20100108

ADLER MIGHTY / BİZLER ŞEHİDİZ

BİZLER ŞEHİDİZ
 
Anlamı:
1. Es Şehid= Allah’ın adı. Şahid olarak Allah yeter
2. İnsan şahidleri=Şuheda
ve yine bilmece gibi bir ayetti önceden sizlere:
"Sehidler DİRİDİR, ÖLMEZLER, asıl ölü sizsiniz!" Şimdi biliyorsunuz ki HANİF ŞEHİD olur, 8 saat geçmeden, Allah'ın askeri olarak MEHDİ'nin yanında EIbu süfyan'ın karşısındadır. Yaşayın ve görün! Eğer Hanif iseniz BUNU GÖRECEKSİNİZ.
 
O gün beni hatırlayın ne kadar gelecekte olursanız olun!
Ölünce toprak olmayacaksınız. Merak etmeyin.
 
<> İnşa ALLAH
 
Allah’a, sonra ayetleri olan vaadlerine ve onların naçizane çevirmeni olan Hans arkadaşınıza güvenin. Ve yürekten inanın, Siz "İşaretli Asker"lersiniz. DİRİSİNİZ o gün, melekler diri değil mi? (Takyonlar)
 
BEDENSİZ OLMAK=EKSİ BEDENE SAHİP OLMAK değil midir? Melekler neyse o gün siz de osunuz? Sizin adınız İŞARETLİ ALLAH'IN ASKERİ'dir ve işaretiniz, bir KARA SANCAK'tan ibarettir, bir de yeşil miğfer... Yeşil başlıklılar diye de biliyorlar sizi... ölü olan herkes ve DİRİ OLAN sadece ŞEHİDLER'dir.
 
 
Ne mutlu bizlere Ve sizler şu bir avuç insan, İşaretli Rabbin askerleri, Elinde KARA SANCAK tutan. Bu sancak asla ve asla KAZANANA kadar BAŞKA RENK OLMAYACAKTIR. KAPKARA OLACAKTIR. Ta ki Süfyanizm bitirilene kadar. Bu sancağa hiç bir renk vermeyin. Bu sancak KAPKARA KALACAKTIR. (Adler'in YAŞANMAMIŞ TARİHİ Mein Kampf)
 
KEHF açılacak. Mağarada uyuyan Adler'ler oradan çıkacak, bir kaç saatlik bir zaman boşluğuna (Mağara) düştüğünü sanacak, üç asır geçtiğini görecek. O Kehf'in aynı zamanda ANA RAHMİ olduğunu görecek. Danseden Kraliçe'nin BELDEN YUKARI bir RAHMİNDE O Kehf'ten Adler yeniden doğacak. Mighty denecek ona.
 
Cave=Kehf demişler (Türkçesi de yakın=Kovuk, aslı kofuk, kof=Mağaradan gelmedir) Mighty'ye de Mehdi demişler. Dilleri dönmemiş Arapların herhalde. Mighty diyememişler de Mehdi demişler. KEHF demişler Cave diyeceklerine (Fransızca Cavern) Ve Yaşanmamış bir tarih 350 yıl öteye TEHİR ediliyor.
 
 
Hans Von AIBERG

No comments:

Post a Comment