20100109

BEYİN / DİL (BİYOLOJİK RADYO)

<> Hz. Adem konusamiyor muydu?
Maalesef Adem ve Havva beyinlerinin tamamini kullandiklari için konusma yerine
biyolojik radyo ile konusuyorlardi.
 
Bu radyo söyledir:
Rüyalarinizda SESLI olarak konusup dinliyorsunuz degil mi? Iste bu "Sessiz-ses" bizim sözünü ettigimiz fonondur. ESP ise bireyseldir, evrensel degildir. Rüyanizdaki "Gürültü" anlaminda organik radyodan söz ettim. Beynin tamamini kullanan kimseler için "Rüyadaki dil-kulak iliskisi vardir. Bu telepatiden de öte muhtesem bir sey ve Ahiretin konusma biçimidir. Kelimelere ihtiyaç yoktur. Siz rüyanizda türkçe konustugunuzu saniyorsunuz ama aslinda o "Düsüncenin dili"dir. Ademcedir... Buradaki rüya bir benzetmedir.
 
Yani "Uyanik" uyku=Teyakkuz halinde "Güdümlü" rüya görürsünüz ki buna en yakin anlatim bedensiz astronomi (OOBE) dir. Astral vizyon, gezici-durugörü falan da diyorlar. Clair-Voyance ya da astral perrpection falan gibi yiginla adi var...
 
Bedensiz astronomi "Uyanik DÜS" olarak ve konferans biçiminde özgür katilimlarla bir arada olabilir. Bunun tek kosulu beynimizin hiç degilse dokuzda-ikisini çalistirmak"tan ibarettir.
 
Beyinin tam bir örnegi AYSBERG'dir. Üstteki görünen bölümü "Bilinçüstü" yani uyumadigimiz ve paranormal bir duruma girmedigimiz dönemlerimizi gütmektedir. Ama altta sualti bölümündeki yetilerim ise tam anlamiyla bir "Bilinçalti" evrenidir. Orada bireyler yoktur. Bireyler birbirine baglanir. Tipki bilesik kablar gibi...
 
Ya da adalar düsünün, herbiri bir nefs (Tekbasina) görünmekle birlikte aslinda sualtindan birbirlerine baglidirlar. Rüya dedigimiz sey MISAL ALEMININ TA KENDISIDIR.
 
Yeniden Halügramlara, hologramlara girmek istemiyorum ama, MISAL alemi dedigimiz kollektif bilinçalti SÜPER UZAYIMIZ bizim psikolojik ve psisik yeteneklerimizin arenasi gibidir. Beynimizin kapasitesini daha çok kullandikça daha "Sualti" kesimine dalmis ve öteki "Bilinçaltlari" ile bulusmus oluruz. Su durumda bunu yapmak olagan degil.
 
Ama Adem ve Havva yapiyorlardi (Onlarin CENNET yasalariyla birlikte dünyaya sürgün edildigini biliyoruz. Adem esyayi isimlendirmistir ve bu yetenegi daha sonra "IDRIS"de meydana çikmistir.
 
Idris as. hayvansal sesler yerine anlamli, siirsel müzikli ve gramerli bir "ISIMLENDIRME" akil etmistir. Yaziyi da o bulmustur. Ilk ögretmen ve basögretmen Idris'dir. Bileginin hakkiyla ALIM, MUCIT vb. olmustur. Insanlik uygarligini ona borçluyuz.
 
Nasil ki Ibrahim "Dostlukta" tek ve essiz ise ya da Allah'in Resulü olmayi "ATAMAYLA" degil "KENDI LIYAKATIYLA" almistir. Hz. Hizir da "ILIM"in ilki olarak "hem resullügü hem de sözkonusu o YÜCE makami ve de ölümsüzlügü kendi "KOPARARAK" almistir.
 
<> telepati yerine dille konusarak anlasmamiz beynimizin kullanilan bölümünü azaltmis midir? Sebep bu mu?
 
Telepati unutmayiniz alici-verici arasinda olur. Benim sözünü ettigim biyolojik radyo insanligin mekani Yani M I S A L alemi (Rüya ve hologram alemi) dilidir. Misal=Hülyet=Hologram alemi demektir. Bunu kisisel telepati ya da kisisel düslerimizle karistirmayiniz. Yevmiddin'de bizim MISAL alemi dilimiz olacaktir. Bu dilin kelimelere ihtiyaci yok. Herkes hangi dili konusursa konusun O dil ADEM'in isimlendirme yöntemiyle dogrudan tek bir dile ADEM'In diline dönecektir.
 
Rüyadaki konusmalarimiz unutmayiniz ki Türkçe ya da rüyayi görenin diliyle olmamaktadir. VAHY diliyle olmaktadir. Vahy Arapça ya da Ibranice inmez. Ademce iner, isimce ve vahyce iner. Bize "TERCÜME OLUR"
 
<> cennete de ayni dil mi konusulacak?
 
Evet Cennet'te ve cehennemde farkli diller var.
Cennetteki dil Adem-Havva ve üçüncü cins Huri insanlarimizin ta en basinda konustugu dildir. Hani Adem esyayi isimlendirmisti ya? O dil orada devam edecektir. Biraktigimiz yerden insanoglu o dili alip konusacaktir. Insanin fitratinda o dil var.
 
Bir kere Allah'in ilk emri "O K U " degil mi? NEYI OKUYORUZ sorusundan önce
NASIL OKUYORUZ sorusunu sormaniz gerekiyor. O dil bizde DOGAL olarak var ve hazir bekliyor. O dil beynimizin (Aslinda zihinsel boyutumuzun) kullanilmayan bölgelerinde birgün uyandirilmak ve kullanilmak üzere hazir bekliyor. Öyle olmasaydi asla rüyada konusamazdik ya da duyamazdik. O dili bize TALIM ettiren ya da prova ya da antreman ettirten iste bu rüyalardir.
 
<> beynimizi nasil uyandirabiliriz?

Beynimizi nasil uyandirabilecegimizi ben bilmiyorum ama KUR'an biliyor:
"Rabbi ZIdni Ilmi"
Allah böyle emrediyor.
(Ta-Ha:114)

 
Hans Von AIBERG

No comments:

Post a Comment