20100109

BEYİN / HAFIZA

"HANİFLİK" kavramı binlerce yıl boyunca unutturulup, sadece 2001 26 Ağustos'unda hatırlatıldı. Allah bu kavramı ve makamı sadece Milleniumlulara saklamış" diye geleceğin tarihinin BİZLERİ yazdığını öğrendim önce...
 
İkinci olarak, Bizlerin , Mighty ve Messiah'ın zaman boşluğunu dolduran ve tarihin ZAMAN KEHF'ini dolduran yegane güç olduğumuzu öğrendim. Öğrendik ki, biz 300 yıl boşluğuna düşmüş Mighty ile 2000 yıl boşluğuna düşmüş Messiah'ın da bu boşluklarını gideren tek operatör güçleriz.
 
Boşluklar (Kehf) her insanda vardır. Asabiyeci Dr.larımız çok iyi bilirler: Geçici HAFIZA kaybı bir KEHF olayıdır. (Trauma ardından oluşur veya beyin üzünç bir olayı unutmak ister. Nasıl ki, şiddetli acı ile bayılarak, çıldırmaktan kurtuluyoruz ve kendimize anestezi gibi bir şey yapıyorsak, zihin de böyledir: Eğer aklın sınırlarını zorlayacak ise o olayı UNUTUR...
 
Yani kendi kendine narkoz ya da elektrik şoku yaratır.
Geçici hafıza kaybında bellek yeniden yerine gelir.
 
İkinci boşluk (Kehf) mekanizması ise "Bunu bana şeytan unutturdu" olayı.... Bu da bir boşluktur. (Şeytanın ileri-geri giden zaman oscilasyonunu yazmıştık.)
 
Bir de üçüncü mekanizma bir KEHF var (Boşluk)
Zaten bu mekanizmanın tamamı boşluktan oluşur:
Omurga-Kaburga BOŞLUĞUNDAN başlar... Oradan doğar. Hafıza kaydımız, beynin bir yarım küresine işlenir. Ötekisi daima YEDEKTİR. (Vücudumuzda suptil duble (Aynadaki görüntümüz) sağ-sol yer değiştirmiştir.
 
SOL ELLİ olduğumuzdan (Canlının özeti budur) asıl yük SOLDADIR. (Kalp soldadır. SAĞ yanüstü yatarak ona yardımcı oluruz. Aksi halde, sola yatarsak vücudun ağırlığı KALB'in üzerine biner ve kan dolaşımını etkileyerek kalbi zorlar. (Karabasan görmenin bir nedeni de SOL YANÜSTÜ yatmaktır.)
 
Erkekte ve Kadında SOL cinsellik uzun ve sarkıktır. (Sol testis ile Sol over canlıdır, bunlar üreme işini yaparlar) (Sağdakiler YEDEKTİR, stepnedir ve hatta çoğu kimsede İŞLEVSİZDİR. Bunu dr.larımız iyi bilirler)
 
Polarizlenmiş ışığı SOLA kıran organik moleküller CANLI'nın ÖZÜ'dür. Işığın sola kırılması (Levo) demek CANLI/Bilinçli ve RUHLU olduğunuz anlamına gelir. Tersinde (Sakkarin gibi) ise CANSIZlık vardır.
 
Kur'an'da SOLELLİ (LEVO) kelimesi geçmektedir:
Allah'ımız Ankebut suresinde Resulullah efendim'e "Daha önce sen SAĞ ELİN İLE YAZMAMIŞTIN" buyurmaktadır. 7 anlamından biri LEVO, diğeri "Elektrik akımının yönünü bulmakta geçerli olan SAĞ el kaidesi.
 
Diğeri SAĞ yumruğu kullanarak YÖN BULMAK. (Güneşin doğduğu yerde yüzünüzü DOĞU'ya dönerseniz, arkanız batıdır. Sağ ve sol elleriniz ise size Kuzey ve güney'i buldururlar. 7 anlamını tek tek saymayalım şimdi...) Beynin iki yarı küresinde ise iki yumruk vardır. Sağ ve sol hep ikilidir. Sempatik sistem, parasempatik sistem vb. diye adlandırılagelmiştir.
 
<> Bundan önce sen hiç kitap okuyan degildin ve onu sag elinle de yazmiyordun. Böyle olsaydi, batilda olanlar kuskuya kapilirlardi. (48)

Kur'an'daki AYRINTI/Tafsil'in farkındasınız değil mi? Fen ve hikmet bilimlerinin tamamı bir iki MİSAL kelimede gizli... Misal ise 49'a kadar ANLAM verilebiliyor.
 

Hans Von AIBERG

No comments:

Post a Comment