20100108

HIZIR / HIZIR TEZKİRELERİ

Hızır Tezkireleri "Kapalı devre bir yayındır" Bunun anlamı "Tıpkı kurumlar arasındaki yazışmalar, LAN ağları gibi" dışarıya yayınlanamazlar.
 
Bugün ABD'den örnek verirsek, "Blue book Project" yani Pentagon'un "UFO dosyası" Kapalı devre olduğu için açıklanmaz ve dışarıdan soranlara "Reddedilir". Bunun gibi CETİ (Akıllı yaşamlar dosyası) da bir dev bölümde yer alır ama, "Kapalı Devredir" açıklanamaz.
 
ABD 51. Silo vardır: Çünkü orada bir de kazaya uğramış bir UFO hurdası vardır. Askeri tesislerde "LİSTE" olarak gösterilir, ama bir sivil sorduğunda "Böyle bir Silo yoktur" yanıtı verilir. Oysa Daytona RedRock askeri üssünde sayısız "UFO malzemesi" raflara konmuştur. Ama sivillere "Varlığı" reddedilir.
 
Başkan Eisenhower "Torunları" olan UFOnotlar tarafından resmen görüşmüştür. Musevi bu torunların deşifre olmaması için, piyasaya bol miktarda "Alien=Yaratık" fotoğrafı sürülmüş, böylece "Geleceğin savaşlarının iki karşıt torun grubu tarafından yapıldığı örtbas" edilmiştir. Bunu planlayan bizzat DEVLET'tir.
 
Hızır Tezkireleri de böyle "Kapalı yayınlar" dır. Yayınlanmasını beklemeyin, (Belki zaman aşımından sonra yayınlanabilir. Ama bu kez, "Nereden bilelim, kim yazdı, doğru mu? tezgah mı?" gibi sorular karşımıza çıkacaktır. Gelecekte biz doğrulanana kadar, şimdilik "Ha-vet"ler ile idare edeceğiz.

Bir LAN sistemi kanalıyla asla dışarıya direkt olarak sızdırılmayan ama açılması gerektiğinde özellikle benim kitaplarımda deşifre ettiğim ya da Hawking'in "Karadelik buharlaşması, mini karanoktalar ve relativite ile quantum kuramlarının birleştirilmesi, başlangıç tekillikleri" gibi bulguların tamamı, "Hızır Tezkiresi"dir.

Benim Arz-Arş dizisinde ise "AÇIKÇA" belgeleyip yazdığım-yorumladığım pasajlar da "Hızır Tezkiresi"dir. KM. Allein olarak bize posta yoluyla tevdi/distrübte edilenler de "Hızır Tezkiresi"dir.

Üstelik "BİTMİŞ" yani tamamı yayınlanmış durumda... Sadece bende "Yeniden yapılanma=Zil-Zal (Biz Zip-Zapp dedik) bölümü kaldı. Onu da zaten şöyle ya da böyle, örtülü-açık yazıyorum, sizlere "Saydamlıkla" naklediyorum. Kalan bir kaç paragrafı da yine siz okurlarıma transfer edeceğim.
 
Hızır Tezkireleri bitmişti. Artık elimizde o bitmeyeceğine inandığımız ilahi kaynak yoktu. Zaten 1986 yılından beri K.M.Allein' da yoktu. Yeniden yapılanma ZİP-ZAPP vasiyetiyle Hızır Tezkirelesi bize "ELVEDA" dedi. Geriye tam 313 tane öksüz-yetim bırakıldı.
 
Artık Hızır vasiyeti olan, "Doğu ve Batı dalları birbirinden ayrı tutulsun, asimile edilmesinler" ambargosu da kaldırılmıştır. Bu yeni düzenin adı ZİP-ZAPP olmakla birlikte ZİG-ZAG ARŞ KATI SEMBOLÜ içindedirler. Bu da Hızır'ın vasiyetidir.
 
Hızır Tezkiresi "Mevlana Halidi Bağdadi" (Zigzag dilinde Bağdatlı Halid) tarafından KALEME alınmıştır.

1. Bağdadi VELİ EVLİYA DEĞİLDİR. Haniflikte EVLİYALIK KURUMU SADECE ALLAH'A HAS KILINMIŞTIR.

2. Bağdadi'nin yazdıkları BAĞLAYICI DEĞİLDİR. Yani ayet değildir, mükaşefe kapsamında Hologramik (Astral diyebilirsiniz) bir söylemdir.

3. Bağdadi, HIZIR'ın öğrencisi olduğunu söylemektedir.
 
Buna göre:
 
a. Hızır "Allah'ın sana getirdiklerini" GARB(Batı) ve ŞARK(Doğu) olarak ikiye ayır. İkisini birbirine ASLA KARIŞTIRMA, çünkü : GARP'dan MUKARREB, ŞARK'dan "Müşrik" çıkabilir.
 
b. Nitekim başta "Ashabı kehf ver Rakiym şerhi" olmak üzere bir çok eseri "KENDİSİNİN" değildir. Hatta kendisinin organize ettiği "Ekim Bey" kurumu mensuplarının tamamı, "Bu eserlerin okunmasını tavsiye etmiyoruz, çünkü, bazı Ekrat Kavmiyetçileri (Kürt milliyetçileri) kaleme almıştır" diye sıkı bir ikazda bulunmuşlardır.

c. Peygamberlere HADİS uyduranların, böyle "Halife olmak, icazet almak" için ve de bir TARİKAT (Halidilik gibi) kurmak gayretkeşliği içinde bulunduklarını daha sağlığında açıklamıştır.

d. EMİN ELLERDE OLMASI İÇİN, kendine bağlı 4000 kadar Halidi-denen- dışında çok gizli birine (Hekim bey, Ekim Bey, Ekim Bei) ve MISIR'a gönderilmesini, bunun dışındakilere inanılmaması gerektiğini söylemiş ve gizli tutulmasını, zamanı gelince MAĞRİB grubuna peyderpey verilmesini VASİYET etmiştir. Bu yüzden HIZIR TEZKİRESİ "Kapalı devre" bir yayın olup, kitap olarak ASLA yayınlanmamıştır. Ben bile buna SAHİP olduğum halde tamamını yayınlamadım kitaplarımda...
 
Bu tıpkı babanızın size yazdığı bir şiir gibi ÖZELDİR, kitap haline getirilmemiş olmasını "KUŞKU vesilesi" olarak kullanamayız. Ben babamın sağlığında yazdığı bir şiiri de kitap olarak yayınlamadım.
 
Babanızın size bıraktığı bir ANTİKA düşünün. Onu ister satar (Yayınlar) ister kendinize saklarsınız. (Kapalı devre olarak bazı dostlarınızla paylaşırsınız örneğinde olduğu gibi...) BİZ KMA'lar "YayayınlaMAmayı tercih ettik. Yarın başka bir KMA onu yayınlar, kendi bileceği iştir.
 
Ama EDİP YÜKSEL, asla Cebrail ile konuştuğunu ve Kur'an'da iki ayetin FAZLA olduğunu, Reshad Khaliffe'nin de SON PEYGAMBER olup da, ondan sonra hiç bir peygamber gelmeyeceğini ve kendisinin de bunun başhavarisi olduğunu ASLA kanıtlayamaz. O sahtekâr hayatı boyunca uğraşsa benim bir yalanımı ve açığımı yakalayamaz. Şu anda yaptığı işi merak edenlere duyurayım:
 
KÜRDİSTAN KURULMASI İÇİN ABD'de (Tucson Arizona) TÜM DESTEĞİNİ VERİYOR. Zaten kürt olduğunu ve buna göre ideolojisinin formatlandığını da İNKAR ETMİYOR, tersine iftiharla yazıyor her vesileyle...O Bahai-Babi dininin yani 19'culuğun son halifesi olduğunu saklıyor sadece... O kadarcık da sırrı olsun garibanın...

4. Bağdadi'ye (ZİGZAG'a savaş açan ve ) Nur Külliyatında yer veren NURCULAR sahiplenmek ve Kürdistan istiklalinin bir parçası olarak görmek ve göstermek istemişlerdir. Son ZigZag jürisinde "Bağdadi'nin öğretiden ARTIK çıkarılması gerektiği" karara bağlanmıştır. Çünkü Ekim Beylerin elinde artık bu BELGEden h i ç kalmamıştır. Tamamını biz KMA'lara gönderip, ASLİ amaçlarını bitirmişlerdir.
 
Sırada ikinci amaç var:
ZİPZAP birleşmesi
(Doğru Doğu ile Batıni Batı HANİFLİK BİLEŞİMİ)
 
O halde BAĞDADİ dahil kimseyi yüceltmeye ve kimseye tapınmaya gerek yoktur. Zaten Jüri istemiyle, Ekim Bei kurumu da Zagazig'den "K.Maraş ilçesi Elbistan'a" devredilmek üzeredir.
 
Amaç 104+114 birleşmesi anlamına gelen ZİPZAP'ın kurulması ve Doğu-Batı ayrımının sona ermesidir. Bu son dönem Devlet-Hükümet kaynaklı ACEMİLİKLERLE 8 yıl ertelense de gerçekleştirilecektir. BAĞDAT artık Bağdadi'nin değildir. Ebu Hanife'nin türbesi de Hanefiliğin değildir. İbrahim ise UR kentinde (Site devletinde) doğmadı.

Emanetler Elbistan'a devredilmiştir. İnce zekası olan anlar bunu... Yine ince zekası olan, Elbistan GİBİ yani bunun yanında şunu da anlayacaktır:

ZigZag ilk kez "Bilim kariyeri olmaksızın ve batılı SONRADAN müslüman olmayan" fakat belirtici olarak: Yahya peygamberi "Gören" üç kişiye kapısını açmış olup, ZİPZAP birleşmesini (8 yıllık acemiliğe rağmen) birlikte tamamlayacaklardır. Böylece ZİPZAP'ın kurulmasına cevaz verilmiştir.

Velhasıl: Değil Bağdadi HİÇBİR KİMSE veli/evliya değildir, insan beşerdir ve şaşardır. Bağdadi'nin yazdıkları kendini bağlar. Bunun tersini düşünürsek, Hadisler ile Ayetleri karşılaştırmış gibi kâfir oluruz.

Bağdadi kendisi "Tezkire bitince, beni anmayın" demiştir.
Bağdadi, "Sapık iken, Nakşi, Kadiri vb. sayısız tarikat gezdim, hiç birine inanmadım, KUR'AN'A inandım" demiştir.
Bağdadi: "Benim öğretmenim, Yesevi'nin öğretmenidir" demiştir.
Bağdadi, "Sakın beni VELİ ilan etmeyin, lanet ederim size" diye vasiyet etmiştir.
Bağdadi, "Bana olan Muhabbetiniz Allah ile yarıştırılırsa, ben sizin için bir fitneyim(İmtihan/sınav)" demiştir.
Hatta Geçen yıl "Zigzag ikiye bölünme durumuna gelerek, bu FİTNEYİ yaşamıştır. Bu yüzden "Halidili^" en az üyesi olan ve hatta "SAPITMIŞ" bir grup olarak kalmıştır. Mezheb kurmayan Ebu Hanife'ye yapılan iftira, TARİKAT kurmayan Bağdadi'ye de yapılmıştır.

Taşları yerli yerine oturtmak kıvrak zekanın işidir.
  
Hızır dede Bağdatlı Halid'i gezdirmiş. Bunu çok iyi deneyleyenler var belki de ;) Allah onu da kullarına nasip ediyor.
 
 > Mevlana Halidi Bağdadi Son öleceklerden mi HZR ve Lokman ile Yoksa ???
 
Bağdadi ÖLMÜŞTÜ zaten. Bağdadi DİRİlerden değildir. VELİ evliya da değildir. Hızır ile (Musa gibi, Yuşa gibi) YARENLİK yapmıştı.
 
> Ama HZR dan aldığı ilimle Ölümsüz yeşil berelilerden Olmadı mı ?
 
Şehidler DİRİ olmakla birlikte ÖLDÜKLERİ için şehidlerdir. Yani ölüyorlar ve öldükleri anda DİRİLİYORLAR. Şehidler de KEHF'lerde birer Dabbet gibi yaşıyorlar.
 
Evrenin her bir noktası bir solucan tüneliyle birbirine bağlıdır. Buna SEMA deniyor. Bunun tersine, arz'ın her bir KATMANI da iç-içe fazları olan İZDÜŞÜMLERİ de KEHF denen mağara galeriler sistemiyle, yani ARZ tipi bir solucan deliği tünellerle birbirine bağlıdır.
 
Yecüc-Mecüc ile BURADA birlikte yaşıyoruz. Şu anda bulunduğunuz odada/yerde Yecüc ve mecüc var. Ne onlar sizi ne siz onları göremiyorsunuz. Çünkü İZDÜŞÜM durumundasınız mobidius şeridi. AYNI yerdesiniz Pardon AYNI ZAMANDAsınız. DİĞER YERDESİNİZ. Bu kez zamanlarınız senkronize ama MEKAN(Uzay koordinatlarınız) Aynı değil HEMZEMİN değil.

Hans Von AIBERG

No comments:

Post a Comment