20100109

CENNET&CEHENNEM / OMNİ BİLGİ

Çok değerli çalışmanızın "İleri OMNİ bilgilerini" tümdengelimli olarak sunuyorum:

1. EL EVVELA "O" vardı. Yanında da "Külli şey*in" yani sonsuz ötesi sonsuz ötesi TÜM İHTİMALLER. (Ki Allah bunları her an yaratıp tüketmekte ve NUR'unu tamamlamaktadır.) Bu ihtimallerin her birine "NUN=NOKTA=SONSUZDA-BİR=Sıfıra en yakın sayı denmektedir.
Pratik olarak bunlar birer SIFIRDIR ve Allah'ın varlığına ORTAK/ŞİRK değildir. (Boşcümledir. Vahdet bütününün hologram ADAYI nicelikleridir ve biri diğerinden FARKLI değildir. Hologram denen nitelik, bu niceliklerin organizasyonundan ortaya çıkacaktır.)

2. KUN=OL dediğinde o ŞEYLER oluverir. Bunlar STATİK ve cansızdır/bilinçsizdir. Çünkü değerleri sonsuzda-bir'dir yani SIFIR'dır- neredeyse- Ancak, TÜMÜ (Külli) Allah'ın bir YANSISIDIR/YANKISIDIR!

Bu izdüşüm (Zül Celal) ve ekoya (İkram) şifreleri verilmiştir. Kerim/Kerem, Keramet vb. kökünden gelen bu şifrenin adı Kur'an'da KEREM (Sanskritçe Gûrem, Arya dilinde Gram)denmektedir.
3. Bilince kavuşması için Allah (HUwe'l) o şeylere "Sureti"ni İKRAM eder. Yani RUHUNDAN üfler. (Ani şişme teoremlerini anımsayınız) O şey de KÜLLİYEN bir hologram balonu halinde genişler.

Külli Şey*in'in her biri NOME (Binome gibi) aslında sıfırdır. (nothing=Nonome/Non-nome/Sans nome/No Name)

Fakat bunlardan birine (one thing) üflendiğinde o şey MONOM (Mono-nome) olur. Örneğin, bizim evrenimiz, en başta nothing'ler içinde seçilmiş onething/anything/some thing idi. O noktaya (Bigbang'in merkezi olan TEK bir şey) ol diyerek, onu Nonom'lar içinden ayırıp MONOM (Tek isim, varlık) kılmıştır. Ama bu evreni genişleten dinamik güç "KUN=OL" üzerine Allah'ın RUHUNDAN üflemesidir. one thing/Monom aslında nothing=Nonome bir Süperuzay denizinden SEÇİLMİŞ, OLDURULMUŞ VE ÜFLENMİŞ olan biridir.

Kalan herşey (Külli şey*in) ise bütünsel/globular olarak Every things'dir. Bunun Kur'an'daki adı olan HUWEL'in ingilizcedeki bir (Tesadüfi :) karşılığı da vardır: WHOLE!

Eğer Whole içinden bir tek şey (Mesela bu evreni yaratan akdelik nur noktacığı) statik iken dinamizme kavuşturulması için "HU"nun RUHU'ndan üflemesiyle başlatılır. Ruhundan üflediği "Cable, Kablo/Hab" bir TÜNEL sürecidir. Yani WHOLE içinden bir HOLE (Nefh)
kablaj oluşturulur. Ruhundan üflemiştir ve bilinçli kılmıştır artık.

Ancak "Evrenin üfleme sonucu şişmesi için" gereken bir koşul daha vardır ki bunu da açıklamıştır Kur'an: "Allah kendi suretinden/benzerliğinde YARATTI" (Allah'ın Musavvir ismi ile de dolaylı bağlıdır)

Allah'ın RUHUNDAN+SURETİNDEN yaratmasına >>>Zül Celal vel ikram denmektedir. (Celal öfke kelimesi ile karıştırılmamalı, daha çok CEMAL olarak düşünülmelidir. Celal, bu Cemal'in (Yüz) bir İFADESİ'dir. (Bunun benzeri bir ifade Latif/Latifeli/Güleryüzlü bakması gibi)

Allah'ın RUHU soyut/Sübjektif fakat SURETİ somut/Objektif'tir. Ama İKİSİ BİR ARADA olursa biz onu anlarız, bir tekiyle Allah'a varılamaz/şekillendirilemez. (Bu ikisinin BİRLİKTE mütalaası yöntemine omnijektivizm diyoruz) Sübje'nin bir MADDİ biçimi yoktur; RUH'tur.

Ama SURET'in bir NİTELİKSEL BİÇİMİ vardır. (Allah Adem'i kendi suretinde/benzerinde yarattı...gibi)Demek ki Ruh'unun üflemesiyle ve SURET'in biçimlenmesiyle İLK ve TEK (Ana) HOLOGRAM ortaya çıkmaktadır. O kendi değildir. (Ruhundan üfledi, kendi
ruhunu bize transfer etMEdi. Suretinde yarattı: Mesela nüfus kağıdı SURETİNİ almak gibi. Suret yine bizzatihi kendisi değildir bir copy gibi düşünülmelidir.) KENDİ RUHU ve SURETİ olmayan bu fenomene "HAYALİ" demekteyiz.

Hayal=Holo(gram gibi) olduğundan, demek ki evren Rabbimizin RUH'undan üflenerek ve suretiyle biçim verilmiş bir H O L O G R A M D I R ...

RUH+SURET ikilisine kendisini İKRAM etmesi demekteyiz. Onun ikramı=Huvelikram.... Herşey (Whole things/All articles/Külli Şey*in) onun suretini ve Ruhundan ÜFLEDİĞİNİ içinde barındırır.

Ol dediğinde O ŞEY hemen oluverir. (Kunfeyekun) Ama bunun SURETİ ve BİLİNCİ olması için, o şeye RUHUNDAKİ suretlerden bir suret ÜFLER. O şey önce yoktan (Şey=Sıfır) varolmuş ve bir BİLİNÇ ile BİR SURET (Hologram budur) ve en önemlisi DİNAMİZM (Hayat bulma)kazanmış olur.

Ruhundan üflediği ALAN içinde her ŞEY (sıfır) yoktan var olur. "RUHUNDAN ü f l e r" ise O ŞEY artık EŞYA olur (sureti olur) O zaman bunlar STATİK ŞEY yerine DİNAMİK EŞYA olur. (Kimliğe kavuşur, aksi halde bilinçsiz-statik kalır.)

"Allah'ın kendi SURETİNDE yarattığı" ilahi hologramdır. Allah'ın ruhu Hüvel/HU=O olduğundan HUWELGRAMDIR. Buna Allah'ın KENDİ SURETİ de denmektedir.

Bunun altında da yine KUTSAL hologramlar vardır. Bunlara HOLYGRAM demekteyiz-Omnijektif OMNİSCİENCE açılımlarımızda- Holygram'a bir örnek vereyim: "Allah Göklerin ve yerin nurudur...Onun nurunun MİSALİ.....O NUR üzerine NUR'dur/Nur-35.ayet.

Allah'ın NURU'nun benzeri>>>MELEKLERE verilmiştir. (Tüm takyonik madde NUR denen sonuşmaz/sonsuz özünlü enerjiden yaratılır. Melekler NUR'dan yaratılmıştır. Yani RUH'landırılmıştır. Gelgelelim bir de suret gerekmektedir. Ya kendini büyülterek; ya da kendini SURET alarak (Multycopy saf tutma vb.) çoğaltmaktadır. (Takyondan bir pil
bitmez, tersine 2-4-8-16 pil olarak çoğalır) Melekler Allah'ın NUR'undan yaratıldığından onlar da HOLYGRAM'dır. Bunun tersine NAR (enerji)den yaratılan mesela şeytan kutsal (Holy) değil; Hollow (Halloween halucination gibi...) rahmani değil zulmeni HOLOGRAMLAR içermektedir.

4. Allah CİSİM (Süper cisim) yaratmaya başladığında. İlk olarak ARŞ'ı yaratır. (Nefhi Sur, Levhi Mahfuz, Kürsi, Kalem vb. bunlar Süper cisimdir: Asla yıpranmaz eskimez ve değişmezdir, illa ki sabittir. Cennet ve Cehennem gibi...)

5. Allah'ın T E Ğ E T (İstiva) ettiği tek CİSİM Arş'tır. Onun dışında kalan herşeyi Allah içinden-dışından/önünden ardından İstila eder (11 boyutlu Habl verid ağları/tünelleri) ve ihata (Her yönden kuşatır) eder. (İstivaya örnek: Bir küre bir düzleme TEK noktada
değer İKEN, bu küreyi açıp da bir düzlem oluşturduğunuzda TÜM noktalardan değer. İstiva kelimesi istila'yı da kapsayan bir üst kavramdır.)

6. Gelelim TEMEL VERİye: "Allah, Arş'ı istiva etti, onun Arş'ı MA (sıvı) üzerindeydi."

MA NEDİR?

En basit olarak SU diyoruz. (Mayi, mai, may gibi) Ama bu bizim NAR (Enerji evreni) için geçerlidir.

NUR (Enoorgy) için AYRI bir SU nitelemesi olmalıdır. (Uzatmadan bunun adının ETHER/Esir olduğunu söyleyeyim. Esir yetersiz kelimedir. Mesela bu MA Cennette ise ona KEVSER (Esir'den türeme ve Kesir/küsur/kesret ile harmanlanmış) demekteyiz. Allah'ın Arş'ı kevser (esir) üzerinde denirse bu EKSİK bir tanımlama olurdu. Kevser (Esir) MA denen sonsuz türler içeren bir yapının sadece bir tek yapısının adıdır. Üstelik Külli şey*inin ta kendisi bile bir ESİR denizidir. Külli şey bir ESİR denizidir! O halde MA (Takyonik ma'dan söz ediyoruz) bizdeki SU ve türevlerine-fazlarına benzeyen bir teşbih/misaldir.

Suyun türevleri ve fazları şunlardır:

Su (sıvı), buhar (gaz) buz (Solid) Kar, Kırağı, çise, yağmur, tipi, çığ, süper sıvı vb. (Bunlardan birini mesela Kar'ı ele alırsanız, hiçbir tanenin diğerine benzemediğini göreceksiniz. Yani Kar demek GENEL=Külli'dir fakat "ŞU KAR TANESİ" diye özelleştirdiğinizde N E F S kazanmış, bireyselleşmiş olur. NEFS benzer şeyler-örneğin külli şey'in gibi TEK yapı değildir, kişiye özel kimlikli bir yapıdır. Biri diğerine benzemez. Anne babamıza GEN olarak benzeriz ama, asla anne ve babamız olamayız, onlar da BEN=NEFSİM olamazlar. Her nefs kendi bacağından asılır.)

7. İşte Kuantum teoreminin sırrı budur:

Işıktan hızlı evrenin NEFSİ yoktur. (Takyonların, meleklerin vb. nefsi yoktur.) Çünkü BÜTÜNSELDİRLER. (Külli'dirler kesretleri yoktur, kendilerini kopyalar/klonlarlar ama birer NEFS'leri yoktur. Yani onların kartaneleri birbirinin tıpatıp aynıdır.)

Bu NUR denen enerji ışıktan hızlıdır. En yavaş olduğu minimum hız durağı ise bizim maksimum hızımız olan ışık hızıdır. Nur, bizim evrenimize Parite ekseninin ötesinden NÖTRİNO olarak girer. (Nötr'dür çünkü antinome ve binome'u yoktur ve NEFSİ yoktur) Bize nötrino olarak girmesi demek; SONSUZ şiddette bir NUR'un bizi yakmadan kavurmadan, girdiği evreni yok etmeden SESSİZ kalması demektir. Bir nötrino yüzbin şıhab enerjisi içerse de, madde ile etkileşmediğinden, maddeye etki etmez, hayalet gibi davranır.)

İşte Kuantum teoreminin ÖZÜ, sözü şudur:

Nur denen BÜTÜN ve sonsuz özenerjinin impulsmomentlerinin NÖTRİNO biçiminde bu evrende varolmasıdır. Yani, BÜTÜNLÜK ilkesi PLANCK sabiti denen (Tünelden dışarı çıkabilme limiti) bir aralıktan itibaren yerini DİSKRET (Kesikli) kopuk enerji paketçiklerine terk etmesidir.

(Cennet ışıktan hızlı bir sistemdir: Çünkü bir günün bin yıl olması demek, ışık hızını 360 bin kez aşmak demektir. Kaldı ki üst Cennet'te/Sabıkun-Naim/Allah'a en yakın nokta , bu bir gün 50 bin yıl bir hıza bedeldir. Dolayısıyla o cennetlerdeki BİRİ bizim gibi sayısız atom, hücre, organ vb.lerden değil bir BÜTÜN kişi (Tek başına bir bütün, bir tek hücre gibi düşünün) olarak varedilmiştir. O sistemde ÖKLİD (Arş tabakası, Levh, Kürsi, Sidre hep DÜMDÜZDÜR- hatırlayınız) kurallar egemendir. Çekim etkisiyle evren yuvarlanmaz, Gauss, Riemann vb. tipi evren yoktur. Ötedeki evreni sadece Hilbert uzayı, de Sitter salt düzlem evreni ve Öklid ÜÇ BOYUTLU olarak niteleyebiliriz.)

Öteki evren bize BÜTÜNÜ (Hologramı/Sureti vb.) burada (ışıktan yavaş sistemimizde, birgün=birgün) bize quantlara dağıtarak ama her birinden o SURETİ (Hologramı) TEKBAŞINA yine üretme yetkesiyle devretmiştir. (Bir çift polarize fotonun biri şaşırtılırsa birbirinden haberdar olmalarının nedeninin HOLOGRAFİK hafızalarıyla- ışıktan hızlı birbirleriyle iletişim kurmaları açıklamasını anımsayınız.)

İki foton, 4-8-16......n biçiminde çoğaltıldığında o HOLOGRAMIn kaynağı olan bütününü (Suret, Veche, Cemal, Letafet vb.) işaret ettiğini de görürüz.

Buraya kadar işin Tümden gelimini açıklamaya yöneldim. Bunun devamı olan bir yazıda ise Tümevarımlı olarak tabandan bu kaldığımız kesite incelemeyi sürdüreceğiz İnşaallah...

<> hocam adem as. gerçek cennetten mi indirildi yoksa cennet bir misal miydi?

Cennet Yukarı Misal Alemi'nin üzerindeki EBEDİ BOZULMAZ süper maddenin adıdır. Levh, Sur, Mizan, Cehennem, Huriler ve insanlar ASLA BOZULMAZ, yaşlanmazlar.

115-Ne hayır işlerlerse, asla karşılıksız bırakılmayacaktır. Allah,takva sahiplerini çok iyi bilir.

Maria Magdelena tevbe etmiştir Ve İsa dahil ilişkiye girmemiştir. İki Meryem'in mezarı (Anne ve Mecitli Meryem) Selçuk ve Manisa'dadır. (Meryemana Efes ve Spil dağı)

<> hocam, 1885'de Fransa'da Rennes-Le-Chateau isimli kasabada bir kilisede "terribilis est locus iste" yazan bir yer buluyorlar. Altında da "cennetin kapısı" yazıyor. Arka planda ise maria ile isa'nın evlendiğini, maria'nın sürgüne gönderilişi vs. tasvir eden ikonolar.

Lei hattı girişi (Lei hattını daha önce AR serisi olarak burada bir örnekle sunmuştum.) Ama doğru değil. Aynı kaynaklar Lut ile iki kızının incest yaptığını da söylüyorlar. (Allah'a sığınırım)

<> Peki bu "cennet kapıları" başka yerlerde de var, özellikle piramitlerle, ziguratlarda. Böyle bir şeyin esprisi nedir? Bab-El, tanrının kapısı.

Heaven's door=Lei hatları giriş ya da çıkış galerileri, Yeraltı galerileri.
En önemlisi de Zigzag dağının (Arafat) altından akan Zemzem galerisi'dir.

ubterrains bir yeraltı atlası da var. Onları çok iyi biliyorum ama ben 2000 yılı itibariyle açıklamaya mezun değilim. Belki on yıl sonra.

Mesela sizlere Zigzagberg=Arafat dedim. (Hacc Arafattır.)
Mesela sizlere Spil-Berg (Manisa İzmir megakenti) dedim.
Bunların gerisini getirebilirsiniz. (Spielberg musevi kodu ile ilgisi yoktur.)

Milli parkın olduğu Manisa Spilberg'i dünyanın en güçlü magnetik alanlarından biri OLACAK'tır.

Bir de ZİGZAGBERG ve dağ olmayan iki deniz seviyesi de var. Amerika'daki Kureyş aquapolis'i...

Şimdi bir açıklama:

Dinde ve bilimde "BUGÜNE KADAR olanlardan" dosdoğru olmak kaydıyla sorumluyum ve inanıp itaat ediniz. (Kur'an olduğu için)

Gelecek ile ilgili verdiğim bilgiler ise "HENÜZ (Daha, Noch, Yet) O L M A M I Ş T I R "

O yüzden olmamışlar bir kronoloji sırasıyla ÇIKANA KADAR inanmayabilirsiniz. (Bunlara ha-vet diyorum, çünkü NASIL İSBAT EDEYİM?)

Hangi tarih kitabını açıp göstereyim, Adler ve Hitler'in Alois ve Alias'ın nasıl yer değiştirdiğini, WEMB'in nasıl gamalı haç/Svastika haline getirildiğini nasıl anlatayım?

Nasıl anlatsın Musa KATİL olduğunu? Hızır bir çocuk öldürdüğünü? Çocuğun gelecekte yetişkin ve İnönü kadar azılı bir katil olduğunu... Çocuğun Yuşa olduğunu vb. söyleyen Kur'an değil mi?

Kur'an'a KUŞKUSUZ inanıyoruz. Ama benim Kureyş=Grace(land) derken yazdıklarım Kur'an'da yazmıyor. (Aslyılnda ince bir zeka ile yazıyor.)

Dolayısıyla gelecek hakkında söylediklerim HA-VET'tir.

Örneğin Ala suresinde Ğussaae=Petrol. Bulunana kadar , petrol çağı gelene kadar HA-VET.
Ama petrol bulununca Süper Evet!

Bize (Omnijective görüşe) sorarsan "Bilimin reddetmediği, tam tersine haber verdiği her şey doğada vardır ve günün birinde mutlaka bul.unacaktır." düsturuyla hareket ederiz .

Sistemin binlerce hastalığı var. Biz de zaten tek tek hastalığı düzeltmek yerine YENİDEN kurmaktan yanayız. Hiçbir hastalığı olmayan ve HERKESİN düzeni. Komünist'in istediği bu Ütopik Cennet de bu olacak. Kapitalistin istediği de...

Yani komünizm ve kapitalizm ilk kez bu düzen içinde ve ÜTOPİK olmaksızın gerçel ve gerçek olarak aynı zevki paylaşacaklar.

Bilgisayar teknolojisine şöyle bir uzanalım-basitçe-
Allah'ımızın ilahi bilgisayarında/ana nizamında
Hardware (süper cisimler: Sur, Kürsi, Levh, Kalem, Mahşer, cennet ve cehennem gibi)
somut cisimler vardır.
SOFTWARE denen sisteminde ise
varlık, özgür irade (mutlak irade değil) otonom istence vardır.
FREEWARE denen sisteminde ise
AF (Affetmek) gibi çoooook özel programlar vardır-hediyedir-
Dünya hayatında bunlar bir anlamda TRİAL'dır. (Bir süre sonra exceed olurlar.)
Bunlara örnek fırsatlar, evlatlar, mal-mülk gibi şeylerdir. (Trial olarak bunlarla deneniriz.)

Asıl freeware ise ÖTEKİ dünyadır.
(Ebediyettir, cennet veya cehennem gibi )
Biz burada TRİAL olarak yaşıyoruz-doğumdan ölüme kadar-
Beni hissediyor musunuz?


Hans Von AIBERG

No comments:

Post a Comment