20100108

HIZIR / MAKAMI HIZIR

Cape Morris K.Jessup burnu+kuzey mıknatıs kutbu+Axel Heiberg adası "The last Cedar" mevkii.

Buralar parapsiekolojik olarak tertemizdir. Gerek sym-tele-pati ve gerekse anti-tele-pati'de bu berraklık çok önemli. Bahsettiğim ÜÇGENİN diğer adı "Makamı Hızır"

İnsula Thule zaten EFSANEVİ bir kıtadır. Şimdi onu İzlanda ve Grönland sanıyorlar. Oysa onun tam olarak karşılığı ZÜLKARNEYN'in dolaştığı yerlerdir. Kuzeydeki bölümü bugün Grönland'ı bıraktı. Yani Atlantis'den bir miras olarak Grönland'ın ÜÇ adasını sayabiliriz. (Üzeri buzla kaplı olduğu için TEK ada imiş gibidir, ama uydu fotoğraflarında ve daha şaşırtıcısı Piri Reis haritalarında ÜÇ adadır.) Zülkarneyn'den izler taşımaktadır.

Ve Orada NEFİLİM (Anakoğulları) denen dev bir insan ırkının kemikleri vardır. (Kur'an'da Davut ve Musa onlardan birilerini öldürür) Özellikle Ellesmere'nin Axel Heiberg adasında ayrıca KUZEYİN EN SONsedir ağacının da fosili vardır. TAM o fosilin olduğu yer SİDRETÜL MÜHTEHA'nın izdüşümü denegelmiştir.(Bağdadi'nin fikri) O dev uyluk kemiklerinden farklı olarak sedir ağacı (Cedar)fosilidir. Eskiden KUTUP TASTAMAM oradaydı. Sonra kuzeye DOĞRU hareketlendi.

Eski kutup Axel Heiberg adasında makam el Hızır denen bir yerdeydi. Noel baba'nın anlatıldığı biçimde... Zaten Noel kutlamaları İsa ile birlikte çıkmadı. Bizim Hadisler gibi 350 yıl sonra ortaya eğlence ve ticari amaçlı olarak atıldı. Santa kostümü ve Ho-ho-ho diye gülmesi bunun düzmecesidir. İlk papalar döneminde NOEL KUTLAMAK YASAKTI, bir de KURBAN yemeği var (İbrahim'den kalan Thanksgiving) ama onlar koç yerine TURKEY kurban edip, bir afiyetle yiyorlar.

Ben de 20 yaşıma kadar hep kart hindi yedim. 6 yaşıma kadar Noel babaya inandım. Sonra hiç inanmadım. Ama 22 yaşında yeniden inandım. Halen de inanırım. BİLİM var derse inanırım. BİLİMSEL İMAN BİZLERİN İBRAHİM AHLAKIDIR.

Kutup üç tanedir, Cografik bildiğimiz kutup, Magnetik(Kuzey Mıknatıs kutbu gibi) ve GEOMAGNETİC kutup. Bu sonuncusu çok az bilinir. Ama bu kutup noktası inanılmayacak kadar önemlidir. (Orada üşümezsiniz bile) Tıpkı HANİF kelimesi gibi bu kutup da unutturulmuşlardandır.

Üç kutbun (Tripole) farklı işlevleri vardır.

1. Coğrafik kutup hiç değişmez, hep aynı yerdedir ve magnetik hiçbir özelliği yoktur.

2. Kuzey ve Güney mıknatıs kutupları ise her yıl YÜRÜR, yani yer değiştirir.

3.Yer magnetizması olan ve çok az duyulmuş, en az bilinen üçüncü kutup Bağdadi döneminde (1826'larda) birden AXEL HEİBERG adasına kaydı.

Orada Sedir ağaçları fışkırdı. (Ki bu mümkün değil, çünkü sedir CEDAR forest'in en kuzey limiti vardır.) Ama orada bitmesinin iki nedeni vardır.

Birincisi Makamı Hızır'dır ve buna göre Hızır'ın ayak bastığı=KONDUĞU yerde YEŞİLLİK BİTER. Bunun sırrını ileride Cenneti anlatan SİDRE(sedir, ing.Cedar)TÜL MÜNTEHA ayeti sırrı olarak anlatırım.

İkincisi de SEDİR çok ilginçtir. Tevrat'da GOFER ağacı olarak (Lübnan Sediri, lübnan bayrağındaki ağaç) bilinir ve NUH gemisini SADECE BU AĞAÇTAN yaptığı kereste ile İNŞAA EDER. (Yine aklını karıştırdım ama, ne yapayım bu kadar Kur'an gizemi ve ayrıntısı bende bekliyor. Sabırla ve izlersen tüm sır/giz kapılarını açacağım. Evvel Allah, Sonra Kur'an, Sonra Dabbet ül Hans ;)

Axel Heiberg adasının önemi ne? Niçin Hızır'dan el alan Axel Heiberg hemen O ADAYA KOŞAR? Donmak üzeredir. Northern lights düşer üzerine... Bir de bakar ki üşümüyor, terliyor. Bir de bakar ki ortalık SEDİR ormanı... Geomagnetic-Jeomanyetik kutup ORADADIR.

Bulunduğu geniş alandan biraz dışarı çıksa ÜŞÜMEKTEDİR. Sanki eliptik bir alanı kuşatan görünmez kubbemsi duvar vardır. Oradan çıkınca -45 santigrad soğuğu yaşamaktadır. Ama iki adım çekilince üzerine ATLET ve şort giyesi geliyor Heiberg'in...

Lokal eriyen buzlar içinde neler bulur neler?

Goliath'ların mezarlarını...
Bir omurun büyüklüğü bizim leğen kemiğimiz kadar...
Hipofiz bezleriyle ilgisiz BAMBAŞKA bir durum bu!
Aklına Calut ve Tevrat'da-İncil'de okuduğu CALUT(Golyath) ve de onun ırkı olan NEPHİLİMS gelir aklına...

Üzerinde (Şimdiki Karadeniz tabanındaki 200 metrelik ZEHİRLİ çamur yani, balıkların yaşayamadığı) NUH tufanının gazap suları gelir ki asit mi asit.. Bir tek kemik bırakmadan ve 4 jeolojik zaman katmanında BULUNAMADAN yok olan zehir zemberek ırkların kemikleri burada sanki TUFAN olmamış gibi durmakta. Bitki örtüsü de GOFER AĞACI...

Bir de mezar var ki nefilimlerden değil, boynuzlu miğferiyle ve PLATİN saçlarıyla, kızılımsı sarı sakallarıyla (Saçlar, kıllar çürümez) Donmuş birini bulur. Bir uzak kuzeyli... DEHR'in efendisi olan NOEL BABA görünür.

"Burası neresi biliyor musun?" der.
"Kanada'nın kuzeyinde bir buzul ada!" der duayenimiz Axel Heiberg...
Ve Noel baba der ki:
"Hayır burası ÇAD gölü"
"Nasıl yani?"
"Orası eski kutuptu, şimdi burada..."
"Nasıl yani?"
"Geomagnetizmayı/yer manyetizmasını buraya getirdim."

O halka içinde sen CHAD gölündesin, Sahara'nın göbeğindesin. Dışarı çıkarsan yeniden KANADA'nın kuzeyindesin.

Velhasıl şunu söyleyeyim. Dünya öyle bir karıştı ki, tam karıştı TUFAN'da... İlk kutbun buzları Büyük Sahra'nın ÇAD gölü olarak eridi gibi...

Noel Baba ne demek istemişti acaba?

Bunun yanıtını benden başkası bilemez: 1/16 oranında dünya ekseni eğrilirse.... Çad gölü TUFAN öncesi GERÇEK KUZEY KUTBU oluverir. Bir kısmı da Axel Heiberg adasında kalır. (Bir şeyi ikiye bölüp zıt yönlere atmanız gibi)

SON SEDİR orada ve fosil halinde ...Onu elinde tutarak gülümseyen yani bana gururla "BULDUM BABACIĞIM" diyen de özkızım! Orası Axel Heiberg adası...
Öteki fotoğrafta da Nefilim'in omur kemiği...

Grönland>>>>>Geçmişteki ZÜLKARNEYN ülkesidir.
(O zaman EVVET! yemyeşil idi)

Kuzey Kanada'nin YENİ Eskimo bölgesi ise yine Kur'andan olmak üzere Makamı Hızır'dır. (Ya da Noel babanın Kuzey Kutbundaki ülkesi ;) Bu bölge içinde yer alan Axel Heiberg adası da ZigZag'in temelinin atıldığı 1N (Tarık/Dhurakhapalam) hangarıdır. Neden Eskimo ülkesi? Daha doğrusu niçin bu ülkenin "Holy" Axel Heiberg adası? En doğrusu niçin şu üç kutup noktası?????

Oradaki gördüğünüz üç kutup noktası üç ayrı KUZEY KUTBUNUN oluşturduğu bir "Holy Triangle"dır. Aslında o BİRİNCİ üçgendir. Makamı hızırdır ve Northern Lights buradan TUTUŞTURULMAKTADIR.
Hans Von AIBERG

No comments:

Post a Comment