20100109

CENNET&CEHENNEM / BİLİNÇ

Ömürboyu düşüneceğiz, öleceğiz, düşünen mekanizmamız olan bilinç DÜŞÜNMEYE devam edecektir. Kabir azabında ya da sefasında, alemi Ervah'ta, hep ama hep düşüneceğiz. Yeniden yaratılacağız yine düşüneceğiz. Ebediyen cennet ve cehennemde düşüneceğiz. Düşünmek için hiçbir çaba gerekmiyor,. O kendinden olan bir süreç.

Cinlerin beyni yoktur. Bunun önemli bir sonucu vardır: Beyin amaç değil araçtır.

Yani Ruh'un, cinin BEYNİ olmadan BİLİNÇLİ olması gösteriyor ki, BEYİNSAHİBİ olmak şart değil...

İnsandaki beyin sadece vücut ile bilincin bir ARAYÜZÜ'dür. (Bilgisayardaki FACE gibi)

Bilinç, cesedi (Bedeni) İŞGAL eder. Böylece o bedene sahip oluruz. Şu andaki bedenlerimizi İŞGAL etmiş bulunuyoruz.

Çünkü üflenen ruh, üflendiği NESNENİN işgalcisidir. Zaten Cennetteki bedenimiz bu değildi.

BİLİMSEL İMAN BİZLERİN İBRAHİM AHLAKIDIR.

4 kuşun yeniden dirilmesi bir BİLİMSEL DENEYDİR. İki doğu iki batı denen ve bizim ARŞ'ın dört direği dediğimiz ÇİZİMİMİZDE her bir direğin temsil ettiği bir çifti somut diğeri sanal sayı olan dört direkten, dört kuş yeniden VE REEL OLARAK tanzim edilmiştir.

Canlılardaki DNA sarmalı somuttur. Ama NEFS(Karakter) ve RUH (Mizac) için ayrıca iki GÖRÜNMEZ GÖK DİREĞİ vardır. Bunlar da psişik sarmallardır. Burada CESEDİN yeniden yaratılması bir şey ifade etmez.

Ancak diğer iki soyut DNA'nın kuşu kuş yapan KİMLİĞİNİ de o cesede giydirmesi gerekir. Mesela o kuş LEYLEK olduğunun BİLİNCİNDE olmalıdır.

Yani bilinçlerimiz de YENİDEN YARATILACAKTIR.
Sadece CESET bazında yaratılmayacağız.

İşte bu dört kuşun hikayesidir. Bilimsel imanı İbrahim bu sayede doyuma ulaşarak almıştır.

<> 2/260 Hani İbrahim de şöyle yakarmıştı: Rabbim göster bana nasıl diriltiyorsun ölüleri? İnanmadın mı? diye sordu. İnandım, dedi, ancak kalbimin tatmin olması için... Allah dedi ki: Kuşlardan dört tane al, onları kendine ısındırıp alıştır.Sonra her dağın üstüne onlardan bir parça koy.Sonra da onları çağır.Koşarak sana geleceklerdir.Bil ki Allah Aziz'dir, Hakim'dir.
<> ben kus da başka şekilde hayal etmiştim 4 kuşu :))))

İşin içinde HANS var. Hunnesgillerden HANS (Yahya as.ın adı)

Diğer iki direk (Sarmal) nerede?

Hep örnekserim: Ben kök içinde 4900 kg'ım, artı olarak tabii. Beni kökten çıkarırsanız benim 70 kg olduğumu görürsünüz. Bunda BİR ÇİFT DİREK (Sarmal) var. Benim bir de kök içinde artı/eksi SIFIR olan bir ara değerim var: Bu da nefstir. Bu nefs sanki ayna yüzeyi gibidir.

Bir de aynadan İÇERİYE DOĞRU kök içinde EKSİ 4900 kg SOYUT ağırlığım var. (Cesedimden 140 kg. daha küçük.) Onun da psişik ve de soyut bir çift direği (Sarmalı) var.

Öldüğümüzde diğer iki sarmal cesette kalır ve dağılır. Ama ÖLMEYEN ruhumuz ile biz diğer iki sarmalı alırız ve gideriz. O BİZİM KİŞİLİĞİMİZ (Huy'umuz)dir.

Yani kişiliğimiz AYNA ARKASINDAKİ ALEME gider. O halde biz orada şimdiki gibi BİLİNÇLİyiz. (Eğer direk dört olmasaydı BİLİNÇSİZ giderdik, tıpkı sanal bir cesetmiş gibi... Bilinç olmasa neyle imtihan edilecektik ki?)

Cennet'te ise SOMUT ve SOYUT aynı olacağından, takvim aynı olacağından ve RUHLAR nefsi yeniden giyip de BUZ KALIBI olacağından ve de kuantlaşma olmayacağından (Siz orada TEK BİR PARÇA, TEK KUANTSINIZ.) (Yani bileşenleriniz yok. Siz TEK PARÇA DÖRT DİREKSİNİZ.) Kuantik olan DNA ortadan kalkacak yerine DİĞERİ GİBİ PSİKOLOJİK DNA gelecektir.

Dört DNA direği ile kaim olacağız. Dördü de psikolojik. İkisi DÜNYADAKİ psikolojimiz. Diğer ikisi de CENNET'teki Huri psikolojimiz. (Her insan aynı zamanda huri denen cinstir.)

Yani AHLAKINIZ mükemmel olacak. Dırdır-vırvır-zırzır olmayacak. 4 direkte İYİ AHLAKA çalışacak.

İki kez iman etmişlerin iki kez selam edenlerin ise İKİ KUANTLARI var. (İki parçadandırlar.)

Çünkü ÜÇ SINIFIZ.

Cehennemlikleri saymazsak,
Cennetlikler denen ikinci sınıf var ki, Allah buradakilere RUHUNDAN üflemiştir.

Ama bunun üstündeki Naim cennete ise iki kez üflemiştir.
1. Ruhundan>>>Adem gibi
2. KUTSAL RUHUNDAN (Ruhül Kuddüs) İsa gibi...

Bu yüzden Cennettekilerin tersine Naim cennettekilerde Boş söz, zibidilik yoktur. (Cennette ise aşağıda ise vardır.) Dört direk bu farkı yaratır ve NAİm (Sabukun ) cennetinde FARKI fark edersiniz.

Hatta oradaki çok ÖZEL huriler bile biri kendi diğeri gözbebekleri olmak üzere üç parçadır. Bunun altındaki cennet hurilerinde ise TEKPARÇADIR. (Göz dahil)

ALLAH'IN GÖZLERİ.... CEMALİ GÖRMEK İÇİN. HU! HU! HU! Özel olarak İbrahim'e verilmiş gözler bunlar! HU! HU!

Yazık Cennetlikler ALLAH'ı göremeyecek.
Onların ikinci parçaları yani gözleri yok!
Ama üçüncü sınıfın ÖZEL GÖZLERİ var.
Allah o gözleri senin yanında bize de nasip etsin.

O gözler ve lanetli ağaç bize taaaaa kalubelada verildi.
 
<> Araf Suresi 203. Ayet .Onlara bir ayet getirmediğinde, onu da şuradan buradan derleseydin ya, diye konuşurlar. De ki: Ben sadece Rabbimden bana vahyedilene uyuyorum. Bu, Rabbinizden gelen gönül gözleridir, doğruya kılavuzdur, iman eden bir toplum için rahmettir.
<> Enam Suresi 104. Ayet Gerçek şu ki, size Rabbinizden gönül gözleri gelmiştir. Kim görürse kendisi yararına, kim körlük ederse kendisi zararına...Ben sizin üzerinize bekçi değilim.

Nefsin açlıkla terbiye edildiği ağaç Cehenneme gitmeden önce YASAKMELUN AĞAÇ olarak Cennet'te kaldı. O yasak ağaçtan yiyen HERKES dünyaya kovuldu.

<> Araf Suresi 20. Ayet Derken, şeytan, kendilerinden gizlenmiş çirkin yerlerini onlara açmak için ikisine de vesvese verdi. Dedi: Rabbinizin sizi şu ağaçtan uzak tutması, iki melek olmayasınız yahut ölümsüzler arasına katılmayasınız diyedir.
<> Araf Suresi 22. Ayet Nihayet onları kandırarak aşağı çekti. O ikisi ağaçtan tadınca çirkin yerleri kendilerine açıldı. Bahçenin yapraklarından yamalar yapıp üzerlerine örtmeye başladılar. Rableri onlara seslendi: Ben size bu ağacı yasaklamadım mı? Ben size, şeytan sizin için açık bir düşmandır demedim mi?

Yemeyenler de ORADA KALDI. (Halen oradalar.) Onlara YY diyoruz işte... Çünkü onlar İYİ HUYLULAR. Huriler İYİ HUYLUDURLAR ve bunun tersi olmaz. Çünkü dna sarmalları yoktur.

Şeceretil Melune denen lanetli ağaç sonra Zakkum diye cehenneme indirildi.

Ve Allah'ı GÖREREK konuşan GÖZLER (Allah ödünç vermişti, kendisinden) Söz veren gözler de İbrahim milletine REZERVE edildi. Cemali görmek için.

İşte bu yüzden Vakıa suresinde Sabıkun cennetinde hurilerin (ve oraya gidenlerin) İKİ GÖZLERİ de BONUS olarak bildirilmiştir.

Çoğu saçmalayan tefsirde onlar KARA GÖZLÜ HURİLER diye çevrilmiştir. Cahiller!!!!

<> Onları, hidayete çağırsanız, İŞİTMEZLER. Onların sana baktıklarını sanırsın. Oysaki, onlar GÖRMEZLER. (Araf 198)
<> Önlerine bir set, arkalarına da başka bir set çektik. Böylece onları kuşatıp sardık; artık onlar GÖRMEZLER. (Yasin 9)

Ayeti bulalım mı? Vakıa suresinde GÖZLERİ KARA DİYE çevrilen hurileri.. Yani YUKARI CENNET'in huri ve insanlarını anlatan bölümde olması gerekir. Vakıa-25. ayete kadar olan bir yerlerde...

<> Ve iri gözlü huriler, (VAKIA / 22 )
<> 22. Ve genç kadınlar, iri ve siyah gözlü.

Evet vakıa 22. Cehalete kızıyorum. Yani yukarı cennette gözler iri oluyor aşağıda ise küçük oluyor... Saçmalıyorlar bunlar. Böyle tefsir olur mu?

<> hûril ıyn

Evet Huril IYN. İKİ PARÇA (iki kuant) bedeniyle üç parça. Selam selam ve Orada başka boş söz yoktur ayeti bitimine kadar YUKARI(İbrahim) CENNET anlatılır. Bu huriler NAİM CENNETİN hurileridir. Aşağıdakilerde böyle bir ŞEY yok. onlar TEK PARÇA.

Bilim budur: Görmediğiniz Cenneti bile BETİMLEYEBİLİRSİNİZ.
BİLİM ALLAH'IN NİMETİDİR.

<> Hocam bir soru sormak isterim izninizle: Hocam cennet'te ya da sabikunda eşlerin (Dünyadaki eşler) birbiriyle olan ilişkisi nasıl olacak?

İkisi değişik. İkisinin yasaları çok değişik. Mesela Cennet'te ve cehennemde bir TİK ileri gidiyorsunuz ve bir TAK zamanda geri geliyorsunuz. (Cennet ebedileşiyor, cehennemliğin derisi otomatikman yenileniyor-ki bir daha yansın-)

Ama sabıkun da yasa başka: Allah’ın EBEDİ olması gibi S O N S U Z. Yani tik-tak ileri geri yok. HEP SONSUZA İLERİ. Bunun için ÜÇ sınıf diyor Rabbimiz.

Çünkü iki CENNET başka başka evren yasalarıyla yönetiliyorlar. Adları CENNET ama, çok farklı. Biri fare denen hayvan öteki de bilgisayar mouse'u kadar farklı. Adları aynı ama TAMAMEN FARKLI.

Biz müslümanlar da öyleyiz. Hanifler de diğerleri de MÜSLÜMANIZ. Ama DİNLERİMİZ farklı. (Bizimki Allah indindeki en güzel ve makbul tek din) (Ötekisi ise Ehli kitap kafir müslüman dini)

<> HANİFLER için >> Eğer o, yakınlaştırılanlardan ise; rahatlık, güzel rızık ve naim cennet var ona. (Vakıa 88-89)

Maaş alan her imam yani ruhban içeren her kitap dini otomatikman Ehli kitab Kafir dinidir. Bizler de ehli kitabız ve ehli kitab kafir müslümanlar da vardır. (Hem de bire-milyar)

<> kafir müslüman?

Evet Ehli kitab KAFİRLER dendiği için...

Kural şu: HER İNEN GÖKSEL DİN İLLA Kİ >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MÜSLÜMANLIK ÜZERİNE İNER.

Yani Yahudiler de Ehli kitab Müslümanlar idiler. Sonra Hristiyanlar da ehli kitab müslümandılar.

Ama kitabı tahrif eden yahudiler EHLİ KİTAB KAFİR MÜSLÜMANLAR olarak kaldılar. Kur'an gelince bu kez Hristiyanlar da aynı duruma düştüler.

Kur'an'dan sonra ASLA bir kitap gelmeyeceği için, yani bu kitap DÜZELTİLEMEYECEĞİ için, Allah bizleri İKİ CENNET SINIFI yarattı.

Dolayısıyla Kitabı BOZANLAR (Mesela papaz sınıfı oluşturan diyanet vb.) EHLİ KİTAB MÜSLÜMAN KAFİRLERDİR.

Ne yapalım, kural bu, (BEN KUR'AN'IM) Kitabı değiştiremeyiz. Değişmesi gereken PAPAZLAR. Onların derhal İSTİFA ETMELERİ gerekmektedir ki ehli kitap kafir müslüman olmaktan kurtulsunlar.

<> Ehlikitap'tan küfre sapanlarla müşrikler, kendilerine beyine gelinceye kadar çözülüp ayrılacak değillerdi. Allah tarafından gönderilen, tertemiz sayfalar okuyan bir resul gelinceye dek. O sayfalar içindedir dosdoğru-eskimez kitaplar. (Beyyine 1-2-3)

<> peki yeterince bilgisi olmayan annelerimiz babalarımız ne olacak hocam?

Bakara 170 lütfen.

<> 170. Onlara, Allah’ın indirdiğine uyun! dendiğinde: Hayır! Biz, atalarımızı üzerinde bulduğumuz şeye uyarız. derler. Peki, ataları bir şeye akil erdiremiyor, doğruya ve güzele ulaşamıyor idiyseler!...

Bu ayetten tam 9 tane var!

Hans Von AIBERG

No comments:

Post a Comment