20100109

BEYİN / BEYYİNE

Beyyine suresi... İyi de omurga ve kaburgasını sen yazacaksın, Hangi ayet ve niye?
 
<> 98/1 Ehlikitap'tan küfre sapanlarla, müşrikler, kendilerine beyyine/açık kanıt gelinceye kadar çözülüp ayrılacak değillerdi.
<> 98/2 Allah tarafından gönderilen, tertemiz sayfalar okuyan bir resul gelinceye dek.
 
OK. Anlaşıldı. Beyyine>>>>Beyan+at, demeç..... (Beyin ile ilgisi var, beyin sahibine hitaptır.) Ama şu arapların sözlükleri ne yazar bilemem! Onlar boş atıp boş tuttururlar... Dabbet ise atmadan DOLUDUR. Fark var tabi. Dabbet kulunuz farklıdır/furkanlıdır.
 
Beyyine neymiş??????????????????? Ne diyorlar anlamına?
 
Beyyine kanıt değil: A Y E T kanıt delil/kanıtlar kanıttır. Beyyine ile kanıtın NNNNNNNEEEEEEEEE alakası varmış o sözlüklerde? Hanif kelimesinde BEYYİNE vardır. ÜLTİMATOM, MANİFESTO, DEKLARASYON gibi... İşte beyyine bu beyanatlardır
 
AMR İBNÜL AS Aşağılık kafir! İbnül Hakem! Ona beyyine gelmişti Ali İmran suresinde... O gece okudu... Musa'ya takacaktı yüzüğü, tuttu muaviyeye taktı.
 
Ali İmran diyordu ki, (Galiba 102 ya da 101 belki de 103) sıcağı sıcağına bu ayetler geldikten sonra dini MEZHEBLERE/DÜŞMAN KAMPLARA bölenlerden olmayın (Mesela Aleviye düşman olmayın, şii de size düşman olmasın, TEMELDE z a t e n mezheb yoktur, Allah'ın ipi=Sünnetullah vardır. 105-106 lütfen (104c SİZSİNİZ)
 
<> 105- Kendilerine apaçık deliller geldikten sonra parçalanıp ayrılığa düşenler gibi olmayın. İşte bunlar için büyük bir azap vardır.
<> 106- O gün bazı yüzler ağarır, bazı yüzler kararır. Yüzleri kararanlara: "İmanınızdan sonra küfrettiniz ha? Öyle ise inkâr etmenize karşılık azabı tadın" (denecektir).
 
105- Kendilerine apaçık deliller geldikten sonra parçalanıp ayrılığa düşenler gibi olmayın. İşte bunlar için büyük bir azap vardır.
 
Evet bu, apaçık deliller. Beyyine buna KARDEŞ, parçalanıp ayrılığa düşenler, MEZHEB KURANLAR, m e z h e b i m v a r d i y e n l e r. MEZHEB HARAM! O'na yaraşır şekilde korkun ve ancak müslümanlar olarak can verin.
 
<> 103- Hep birlikte Allah'ın ipine (kitabına, dinine) sımsıkı sarılın. Parçalanıp ayrılmayın.
A Y R I L D I K
Ayrılan Kafirdir
Kafirin daniskasıdır.
Oh maşallah! Biz Ehli sünnet mezhebindeniz!
Hem de mesela Hanefiyiz, Hanbeliyiz, HAK mezhebiyiz!
İyi bir masturbator!
HAK (Şimdiki arapçada masturbatorun argocası)
H A K K değil, Hakk mezhebi değil, HAKIYKATÜ değil!
<> En'am 159: Dinlerini parça parça edip fırkalara, hiziplere bölünenler var ya, senin onlarla hiçbir ilişiğin yoktur. Onların işi Allah'a kalmıştır. Allah onlara yapıp ettiklerini haber verecektir.
<> Müminûn 53: Fakat onlar işlerini aralarında parçalayıp çeşitli kitaplara ayırdılar. Her hizip, yalnız kendi yanındakiyle sevinip övünmektedir.
<> Rûm 32: Onlardan ki, dinlerini parçalayıp fırkalar haline geldiler. Her fırka kendi elindekiyle sevinip övünür.
 
Evet, gidin şimdi bir NUR evine, ya da patırdıtıcı bir Halveti toplu ayinine bunları görürsün. "Biz kalabalığız, herkes aynı fikirde" derler! ALLAH'ın DEMEDİĞİ tek şey budur! Gidin Taliban, Kaide karargahlarına.... "BİZ KALABALIĞIZ" derler ve aralarındaki anketten % 100 HAK dini (Hakk dini değil) olduğunu size savunacaklar.
 
Hizbullah>>>>>>>>>105- Kendilerine apaçık deliller geldikten sonra parçalanıp ayrılığa düşenler gibi olmayın. İşte bunlar için büyük bir azap vardır. 106- O gün bazı yüzler ağarır, bazı yüzler kararır. Yüzleri kararanlara: "İmanınızdan sonra küfrettiniz ha? Öyle ise inkâr etmenize karşılık azabı tadın"
 
 
Hans Von AIBERG
 

No comments:

Post a Comment