20100109

CENNET&CEHENNEM / 4 Element

İnsan topraktan yaratılmıştır. İnsan Çamurdan ama kurutulmuş/pişmiş çamurdan yaratılmış.
 
Deme ki işin içinde SU öğesi/unsuru da var. Katı ve sıvı ikisinin kuzeyinde ve güneyinde iki ara faz var. Biri MUD. (İngilizcedir.) Karşılığında ise Kur'andaki adıyla SALSAL var... (Miller deneyindeki nükleotik asitler) İnsan katı ve sıvı karışımı.
 
Karşıdaki Enerji ise ATEŞ ve HAVA. Bu iki unsur birbirine muhtaç. Ateş yanmak için havaya ihtiyaç duyar. (Canını da dumansız radyoaktif bir ateşten(enerji) yarattı=)
 
Ateş ve hava birbirine karıştı mı adı DUMANDIR. Boğucu bir şey. (Cinlere uygun, ama bize Cehennemi anlatıyor.) (Biz sulak bir Cennet düşleriz, duman ve ateş Cehennem işidir.)
 
Duman sıcaktır, boğucudur. Gölge yapar ama, serinlik değil, kavurucu bir gölge… Güneş lekeleri gibi karanlık görünse de dehşetengiz...
 
Ateş (Plazma fiziği) ile Hava (uzay boşluğu) unsurları da kuzey-güney karışımını oluşturuyor. (Unutmayınız ki uzayın her noktası güneşten bin kat fazla sıcak ve aydınlık idi. Evren genişledikçe karardı ve soğudu. Biz son zamanına karanlık dönemine rezerve edildik)
 
Ve sevgililerim, candaşlarım... İnsan ve Cin'in öyküsü çıktı ortaya... Peki öteki iki unsur ile varyasyonlar yapılırsa ne olur?
 
Mesela su ve Hava. bunun adı Fogg. Oysa ateş ve havada smogg vardır. (Smoke buradan gelmiştir.) Bu Fogg kuzey ve Cloud=Güney fazıdır. Sis AŞAĞI; Bulut yukarı gelen iki AYNI şeydir.
 
AMAAA
biri NAZİA(Aşağıya)
Ötekisi Naşia (Yukarıya)
 
Ya da Ateş ile toprak ara fazları ne olur? Ateş toprağı yakar. Kuzey fazı Ash olurken Güney fazı Magma olur yani toprak kül olmaz ERİR ve akar. Biri NAZİA, ötekisi Naşia. Böyle canlılar da var. Vardan öte bunlar bizim rezerv bedenlerimizdir.
 
Mesela cehennemin bir tabakasında (Naşia) sadece derilerimiz kül olurken bundan daha kötü (Nazia) da ise kül olmaktan öte tam anlamıyla ERİYECEĞİZ. (Cehennemlik de benim kardeşimdir.) (Belki ben Cehennemliğimdir, Cennetlik de benim kardeşimdir.)
 
Ve başka bedenler: Ateş + su. Yani Buhar. Erimekten öte buharlaşacağım o cehennemin o tabakasında.
 
Bunlar benim BEDENLERİM. HEPSİ BENİM. Hepsi Cennet-cehennem-arasat bedenlerim. Yani Nazia-Naşia ve ikisi ortasındaki SUBH bedenlerim.
 
 
Hans Von AIBERG

No comments:

Post a Comment