20100108

ADLER MIGHTY / 26 AĞUSTOS

26 AĞUSTOS
 
Şehidler demonstration günüdür o kozmik takvimde...
KÖŞEBAŞLARI, DÖNÜM NOKTALARI günüdür o...
 
26. Ağustos'da şehitler KOZALARINDAN çıkarlar.
KEHF'de bekleyenler de MİLATLARINI İDRAK ederler.

Şehidler de Ehli Kehf'de UZUN YILLARI bir anda aştıklarından, zamanda büyük sıçrama yaptıklarından, bu milatların 26 Ağustos'a endeksli olduğunu göreceksiniz. Ehli Kehf mağaralarında 300 yıl ve daha 9 yıl ZAMAN-AŞIMI ile geleceğe nakledildiler.

Rakam 309 gibi muğlak amaaaaa... Bir şey net: Mağaradan ne zaman çıktılar? BİR 26 AĞUSTOS günü... KEHF ve ŞEHİD KOZALARININ KAPILARI 26 AĞUSTOS'DA AÇILIYOR. (Bir tür Kadir gecesi gibi düşünün.)

Aynı kozaya Alias Adler diye biri girdi ve daha bir gün geçmeden 309 yıl sonraya çıktı. Adı Mighty idi... Kozadan çıktığı tarihi dün gibi hatırlıyoruz! 26 AĞUSTOS idi!
 
 
Eğer Dancing Queen Adalaide inanılmazı başarıp Mighty(Adler)i doğurmasaydı, Adler sonsuza kadar KEHF'de kalacaktı. Yani ŞEY denen gerçekleşmemiş ihtimallerden birinde noktasal olarak kalacaktı.
 
Ama Allah'ın nurunu tamamlama ve buna bağlı olarak  her AN Y A R A T M A eylemlerinden biri ADLER'in sıfır noktasına ÖZELLİKLE getirilince, yani sıraya alınınca, geçmişte doğmuş olan Adler (İsa gibi sadece geçmişte doğmuştur) Geleceğe (Kehf suresini anımsayınız. 300+9 yıl) daha doğrusu sonsuz zamana nakledilirken, Adalaide diye bir YYx'in KEHF'inden (Kaburga-omurga) DOĞDU:
 
Mighty bunun için Mighty'dir.
Doğal şehiddir.
(Geleceğe nakledilen geçmişlilere ŞEHİD deniyor)
 
 
Hans Von AIBERG

No comments:

Post a Comment