20100109

CENNET&CEHENNEM / CİN

Cinler(enerji) aynada nasıl bir yer tutar?
 
Enerji İKİ BOYUTLU yüzeydedir. Üçüncü boyutu asla yoktur. (Nedeni cinlerin üçüncü boyut>>>GÖKLERİN) YASAKLANMASI uyarınca SULTAN YÖNE "Yukarı, Arş'a doğru" çıkamaması, aynaya hapsolması. (Böyle bir yüzey enerjisinden dolayı DÜMDÜZ ve iki boyutlu bir uzay (Daha doğrusu mahşer meydanı) olduğunu bize Willem De Sitter(Hollandalı) bu matematik ispatı yapmıştır.) (Websearch uzay olduğunu) 
 
Bundan bize çıkarım var mıdır?
 
Vardır: Cinler YERYÜZÜNDEN ya da ayna yüzeyinden çıkamamaktadırlar.
Mesela uzay'a çıkamaz, astronotluk yapamaz vb.
 
İnsan zaten MADDE'dir yani enerji gibi iki boyutlu değil; ÜÇ boyutludur.
İnsan Cennet'ten AYNAYA geçmiş (Dünya) ve buraya yapışmış SÜRGÜNDÜR. (Sürgün'ü anlatmıştım.)
 
Meleklerde RUH vardır nefs yoktur bedenleri de hologramdır
Cinlerde Ruh vardır, nefs vardır bedenleri enerji tortuludur
İnsanlarda ruh vardır, nefs vardır ve ceset(madde) beden vardır.
 
İlk cin'in adı CANN idi... Bunu çoğu kimse cinin çoğulu sanır Arapça da... Halbuki Cann Sankritçedir. Ta Malaya'dan Kürtlerimize kadar CAN = RUH anlamında olduğundan başka ayrıca CAN+LI diyoruz. CAN =RUH'un sankritçesi (Farsça dahil tüm hint dillerinde vardır.)
 
CANN ile Adem arasındaki fark şu:
 
Cann'ın genlerinde adenin, guanin sitosin ve timin kombinezonları yok. Metan, Amonyak, subuharı ve Karbon oksitleri var. Farkımız bundan ibaret.
 
Cann ATA CİN
Canane dişisi
 
Adem ve Havva'nın öyküsü aynen Can-Canan arasında da vardı. Tek fark : Bunlar Cennet'te değillerdi; Dünyadalardı. Kovulmaları gerekmedi yani. Cennnetten kovulmaları gerekmedi.
 
<> cennetten nasıl kovulmadılar ?..:))
 
Çünkü Cinler hep dünyadaydılar. Şeytan dışında hiçbiri CENNETE gitmedi.
 
Bir istisna ile sadece bir kere olmak üzere en fazla 275 bin km uzağa, AY'a gittiler o da PEYGAMBERLERİ idi ve onları götüren mekanik melekler Marriblerdi. (Kerrubiler, melekden ziyade bir araca benzerler.)
 
<> Adem havva cennetten dünyaya inmedi mi yani.. kafam karıştı biraz :)
 
Adem ve Havva ayrıca huri Cennet'te yaratıldı, ilk iki cins yeryüzüne indiler. Ama cinlerin Adem-havvası sayılan CANN ve CANAN ise DÜNYADA yaratıldılar ve oradan hiçbir yere gitmediler. Ben bunu anlatmaya çalışmıştım.
 

Hans Von AIBERG

No comments:

Post a Comment