20100109

BEYİN / BELLEK/GEN

<> bilinç denen düşünce hızının IŞIKTAN hızlı olduğu için ZAMANDA GERİ gitmesi bizi ne kadar geriye götürebilir ?
 
Bilinciniz SİZİN YENİ BEDENİNİZDİR. Ama henüz ölmediğiniz için YENİDEN BEDENLENMESİ gerekir. O zaman İnsanlık tarihinden bu yana artan 2-4-8-16........n atalarımız piramidinde her bir yaşa karşılık 14 yıl (Bunu aşarsa kütlesi sonsuz olur) GERİYE gider. Verdiğim örnekte 20 yaşındaki kişi 1720 yılına gitmişti.
 
Yani babası-annesinin de babası .......GENLERİ 1720 yılında HANGİ ATASINA RASTLIYORSA o atanın kadınında doğuyor (Rahimde değil, Göğüste özel bölmede) 2000 yılından 1720 yılına SIFIR yaşta doğan bir kişi 20 yaşındadır. Yani 21 yaşı yoktur. O halde yola çıktığı EN SON ANISI vardır. O anıda GELECEKTEKİ 20 yıllık bellek kaydı vardır. Fakat bu yolculuk sırasında YAŞI giderek küçüldüğünden, önce NİÇİN yola çıktığını unutacaktır. 20-19-18-17-.....3-2-1-0 yaşına geldiğinde 280 yıl önce GENLERİNİ aldığı atasından doğacaktır. Yine bir şey hatırlamaksızın, kendisini o çağın (1720 yılının) ve o milletin parçası olarak algılayacaktır.
 
Ta ki yola çıktığı 20 yaşın o saatinin, o dakikasının o SANİYESİ gelene kadar...
Birden ÖTEKİ belleği, hatta ÖNCEKİ belleği (Gelecekteki ÖNCEKİDİR) diğerini itip onun yerine geçecektir. (Beyin yarım küreleri çaprazlaşacaktır) O zaman İKİ ANISI olduğunu İki annesi/babası (Gelecekteki ebeöveynleri ve 1720 yılındaki ikinci anne ve babası) Veya GELECEKTE müslüman iken, geçmişte Hristiyan olduğunu anlayacaktır.
 
Yani bu konuları varyant edersek çok şey bulabilirsin.
Pek çok çıkarımda bulunabilirsin
<> zaman gezmeni birisi tarihte geri geldigi zaman DNA codelarinin hepsini getirebiliyor mu? sevgideger kapatan

Zaman gezmeni Diyelim ki gelecekte sarışın anne-babadan doğmuştu. Ama 280 yıl önce atalarından biri esmer veya siyahiydi. Eğer ONA denk gelirse, gezmen siyahi doğacaktır. Eğer o bir akraba evliliğiyse gezmen bundan etkilenecektir. Zaten taaa gelecekteki atalarının NEDENİ yine geçmişteki ATALARI değil miydi? Genetiğini onlardan ALMAMIŞ MIYDI? Eğer bir ırk kazası (mongol, african vb.) olmadıysa, zaman gezmeni zaten ATALARININ GENETİĞİNİ almıştır.
 
Daha da ilginci o TRANSMİTTER'dir
Şöyle ki: Zaman gezmeni geliyor ve 1700 küsur yılında karşıt cinsiyle evleniyor.
Ondan çocukları oluyor. Torunlar. Torunların torunları vb. AMA BİRİ yani çocuklarından biri ve torunlarından BİRİ ve torununun torunlarından biri O HEP BİRİ sonunda gidiyor gidiyor ve zaman gezmeninin ANNE-BABASININ BABASI veya annesi oluveriyor. Yumurta mı tavuktan çıkar yoksa tersi mi?
 
Ve siz TRANSMİTTER'siniz.
Yani gen iletiyorsunuz.
Büyük büyük atanızın genini alıyorsunuz, biriyle evleniyorsunuz, onun genini soyağacı aralığıyla iletiyorsunuz.
 
Hans Von AIBERG

No comments:

Post a Comment