhi sur, Kalem,Sidoe, Cennet yapıtaşıları, Cehennem vb.) malzemesi de KALICIDIR çünkü ÖMÜR değil H A Y A T (Ebediyet) sahibidir. Tamam mı?
 
<> hocam enteresan şey değil midir : (7+1))cennet sayısı(7+1)+7=15=cennet +cehennem, 15+1=cennette kızların yaşı, 16+(16+1)=erkeklerin yaşı <> arz-sema orada geçersiz yani...
 
Geçersiz çünkü yaşlanmanın nedeni var: 1 gün= 1 güne eşit olduğunda yaşlanırsın.
Ama bir gün = Bin yıl = 365 bin gün RELATİVİTESİ işbaşına geçince YAŞLANMAZSIN. YAŞLANMAZSAN ÖLMEZSİN.
 
Daha da ileri giderek gençleşilen bir ülke daha var: Bir günün = 50 bin yıl olduğu bir hızla hareket eden bir sistem.... 11 milyon gün sürüyor o bir tek gün.
 
Gün 24 saat hemen bitiveriyor. Cennet'te böyle tasa yok: bir gün=EBEDİ!!!!!!! Tabii cehennemde de bir gün ebedi.
 
ÇOK DİKKAT ETMELİYİZ.
Cehennem ve Cenneti bir SIRAT kılı ayırıyor.
 
Cennet takviminde iki ölçü(Takdir) vardır.
 
Sabıkun'da bir gün >>>>50 bin yıl ve SONSUZ TANE BİR GÜN var.... Buna NAİM (Nimetler) cenneti denmektedir.
 
İkinci bir Cennet daha var ki, o da Sidre takvimidir:  Orada da bir gün Bin yıldır.
 
Böylece bir saniyenin 18 yıla
Bir saniyenin 18 dakikaya
bir saniyenin 14 saniyeye vb.
eşit olduğu "Nedensellik/Causality" takvimleri vardır.
 
Ama DÜNYA denen sürgün gezegeninde, bir gün=1 gündür. Yani ışıktan YAVAŞ olmanın bedeli olarak "OL VE ÖL AYNI ANDA" olmaz. Oluş(Neden) ÖNCE; ölüş (Sonuç) SONRA gelir.
 
 
Hans Von AIBERG

No comments:

Post a Comment