20100109

CENNET&CEHHENEM / NUR (MELEK)

Nur (Sonsuzözenerji Ennorgie) ve Esir (Sonsuzdabirler ortamı, KülliŞey'in ortamı)
 
Nur'dan da melek ve Zebani diye bir takım yaratılıyor. Melek Cehennem'de yanar (Ayeti anımsayınız: Meleklerden her kim ben de varım=İlahım derse biz onu cehennemle cezalandırırız.) Ama Zebani Cehennemi Yakar. Bu yüzden hiçbir zebani/Zebun Cehenneme giremez. Onlar sadece SEKARda yani kazanın altındaki ATEŞte bulunurlar. 19 tanedirler.
 
Hiçbir ZEBANİ "Ben ilahım diyemez" çünkü cezalandırılacağı bir Cehennem yoktur ve En büyük ceza şu olmalıdır bir Zebani'ye... CENNET'e konması yani orada helak olur...
 
Tuhaf ama bu doğru... Zebani'nin Cenneti de SEKAR işte.. (Gübreböceğinin cenneti gaitadır ne yapalımki bu böyle)
 
Cinlerin Cenneti ise Volkaniktir, onlar bunu seviyorlar... (Üstüme gelmeyin haşa ben yaratmadım, niye böyle Allah'ımıza sorun.)
 
TAKYON bir kütleyi KARADELİK YUTMAZ tam tersine KUSAR
Ama bu kez AKDELİK takyonları yutar.
 
Ayeti anımsayınız:
"Meleklerden kim ben de varım derse onu (KENDİ) CEHENNEMİ (Quasar/Akdelik) ile cezalandırırız."
 
<> 27. Onlar O'nun sözünün önüne geçmezler; onlar yalnız O'nun emriyle iş yaparlar.
<> 28. O, onların önlerindekini de arkalarındakini de bilir. Onlar,O'nun hoşnutluk verdiklerinden başkasına da şefaat etmezler. Ve onlar O'nun korkusundan titrerler.
<> 29. İçlerinden her kim, "Ben O'nun dışında bir ilahım" derse böylesini cehennemle cezalandırırız. Zalimleri işte böyle cezalandırırız biz.
 
Evet bu melekler. Sadece melekler.
 
Onların CEHENNEMİ İlk aknokta(Bigbang) patlaması. O nokta onları TEKİLLİK BİÇİMİNDE yutuyor. (Bizdeki karadeliğin bizi yutmasıyla özdeş)
 
Melek olduğundan kuşkulanan var mı? Yani orada bildirilen sadece MELEKTİR demek istiyorum, bundan kuşkulanan var mı? ?????
 
<> 26-29 hepsi beraber okununca belli oluyor.
 
Evet :) Meleklerin de cehennemi var. Hatta onları donduracak bir soğuk fusion benzeri mekanizma bile var.
 
Melekler takyonlardır. (Sıfırdan küçük imajiner kütledir.) Dolayısıyla ışıktan hızlıdırlar. Işıktan katına göre milyonlarca kez hızlıdırlar. Bir gün=Binyıl gibi, 50 bin yıl gibi. Yani kimi melek ışığın bin yılda aldığı yolu alıyor birtek günde... Ya da 50 bin yılda katedilen yolu alıyor...
 
Takyonların son hızı nedir? Sonsuz mu? Hayır! Şimdi C=Işık hızını işaretleyip bir ÇEMBER çizelim saat yönünde giderek ışık hızının katlarında hızlanırlar. Nereye kadar?
 
Çember sizi getirip sıfır kelvin (Mutlak soğuk) noktasına yani HAREKETİN durduğu yere, evren ısısının HİÇ olmadığı bir yere getirecektir.
 
ISI HİÇ YOKSA NAR ve NUR da DONMUŞTUR. (Energy ve Enoorgy)
İşte meleklerin sonu geliyor.
 
BİZİMLE BİRLİKTE BİR TEK ALLAH KALICI. (Hüvelbaki) Kalan Fani/geçici. O gün hiç kimse Allah'ımızın "Bugün mülk kimindir?" sorusuna yanıt veremeyecektir. Allah'ımız kendini yanıtlayacaktır: "Bugün mülk Vahidül Kahhar olan Allah'ındır."
 
Mutlak soğukta tüm YARATILANLARIN K A B Z E D İ L M E S İ N E(Tutuklanmasına) KIYAMET deniyor. Hiçbir melek de yaşayamayacaktır. Ruhu kabzedilecektir.
 
İnsan meleklerden nasıl üstün olur? Nasıl eşrafı mahlukattır?
 
Sonsuz hızda giden melekler bizim MİNİMUM hızımız olan 0 derece Kelvin'in GERİSİNDE KALDILAR. Işık hızı Meleklerden daha hızlı oldu böylece...
 
Işık hızı Cinleri; fakat kelvin hızından ışık hızına olan aralık ise İNSANI temsil ediyor. İNSAN E N H I Z L I oluveriyor. Bir de Aşağıların aşağısında olmasına rağmen YUKARILARINEN YUKARISINDA oluveriyor. En şerefli yaratık İnsandır Amenna....
 
Bu antropik görüş değil; Bu FİZİKMAN da böyle... Maymunlar da kediler de var ama... Onların yegane AKILLISI (Akıl=Bilim üreten) kuşkusuz TEK BAŞINA İNSAN Yani BİZLERİZ.
 
Allah'ın bu nimetine hamdolsun
Şükürler olsun.
İyi ki bir CİN ya da MELEK değiliz
İnsanız biz
Haülifeyiz=Şerefli Halifeyiz=Nankör
Hamd olsun Hamid Rabbimize...
 
 
Evreni BİZİM üzerimize kurmadılar
Bizi EVREN üzerine kurdular
 
CEBRAİL bile BAHANE. Vahy meleği.
Azrail bile bahane. CAN alır o kadar. Öteki alemde can almak yok ki. Ebedi cennet-cehennem'de ÖLÜMSÜZ olarak yaşayacağız. Azrail kimin canını alacak.
İsrafil dört kez SUR'a üfleyecek sonra ??? İŞİ BİTTİ
Mikail BİYOSFER MELEĞİ. Öteki alemde TEK HÜCRELİ olunca (Quant teoremi olmayınca) kimin canını alacak ki? İşi bitti.
 
İYİ Kİ MELEK değiliz! Tüm meleklerin işi bitiyor
Gerçek ALAN ehli Cennet-cehennem ve üstüne kalıyor
 
<> Azrail’in canı dr?
 
Azrail'in canı>>>>>>>Tüm canlıların canı.
KENDİ CANINI ALIYOR haberi yok !!!! Azrail can aldıkça ÖMÜRÜ BİTİRİYOR. HAYAT devam ediyor. Ömür dediğin sonsuzda-bir. HAYAT ise >>>>>Sonsuzun TA kendisi
 
Önce Allah HIZLI olanı yarattı. (Melekler ışıktan hızlı gider.)
Sonra Daha az hızlı olanı (Işık/Cinler ) yarattı...
 
Meleklerin tersine cinlerin NEfsi(fesat çıkarma istidadı) vardı. Cinler yeryüzünde azdılar... Dinozor bile bırakmadılar. Doğaya zarar verdiler.
 
Onların başına Allah Cinlerden bir çocuğu bela olarak verdi. O tüm cinleri öldürdü. Bir kısmı kaldı. (Şimdikiler onlar)
 
O cinlerden bir IRK olan CİN ÇOCUK Azazil adıyla Cennet'e alındı. Cennet haznedarı oldu. Yeryüzü ise kanlı bir yeryüzüydü...
 
Allah Adem'i yaratmayı (Halif ve muhalif olarak) yeryüzüne atamayı diledi.  MELEKLER cinlerin geçmişine bakarak, yani devasa dinozor gibi hayvanları, mamutları vb. nasıl yok ettiğine bakarak, şimdi de İNSANIN yeryüzünde neler yapacağını (tahmin) ederek bu serzenişte bulundular.
 
"Yeryüzünde yeni bir fesad mı yaratacaksın?" dediler. (Tecrübe konuşuyor dediler.) Hangi laf üzerine? "Ben yeryüzüne YENİ bir H A L İ F E yaratacağım" ayeti üzerine...
 
Bunun iki türevi ve işlevi var:
 
1. HALF>>>Halife/Allah İktidarının temsilcisi
 
2.muHaLiF>>>>Bu iktidarın KARŞITI düşmanı...
 
Bir yazı tura mı atacaksın? Bunu sordular... Rablerine... Ya Halif ya muhalif olmak gibi bir YAZI TURA... İyi ama, Allah'ın yazı tura ile zar ile barbut ile poker ile NE İŞİ VAR? Melekler SAÇMALAMIŞTI. Zaten hemen de özür dilediler...
 
O ayeti bulabilir misiniz?
 
<> 2:30 wa 'iz qaala rabbka li al malaa'ikah 'inniy jaa il fe al 'ard.Khalefah qaalu 'a taj al fehaa man yufsid fehaa wa yasfik ad dimaa' wa nah.nunusabbih. Bi h.amdka wa nuqaddis laka qaala 'inniy a lam maa laa ta lamuun
<> 2:30 Hani Rabbin, Meleklere: "Muhakkak ben, yeryüzünde bir halife var edeceğim" demişti. Onlar da: "Biz seni şükrünle yüceltir ve (sürekli) takdis ederken, orada bozgunculuk çıkaracak ve kanlar akıtacak birini mi var edeceksin?" dediler. (Allah:) "Şüphesiz sizin bilmediğinizi ben bilirim" dedi.
 
Ve bunun üzerine MELEKLER nasıl GERİ adım attılar? (Devamını yazınız lütfen)
 
<> Ve Adem'e isimlerin hepsini öğretti. Sonra onları meleklere yöneltip: "Eğer doğru sözlüyseniz, bunları bana isimleriyle haber verin" dedi. (31)
<> Dediler ki: "Sen yücesin, bize öğrettiğinden başka bizim hiçbir bilgimiz yok. Gerçekten sen, her şeyi bilen, hüküm ve hikmet sahibi olansın."(32)
 
Yani MELEKLER okuma yazma bilmezler. İlk bunu anlıyoruz ayetlerden.
İkinci olarak GELECEĞİ de bilmezler :)))) (Allah'a şirk olamazlar)
Üçüncü olarak Melekler kıskanç olabilmek için NEFSLERİ olması gerekir. -ki nefsleri YOKTUR-Düşen MELEK denen şeytan NEFSİ olduğu için kıskançtı.
 
Ama meleklerin AYRIK kimliği yoktur. (Mültikopya olarak matris kurarlar ve TÜMLEŞİKTİRLER.) Nefsi olmayanın burada kıskançlığı değil CAHİLLİĞİ sözkonusu:
 
Allah'ımıza "Halif-muhalif" yani YAZI TURA attırmaya kalkmaları AKILSIZLIK idi ve Allah onları düzeltince melekler de hemen ÖZÜR moduna geçtiler.
 
<> meleklerin haksız çıktığı da söylenemez 'ben sizin bilmediğinizi bilirim’ de maksat neydi acaba?
 
Maksat şuydu: Cehennem gibi CENNET de yarattım. Halifeyi Cennet'e... Muhalif'i Cehennem'e koymak üzere...
 
 
Hans Von AIBERG

No comments:

Post a Comment