20100109

CENNET&CEHHENEM / Cennet'ten Dünya'ya

Lanetli ağaç:
 
Adem ve Havva onunla sınav edildiler. Kalubeladan beri nefsimizi besleyen o ağaç Cennetteki tek yasak meyveydi ve yendi.
 
Bu neye benziyor biliyor musunuz?
 
Rabbim diyor ki, "Cumartesi, pazar, pazartesi, salı, çarşamba,perşembe TATİL yapabilirsiniz, ama C U M A (Cemaat günü) YAPAMAZSINIZ. Birbuçuk müslüman şu anda Allah'a inat TATİL yapıyorlar. Cuma tatil olsun diye yürüyüşler yapılıyor.
 
Cennette de "Şu ağaç hariç" her meyveden dilediğinizce yiyiniz dendi. Ama illa o meyve, illa o yasak besin. Nefsimizi anımsatan o FİTNE yendi...
 
Evet Adem ile Havva'nın birer "Klonu" EVLAT olarak ve meşhur Kaburga kemiği ile omurga kemiği arası bölgeden "Rezervde" olarak indirildi Cennetten... Onların oluşması 300+9 yıl sürüyor.
 
O söylediğim ve Tarık suresinde geçen "Özel dış gebelik bölgesi" Üç asırda gelişiyor. Bu yüzden Adem ve Havva ÜÇYÜZ SENE sonra buluştular. (Birbirinden ayrı bölgelere indirilmişlerdi.) Buluştuktan sonra birer kendi çocukları yanında birer de kendi Klonları DOĞDU.
 
Şid As. normal iken, İdris BAMBAŞKA bir yapıda ortaya çıkıyor. Öyle ki tamamen bir ĞILMAN (Erkek Huri) gibi. Üstelik Allah'ın ALİM adını verdiği ilk BİLİM ADAMI... İnsanlık uygarlığının kurucusu...
 
O ölmüyor, öldürülmüyor, ölüm tattırılıyor ama "Top direkten dönüyor" ve Allah'ın YÜCE bir makamına aslı olan Cennet'e dönüyor. Ölmeden dönüyor üstelik...
 
Ve İdris KABİL'in çocuğu... Yani kötü olanın. oysa Şuayb as. vs. öyle değil... Sıradan diğer İKİZLERDEN (Tevrat bu ilk dörtlüden sonra kırk ikiz daha (Kırk ikiz olur mu ? Yirmi ikiz , yirmi çift demem gerekirdi,düzeltiyorum) doğduğunu ve bunların HIZLA ve her birinin bir çok asır ömrü içinde birkaç yıl arayla binlerce evladı olduğunu bildiriyor. (Tevrat'ın biliyorsunuz, bazı bildirimlerini Kur'an tasdik ettiğinde alıyor ve kabul ediyoruz.) Herhalde Tevrat'ı Allah'ımız "Yalan kitap olarak indirmedi ya?"
 
İdris'in o benzersizliği genler aracılığıyla NUH'a geçti...Nuh'un da hiç kimseye benzemeyen insanüstü insan olarak Tevrat'ta tanımı var. (Kur'an' da diyor ki, NUHSOYU=GENETİĞİ) Daha önceki Chatlerimizde bunları ayetlerle söyleşmiştik.
 
Dünya da ÇOK GÜZEL... Yaşamın tadını çıkarmalı... Çiçekler pembe, erikler buğday kadar pörtlemiş. Yasemen ve hanımeli kokusu genzime doluşuyor. (Cam açık hava sıcak şuanda.) Bitişikteki ağaçlıkta sanırım çok güzel sesli bir kuş ötüyor. (Bülbül değil)
 
Gerçekten dünya ŞİMDİLİK ve GEÇİCİ olarak çok çok güzel... Bu RUH kardeşliği... Dünyanın biyosferinin ruhu... Ön bahçede Leylak kokuyor. Çok güzel açtığını görmüştüm. Bunların yerine sadece diken olsaydı... Cennet'i hayal etmek imkansız olurdu....
 
Yaratıklar bize Cenneti anlatan ALLAH m i s a l l e r i d i r...
 
<> doğumlar peki hocam ? nasıl etkiliyor ?
 
Doğumlar>>>>>HORN HOLE/Nefhi Sur içinde yer alıyor. Ana-baba birer A R A C I. Ruh'u veren ALLAH DİLERSE veriyor. Verince de bizleri geceleyin ÖLDÜRÜYOR sonra DİLERSE bizleri yeniden yaratıyor.
 
YAni ertesi gün uyanıyoruz. Ölmeden ölüyoruz aslında. Her UYKUDA "Bugün de ölmemişim" diyerek uyanıyoruz. Ya da ÖLMÜŞÜM diyerek ŞEHİD gibi oluyoruz.
 
Özlemek nedir bilir misiniz?
 
MİSS yani önce kaybetmelisiniz-ki-özleyesiniz. Cennet'te özlemek yoktur, çünkü her şey tam tekmil oradadır.
 
Ama oradan kovulan insan CENNET'i özlemektedir. Ölümsüzlüğü özlemektedir. ÖLÜMSÜZ olmak!!!!
 
Sonsuzötesi rakamların iflas ettiği bir kavram. Ve bu kavramı özlüyoruz. Çünkü onunla doğduk Kalu Bela'da. Kalu Bela'da ALLAH'a şahittik. Onu Ö Z L Ü Y O R U Z ve şu geçici/fani yaşamda ise yitirdiğimiz tüm EMANET değerleri özlüyoruz. En başta BARIŞ+BARIŞ, bunu özlüyoruz, tıpkı Iraklının özlediği gibi...
 
 
Hans Von AIBERG

No comments:

Post a Comment