20100109

CENNET&CEHENNEM / SECDE

Gelelim niçin İLAHİNNASA?

İnsanların İLAHİ??? Cinlerin Meleklerin vb. de ilahi değil midir rabbim? Niçin Ilahiccan demiyor? Niçin Ilahilmelekut demiyor? SADECE İLAHİNNAS >>>İnsanların ilahi diyor ...neden? (ilah da ELİF ile yazılır) ????

<> insan'a isimleri öğretti de ondan :)

Evet yaklaştık: Melekler SAYMAYI bilmezler. Ayet der ki "İnanmazsan sayanlara sor" Yani meleklere-muhasip meleklere... Bu ayete rağmen diyorum ki: MELEKLER MATEMATIK YAPMAYI BILMEZ! Kendileri matematiktir. (EBCED üzerine bir ve sıfır dizgesidir.)

Melekler matematik yapmayı bilselerdi, bu kez "Allah Adem'e İSİMLENDİRMEYİ/Eşyalara isim vermeyi ÖĞRETTİ" ayetine melekler bu kadar şaşırmazdı.

Meleğin adı 1,2,3,4 olsun. Adem onun KEHF'ini yapıyor yani matematik işlemini yapıyor ve KODU açıyor: senin adın EBCeD diyor -mesela- Melek de buna şaşırıyor.

Melek sıfır sayısını bilmez! Sıfır ŞEY'dir. Adem "Beni de dekode et bakalım!" diyen kıskanç  Şeytan'a sen "SIFIRSIN" anlamında "ŞEY"sin diyor. Ve o kategorinin adı ŞEY+TAN kalıyor. SIFIRDAN (nötrino vesvese vb. gibi) yaratıldın diyor.

Şeytan buna şaşırıyor da şaşırıyor ve bozum oluyor! Hiç bir değeri yok, Alt tarafı "ŞEY" olduğunu öğreniyor Adem'den... Sayılmayacak bir şey NON/NONE/NO,NOT,NIET,NICHT!

<> TAN ne demek?

O ayrı değil, o da gramerin parçası. Mesela YEZDAN ismi gibi bir gramer. Sintaks eki falan.
Anlamı şu:
ŞEHID>>ŞAHIT olan ve olunan.
ŞEY*DAN>>>TANIK OLUNAMAYAN.
Ne olduğuna ADEM'in TANIKLIK getiremediği anlamında bir türetme...

<> hocam bölmeden iblisi de açar mısınız?

İblis’i açarsam TAM bölünürüz.
Çünkü o ABLUS/ALBUZ/ALBIZ/YILBIZ>>>>>>>>>> TÜRKÇE bir kelimedir.
(Kur'an'da bolca türkçe kelime var.)
AL(alev)>>>NAR/ATEŞ/CİN anlamında
IL (il, El vb.) ise NUR/aydınlık anlamındadır.
Mesela ILDUZ(Yıldız YIL+DIR+IZ ve keza YILDIRIM!)

Yani beyaz ışık verene IL; kırmızı ışık veren (alev/nar olana) da ALbuz deniyor. (Al basması, Al karisi, Albasan vb. bunlar hamilelere musallat olan Cin dişileri(cadı)..Türk folklorunda bunlar var. Lohusa hummasi>>>Albastı, kızamık veya loğusa şekeri denen törenlerden haberiniz vardır.)

Demedim mi bölünürüz diye...

Daha İblis’in anlamına bile girmedim. (İblis ile ilgili ayetleri toplayıp yazınız bakalım.) Şeytan değil; İBLİS geçen tüm ayetleri bulabilir misiniz? Şeytan ve İblis’in iki değişik formatını açıklayacağım.

<> Hicr 31-32, Isra 61, Şuara 95, Sebe 20, Sad 74-75
<> 30/12,49; 6/44; 23/77; 43/75; 2/34; 7/11; 15/31,32; 17/61; 18/50; 20/116; 26/95; 34/20; 38/74,75;

Bunlarda İblis geçiyor değil mi? (Şeytan farklı)

<> Isra Suresi 61. Ayet Yine unutma id, bir vakit meleklere: " Adem için secde edin!" demiştik; derhal secde ettiler, fakat iblis:"Ben, bir çamur halinde yarattığın kimseye hiç secde mi ederim!" dedi.
<> [002.034] [E0] Ve o vakit melâikeye «Adem için secde edin» dedik, derhal secde ettiler, ancak Iblis dayattı, kibrine yediremedi, zaten kâfirlerden idi
<> [007.011] [E0] Hakikat sizi evvela halkettik, sonra size sûret verdik, sonra da Melâikeye dedik ki «Âdeme secde edin» hemen secde ettiler, ancak İblis secde edenlerden olmadı
<> [015.031] [E0] ancak İblîs secde edenlerle beraber olmaktan ibâ eyledi
<> [017.061] [E0] Yine unutma ki bir vakit Melâikeye Âdem için secde edin demiştik derhal secde ettiler, lâkin İblîs hiç dedi: ben bir çamur halinde yarattığın kimseye secde mi ederim?
<> [018.050] [E0] Yine düşün o vakit ki Melâikeye Âdem için secde edin demiştik hemen secde ettiler, ancak İblis, Cinden idi de Rabbinin emrinden çıktı, ya şimdi siz beni bırakıp da onu ve zürriyetini kendinize evliyamı ittihaz ediyorsunuz onlar size öyle düşman iken? zalimler için ne fena bedel
<> [020.116] [E0] Ve düşün o vakti ki: Melâikeye «Âdem için secde edin» dedik, hemen secde ettiler, ancak İblîs dayattı
<> [026.095] [E1] Ve bütün o iblis orduları.
<> 34/20. Yemin olsun, İblis onlarla ilgili sanısında isabet etti. İnananlardan bir grup dışındakiler ona uydular.
<> 74. İblis etmemişti. O, kibre sapmış ve inkârcılardan olmuştu.
<> 75. Allah dedi: "Ey İblis, iki elimle yarattığıma secde etmekten seni alıkoyan neydi? Burnu büyüklük mü ettin, yoksa yücelenlerden mi oldun?"
<> 11.Andolsun ki sizi yarattık, sonra sizi biçimlendirdik, sonra da meleklere: "Adem'e secde edin" dedik. Onlar da secde ettiler. Ama İblis etmedi, secde edenlerden olmadı o.

ANA FİKİR NEDİR? SECDE sözü geçtiğinde İBLİS deniyor, dikkat ettiniz mi?

<> İblis Cennet'te üstelik, değil mi?
<> Iblis Zann'a uyuyor

Bir örnek verelim:

[007.011] [E0] Hakıkat sizi evvela halkettik, sonra size sûret verdik, sonra da Melâikeye dedik ki «Âdeme secde edin» hemen secde ettiler, ancak İblis secde edenlerden olmadı

sizi evvela halkettik,>>>>>>>>>>>>>>>>>>>OL DEDİK (eşya idiniz, cansızdınız)
sonra size sûret üfledik (Ruhumuzdan üfledik)
Canlandınız.

Melâikeye dedik ki «Âdeme secde edin» hemen secde ettiler, ancak İblis secde edenlerden olmadı
MELEKLER İÇİNDE İBLİS DE VAR. Ne zaman iblis lakabını alıyor? MELEKLER İÇİNDE SECDE ETMEDİĞİ İÇİN!
SECDE NE DEMEK?

Allah'tan başkasına SECDE edilir mi? EVET EDİLİR! AMMMMMAAAAAA ALLAH bizatihi "SECDE EDİN" derse! Meleklere+Şeytan'a bunu söylemiş. Onlar SECDE etmiş, iblis etmemiş! Allah şimdi bir şekilde görünüp bize "FİLANCAYA SECDE EDİN" derse, derhal ona secde ederiz! Ama ALLAH'ın böyle bir görünürlüğü ASLA olamayacağına göre; ALLAH'tan başka kimseye secde edemezsiniz. Tamam mı?

<> dr buradaki kelime secde mi sejde mi?

(SAJDE sanskritçe) Sajida >>>Secde eden

Secdeyi BU DÜNYADA emretmemiş Allah!
O halde ÖTEKİ ALEMDEKİ SECDE'ye bakalım:

Yukarıdaki alemde (Cennette) takvim, tüm dünyanın CİNLERDEN kıyamete kadar yani 4,5 milyar yıllık evriminin tamamını kapsıyor. (Cennet'te zaman böyledir, şaşırmayınız lütfen)

Adem'in 40 gün çamur halinde kalması döneminde tüm dünyada ilk mikrooganizma oluşup, günümüze kadar gelen EVRİM izdüşüm olarak gerçekleşiyor.

SECDE etmek ne demek?

Yeryüzü ateştop halindeyken sadece CİNLER vardı. Cinlerin gaytaları (büyük-küçük abdestleri) yani gübrelerinden bildiğimiz ORGANİK/biyolojik yaşam doğdu.

İblis diyor ki "Ben ATEŞ'ten o da bir çamurdan yaratıldı, bir toprak parçasına secde mi edeceğim?"

[018.050] [E0] Yine düşün o vakit ki Melâikeye Âdem için secde edin demiştik hemen secde ettiler, ancak İblis, Cinden idi de Rabbinin emrinden çıktı, ya şimdi siz beni bırakıp da onu ve zürriyetini kendinize evliyamı ittihaz ediyorsunuz onlar size öyle düşman iken? zalimler için ne fena bedel

İBLİS CİNDEN İDİ>>>Ayette İPUCU veriliyor.

Melekliği devralmıyor, CİN olarak kalmayı yeğliyor. (Enerji) Zaten "Ben ateştenim" diyor ayetlerde... Enerji ama nasıl enerji? Cinlerin enerjisinde FERMİON yani + ve - yüklü görünür quantlar var. (Çarpabilir vb.) Bu, enerjinin de bir alt faza (madde durumuna) geçmesiyle E=mc2 uyarınca ENERJİNİN MADDELEŞECEĞİNİ söylüyor.

Ama CİN'lerden olmaya GERİ dönen (Melek klasmanından istifa eden) İBLİS, MELEK(NUR) sıfatından çıkıyor! NAR oluyor. CENNET'te NAR yasaktır. (Sünnetullah yasası gereği Cehennemden başka hiç bir yerde ATEŞ/NAR ve HAR(aret) yoktur!)

<> vel canne Halaqnahü min qablü min NARİS SEMUM (Hicr, 27)
(Cann hem CİN+LER demek hem de bildiğimiz Sanskritçe CAN (canın sağolsun dediğimiz CAN, Canımızın çıkması, canımızın sıkılması vb. Can >>>HAYY'dan muHYİ (ihya eden, Yahya, Johannes, John, Jean anlamında. Demek ki, aynı zamanda CAN>>>>>>>>>>>>NEFS demek=Ara beden=Cinlerle paylaştığımız Kirlian biloelektromagnetik bedenimiz...)

CENNET'te NAR oluşuyor>>>İBLİS'İN TA KENDİSİ...

Yeryüzüne düşen izdüşü evrimin quant teoreminde büyük sonuçları var. Şimdi de bunlardan yazalım.

SPİN? Yani dönü! Spini sıfır olanlara FOTON diyoruz-mesela- fotonların spini yoktur. Ama elektronların +1/2 ve -1/2 spinleri vardır. Bu OLAĞAN olandır.

Yüksek enerji fiziğinde ise bu spinler TEK SAYI olarak 2/3, 3/5, 5/7 ....n diye artmaktadır. Elektrik yükleri de +1 (proton) ve -1 elektron gibi hep TEK'tir. Ama yüksek enerji fiziğinde bunlar artabilmektedir>>>>>>>>>>>>>>>> +2 yüklü Omega parçacığı ve ---3 yüklü rezonaslar vb.

Bunun gibi>>>>>>>>>>>>>>>>>>Hiç bir zaman bir kuark tek bulunmaz, yasaklanmıştır. (Mezonlarda biri normal diğeri antisi olan quarklar dışında)

Nükleotik parçalarda hep ÜÇ kuark vardır. Ama yüksek enerji fiziğinde bunlar 3'üzerine 5 quark (penta quark) 7..9... artmaktadır. Bunların bir de n durumu vardır ki ona da yapışkan top (Glueball) diyoruz.

Bundan sonra ikinci bölümü anlatıyorum:
Fermionlar (Kur'an'da YER/ARZ ve GÜNDÜZ şifreli) elle tutulur maddeyi oluşturan quantlar grubudur ve bunların evrenimizdeki oranı kabaca %10'dur. Yani gördüğünüz, ışıyan herşey bu onda-birdir.

Geriye kalan ise GÖRÜNMEYEN madde denen BOZON'dur ve kabaca % 90'ı evrenin bundan yapılmıştır.

Fermionların spinleri vardır ve aynı konumda iseler biri +1/2 dönü yaparken diğeri hemen -1/2 dönü(spin, spinnary) yaparak birbirlerini taciz etmezler. Bu sayede çekirdeğin çevresine elektronlar rahatça yerleşip, MADDEYİ oluştururlar. Yani canımızı, cesedimizi bizler bu MADDE olmamıza borçluyuz.

Ama öteki tarafta kalan yani GECE ve GÖK denen BOZONLAR ise görünmezler, virtüeldirler. Spinlerini + veya - diye çevirmezler (Çevirselerdi madde olarak görünürlerdi, o zaman da onlara bozon değil; fermiyon derdik.) İşte bu gölge maddeye (madde mi artık siz karar verin) ŞEY adı veriyor kur'an...

ŞEY!!!!!!
Şimdi anlıyoruz ki;
CİNLER FERMİYONDAN;
ŞEYTAN İSE BOZONDAN YAPILMIŞ!
Meleklere gelince onlar TAKYON!

Takyonlar CİNLERDEN (ışık hızından) hızlı! c2 formülündeki KARE ile temsil edilen enerji ve madde eşdeğerliliği ÜSTÜ hızlar... Takyonların E=mc2 formülünde "YERİ" yok. Yani formül TAKYON'ları kapsamıyor. (Ama gizlice takyon alanı olan 300 bin km kare/saniye kare'ye DEĞİNİYOR!

Takyonları da içeren bir Einstein formülüm var: E2=m2c4...

Enerji sonsuz özenerji (nur) oluyor ve artık o E=Enerji (nar) değil! Melekler CİNLERDEN farklı olarak NUR yani NAR değil!

Ya şu şeytan denen şey???
Cinler fermiyon ama, bu BOZON!

Bozonlar parite (party ekseninin) ürünleridir: MELEKLERİN/TAKYON aleminin de NÖTRİNOLARI vardır: Bunlar fermion değil BOZON statüsündedirler.

Bir takyon ışık hızına yavaşlatılınca, o Esir denizindeki tümleşik nötrinolar, Parite (CPT'nin P'si) ekseninden, yani sonsuz özenerji olan NUR'dan NAR (enerji) bizim quant evrenine giriyorlar ve bildiğimiz NÖTRİNO oluyorlar. Bunlar "KOVULMUŞ" nötrinolardır. Öte taraftan bize transfer olmuşlardır. Artık bizim malımızdırlar, bizim evrenin yordamının tutarıdırlar, ortamın içeriğidirler. O BİZİMDİR artık!

Parite ekseninden gelen ve SPİN kazanan NÖTRİNOLARı biraz daha açalım:
elektronun çapı r=2,7 dir.

Bunun anlamı şudur: Elektron çapı bundan daha küçük olamaz! Neden olamaz? Çünkü quantlaşma(maddeleşmedeki en küçük birim aralık) planck sabiti bunu engeller.

Elektronu şimdi TERSİNE bir süreçle "BOZON" yapmayı deneyelim.

Elektron-olasılık küresinin değil-elektronun kendi çapını SIFIR yapalım. (r=0) Şimdi ne oldu dersiniz? Hemen anlamaya çalışalım.

(Gelecek bunu şimdi öyle bir dikkatle okuyor ve şapka çıkarıyor ki, görseniz şaşırırdınız.)

Olan şu: Cinler elektron (anticinler de pozitron) denen iki elektrik yükü içeriyorlar ve fermiyon ailesindenler. (SOMUT) Onları yok edebiliyorsunuz!

Bir de NÖTR elektron (yüksüz elektron) yapmayı deneyelim.

r=2,7 olarak bir planck sabiti quantı ama... YÜKSÜZ!
Yani nötrino>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>YÜKSÜZ ELEKTRONUN KENDİSİ!

Cinler içimizden geçip gidemezler: Çünkü onlar da biz de elektrik yüklüyüz ve her iki takım da ELEKTROMAGNETİK kuvvet (Sünnetullah yasalarına) bağlıyız. Aksi halde yüksüz olsaydık, insan da insanın içinden geçip giderdi. Çarpışma anımızda çarpışan etki, KÜTLE değil; yüklerin birbirini İTMESİ etkisi. (Deri dirençleri bununla ilgili ama, lütfen şimdi sormayın.)

Nötrinolar hiç yavaşlamazlar. Madde alanlarına takılıp gecikmezler. (Işık geciktirilebilir veya mutlak soğuk derecede durdurulabilir.) Engelsiz giderler ve diğer yüklü parçacıklar ise uzay uçurumlarında (çekim etkisiyle eğrilmiş uzayın yollarını izleyerek) epey gecikirler.

Mesela Toros dağlarını OTOMOBİLLE geçmek var/ki çok gecikiriz- Bir de uçakla geçmek var: Uçağın hızı otomobilin hızına EŞİT olsun! Nasıl ki uçağın gölgesi (bulutun gölgesi veya...) yeryüzüne düşüyor; ama uçak bu engebeleri hiç kaale almadan geçip gidiyorsa, Nötrinolar da böyle:
HIZ olarak IŞIK HIZINA BAĞLI Olduğu halde; Aynı hızda gittiği halde, otomobil gibi engebeleri izleyerek değil; engebelerden(maddeden de) etkilenmediğinden UÇAK gibi dümdüz geçer. Ve YARIŞI kazanır. Hızlı olduğu için değil!

AYNI HIZDA GİTTİKLERİ HALDE otomobil gibi dağ-vadilerde GECİKMEDİĞİ için, hedefine daha önce varır. Üstelik nötrinoları siz mutlak soğuk derecede YAVAŞLATAMAZSINIZ.

İşte bu bakımdan, ŞEYTAN ailesinin geleceği CİNLERDEN daha çok bilme yeteneği var. Çünkü, Cinler geleceğe GECİKMELİ ulaşırken; Şeytan grubu ise GECİKMESİZ gitmektedir.

Bunu doğa sistemleri (Sünnetullah yasası) çok güzel engellemiş. Şeytan BİR İLERİ gidiyor; bir geri gidiyor ZAM>AN'da...(Bunları yazmıştık yeniden girmiyorum.)

Dolayısıyla TAM -mesela-benim geleceğimi GÖRECE+C E K iken, Sünnetullah yasağı ve yasası onu zamanda GERİ gönderiyor. (Bunu bana şeytan unutturdu'nun sırrını hatırlayınız.)

Benim gele+CEK+imi şeytan DA BİLEMEZ oluyor-amenna-Eğer geleceğimi bilMEYE matuf bir eylem yaparsa, o zaman biz O ŞEYİ UNUTUYORUZ ve geleceğimizi YİNE bilememiş oluyor.

<> Şeytan unuturdu ile ilgili >> Yusuf 42, Enam 68, Kehf 63, Mücadile 19

Yazalım onları! Çünkü "Şeytan unutturur da Allah unutturmaz mı?"

<> 42. Yûsuf o iki kişiden, kurtulacağını düşündüğüne şöyle dedi: "Rab edindiğin kişi yanında beni an." Ama şeytan o adama, rab edindiği kişiye hatırlatmayı unutturdu. Böylece Yûsuf yıllarca zındanda kaldı.
<> 68. Ayetlerimiz hakkında lakırdıya dalanları gördüğünde, onlar başka bir söze dalıncaya değin onlardan yüz çevir. Eğer şeytan sana unutturursa, hatırladıktan sonra o zalimler topluluğu ile oturma.
<> Haşr 19. O kimseler gibi olmayın ki, Allah'ı unuttular da Allah da onlara öz benliklerini unutturdu. Yoldan çıkmışların ta kendileridir onlar.

(Allah'ın UNUTTURDUĞU üzerine de A'la suresinin 7.ayeti galiba yazalım)

<> ENAM-068-[HZ]-Ayetlerimiz hakkında münasebetsizliğe dalanları gördüğün vakit, kendilerinden yüz çevir, ta ki başka bir söze dalsınlar. Eğer şeytan bunu sana bir an unutturursa, hatırına geldiği gibi hemen kalk, o zalimler topluluğu ile beraber olma!
<> KEHF-063-[YN]-Genç adam dedi : "Bak sen su ise, hani kayaya sığınmıştık ya, iste o sırada balığı unuttum. Onu hatırlamamı bana unutturan, şeytandan başkası değildi. Balık, denizin içinde acaip bir biçimde yolunu tuttu."
<> (Ayrıca ALLAH UNUTTURDU >> ALA 6-7)

İşte sır bu: "HATIRLAMAMI u n u t t u r a n ŞEYTANDAN başkası değildi>>>>ALLAH değildi! Hatırlamayı UNUTMAK? Yani şeytan Hatırlamamızı UNUTTURUYOR. Şeytan nasıl unutturur diye konuya dönelim! Ve şeytanın kendi de unutur. (Allah unutturur.)

Allah her insana bir ÖZGÜN RUH, bir melek, bir de ŞEYTAN bağlıyor. Melek ve Ruh birlikte gidiyorlar. Ama şeytan MÜKERRER/tekrar tekrar kullanılabiliyor. Ben öldükten sonra mesela sen doğunca sana da AYNI şeytan (aynı ruh ve aynı melekler değil) verilebiliyor. Arada mutlaka bir "Gidiş dönüş süresi" var. (Zaman bir ileri gidiyor sonra bir DÖNÜŞ noktasından geriye akıyor.)

Mesela Napoleon Bonaparte'ın şeytanı diyelim ki BU SÜRE sonunda benim doğumumla bana geçiyor. (Fıtratımız napoleondan değil, anne babadan gelir. Yani biz Napoleon karakteri olamayız, kendimiz oluruz.) Ben benim şeytanımın napoleon ve daha önceki binlerce yıldır kimde kullanıldığını bilemem.

Ama ECMİNESİS denen bir hipnoz şekliyle "Nefsimiz işgal edilip uyutulunca" yani nefsimiz devre dışı kalınca bu kez onun yerine nefse en yakın davranışta bulunan (melek değil) şeytan devreye giriyor. Kendi geçmiş yaşamlarını bir bir bir bir anlatıyor.

Biz ise hipnozdan kurtulunca/çıkınca, bunları anlattığımızı bile hatırlamıyoruz? NEDEN? Çünkü şeytan unutturdu! Niçin bunları HATIRLAMIYORUZ? Çünkü ALLAH unutturdu ve NEFSİMİZİ direksiyona(cesede) işbaşı yaptırdı.

Şimdi: TAM GERİ DÖNME noktasında bir kişi ölürse ve aynı koordinatta, aynı saliseler (nano saniyeler içinde) anne rahmine RUH üflenirse, bu GERİ dönme noktasında ÖLDÜĞÜMÜZÜ anlamaya ZAMANI olmayan ŞEYTAN, bir bekleme süresi geçirmediği için, ruhsal bir kısa devre sonucu RUH ÜFLENEN BEBEĞE geçiyor ve orada "HALEN AYNI KİŞİDE" yaşadığını sanıyor.

Bebek doğuyor, konuşmayı öğreniyor. Bebek de kendi nefsi HAKİM ama Bu kez Allah şeytan'a HATIRLATMAYI unutturmuş.

Şeytan konuşacak yaşa gelince, şahitlerin önünde, bu çocuğu (içinde bulunduğu çocuğu) DAHA önceki yaşamının geçtiği yerlere -çocuğun hiç gitmediği yerlere-götürüyor. Çocuk daha önceki evini gösteriyor, o yaşamdaki çocuklarını tek tek hatırlıyor ve özel anılarını anlatıyor, şakalaşıyor vb.

Buna da tenasuh benzeri bir deyim ile REENCARNATİON. (enkarne olmak bedenlenmek, RE=YENİDEN demek.)

Elbette bunu Hint Nirvanacılığı ve şimdiki modern spirtualistler tekrar tekrar hayata dönmeye KANIT diye yutturuyorlar. Yarım milyar üyeleri var. Hindistan nüfusunu da sayarsanız dünyada 1,5-2 milyar insan YENİDEN bedenleneceğini/bedenlendiğini sanıyor.

Çünkü şeytan bizzat içinde bulunduğu bu durumu da KULLANMAYI biliyor ve ALLAH'ımızın bir daha BU DÜNYADA (Zaman yolcuları aynı ruhtur.) BAŞKA RUH olarak doğmayacağımızı açıkça beyan etmesine rağmen ŞEYTAN bu baştan çıkarma, aldatma ticaretini çooook iyi yapıyor.

Şeytan 2 milyar insanı kandırabiliyor. (Sıkıysa biz Hanifleri kandırsın bakalım.) Bizi kandırabilir mi?

Şeytan keşke SECDE etseydi.
Madde'leşecek (ki cennet ortamında TAM melekleşecek)>>>İDİ

Enerjiydi MADDE olmaya yönelecekti. Enerji (Ateş) olmasını Madde(Toprak) olmaya karşı KİBİR edindi. ŞEY'den kurtulamadı, oysa bir "ŞEY" e benzeyecekti-keriz- Şey yerine EŞYA olması için Rabbimiz ona emretmişti. ŞEY olmaktan kurtulacaktı.

Eğer değeri mesela 9/2 gibi şiddetli bir bozon halinde kalsaydı MELEK statükosunda olacaktı. MELEKLEŞTİRECEKTİ onu Rabbimiz. Ama o Mele yerine (Melek değil Mele>>>Mele-i âlâ gibi) MELE kelimesinin tersi olan İBLİS oldu.

MELE şudur. Bir takyonun (cansız esir ortamından bir KEHF oyuntusunun yani matriks'in) MELEK biçiminde HAYATA KAZANDIRILMASI için meleklerin ÇAMURU'dur MELE... Adem'in çamuru örneği...

Mele çamurundan >>>MELEK yaratılır.
Eğer Şeytan secde etseydi >>>MELE çamuru olacaktı
ve ŞEY değil "BİR ŞEY/NUR BEDENLİ" olacaktı.
Bir melek olacaktı ve MELE aşamasında fire vermişti.

Pekiyi MELE olamayan ne olur!

Meleyi ala'dan (quantlaşmamış , tamamı KÜLLİ BİRLEŞİK olan r=0 çap BOZON durumundan) YERE yani Parite penceresinden QUANTLAŞMIŞ BOZON olmaya doğru KOVULDU!

Artık o quantik bir bozondu. ŞEY olmaktan kurtulamamıştı. Bu kez CİNLERDEN farklı olarak YÜKSÜZ yani hayalet bir bedene sahipti>>>NÖTRİNO

Ve VESVESEYİ zaten anlatmıştım. 5-7-9-quarklı Baryonların yayındığı yüksek (muon-taon'dan öte) İLERDE bulunacak olan ağır elektron türlerinin yayınladığı nötrino ailesi.. Bu zayıf nükleer kuvvetin EN ŞİDDETLİ hali olan Z bozonun elektomagnetizma ile birleşmesindeki parçacığın verdiği "Zayıf nötr akımlar/vesvese" diye tanımlamıştık zaten! Vesveseye girmiyoruz(artık ne olduğunu biliyoruz.)

Şimdi soru şuydu: İBLİS nedir?

MELE olmak için secde etmeyen, Mele denen "YUKARI" yerine, "İBLİS" denen "Aşağı"yı (Siccin ortamını) kabul eden şapşal! Salak!

Tenzili Rütbeyi kendine bir şan şefer sayıyor. MELEYİ ALA ile ilgili bir ayet yazınız lütfen! Çünkü İBLİS kelimesini tam ve son olarak açıp bitireceğim. Zaten tek ayet var. Diğerleri de Siccin ve illiyyin kelimelerinin/şifrelerinin geçtiği ayetler.

<> Saffat 8 Onlar ne kadar çırpınsalar da o yüce konseyi dinleyemezler. Ve her taraftan atışa tutulurlar;
<> yüce konsey demiş, melei ala

YNÖ'dür mutlaka...

<> 8. La yessemmeune ilel meleil a'la ve yukzefune min külli canib
Onlar ne yaparsa yapsın Melei alayı dinlemezler her taraftan ŞIHAB'a tutulurlar.
Meal aynen böyle

Külli Canib >>>HER YÖNDEN

Bu çok önemli, 7 anlamı var. Birini biliyorsunuz =Yön, cenah, ikincisi de CENUB güney gibi. (Cenub ve Kıble melei Ala magnetosferinin KAYMIŞ biçimidir.)

Semi>>>DİNLEMEK, işitmek
La yessemmeune
dinleyemezler/işitemezler/duyamazlar

Bunlar kim? Bir önceki ve sonraki ayeti de yazar mısınız? KAZİF kelimesini açmam için yazmanız gerekiyor.

<> 7. Ve her türlü inatçı-âsi şeytandan koruduk.
<> 8. Onlar ne kadar çırpınsalar da o yüce konseyi dinleyemezler. Ve her taraftan atışa tutulurlar;
<> 9. Kovulurlar. Ve onlar için, yakalarını bırakmayan bir azap vardır.

İŞTE ŞEYTAN anlatılıyor.

Şeytan MELEİ ALA'dan aşağı olan yaratık. İBLİS ise bu diplerin en dibi olan SİCCİN'de... MELE olamadıysa yeri SİCCİN'dir İblis'in! MELE olamayıp sınıfta kalana İBLİS deniyor. Ama özelliğini sürdürüyor.

İblis ERKEK kılığında, çok yakışıklı ve eşcinsel görünümlü bir yaratıktır.

Ama erkek ve kadın değildir demektir bu... Bu özelliğinden dolayı CENNET'e alınır. (Meleklerin duası kabul edilmiştir.)

İblis şudur>>>>>>>>>>MELEKLER gibi TÜREYEREK
mültikopya ile çoğalan/kendini çoğaltan demektir.

Oysa cin (ataları cinlerdi) aşamasında her cin ve insan gibi ÜREYEREK (doğum sonucu) çoğalıyorlardı. Ama İBLİS melekler gibi KENDİNİ kopyalıyor. Bu bakımdan İBLİS demek>>>>>>>>KOPYASI ALINAN İLK NUMUNE demek. ŞEYTAN DEMEK. Bu numune/örneğin her bir KOPYASI demek. Bu da anlaşıldı mı?

İBLİS >>>>İLK NUMUNE demek. Kötü ilk numune. Melekler nasıl İYİ ilk örneğin iyi kopyalarıysa İblis de tüm şeytanların ATASI kötü olan ve kötülüğün kopyalandığı ÜMİTSİZ yaratık. Nötrino denen bir ŞEY ve vesveveseden başka bir şey veremez size BİZLERE...BANA:..

Ondan kurtulmanın yolu "Euzübillahi mineşşeytanirracim+Besmele"dir.

TEK BU YETERLİ! Kur'an'ı okurken de BUNU YAPIN lütfen! En azından ve kısa Euzübillah, bismillah deyiniz ama illa ki deyiniz. Allah emridir/Kur'an da benim dostumdur. Böyle yapmayanlar Kur'an okurlar, sonra Hizbullah adıyla CİNAYET!


Hans Von AIBERG

No comments:

Post a Comment