20100109

CENNET&CEHENNEM / KÜLLİ ŞEY'İN

<> Hocam bütünün bir parçasının bir "şey"'i olur mu? Benim(/bizim) bir şeyim (/iz) yok! AMA Her şey olmaya niyetim(/iz) var!

(İnsan ihtirasları sınırsızdır. Kapıcı Hüseyin efendiye fırsat ver, SADDAM HÜSEYİN OLUP, Küveyt'i ele geçirip Sonra dünyayı ele geçirmek isteyecektir.)

Şey daima Küllişey'ine doğru ÇOĞALMAK ister. CENNET ZATEN BUNUN İÇİN VAR. İHTİRASIN NEYSE, KÜLLİ ŞEY'İN'İ ORADA BULUYORSUN.

Allah'ımızın Cennet adı VEHHAB"dır. Bunun anlamını bilen var mı?

Wehhab şudur: Cennette birim zaman başı (Mesela bir dakika diyelim) daha önce verilmemiş, hepsi ilk kez verilen, her dakika verilen 70 bin büyük sürpriz. Ve kaç dakika sürüyor Cennet? E B E D İ.

Ebediyen, daha önce hiç kimseye ve tekrar olarak verilmemiş 70bin BÜYÜK SÜRPRİZ veriyor. Bu dünyada VERMİYOR. Onun için VEHHAB, Allah'ımızın CENNET adıdır. Ama bizim mealci cahiller karşılıksız veren der.

SAMED NEDİR peki, karşılıksız verip, hiçbir şeye gerek duymayan demek değil mi? Zülcelal vel İkram ne demek? Sürekli ve sürekli karşılıksız ikram eden değil mi? VEHHAB'ın FARKI bu...

<> 112/2 Allah'tır; Samed'dir/ tüm ihtiyaçların, niyetlerin, övgülerin,yakarışların yöneldiği tek kuvvettir.

Onun için CENNET insanın şey diye başladığı ve dinmez ihtiraslarının KÜLLİŞEY'in diye TESKİN EDEBİLİR. Allah Musavvirdir, herşeyi en güzel tasvir edip,

Allah Vehhab'dır, o her ünik şeyleri kullarına CENNET'TE YIĞAN'DIR. Vehhab bambaşka bir şey>>>>>>>>>>>>>>>>zaten >>>>>>>>>>>Külli şey'in denen HOLOGRAMIN PARÇASIDIR.

Hans Von AIBERG

No comments:

Post a Comment