20100108

ADLER MIGHTY / WEMB

Yoksul yok milyarder yok, herkes eşit milyarder. Bundan daha güzel bir ekonomik sistem olur mu? TÜM DÜNYANIN BÜTÇESİNİ YAPIYORSUN. TEK ELDE TOPLUYORSUN. WEMB'de TEK DEVLETSİN sen artık.
 
<> Eşit paylaşımlı WEMB / MEHDİST DOZEN
 
Devletler rekabeti HİÇ YOK, bireyler de EŞİT ZENGİN. Çocuk ana rahminde tespit edildiği andan itibaren DOLAR MİLYONERİ! Bunlar zaten OLMASI GEREKENLER. Ama SİYONİZM ELİNİZDE HİÇBİR ŞEY BIRAKMADI Kİ!
 
<> Marx'ın bizlere KOMÜN-İZM diye yutturmaya çalıştığı sistemin aslı:MEHDIAN-IZM
 
HEPSİNİ ALDIĞINDAN SÖYLEDİKLERİMİ yadırgıyorsunuz, ütopya gibi geliyor... Zaten MARX da yabancı değil!  ;) O da karşı bağın adamı... O insanları goyim=Proleterya kılarak FAKİRLİKTE EŞİT kılıyor.
 
Aibergizm de ise ZENGİNLİKTE EŞİTLİK VAR! Tüm dünyada kent devletleri, her biri kendine yeterli, her birinin bir kazanç kapısı var. (Turizm, ormancılık vb.) Bu yüzbinlerce kent devleti (Hansa) birer zengin belediye kenti. Monaco gibi zengin, Elbistan mesela San Marino kadar zengin. Sizin köy Vatikan kadar zengin.
 
Bu KENT DEVLETCİKLERE HANSA deniyor, hepsi kendine yeten ve zenginlik üreten yerleşim birimleri... İşte bu bütçeler toplanıyor. WEMBloCongresSenate, Kongre/senato'da, Dünya parlamentosunda BİREYLERE BÖLÜNÜYOR, REFAHA GİDİYOR.
 
<> Şimdi bir HANSA'da ağaçların arasındaki bir harman yerinde yüz yüze hep birlikte sohbet etmek vardı.
 
İşte bu satırlarımı Mighty okuyor ya ve şekillendiriyor ya
Ne mutlu bana, Selam Sana Adler!
<> Vesselam
 
 
<> Değiştirilen tarihte Adler WEMB düzenini kurmuştu değil mi?
 
Adler'in WEMB düzeni için önce garip bir şey söyleyeceğim.
 
Zero-N tarihe MUSEVİ dini üzerine indi. Ancak karşı bağ öyle değildi: 10SCE ekibi içinde hristiyanlar vardı. Mesela Hawking  Hristiyan idi, ama BU ZAMANDA müslüman oldu. Jana büyük nineleri aracalığıyla MÜSLÜMANDI. Ama unutmuş ve Hristiyan olmuştu -normal olarak-. Felç ile aklı başına gelip, hatırlayınca, hızla ve bir tek saatte HEMMMMEN H a n i f oldu.
 
Adler'e gelince o HRİSTİYAN FANATİĞİ idi.. Protestantlığı bile yobazlıkta abartmıştı. O, B ihtimali evreninde, doğu milletlerine hiç de sevimli bakmamıştı.
 
WEMB'i o kurmadı
(BİZLER KURDUK -ŞİMDİ BİZLER KURDUK/OLUŞTURDUK/STRATEJİSİNİ YAPTIK. Bizler=Sizler). Onun kurduğu düzende Hakkaniyet yoktu, eşit paylaşım yoktu ve dil birliğine bağlı ülke sayısı iki düzineydi.
 
A ve B yer değiştirince ADLER Alias ile Alois Hiedler yer değiştirdi. Adler KEHF içinde üç asır kaldı. Ve çıktığında şoku (Hızır dede sayesinde)atlatınca, (Adapte etti onu) ve özellikle BİZLERİ ve yazdıklarımızı okuyunca, WEMB düzenini BİZDEN (siz ve bizden 114+104) alınca, bu satırları okuyunca, Jana aracılığıyla bizlerden BİLGİLENİNCE, M Ü S L Ü M A N oldu. Hem de H A N İ F bir müslüman! İşte böyle!
 
Danseden kraliçenin oğludur, KEHF'den Huri çocuğu olarak çıkmıştır. Onların en başı Mighty'dir. Onlar mağaralarında 5 yiğit ve bir de köpekleri vardı. Sonra katılanlarla toplam 9 kişi oluyorlar (OlaCAKlar ha/vet).
 
Allah Mehdi'yi MÜSLÜMAN HANİF kıldıktan başka, Onu İsa'nın imamı bile yapmıştır. (GeleCEKteki Messiah olan İsa'nın.) Allah hidayetini BİZLERİ vesile kılarak vermiştir Mighty'ye... Mighty'nin MAĞARAYA (kehfe, B ihtimaline) girdikten sonraki görevini yani bir tür MEHDİ başlangıçlığını 104+114 bileşimi üstlenmiştir. SEBEP biziz. SONUÇ ise MİGHTY. Bütün sistemleri incelemiş, kendinden sonraki (1938 sonrası) 309 yıllık tarihi okuyup, tüm sistemleri ve idiolojileri didik didik inceledikten sonra:
 
1. MÜSLÜMAN HANİF olmuştur.
2. Hanifliği kendilerine sunan BU ÇEKİRDEĞE aşık olmuştur.
Hele hele Dabbet ve Zülkarneyn destekli oluşu, hele hele , kendisinin KEHF SÜRECİNDE KALDIĞINI yazan bizlerden öğrenince .
 
Biz burada ne yazdık ise ve Allah inşaa ne yazaCAK isek, ondan WEMB düzeni kurulmuş ve işlerlik kazanmış oldu/olaCAK (Ha/vet). WEMB'i başta soruyu soran candaş olmak üzere BİZLER KURDUK! Bunun peşinden gelen biri daha var. (Selam ona selam) İsa-Mesih de WEMB'çidir... Allahüekber!
 
BİZ YAZDIK ONLAR UYGULADI!
Biz onların öğretmeniyiz.
Öğretmenleri bizleriz.
 
Acaba geleceğin devletleri nasıl olmalı?
 
1. Aria
(Tüm Hint-iran dili konuşan ülkeler.)
2. Buddhan
(Tüm Çin ve Hindiçince konuşan ülkeler)
3. Sahami
(Hami ve Samice, Arapça dil birliği)
4. German
(Germence konuşan ülkeler.)
5. Slavija
(Slav dilleri konuşan ülkeler)
6. EuroPact
(Latin Avrupa, Baltık, Balkan vb.)
7. Afrocamp
(Afrika yerli diller birliği)
8. MusliMalezya
(Müslüman Güneydoğu Asya-Pasifik adalar devletleri)
9. İberica
(İspanyolca-Portekizce konuşan ülkeler birliği)
10.Turan:
Türkçe konuşan ülkeler birliği.
11. Suobiryak:
Fin_Macarca konuşan ve Ural Fin birliği)
12. Siberica:
Tüm Sibirya ve Kuzey Amerika yerli, eskimo vb halkları, Arktika birliği)
 
 
BEN TEHİR EDİLMİŞ olan ADLER'in örneğiyim artık. (Unutmayın, Dabbet'den başkası Kur'an ayetlerinin yeterince ANLAŞILMADIĞINI söyleyemez.) BEN yazıyorum ve 3M UYGULUYOR! BEN yazdığım için MİGHTY uyguluyor.

Messiah da artık İNCİL ve kökeni olan TEVRAT ile hükmetmeyeCEK! Messiah'a geçmiş yaşamında HİÇ BİLMEDİĞİ bir şeyi öğreten DABBET'tir: HANİF islamı....
 
Mighty de Messiah da BİZDEN, şu an burada yazdıklarımızdan i t i b a r e n örnek alıyorlar.

DABBET'in anlamı budur işte >>> ŞİMDİLİK yeraltında, YARIN YERYÜZÜNDE. Şimdilik >>> TEORİDE, YARIN >>> TATBİKATTE. WEMB düzeninin kurucusu demektir.

BUNU BİZ+LER BAŞARDIK!
Bir HANİF DÜNYALARA bedeldir!
Tüm ÇAĞLARA BEDELDİR!
BEDELİZ buna, DEĞERİZ BUNA!

Geçmişteki MESSİAH (isa mesih) HANİF miydi? HAYIR! Kur'an ile mi hükmediyordu? HAYIR! Pekiyi kimden alıyor MESİH DÜZENİNİN KURALLARINI?

Geçmişteki Mighty adayı (ADLER) MÜSLÜMAN MIYDI? Hayır! Hristiyandı! Ama artık BİZ yazdık ya MÜSLÜMAN olarak GELDİ/GELECEK.

Mighty'nin WEMB kelimesinden ve düsturlarından veya Mehdi'nin KARASANCAĞIN grafiğinden haberi mi vardı? HAYIR! Oturdum çizdim ve HABERİ oldu.

BİZLER başardık.
Hristiyan Adler'i >>>>>> HANİF MÜSLÜMAN MEHDİ yapan
Mighty (Kudretli) yapan bizleriz!
 
 
Geleceğin mimarları şu anda ZÜRRİYET halindeler! Zürriyetteler.
Adler Dancing Queen'in ZÜRRİYETİNDE yani kehf'te.
İsa MERYEM'in Zürriyetinde! Yani Kehf'te.
Hızır HER ZAMAN KEHF'te (Bu sürekli kehf'e DEHR deniyor)
Tarık yolcusu KEHF'te
Erkeğin omurgası-kadının kaburgası boşluğu olan KEHF'te..
Yunus as. BALİNA'nın karnı denen KEHF'te!
Zülkarneynlerin tamamı Kehf'te
Yecüc Mecüc Sed ardı KEHF'te
Üç karanlıkta doğan herkes KEHF'te
Sur borusunun içi , RAHİM adının içi KEHF'te.
Ruhlar Kehf'te
 
Pardon, RUHLAR yanlış oldu:
TEK BİR RUH VARDIR, kısmen bizim nefsimize tahsis edilir ve bizim ruhumuz olur. Bazen ben de ağız alışkanlığı yanlışlar yapıyorum. Samimi olarak özür dilerim.
 
 
Hans Von AIBERG

No comments:

Post a Comment