20100109

CENNET&CEHENNEM / AZRAİL (ÖLÜM)

“Size koruyucular gönderir.” Amaaa o gün,
“Nihayet birinize ölüm geldi mi, elçilerimiz (görevli melekler) onun canını alırlar. Onlar vazifede kusur etmezler.”
“... ölüm geldi mi, elçilerimiz onun canını alırlar.”

NEDEN AZRAİL TEK DEĞİL????

<> Multicopy

Ayrıca, insan asla tek bir bütün değildir, HÜCRELER DENEN yüzmilyonlarca CANLI içeriyor. (Ulu çınar gibiyiz.) Her biri ayrı ayrı bağımsız birey.

Organizmalar biliyorsunuz, sembiyoz ve tekbaşına olarak iki türlüdür. Hatta bir tek hücreli varlık düşünün, onun organelleri (mytocondri denen enerji jineratörü organelleri) gibi hücrealtı yapılar bile başlıbaşına bir yaratık ve bileşendir.

Yani bir hücrenin de bir kaç organelden vücut bulduğunu söyleyebiliriz. Hücrenin organelleri veya insanın hücreleri, afak içinde enfuslardır veya ufuk ardındaki görünmeyen ufuklardır.

<> 41(Fussilet)/53; İleride biz onlara hem âfakta hem enfüs/nefislerinde âyetlerimizi öyle göstereceğiz, tâ ki onun hak olduğu kendilerine tebeyyün edinceye değin. Rabbinin külli şey’in’e (her şeye) Şâhid olması yetmez miş (kâfî değil mi)?

Bedenimiz TEK BİR PARÇA değildir; hücre denen, bağımsız yaşayan, ama bizimle sembioz (Yani ücret olarak oksijen vb alan) bir kompleks yaşam türüdür.

Bedenimiz, bir dizi hayvancıklar-mikroorganizmalar bileşimidir. Bedenimiz, bedenimiz bile değildir, HAYVANCIKLARDAN oluşmuş bir muhteşem organizasyondur. Bunlar nicelikle anlatılır. NİTELİĞİ ise, yani demir tozlarını organize eden seyelan (akı)ları ise KİRLİAN NEFS ALANI oluşturur.

Eğer biz bir bütün olsaydık, mahvolmuştuk. (Cennet'te iyidir ama, bu dünyada asla!) Çünkü eğer bütün olsaydık, bir yerimiz yaralandığında, TOPTAN ÖLMEK ZORUNDA KALACAKTIK. Oysa kolu ve hatta belden aşağısı bile amputee olan insanların yaşadığını görürsünüz. İyi ki onmilyonlarca hayvancıktan oluşmuşuz ;)

<> Zaten her gün milyonlarca hayvancıklarımız ölüp, milyonlarca yeni hayvancık doğuyor/oluyor.

Onun için bir tek AZRAİL'in görevi, somut ve soyut iki bedeni ayırmaktır. MATRİS Azrailler ise (mesela beyine oksjen gitmediğinden) diğer hayvancıkların ölümünü gerçekleştiriyorlar.

Böylece GÖREVLİ sayısı çoğalıyor. Yani o kadar çok hayvancık bizimle can veriyor ki, bir MATRİSS dizisi halinde AZRAİL gerekiyor. Mesela traş olurken biraz kanadı, şu kadar alyuvar öldü. (Ben ölmedim ya.) Onların AZRAİLLERİ var, bunu demeye çalışıyorum.

MELEKÜL MEWT ise beni, nefsimden (Kirlian seyelanlardan) ve bedenimden (hayvancıklardan) ayıracak olan A M İ R meleğin adıdır.

Ben sanırım bir ölümümde Azrail'i görür gibi oldum. Yahya da yanındaydı. Ben şeffaflaştırıldım ve mermilerden biri hariç ötekiler beni yokmuş gibi geçip gittiler, şeffaflaşma anında dalak ve yöresindeki organlarım da bedenimden çıkarıldı.

Çooook iyi hatırlıyorum. O öldüğüm gündü. Eğer ölüm anında bir hayal veya vehim görmedimse...

Azrail as.ın o kadar şefkatli, o kadar merhametli, o kadar acıması bol, o kadar bana düşkün olduğunu GÖRDÜM ki inanamadım buna...

Hatta "Sanki melek gördüm" diye yazmıştım -hatırlarsanız- çünkü asla Azrail as.ın böyle bir centilmen ve insan dostu, sevgi dolu varlık olabileceğine hiç mi hiç ihtimal vermemiştim.

Adı sadece Azrail olsaydı "Herkese acımasız olacaktı" ama Melekül mewt diyerek bir çifte sistem oluşturulmuştu: Mü'minlere ŞEFKAT doluydu, facirlere de diğer üç melekten sertti. Bir de bunun için adı SALT A z r a i l değildi. Kur'andaki adı MELEK ÜL MEWT.

Allah sizlere de onun o enfes sevecen yüzünü, GÖZYAŞLARINI göstersin, onun SEVİNÇTEN ağladığını anlayacaksınız.

<> [032.011] [E0] De ki size müvekkel kılınmış olan melekül'mevt canınızı alacak, sonra döndürülüp rabbinize götürüleceksiniz.

Azrail as. bize AVUKAT kılınmıştır.
İnanmışı SAVUNAN bir dost.
Bunu biliyor muydunuz?

Azrail adı geçmedi. Çünkü "Benden değil Allah'tan korkun" demek durumundaydı. Adı ölüm değildi. Ölüm bitmek, yitmek, hiç doğmamak, ebediyen yok olmak demektir.

Azrail ÖLDÜRMEZ, bizleri mevta kılar.

Yani Allah'a, o tek sığınacağımız merciye götürür. Ben Azrail'i de çoook seviyorum. Siz de seviniz. Ondan korkan ruhunuz değil nefsiniz yani kimliğiniz. Eğer o muhteşem nefs olmasaydı günde türkiye nüfusu kadar kişi rahatlıkla intihar eder veya intihar eylemi yapardı. Kaynanasına kızan canlı bomba olurdu...

<> Nahl 32 . Melekler onların canlarını iyi kimseler olarak alırken, "Selâm size! Yapmış olduğunuz iyi işlere karşılık girin cennete" derler.

Evet MELEKLER diyor.

Her bir virüs için dahi bir Azrail mültikopyası vardır. her bir hücre, bakteri veya virüs (Yani DNA sarmalı taşıyan her varlık) için bir AZRAİL vardır. Bu Azrail as.ın SAF-Saffat-Safiyyun tutmuş matrisslerinden her biridir.

Bizdeki en eski hücre kaç yaşındadır düşündünüz mü?
İçinizdeki en yaşlı hücre kaç yaşında???
İçimizdeki en yaşlı hücre kelebeklerin ömrü kadar birkaç günlüktür. Geçen haftadan bir şey kalmaz bizi hep yeniler sistem. Değişmeyen biziz sadece (kimliğimiz bilincimiz).

Beyin hücrelerimiz kalıcı değildir, devreder yeni bölünmelerle.. Biz doğduğumuz günki yapı değiliz, o günden bugüne her saat başı hücrelerimizi Azrail matrissleri öldürdü. Diyorum ya bizler sembiyoz (ortam yaşayan) bir bedene sahibiz.

Yani biz hücre denen hayvancıklarla oluşturulmuşuz. (Darwin sadece bu konuda haklı) Bu beden bizim değil... Biz sadece anne babadan birer tek sarmal alıp bu hayvancıkların oluşumunu sağlıyoruz. Bu beden bizim değil.

Rabbim Adem'e buyurdu: "Soyunun ve inin yeryüzüne!"
Çoook güzel bedeni vardı insanın; tek parça, huri geni güzelliğinde. Ama burada başka bir elbise giydik: Hayvancıklardan oluşmuş bir elbise.

Bunun şifresi de "Adem'in ZÜRRİYETİ" kelimesindedir. "Onların zürriyetleri" derken işte bu zerreler (canlı hayvancık mikroorganizmalardan örülü beden/cesedimiz) şifrelendirilmiş ve misallendirilmiştir.

Bir kaç örnek "Zürriyet " ayetlerin yazabilirsiniz. Lüfen ayeti yapıştırır mısınız?

<> [019.058] [E0] İşte bunlar Allahın kendilerine in'am eylediği Peygamberlerden, Âdem zürriyetinden ve Nuh ile beraber taşıdıklarımızdan ve İbrahim ve İsrail zürriyetinden ve hidayete erdirdiğimiz ve intihab eylediğimiz kimselerdendir. Kendilerine rahmanın âyetleri tilâvet olunduğu zaman ağlayarak secdelere kapanırlardı.

Adem zürriyeti biçiminde geçiyor.

<> Mülk 24. De ki: "O'dur sizi yeryüzünde zürriyet halinde yaratıp yayan! Nihayet hep toplanıp O'nun huzuruna getirileceksiniz!"

Evet yaratıp sonra yayan. Ne yayılıyor burada?

<> Araf 172. Hem Rabbin Ademoğullarının bellerinden zürriyetlerini alıp onları nefislerine karşı şahit tutarak: "Rabbiniz değil miyim?" diye şahit gösterdiği zaman "Evet Rabbimizsin, şahidiz !" dediler. Kıyamet günü "Bizim bundan haberimiz yoktu!" demeyesiniz,

Teşekkürler. Adem bir ZÜRRİYETTEN gelmiyor yani bedeni HÜCRELERDEN örülü değil TEK HÜCRE kendisi zaten. (Cennet ehli böyle olacak. Midesi barsağı falan olmayacak-eskisi gibi-) Fakat adem'e "Zürriyetleri" olacağı söyleniyor.

Zürriyet diyelim ki nesiller olsun pekiyi bunlar anne overium'unda ve baba sperm'indeki bir çift GEN değil midir? Bu hem zürriyet hem de H Ü C R E sistemi demek değil midir? Mutmain olmayan söylesin lütfen.

Çok güzel bir elbisemiz vardı. İnanılmaz güzel bir beden tek parça. Tek parça elmas gibi. (elmas bile carbon atomlarından oluşuyor) Bu tastamam tek parça ve inanılmaz, akıl almaz, tasavvur edilemez güzellikte bir beden.

Cennet ilk durağınız.
Naim cennet mekanınız.
Allah da dostunuz olsun candaşlarım.

O elbiseye kavuşun. Allahaşkına gündüz 4 rekat ve gece iki rekat namaz kılın. Yalvarırım bunu yapın. Bu sizin GARDROB ücretinizdir, vestiyer ücretinizdir. O elbiseyi geri alın allahaşkına. Kılmayanınız varsa buna başlasın. Bu 6 rekat ile üzerinize terziniz inanılmaz güzellikte bir elbise biçecek.

<> sunduz

Evet sündüz. Sünmek>>>ingilizcesi tight olan kelime. Tighty. Fakat muhteşem bir kaplama veya dış yüzey.

<> fit thight

Evet fitted tight. O elbise yerine şimdi deri denen hayvancıklarla kaplıyız. Bunların hepsi yitecek bitecek, cehenneme en iğrenci, cennetlere en güzeli MONOBLOK beden halinde bize verilecek.

<> (Takva elbisesinin bileşenleri; İlim+İbadet)

Evet Kavi (kaviyy değil)

Azrail'i artık seviyorsunuz değil mi?

Kuşkusuz tüm melekler Allah'ın orudlu kullarıdır. Fakat Cebrail'in nasıl efendimizi komaya sokarcasına vahy ettiğini hatırlayınız. Adı üzerinde o cebbar.

Ve Yahya as. sadece ve sadece Azrail ile birliktedir. Neden?
Çünkü bir kere konumu itibariyle Levhi Mahfuz İsrafil sur'undan, Cebrail Sidre'sinden, Mikail'in (Bu bigbang evreni) üstündedir.

Ahit alınmış, misak verilmiş. Yahya şahidi bu işin, Hızır dedem de görmüş okumuş onu orada. Yahya bu meleklerle değil Esfeli safilin'deki en alttaki tamamen bizimle birlikte olan AZRAİL ile birlikte...

Azrail'in adı geçmez! Neden????
Çünkü KENDİ CANINI ALMADIKÇA "Ölümlü değildir". Taaaa ki Azrail as. evrende hiçbir diri kalmayınca sırada KENDİ canı vardır. Onu alır. Azrail'i öldüren bir Azrail daha yoktur.
İ N T İ H A R I N I gerçekleştirir-adeta-.

Azrail ki Cebrail'in, Mikail'in, İsrafil'in bile canını alacaktır. Arş'ı tutan 8 MELEĞİN de canını alacaktır, onyüzmilyon bin çarpı sonsuz meleğin de canını alacaktır. Onun kurgusu en son canlıya kadar CAN almaktır.

O sonuncu canlı kendisiyse??????
Adı Azrail değil
MELEKÜL MEVT'tir artık=Ölüm meleği
Herkes ölümü tadacaktır.

Ama TADANLARDAN bazıları ölüm fazına geçmeyecektir. K A B D fazına (El KABİD, kabzeden, tutuklayan kabza inkıbaz vb.) İdris, Yahya. Bunlar ölümü herkes gibi tadan fakat ölümsüzlerdir. Yani öldürülmemişlerdir. İbrahim atamız, efendimiz öldürülmüştür. İsa ve Hızır öldürülmeden geleceğe götürülen fakat gelecekte yine ÖLDÜRÜLECEK olanlardır.

Azrail'in yetmediği yerler var:
1. Hurilerin canını alamaz-cennetlerde- (Ama cehennemde Zebanilerin canını alır)
2. Huri gibi olanların (Yahya, İdris) canını alamaz
3. Allah'ı kabzedemez
4. Ruhları öldüremez
5. vb vb
(Sırası değil, ileride 19'a kadar onları anlatırım)
<> Zebaniler neden can verirler kendi cennetlerinde?
Çünkü TÜM meleklerin canı alınacak. Onlar kendilerini ölümsüz sanıyorlar-halen-. YOK ÖYLE diyecek Allah'ımız... Hiçbir melek kalmayacak. Sur'u bile üfleyen melek olmayacak.

<> Enbiya 35. Her canlı ölümü tadacaktır. Sizi bir imtihan olarak kötülük ve iyilik ile deneyeceğiz; hepiniz de sonunda bize döndürüleceksiniz.

Çünkü insanlar ve varlıklar adeta Allah'ın hiyerarşi gereği yardımcılara ihtiyacı olduğunu sanıyorlar. Yani melekler olmasa Allah ACZE düşecekmiş gibi. Melekler de zaten SANMAK ile sabıkalı.

Allah Arş'ı tutan 8 meleği de azrail'e öldürtecek. Bu melekler yeniden dirildiğinde (Adları hamalei arş'tır/Arş taşıyıcıları) bakacaklar ki arş'ı tutan değillermiş! Meğer Arş'a tutunuyorlarmış. Arş onları tutuyormuş. Onları hissediyor musunuz?

Çünkü Allah'tan başka hiç bir kuvvet yoktur. (Arapçası lütfen.) (La havle.....)
<> la havle vela kuvvete ila billahil aziym
Evet, işte bu cümle öyle bir cümle ki Allah bile kendinden etkilenir. Bu öyle bir cümle... Yaman bir cümle bu. Beni tir tir titretir. Bir de Ayetel Kürsi. Efendimize vahyolurken öldü dirildi öldü yeniden dirildi. Onu da yazar mısınız?

<> 2/255 Allah'tan başka ilah yok. Hayy'dır O, sürekli diridir; Kayyum'dur O, kudretin kaynağıdır.Ne gaflet yaklaşır O'na ne kendinden geçme ne de uyku. Göklerde ne var, yerde ne varsa yalnız O'nundur. O'nun huzurunda, bizzat O'nun izni olmadıkça, kim şefaat edebilir! O, insanların önden gönderdiklerini de bilir, arkada bıraktıklarını da!...İnsanlar O'nun bilgisinden, bizzat kendisinin dilediği dışında, hiçbir şeyi kavrayıp kuşatamazlar.O'nun kürsüsü, gökleri v>>
<> 255. Allahü la ilahe illa hüvel hayyül kayyum* la te'huzühu sinetüv vela nevm* lehu ma fis semavati ve ma fil ard* men zellezy yeşfeu yndehu illa bi iznih* ya'lemü ma beyne eydyhim ve ma halfehüm* ve al yühyytune bi şey'im min ylmihy illa bi ma şa'* vesia kürsiyyühüs semavati vel ard* ve la yeudühu hyfzuhüma* ve hüvel alyyyül azyym

vesia kürsiyyühüs semavati vel ard
kürsi
kürsi
kürsi
kürsi
Efendimiz bu kelimenin olduğu yerde ÖLMEDEN öldü. Hiçbir ayet onu böyle tüketmemişti. Nasıl kendine geldi biliyor musunuz? Ne dedi de kendine geldi-ölümden döndü-komadan çıktı- ne dedi acaba?

<> la havle vela kuvvete ila billahil aziym
La Havle vela........ Azim Allah onu ölümcül komadan çıkardı. Efendimiz de Yunus as. gibi
"İstifa etmeye kalktı".

Pekiyi Ayetel Kürsi ve La Havle vela...nın bu özelliği nedendir? LEVHİ MAHFUZ ana kitaptır. Kur'an ondan SÜZÜLEREK indirilir. Bu sözünü ettiğim ayetler SÜZÜLMEDEN İNDİ. Olduğu gibi indi. Ana kitapta nasıl yazılıysa aynen indi, summary vb. olmadı, tıpatıp indi. Efendimizi hissettiniz mi?


Hans Von AIBERG

No comments:

Post a Comment