20100108

ADLER MIGHTY / DANSEDEN KRALİÇE

DANCİNG QUEEN
Yani Adler'i doğuran
İKİNCİ bir M E R Y E M
(Asıl adı Adile)
dancing Queen bir Yyx'tir
 
 
12 (Düzine) düzeni, Adler ve Onun Meryem anası Dancing Queen'in Cennet modeli... Dancing Queen bir YYx'tir... Adler (Mighty) onun soyundan gelecektir. Süfyaniciler ise Danseden kraliçeye "Fahişe" diyeceklerdir. "Mighty'nin babası yok" diyeceklerdir. Mighty piçtir diyeceklerdir. İsa'ya da demişlerdi zamanında...
 
Meryem'e de fahişe demişlerdi... ve bir fahişenin iki kez iman edebileceğini bize ALLAH gösterdi: Mecitli Meryem bir fahişe iken Tüm dünya Hristiyan kadınlarının TEK TEMSİLCİSİ oldu. O Maria magdelena... İsa'ya aşık oldu. Salome'den daha iyi dansederdi. Ama her şeye tevbe etti... İsa'ya biat etti. İsa ve Maria Magrelena, ikisi de BEKAR kaldılar. İsa geçmiş yaşamında HİÇ EVLENMEDİ
 
 Adler tarih değiştirildiği için HİÇ YAŞAMADI
ve/veya Bermuda gibi bir ENERJİ ile "Geleceğe" fırladı.
 
Yahya'nın olduğu aynı yerde ADLER de var. Allah onun soyunu kesmedi. Kevser'i verdi Annesini "Geleceğe" götürdü. Danseden Kraliçe Adalaid Bir MERYEM gibi olağanüstü bir yolla (Diyorum ya OLAĞAN olanı Kur'an'da beklemeyin) Danseden Kraliçe'nin oğlu Mighty/Adler YİNE Resul olarak o DÜZENİ kuracak.
 
Yani karadelik tekilliğinde ebedi duran biri gibi görünen ADLER'dir.
BU ÇAĞDAN BAKINCA ADLER (K E H F ) mağarasında
 
Çünkü kendi iki arkadaşı ve bir de köpekleri ile orada duruyorlar. Ama aslında ADLER kısa bir zamanda GELECEĞE geçti.
 
Adler'in MİLLİYETİ önemli değil. Annesi Adalaide bir YYx genidir. Asıl önemli olan bu Ama Adler de bu GEN yok. Yani normal olarak XY. Şaşılacak şey o ki.
 
Adalaide gelecekte yazılmış geçmişe taşıttırılmış, gelecekte ünlü "Dancing queen" diye bilinen bir HURİ'dir. Dünyada Huri ırkı sayısı, tüm tarihi toplasanız yüzü hatta elliyi bile bulmaz. Ben önce buna şaşırıyorum.
 
Belkıs da dansetti. O da danseden kraliçe. Ve o da 17 yaşındaydı Ve de Süleyman ile birlikte BESMELE çekti. Bir Huriyi AYAKLARINDAN ve buna bağlı olarak ÇOK GÜZEL DANSETMESİNDEN tanıyabilirsiniz. (Eğer bulabilirseniz) Çünkü Huriler İLLA Kİ CENNETTE DANSEDENLERDİR
 
 <> Yecüc&mecüc'e olanların benzer şekli, mehdi'ye de yapılmıştır diyebilir miyiz? Zamandan şutlanma bakımından! Zero-N de onların zülkarneyn'i diyebilir miyiz?
 
Evet bütün sorularının yanıtı EVET!
Mighty zamandan şutlanarak;
1. HİDAYETE erdirilmiştir.
2. Doğum yapma yetisi olmayan Dancing queen denen YYx cinsinin DOĞUM
yapmasına (Tarık suresine bakınız) neden olmuştur.
 
Danseden kraliçe olmasaydı Adler "Kehf"ten DIŞARI>>>DOĞUM biçiminde yeniden doğmayacaktı. Onu doğuran Adalet Hanımdır (Adalaid).
 
<> adelhide
 
Evet Adler+HİDDEN/hide. Adalet hanım ise BELKIS ile aynı olanın tekrarıdır. Onlar BELKIS'ın soyudurlar. Jana da öyle... Onlar DANCİNG QUEEN'dirler. Danseden kraliçe neden bu kadar önemli? Çünkü en iyi HURİLER bu işi yaparlar (Cennet ehli olunca bunu görürsünüz ;)
 
<> Jive-Queen
 
Evet ABBA'ya "Gelecekten nakledildi". Jive. O jive'li mısrayı yazar mısınız? (Dancing queen şarkısının sözleri vardı galiba sizlerde.) Tercüme eder misiniz?
 
<> You can dance, you can jive
<> Siz dans edebilirsiniz, jive yapabilirsiniz
 
JİVE nedir???? Sözlüklerde JİVE için ne yazıyor?
 
JİVE şudur: Gelecekten geçmişe verilen, TORUNLARDAN DEDELERİNE
aktarılan, BESTELENMEMİŞ (ha/vet) melodilerdir.
 
O şarkıyı dinlediniz. Tüyleriniz ürperdi değil mi? Müthiş bir melodi=Dancing Queen.. Onu İsveç kralı Gustave'ın 17 yaşındaki eşi Sylvie için yazdırdığını söylerler. Kraliyet düğünüdür. Ama onu kim GETİRDİ ve verdi ABBA'ya... Kim?
 
Kureyş+land'ı bir ZENCİ kız yazdı ve Paul Simen'a verdi (Graceland), Paul Simon+Garfunkel.
 
Zamanda geriye yolculuğa çıkanların duası-requiem'i olan "Take my breath away". Berlin mi besteledi Topgun filmi için? Onlar hep zibidi ve anlamsız müzik yaparlardı. Birden bire NE OLDU da böyle asil bir müzik ürettiler?
 
Allahlaw'dan Walhalla'nın çıkması.. 1N'in Wanen diye binlerce yıl önce anılması.. Vildan Hurilerin Valkuriye adıyla anılması.. Bunların tümü JİVE'dir.
 
Mighty'nin annesi ADALET, Adler'in annesi olan 1939'ların kadını değil! O danseden kraliçedir ve Allah'ın izniyle (doğurmaması gerekirken) doğurmuş ve GERÇEK annesi olmuştur.
 
Adler'in kaldığı KEHF'in tanımı >>>>>> TARIK suresinde var.
 
<> 4. Hiçbir benlik yoktur ki, üzerinde bir koruyucu/bir bekçi bulunmasın.
<> 5. İnsan, neden yaratılmış olduğuna bir baksın!
<> 6. Fırlayan bir suyun bir parçacığından yaratıldı o.
 
ALLAH DANSEDEN KRALİÇEYE, daha önce Zekeriya ve Yakub as gibi ÇOCUK verdi.
 
<> 7. Omurga ile kaburgalar arasından çıkar o su.
 
KEHF BURASI KABURGA (Kehf) ve OMURGA (Rakim)
 
<> 8. O Allah, o insanı tekrar hayata döndürmeye elbette kadirdir.
<> 9. Sırların/gizlilerin yoklanıp ortaya çıkarılacağı gün,
 
(Yolculuğa çıktıkları yaşa geldiklerinde beynin sağ-sol lobu arası bilgi transferi, yolculuğa çıkış nedeni ve misyonun hatırlanması)
 
<> 10. Artık onun için ne bir kuvvet vardır ne de bir yardımcı.
 
(Tarıq yolcularının yolculuğa çıktıkları yaşa geldikten sonraki durumu)
 
<> 11. Yemin olsun o, dönüşle/döndürümle dolu göğe,
 
(Uzay- zaman değişimi/Tayyı zaman )
 
<> 12. Çatlayışlarla/yarılışlarla dolu yere de yemin olsun,
 
(Uzay-Mekan değişimi/Tayyı mekan )
 
İŞTE İKİNCİ KEZ NASIL DOĞUYOR ADLER (ve gezmenler). Sır ayet bu:
 
<> 8. O Allah, o insanı tekrar hayata döndürmeye elbette kadirdir.
<> 9. Sırların/gizlilerin yoklanıp ortaya çıkarılacağı gün,
 
 
İbrahim, İshak, Zekeriya, bunların Huri sırları var. Ancak ve ancak İLERİ yaşlarda evlat sahibi oluyorlar. Adalaide 73 yaşında ADLER'i doğur(aCAK). Böyle bir kadın düşünebiliyor musunuz? Bunları nasıl bir çırpıda anlatayım?
 
 
Hans Von AIBERG

No comments:

Post a Comment