20100109

CENNET&CEHENNEM / Adem'in Zürriyeti

Adem'in zürriyetine geçelim                  
 
Bir başka ayette de Cennet'ten kovulaCAK olan Adem'in daha KOVULMADAN, Zürriyetlerinin yani çoğalacaklarının ve yüzmilyarları bulacağının işareti var.
 
Adem'in ZÜRRİYETİ demek "Zerrelerinden/spermlerin taşıdığı DNA tek telinin üzerindeki genlerden çoğalacakları anlamına geliyor.
 
Adem'den önce İNSAN'ın ASLINA bakalım:
xxxyyy diye bir kombinasyon!
Bundan üç şey ayrılıyor:
xx(Kadın)
xy (erkek)
yy (Üçüncü cins)
 
Üçüncü cins bize EĞER Cennet'te kalsa idik NASIL ZÜRRİYETLERİMİZ olacağını bildiriyordu: Hurilerin ATASI'da insandır. Ama YİNE DE anne ve babadan doğmazlar. Bir kerede ve TAMAMI erkek (Huri,ğılman YYy) veya dişi (YYx/Huriye/Vildan/Valküri) olarak doğarlar/doğdular ve ORADALAR...
 
Onlara asla bir insan veya cin eli değmedi, Cennetlikler sürgün bitip, geri gittiklerinde ancak insan ELİ değecektir.
 
Hurilerin ATASI yanlış kelime ! Aslında onlar da TEK İNSANIN erkek+dişi+huri diye üçe bölünmüş hali. Üçünden biri... Havva Adem'in kızı değil ve/veya Adem Havva'nın babası değil! Hurilerin de atası Adem-havva falan değil!
 
Üçü de sanki EŞİT/kardeş!
 
Hurilerin Zürriyetinin "Aralarında evlilik olmadan" melekler gibi ÇOĞALARAK (Aslında bu böyle değil, yanlış örnek veriyorum) ve hepsi birbirinin kardeşi olarak arttığını düşünün.
 
Öte yandan NİÇİN ADEM Asıl idi? Çünkü XX olan Havva; Adem'in XY'sinin Y'sini taşımıyordu! Yani Huri Zürriyeti zorunlu olarak HAVVA'dan değil ADEM'den (Kozanın kendisi) olarak varoldu. Bunun içindir ki, xx formu Y içermediğinden, Kur'an sürekli "Adem"i zürriyetinin başı olarak gösterir.
 
<> erkek kadın olabilir hatta huri olabilir mi demek oluyor y kromozomuna bağlı olarak
 
Evet biraz da öyle.
 
<> Hani, Rabbin meleklere şöyle demişti: "Ben çamurdan bir BEŞER yaratacağım." (Sad, 71) >> İnsan diye meal ediyorlar ama BEŞER yazıyor ayette: Sanki XXy+XYy+YYx+YYy 'nin hepsi birden..
 
Evet oradaki ÜÇ cins de toplam olarak BEŞER;
 
Şöyle diyebiliriz: Adem'den İLLA Kİ Y kromozomu yüzünden HURİ IRKI'nın taşıyıcılığı geçiyor. İLLA Kİ kelimesine dikkat ediniz.
 
Şimdi Cennet'ten çıkalım ve sürgün olalım:
 
Adem EŞ olarak HURİ'yi değil; HAVVA'yı seçiyor. Yani sürgün arkadaşını YASAK AĞAÇ belirliyor. Eğer HURİ ona bu yasak meyveyi verseydi, bu kez XY (Adem) ve YY (Huri) kovulacaklardı.
 
Şimdi SORUN ŞU! Eğer Ademi ayartaCAK olan HURİ erkek (YYy) olsaydı, Zürriyet diye bir şey EN BAŞTAN Kur'a'da yazılmazdı. İki erkeğin zürriyeten çocukları olması mümkün değil.
 
Yine sorun şu: YYx olan DİŞİ kovulsaydı ne olurdu? Yani dişi Huri(ye, wildan) Adem ile birlikte inseydi? Bir fikriniz var mı?
 
Ve bir ipucu: ZATEN ADEM'in XY'si içinde bir HURİ(Y) GEN AÇISINDAN EN BAŞTAN KOVULMUŞ! Yani erkek dişi ve SADECE ERKEK (Adem) içinde olan Y'ye bağlı olarak, BİR DE HURİ GENİ KOVULMUŞ! Yani Adem Potansiyel olarak HURİE genini de taşıyor! Huri geni ve kendisi İKİ CİNS olarak orada görünüyor. Bir de X cinsi (Havva) toplam üçü de yeryüzüne kovulmuş! Ama İKİ cins (sex) olarak görünüyorlar. ÜÇ CİNS'i taşıyorlar, fakat iki kişiler! Siccace buna dikkat ettiniz mi?
 
Şimdi bakalım neler olmuş?
Adem ve Havva yeryüzünde buluştuktan sonra ÇOCUKLARI oldu: 40 çift (İkiz)
 
Kur'an bunlardan ikisini HABİL ve KABİL'i veriyor, diğerlerini de ayetteki "Zürriyet" içinde saklıyor. 40 çift var! Bunlardan sadece Habil (Erkek) ve onun aynı batından kızkardeşi Labuda YY genini taşıyorlar. Yani Bu ikisi ÇOCUKLARI değil aslında, CENNET'ten indirilen yeni bir HURİ adem ve Havva'sı gibi ama...
 
AMA, EVLENMELERİ YASAKLANIYOR!. Çapraz evlenecekler! Çünkü Huriler Kardeştir! Birbiriyle evlenemezler. Ama diğer 39 ÇİFT evet birbiriyle evlenebilir. Huri yüzdesi bu durumda 80_de bir oranında, fakat bu kez HALKAYI bir cinayet bozuyor! Kabil Habil'i öldürüyor.
 
Şimdi YY kromozomunun yüzdesi DAHA da düşük oldu! Çapraz evlenme gerçekleşemediği için KARDEŞİYLE evlenerek kuralı bozuyorlar. Bu da GEN HASTALIKLARININ çıkmasına neden oluyor.
 
İlk bozukluklar felaket idi. Üç kollu, 7 parmaklı insanlar (Kardeş evliliğinin mutantları) İki başlı ve kolsuz insanlar.
 
<> Bu problemler bugün bile var.
 
Evet ama bu problemler, SÜZÜLMÜŞ olarak var.
 
Mesela
tamamen ZİFT karası (Gözlerinin akı bile siyah) mutantlar
Pembe pigmentli mutantlar.
Spastik türlemeleri (Mongol, Down sendromu) Gözleri kulaklarına kadar çekik ve tenleri tamamen SAPSARI (Örnek olarak papatya sarısı)
Boynuzları olan insanlar! (Evet, bazı insanların alınlarında boynuz çıkıntısı vardır.)
Gözleri sapsarı ve kedimsi/yılanımsı, tüyleri tamamen beyaz çooook uzun insanlar.
Cüceler (Hipofiz ile ilgisi olmadan doğan mutantlar)
 
Bunların tümünü tek başına KABİL denen KATİL başardı!
İlk aşk cinayeti, ve özkardeşiyle evlenerek!
(Çaprazlardan biri huri diğeri insandı)
Çaprazların evlenmeleri EMREDİLMİŞTİ!
 
<> Habil XY idi, Labuda ise YYx, bu evlilik istendi. Kabil kalleşlik etti. YY geni İdris'e geçti. Ve taa Jana'ya dek sürdü..
 
Evet aynen! Hud, Salih ve İdris ile bu gen yaşadı. İdris'in soyundan gelen NUH ile de tüm mutantlar yokedilecekti.
 
<> Labuda ile Kabil evlenmiş oldu.
 
Evet. İki tane HURİ doğmadı! Çünkü doğumlar sadece RAHİM yoluyla olur.  İki huri şöyle doğdu: Kaburga-omurga içindeki HURİ ve hemen "Alt katta" Adem ve Havva'nın kendi çocuğu... İşte bu ikisi dışında kalan çiftler normal doğumlardı. (Normal ikizlerdi)
 
Ama Habil'in ölmesiyle, bu GENETİK EVRİM bir tuhaf oldu. Mutantlar türedi. Bunların bir kısmı DOMUZ(ata domuz) bir kısmı Şebek (Ata maymun) tipinde göründüler. Ya da bunlara Yecüc-Mecüc'ün de ataları diyebiliriz.
 
Tufan üç kez oldu:
 
1. Nuh tufanı ile MAGAMİler dışında Tüm mutantlar yokedildi.
 
<> Hâbil YY mi, XY mi? Konu geçmeden
 
Karıştırmış olabilirim, Çelişki varsa, BİRLİKTE DÜZELTİNİZ redaksiyon olarak... Çünkü bizim yapacağımız en küçük bir hata bile geleceğe ÇELİŞKİ paradoksu olarak yansıyor!
 
Benim yazdıklarımdan "Hadis" çelişkisi çıkarabilirler o zaman! Bir rivayete göre Hans dedi ki.... Bir diğer MUHTELİF rivayete göre de Hans dedi ki.... Bu çelişkiyi Redaktörlerimizin YOK etmesini en başta isterim.
 
<> Habil XY mi yoksa YY mi mütmain olmak istedik.
 
Ben Hadisler, modern uydurmalar yazmıyorum! Benim kaynağım Kur'an ve açılımları. Örneğin HURİYE>>>>>>WİLDAN>>>>WALKURİE gibi... Wildan+Huriye=Walkurie
 
2. DOMUZ VE MAYMUN'lar da Sed arkasına atılarak, mutantlık ikinci kez paralize edildi.
 
Üçüncü kafanızı karıştırmasın diye başka bir sohbete ertelensin. Şimdi tutturup onu sorarsınız taaa sabah olur! O şimdilik ERTE oldu!
 
<> 2.zülkarneyn in seddi mi?
 
Evet Zülkarneyn Seddi ikincisi. Bunun dışında yerel AYIKLANMALAR da oldu. Firavun'un ZÜRRİYETİ, yani Kıptiler tamamen MİLLET dışı olarak asimile edildiler.
 
(Üçüncü AYIKLAMA Deccal ve izdaşlarıyla ilgili)
 
83 kişilik gemide sadece ve sadece Nuh YY genini taşıyordu. Ve bu gen 83-de bir ZÜRRİYETTE çıkacak olan gen idi.
 
Nuh'un dört oğlu vardı:
Ham (Zenci)
Yamm(Mongol)
Sam (Orta ırk, Adem gibi)
ve Yafeth (Sarışın Albino ırkı)
Bunlar da KESKİN mutantlar idiler ama, hiç değilse iki kollu, iki bacaklı normal insanlardı.
 
Mesela Yafeth (Yafes/Yabğuz/Yavuz) tamamen karanlık da yaşayan, açık gri gözlü, tüm tüyleri bembeyaz ve uzun idi. Ham ise karanlıkta farkedilmeyip, çarpacağınız kadar siyah!
 
Down sendromu taşıyan MONGOL (Magami-Mecüc ile yakın) YAMM ise kısa ve yuvarlak bir cüce idi ve gözleri çekikti, boynuzları ise alnına değil; elmacık kemiklerine kaçmıştı. Bir şekilde Yamm gemiye alınmadı ve boğularak öldü. Ama MELEZ çocukları, dedeleri Nuh tarafından gemiye alındı. MONGOL>>>>DOWN SENDROMUDUR. Irkdan çok 47 kromozom içerdiğindendir.
 
Huri cinsi de 23 x 2 değil 45 kromozom içerir. Bunlardan 22 çifti bildiğimiz x ve y (xx,xy) 45. kromozom ise salt YY'dir. Bunun doğrulaması için tek denek elimizde JANA'dır. Gerçekten de HA/VET olarak JANA tek tek sayılmış 45 kromozomludur. Bu anormalliğin/paranormalliğin adı gelecekte Valkyrje sendromu olarak anılaCAKtır.
 
Valkuriye sendromu
WAL(Cennet>>>Wal+Halla gibi)
Kyrije (Okunuşu Küriye) de Huriye>>>DİŞİ CENNET İNSANI!
Bunları biliyorsunuz ama hatırlatmak için yazdım.
 
<> Çapraz evlilik demek, Kaburga/Omurga doğumu ile doğanının, Normal/Rahim doğumu ile doğan ile evlenmesi demek, değil mi?
 
47 kromozomlu Down serndromu bir mutant anormalliğidir ama; (Üstelik içinde hiç YY yoktur) ama 45 kromozomlu UPS (up-sendromu-Walküriye sendromu)
 
<> Habil YYy idi, Labuda ise YYx, bu evlilik istendi.
 
Bu doğru, böyle düşünmüş, ters yazmışım.
Doğrusu: <> Habil YYy idi, Labuda ise YYx, bu evlilik istendi.
 
Bu anormal değil PARANORMAL bir sendromdur... Paranormalitesini nereden biliyoruz? Şuradan: Eksik olan kromozom kadının DOĞUM görevini yapan kromozom!
 
Yani rahim bilindik şekilde doğuma hazırlanıyor. Ama bu tuhaf UP sendromunda rahimsel işlev yapacak olan kromozom yok! Bunun yerine YY devreye giriyor. Ve Kaburga-omurga doğumunu gerçekleştiriyor. (Tarık suresindeki paranormal UP syndromeu)
 
Neden eksik? Bunun yanıtı da çok önemli? KÖTÜ HUY HİÇ YOK! Cennetttekiler gibi tamamen SAF, TEMİZ! Entrika bilmiyor, Huri gibi kusursuz ahlak anlayışı var.
 
İşte Eyyub(xy)un eşi (yyx)
e+YY+ub as.
 
Eyyub zombi (yaşayan ölü) idi. (Eyyub İdris'in ÖDEŞTİRMESİDİR.) Allah çoktaaaan ölmesi gereken Eyyub'un canını almadı. Huriye olan karısı onu yıllar boyu taşıdı sırtında... Kusursuz bir HURİYE ahlakı olarak, kusursuz bir Walkyrije olarak...
 
Ve Eyyub'un SABRI övüldü Kur'an'da... Ama eşinin (YYx) kusursuz olmasını sağlayan EKSİK kromozom idi. Eyyub'un eşi övülmedi, Eyyub övüldü. Çünkü… bunu size yazmıştım. Yanıtını siz biliyorsunuz! ;)
 
<> Çünkü zaten başka bir halde bulunamazdı (eşi) mi? İyi olmak var oluşundandı (mı)
 
Evet. Hurilerin KUSURSUZ ETİKLERİ olduğunu Kur'an'da bir çok ayet yazar. Vakıa, Rahman suresi bu övgülerle doludur.
 
Kötülük bir GEN mi acaba? Hayır! Bunun onunla ilgisi yok! Sadece şöyle bir kripto-meta mateği var: metamatik
 
<> meallerde istesek sizin yerinize hiç kusur işlemeyen bir topluluk yaratırdık konuyla ilgisi var mı?
 
EVVVVVVET! O yy'den ibarettir.  :)))))
 
Bakın size kötüden iyiye doğru bir sıralama yapayım.
İnsandan şeytanlar
Şeytan
Cinler
İnsanlar
Huriler(yy)
Sıra belli oldu mu?
 
Melekler? (Onların nefsi yok, benim saydıklarımın NEFSİ var.)
 
Her BİLİNÇ (nefs) bir BEDENE tutunmak ister.
 
Yani ALAK ile başlamak ister. Yoksa bizzat kendisi HAVADA KALIR (muallakta kalır ve yeryüzüne doğamaz). OK?
 
<> 6.3 Oku! Rabbin Ekrem'dir/en büyük cömertliğin sahibidir.
<> 6.4 O'dur kalemle öğreten!
<> 6.5 İnsana bilmediğini öğretti.
<> 7.Nun.Kalem ve yazdıklarına andolsun
 
3.ayette YİNE OKU deniyor.

<> (konuyu idrak etmeye çalışıyorum özür dilerim zamansız ve yeri değilse mesela jesup u öldüren torunu gibi havada mı kalır?)

(Evet gerçekten MUALLAKTA kalır)
 
Allah hepimizi Muallakta yaratmıştır.
 
Çünkü ADEM'in ZÜRRİYETLERİ (yani havada bekleyenleriyiz) bizleriz. İçimizden biri gidip ADEM-HAVVA'yı öldürseydi, bizler (ZÜRRİYET KELİMESİ BUDUR.) havada kalacaktık.
 
Cennette'de biz HAVADA asılı idik. Çünkü candaşım. Allah Adem ve Havva'ya Daha Cennetteyken, "Sizlerin zürriyetleri...." diye ayetlerle hitab ediyor. Bir örnek bulabilir misiniz?
 
<> [003.034] [E1] Birbirinden gelen bir zürriyet olarak; Allah işitendir, bilendir.
<> [007.172] [E0] Hem rabbin: Beni Âdemden, bellerinden zürriyetlerini alıp da onları nefislerine karşı şâhid tutarak «rabbiniz değil miyim» diye işhad ettiği vakit, «evet»
dediler: «şâhidiz», Kıyamet günü bizim bundan haberimiz yoktu demeyesiniz
<> 13/23. Adn cennetleri bunlar içindir. Atalarından, eşlerinden, zürriyetlerinden hayra ve barışa hizmet etmiş olanlarla birlikte girerler oraya. Meleklerse her kapıdan yanlarına
sokulurlar.
<> [010.083] [E0] Hasılı Fir'avn ve cem'ıyyetinin belâsı korkusundan ibtîdâ Musâya kavminin bir zürriyetinden başka iyman eden olmadı, çünkü Fir'avn o yerde çok üstün idi ve çok aşırı giden müsriflerden idi
 
Ademi öldürmek demek, bizlerin Zürriyet (Klein şişesindeki kıvrık şey) olarak kalması demektir. Zürriyet/Zerreler yani Adem ile birlikte bizler, o Adn cennetinde ZERRELER olarak vardık. Allah Adem ve eşlerini (hurileri de sayıyorum) orada; biz ZÜRRİYETLERİ ise (orada idik ama sperm gibi bir metaforduk) burada ADEM gibi bedenlendirdi.
 
İşte candaşım, BİZ ORADA ZÜRRİYET HALİNDE MUALLAKTAYDIK. Burada ise ADEM ve HAVVA gibi zürriyetten çıkmış (zerreden ya da enfustan çıkmış) AFAK olmuşuz (Obje olmuşuz). Artık sübje değiliz. Asılı öylece beklemiyoruz. Adem havva kadar erkek ve kadın olarak var edildik.
 
 
Hans Von AIBERG

No comments:

Post a Comment