20100108

HIZIR / HIZIR-YAHYA (MİSAK)

HIZIR YAŞLI; YAHYA GENÇ Yani yardımcı rolde... Musa-Yuşa gibi.
 
İbrahim'in suhufları ile Haniflik başlamaktadır. (İdris'in, Şid ve Ademinkilerle değil) İbrahim'in kitabından itibaren, Tevrat, Zebur, İncil ve Kur'an'ın tek şahidi HIZIR'dır.
 
Tevrat klişe/kalıp olarak BİR DEFADA Tuwa/Tur'a indi. (Tuwa=Tur Vadisi,dalganın aşağı/indi olan bölümü) Turu Sina (Sena=Yükseltmek, övmek vb.) bu dalganın çıktısıdır.
 
Musa'ya TABUTÜSSEKİNE ile yani AHİT sandığı ile yani MİSAK sandığı ile getiren Cebrail-Mikail değildir. SANDIK ile indirilmiştir Levhi Mahfuzdan Sidre'ye uğramadan Cebrail'e gerek kalmadan.
 
Böyle iniş ve çıkışlara Burak deniyor. Tarık'ın bir Kerrubi aracı olmasına karşılık; Burak bir MİSAK SANDIĞI/Tabutudur.  (Tabut burada sanduka anlamından çok içinde bir düzenek olan kapalı sistem demektir.) Tabutu şu bizim cesedimizin tahta ambalajı sanmayınız. Adı öyle Tabutüssekine.
 
MİSAK'ın bir anlamı daha ortaya çıkıyor. BURAK ve RAFRAF'ı kullanan RESUL=Elçilerin başı tek elçi HIZIR'DIR. Resulullah'ı da götüren PİLOT yine Hızır'dır Mir'ac'a...
 
Sadece Tevrat BİR KEREDE İNDİRİLDİ ve TABUTÜSSEKİNE yani Misak/ahit sandığı içinde indirildi. Kur'an ise 23 yılda...
 
CEBRAİL Tevrat'a tanık/şahit değildi, 23 yıl boyunca onu ayet ayet indirmedi. Ama illa ki bir şahit / Şehid>>>>HEP DİRİ >>>>RESUL gerekliydi.
 
Tevrat ve MİSAK sandığı birlikte kayboldu. Hahamlar ise HADİS dini yaratarak, TAHRİF ettiler... Tevrat HADİS DİNİDİR. Kitabıdır. Ama TEK ŞAHİDİ HIZIR'DIR. Mahşer'de Musevilere sorulacaktır. Onlar da "Bu Tevrat değil miydi?" diyecekler ve isbatını isteyecekler. ŞAHİD çağrılacak. MUSA "Ben bilemem Yarabbi, inandım ve aldım" diyecek. "Doğrusunu MİSAKÇI Resul bilir. O onu bizzat getirdi..." diyecek.
 
Ve lütfen misak ile ilgili ayeti bir daha yazar mısınız? copy/paste
 
> 3/81. Hani Allah, peygamberlerden: "Ben size Kitap ve hikmet verdikten sonra nezdinizdekileri tasdik eden bir peygamber geldiğinde ona mutlaka inanıp yardım edeceksiniz" diye söz almış, "Kabul ettiniz ve bu ahdimi yüklendiniz mi?" dediğinde, "Kabul ettik" cevabını vermişler, bunun üzerine Allah: O halde şahit olun; ben de sizinle birlikte şahitlik edenlerdenim, buyurmuştu
> 81. Ve iz ehazellahü misakan nebiyyine lema ateytüküm min kitabivve hikmetin sümme caeküm rasulüm müsaddikul lima meaküm le tü'minünne bihi ve letensurunneh* kale e akrartüm ve ehaztüm ala zaliküm isri* kalu akrarna* kalefeshedu ve ene meaküm mines sahidin
 
bunun üzerine Allah: O halde şahit olun; ben de sizinle birlikte şahitlik edenlerdenim, buyurmuştu
 
DİKKAT EDİNİZ ŞAHİT DEDİĞİ TEK RESUL VAR: MİSAK SAHİBİ RESUL! MİSAK SANDIĞINI GETİREN RESUL CEBRAİL'İN İŞİNİ YAPAN VE MELEK OLMAYAN TAMAMEN İNSAN! Bunu hissettiniz mi? ???????
 
Orada Nebilere(Tüm peygamberlere) verilen/verilecek tüm göksel kitapların TASDİKÇİSİ/ŞAHİDİ bir MİSAK RESULÜNDEN söz ediliyor. Ve ona Ruh/Cebrail/Melek vb. denmiyor. BASBAYAĞI BİR TEK İNSAN!
 
Hızır Resul'ü KOKLADINIZ MI AYETTE? Mutmain olmayan söylesin. Ben zaten baştan belirttim: HIZIR'IN ADI KUR'ANDA GEÇMEZ. Burada da geçmiyor işte!
 
TEK MÜRSEL/ELÇİ/RASUL olan bu kişi, Tevrat'tan sonra gelen Zebur'u da getirdi. O da şiir kitabı gibi bir Hadis haline sokuldu. Yani tahrif edildi.
 
Cebrail ise bayan Nebi(ye) olan Meryem'e geldi, göğsüne üfledi. Kaburga arasında bir KEHF oluştu. İsa doğdu. Allah yine Cebrail'i by-pass ederek kendi KELİMESİNİ kendi DİLE getirdi. İsa böylece annesine vahyedilmesine rağmen, kendisi Kelamullah oldu.  (İsterseniz bu ayeti de bulalım ki, bu öğretiyi her çağ okuyor)
 
Allah'ın kelimesi ve İsa olarak arayınız. Ayeti bulabilecek miyiz? İsa'nın Allah'ın kelimesi olduğu ayetini? Allah'tan ben hiç yorulmam.
 
> 171. Ya ehlel kitabi la taglu fi diniküm ve la tekulu alellahi illelhakk innemel mesihu iysebnü meryeme rasulüllahi ve kelimetüh elkaha ila meryemeve ruhum minhü fe aminu billahi ve rusülih ve la tekulu selaseh intehu hayralleküm innemellahü ilahüv vahid sübhanehu ey yekune lehu veled lehu ma fissemavati ve ma fil ard ve kefa billahi vekila
 
> 4/171. Ey Kitap ehli! Dininizde taşkınlık etmeyin. Allah hakkında ancak gerçeği söyleyin. Meryem oğlu Isa Mesih, Allah'ın peygamberi, Meryem'e ulaştırdığı kelimesi ve kendinden bir ruhtur. Allah'a ve peygamberlerine inanın,"üçtür" demeyin, vazgeçin, bu hayrınızadır. Allah ancak bir tek Tanrı'dır, çocuğu olmaktan münezzehtir, göklerde olanlar da yerde olanlar da O'nundur. Vekil olarak Allah yeter.
 
Ayette bir BAŞKA şey daha var. Dikkat ediniz, orijinal arapçasında MERYEM' oğlu demekle birlikte İKİNCİ BİR anlamı daha var. Onu çözebilecek misiniz? Öyle bir san'at yapılmış ki, MERYEM de ALLAH RESULÜ olarak orada yer alıyor. Bakalım o edebi san'atı fark edeniniz bulunacak mı?
 
<> 171- Ey kitab ehli! Dininizde taşkınlık etmeyin ve Allah hakkında ancak doğru olanı söyleyin! Meryem oğlu İsa Mesih, sadece Allah'ın elçisi,Meryem'e atmış olduğu kelimesi ve O'ndan bir ruhtur. Allah'a ve peygamberlerine inanın (Allah) üçtür demeyin. Kendi yararınız için buna son verin. Muhakkak ki Allah tek bir ilâhtır. O, çocuk sahibi olmaktan yüce (münezzeh)dir. Göklerdeki ve yerdekilerin hepsi O'nundur. Vekil olarak Allah yeter.
 
Bunların ötesinde şu var: Açıkça MERYEM ALLAH RESULÜDÜR de diyor. Fark ettiniz mi?  (Türkçesinden fark edemezsiniz)
 
> Allah'in peygamberi Meryem'e
> meryeme rasulüllahi
> isa ibn meryeme resuulan
> RESULILLAH+i
 
Evet burada iysebnü aynı zamanda MERYEM de NEBİ(ye) diyor. Ve de aynı zamanda MERYEMOĞLU anlamına da geliyor.
 
> inne'l-masiHu Isa ibnu meryeme resuulan
 
Allah kelimesini MERYEM'e gönderiyor. Ruhül Kudüs olarak da İsa orada KABURGA içi bir doğum olayı yaşıyor. Bu ayeti de sonraya tehir ederek ana konuya dönelim:
 
CEBRAİL ÜFLEDİ. Ama KELİME bizzatihi A L L A H'ın kendisi Allah'ın sözü... Cebrail'in bunu getirmesi gerekmez. O sadece "Kaburga/göğsüne üfledi" Meryem'in...
 
Sırf bu yüzden candaşlar, İncil Tevrat gibi BİR KEREDE inmedi, TEVRAT MATBU İNDİ, basılı indi, yazılı indi. İncil tam tersine YAZILMADI. Kitap değil Hitap olarak kaldı. Bu da bir HADİS dinidir.
 
Allah'ın KELİMESİ İncillerin tahrifatı altında yok edilmiştir. Allah'ın orada yasakladığı her şey İNADINA papazlar tarafından bugünlere taşındı. "Üçlemeyin" diyor Allah, buna rağmen üçlüyorlar,inat değil de ne?
 
Burada var mı baba oğul ifadesi? Meryem OĞLU diyor, haza-Allah OĞLU demiyor ki? Yani hristiyanlar işi baştan berbat ettiler ve bilerek bozdular bunu. Çünkü İNCİL ASLA YAZILMADI! Tevrat gibi yazılı inmedi, Kur'an gibi 23 yılda parça parça inmedi.
 
Peki İncil'in GERÇEĞİNİN TEK ŞAHİDİ KİM?
 
Tevrat gibi İncil de yok oldu? Var mı şahitsiz-tanıksız yok etmek? MİSAK MÜRSELİ o işin de şahidiydi. Zaten oradaydı, İsa'yı göğe götürmek üzere...
 
> TIMECOP varken !
 
Zaman polisi ???? Zaman polisi kim? Bu fazla bir Sci-Fi olmuş. Kur'an'da bu Timecop diye geçmez ED-DEHR diye geçer.
 
Ve son kitap geldi. Şahit yine oradaydı. Kitabı çoğunlukla Cebrail getirdi. Yani direkt kelime olarak bir tek "Abese" suresinin başları" hariç tamamını Cebrail getirdi, bir azını da Mikail as.
 
Şimdi bu kitap nereden geldi ?
Evrenimiz semasından.
Oraya nereden geldi?
Sidretül Münteha'dan.
Peki Sidretül münteha'ya nereden geldi?
Levhi Mahfuz'dan...
(Cebrail Sidre'den yukarı çıkamaz)
Cebrail'e KİM hangi MİSAK RESULÜ GETİRDİ?
 
Ya da şöyle sorayım:
Cebrail ve başka hiçbir kimse bilmediği halde, Hızır, bir gemiyi delmek; Bir bebeği öldürmek; bir duvarı onarmak emrini NEREDEN aldı? Cebrail'den mi?
 
Hızır sözü edilen MİSAK alınan RESULDÜR. Ama Nebi, peygamber vb. değildir. Nebiler Enbiya ADI geçen ve sayılanlardır. Hatemül enbiya olan Resulullah'a kadar tümüdür. Nebilerin tümünün üzerinde BİR TEK KİŞİ var ve NEBİ değil. O ŞAHİD sadece Ve O TEK RASUL'a tabii olanlara MÜRSELLER deniyor.  Mehdi Resul gibi, 313 Mürseller gibi.
 
Geçmişte birikmiş e-mailleri tasnif ederken, Bana çok sorulan bir soruyla karşılaştım. 3M (üç Majisyen) kimlerdir? Sen bunlardan hangisisin? Ve daha bir çok soru...

1. Öncelikle ben, ASLA "Mehdi/Mighty/Adler" değilim. (Mehdi üç asır kadar Kehf'de kalacak/kaldı. Artık önceki çağlarda YERALMIŞ sayılmıyor. Geleceğe nakledilmiştir.)

2. Asla Mesih/Messiah/İsa değilim. (Ben Hasan Mezarcı mıyım?)

3. Ben Misaq/Maitrea/Hızır da değilim. (Hızır'ı onmilyonlarca kişi gördü, benim görmem bir FAZLALIK ve AYRICALIK değil.)

Misak Elçisi ayette geçmektedir. Hızır Levhi Mahfuz'u zaman içine yayılmış uzun ömrü (yaklaşık 7.500 yıl) boyunca "Göksel kitapları, mesela orijinal el değmemiş Tevrat'ı;

Bir kitap değil HİTAP olan orijinal İNCİL'i YAZILI olarak bilmekte;

Asıl iniş sırasına göre Levhi Mahfuz Kur'an'ını ANA KİTAPTAN okuyabilmekte ve bunların MİSAKÇISI ve de ŞAHİDİ'dir. Tanıklığı MAHŞER'de de devam edecektir.

Hızır lakabıdır, Korkut ve Turgut gibi Hızır-Hıdır lakabıdır. Orijinal adını sadece SANSKRİT uygarlıkları bilmekte Maitrea transkripsiyonuyla yazmaktadırlar. Bunun önasya tanrısı Mitra ile zerrece ilgisi yoktur. Sanskritçe'deki anlamıyla MİSAKÇI ve diri'dir. (Ayetleri anımsayınız.)

Ayetlere göre, Hızır tüm elçilerden ALLAH'ın huzurunda SÖZLEŞME ALMIŞTIR. Hızır ana kitap olan Levhi Mahfuz'dan tüm kitapların özgün biçimini OKUMUŞTUR. Tüm elçiler (Resulullah dahil) ona SÖZLEŞME yapmışlardır. Onun YEGANE yardımcısı tüm dünyada isim olarak en çok kullanılan Yahya (Johannes, John, Hans, İan, İvan vb.) peygamberdir.

Çünkü İKİ KEZ gelmiş/gelecek olan İsa (Mesih'in) HAYATINI yönetendir. Yahya'nın kelime kökü HYY'dir. Örneğin Hayy=Diri sıfatı, ve muHYİ=Hayat veren anlamında Allah'ımızın adıdır.)Yahya da HAYAT VERİCİ anlamındadır. (Vaftiz etmeyi Baptism'i bu anlamda simgeleştiriyorlar Hristiyanlar) Yahya, İsa yeniden hayat bulana kadar bir zaman-mekan çekmecesinde -tıpkı Adler gibi-diri kalmıştır. Daha sonra Hızır'ın DECCAL tarafından öldürülmesiyle yerini "KEHF'TEN ÇIKACAK OLAN" Yahya Peygamber alacaktır. İsa'yı yeniden kucaklayacak ve onunla birlikte daha sonra vefat edecektir. Ancak Hadislerde bu saptırılmış ve Hızır ile İlyas peygamberin buluştukları yazılmıştır. (Hıdırellez ismi buradan
geliyor=Hızır+ilyas) Ancak o kişi İlyas değildir, YAHYA'dır ve geçmişte Hıdırellez günlerinde her yıl geleneksel buluşmuş DEĞİLLER, gelecekte BULUŞACAKLAR.

Bu bakımdan 3 M'nin
ilki Mehdi(Mighty)
ikincisi Messiah(Mesih)
Üçüncüsü de Hızır+Yahya'dır.
 
Hızır, MİSAK'ın M harfini temsil eder-ki peygamberler üzerinde olan ve peygamber olmayan bir kuldur. Hızır'ın Peygamberlik yanını ise YAHYA temsil eder ve tüm inanç şebekelerinde MAİTREA adıyla yer alır.
 
3M+KIRKLAR MECLİSİ ve 313 MÜRSELLER BERATI

M harfinin sırrından söz edeceğim: Elif-Lam-MİM-Ra'nın M harfi...
 
Elif=Allah, Lam=Lema/Söz vermek ve M=Misak/söz alan, R=Rasuleyn!
 
M harfi (Allah'ın isimleri ve efendimizin ismi dışında) en başta MİSAK kelimesinin ta kendisidir. Bunu izleyerek MECLİS, MUCİZE ve MUCİD kelimelerinin operatörüdür. Mucize naklolan=Majisyen, Messiah=İsa, Mighty=Mehdi ve Maîtrea=Hızır üçlemesi...
 
a). Hızır hem İdris ve Yahya'nın üçgeninde; 3LER
 
b). hem Mesih ve Mehdi'nin üçgeninde üçüncü tekrarle kendisi olarak toplam BEŞLER meclisi
 
c). hem de Lokman+Üzeyr ikilisinin üçüncüsü olarak 7ler meclisinde
 
d) Ayrıca BİRİNCİ Zülkarneyn ve Zülkifl (Hezekiel) ikilisinin ÜÇÜNCÜSÜ olarak, dokuzlar meclisinde yer almaktadır.
 
Diğer ashabı kehf (3+5+7) ve kalanı BİZİM BAĞIN zülkarneynleri olmak üzere hepsinin toplamı olarak Şi'ra Şurası (40lar jurysi/meclisi) başkanıdır. Zülkarneynlerden biri aynı zamanda Dabbe olduğundan (Bir eksik sayılarak)toplamları kırktır. Kırklar meclisinin diğer adı ALLAHLAW'dır. Bunu izleyerek 313 Mürseller meclisi vardır ki, biri yine Hızır, biri Dabbet ve Zülkarneyn olan Mürsel, biri de yine tekrar ile Mehdi Resul'dür.
 
Allah bizden üç kademede Misak almıştır:
 
a) Kalu Bela'da tüm BİLİNÇLİ (Şİ'RA/Şuurlu) varlıklardan;
 
b) Halife olarak yaratılan tüm insanlardan
 
c) Tüm cin ve insan peygamberlerinden alınan misak
 
Misak Kalubela GENEL; Kalubela insana ÖZEL sonrası ÜÇÜNCÜ celse olan tüm peygamberlerin katıldığı kalubela'nın da adıdır. Bu üçüncüsüne diğer insanlar/RUH(lar) katılmamıştır. Misak'ın biri peygamber (Yahya) diğeri tüm insanları temsilen HIZIR olmak üzere iki temsilcisi vardır. Yahya as. doğrudan Misak elçisidir! (Resul=Peygamber) Fakat Hızır elçi değildir. Tüm ilk kalubela'nın tüm ruhların/insanlarının adına müvekkil ve müekkel olarak TEMSİLCİSİDİR. Tüm kitap bilgileri bir Rahmet ve ilim olarak kendisine tevdii edilmiştir. Levhi Mahfuz'un da tanığıdır.
 
Pekiyi neden Yahya as. Levhi Mahfuz'u HIZIR gibi bilememektedir?
 
Çünkü o peygamberdir ve peygamberler Levh'e çıkamaz; Levhden vahy alırlar. Altın kural gereği ölümsüz Yahya (Muhyi'den HAYAT sahibi anlamında, geçici ÖMÜR değil EBEDİ HAYAT anlamında. İbranicesi HYATT'tan hyahannes=Ebedi diri=Yohannes, John, Jean, Juan, ian, ivan, janos, ohannes, Johannes, Jens, Johann, Hans, Yahya vb.) RUH'un bilinçaltında bu misak saklı olduğundan, dünyada en çok kullanılan isim YAHYA'dır.
 
Yahya Rahmet'i; İdris İLMİ, Hızır ise hem Rahmeti hem ilmi birlikte üstlenmiştir. İdris "Yüce bir kattadır" o sadece ALİMLERİN GÖNLÜNDE zuhur eder, onu alim olandan başkası göremez. Yahya as. çok seyrek olarak zuhur eder, Allah'ın sevgili ve infakçı kullarına görünür ve hatta konuşur.
 
Asıl bağlantı ise herçağın dirisi olan Levhi Mahfuz tanığı ve Yahya'nın devralışına kadar MİSAK elçisi olan kişidir. Onu sevmeyen yoktur. Tüm myth'lerde vardır. (Maitrea/Mitra) tüm folklorlarda (Dede Korkut) tüm çocukların sevgisinde (Santa) tüm Alimlerin rehberidir. (Başöğretmen anlamında) o tüm başı dara gelenlerin HAZIR bulduğudur. (Hızır) Tüm Haniflerin parental directory'sidir (Turgut) Kâh dede (Yaş ve)görüntüsüyle çıkagelir, kâhi de 18 yaşında görünür ve siz daha yaşlı olmanıza rağmen size "Evlat/Oğul" diye hitap ederek şaşırtır.
 
Gelecek olan İsa ve tüm Zülkarnreynler eceliyle ölecektir. Öldürülecek olan Hızır ve Kıyametle ölecek olan Lokman, Üzeyr ve Zülkifl as.da devre dışı kalacaktır. Yahya ss. Misak Rasulü görevini Hızır mahşerde herkesle birlikte dirilene kadar üstlenecek ve MİSAK kesintisiz ve sürekli yaşatılacaktır.
 
Yahya (John, Jean, Juan, Janos, Ohannes vb.) bu özel konumuyla Hızır (Daddy Qorqut, Santa vb.)isimli PEYGAMBER OLDUĞU asla açıklanmayan (Thuleqarnaaq, Ezra, Lockmann'dan başka) ÖZEL BİRİ'nin yardımcısıdır. Onun TEK ADI Kur'an'da MİSAK elçisi diye geçmektedir. 228 bin peygamber (resul ve Nebi) o'na MİSAK/AKİT/Ahit vermişlerdir ve gerek o gerekse RAbbimiz bu misak'a tanık olmuşlardır.
 
İsaefendimiz Resulullah'dan önce RESUL ve Resulullah'dan sonra onun ümmetinden İNSAN olarak geri gelecektir. Aslında iki günlüğüne gitti-geldi(gelecek) fakat dünya takvimiyle ikibin ve küsur yıl ZAMANDA aşmış oldu. Bu yüzden Resulullah efendimiz, Hatemül Enbiya'dır, dizgenin sonuncusudur ama İSA'nın GEÇMİŞTE resulullah'dan önce Resul olması GERÇEĞİ ile çelişmemek için Kur'an çok özel ifadeler kullanmış, efendimiz için hatemül Rüsulihi dememiştir, hatemül enbiya buyurulmuştur. İsa'nın bu gidip gelmesi arasındaki boşluğu ona YENİDEN HAYAT VERECEK olan Yahya üstlenmiştir. Yani Yahya, İsa'ya yeniden HAYAT için vesile olacaktır. Bu tıpkı gelecekteki olası ve uzak bir uzay yolculuğunda hibernasyon uykusuna yatırılmış astronotları, yeniden uyandıran
nöbetçi astronotun görevi gibidir. Yahya olmasaydı UYANDIRILAN olamazdı.
 
Allah'ımızın sıfatı HAYY (diri, Hayat)dir. Ve bunun İSİM olarak karşılığı MUHYİ, yani hayat verendir. Rabbimiz bu ismi evrende bir tek kişiye vermiştir. O da Yahya'dır. İsa'nın doğumunda, ölüleri diriltmesinde ve göğe alınmasında GERİPLANDA duran Yahya'dır. HaYY kelime kökünde olduğu gibi muHYi'dir iHYa (Hayat aşılamak) örneğinde olduğu gibi yaHYa ismi de HAYAT VERENDEN SÜREKLİ HAYAT alandır. İdris'in "Ölüm tattırılıp" öldürülmeden "Makamı İdris'e" alınması gibi fakat farklı olarak, ölüm tattırılmayan YAHYA, kendi özel konumunda beklemektedir.

Yahya efendimiz, geleceğin üç majisyeninden biridir.
3M denen bu majisyenler geliş sırasıyla :

1. MEHDİ > Mighty lakabının GEÇMİŞE yansıtılmış arapçalaştırılmış biçimi. (Allahlaw ve Walhalla'yı ya da 1N'i anımsayınız.)
 
Allah'ın ingilizce ismi ALMIGHTY yani KUDRET sahibi, yegane kudret sahibi EL KAADİR ve El MUKTEDİR isimlerinin karşılığıdır. Oysa bizler EL Hadii>>Hidayet veren/doğru yola ileten mealindeki isminden yani HDY kökeninden meHDY isminin türediği yutturulmuş ve hatta, Mehdi'nin babasının adının (Abdullah) olduğu yalanlarını hadis diye bize yutturmaya kalkıştılar.
 
Ancak islam öncesi doğan ve Resulullah doğmadan ölen, HEM DE MÜSLÜMANLIKTAN BİHABER olarak ölen birine Abdullah adı zaten verilemezdi. O eski Kâbe'deki 360+1 puttan, Kur'an'da da adı geçen ve Kureyş kabile putu olan LAT'ın kulu anlamında Abdullat adını almıştı. Abdullah değil, ABD AL LÂT. Dolayısıyla Resulullah'ın soyundan gelecek olduğu safsatadır. Resulullah ehli beytinden bugüne kadar BİR TEK KİŞİ yanlışlıkla bile kalmamıştır. Eğer kalsaydı, bugün en azından yüzbini bulan bir kanbağı şebekesi olurdu ve bunların herbirinde RESULULLAH GENİ dolayısıyla "Mucize" fışkırırdı. Böyle birileri olsaydı, onları bir bulut takip ederdi mesela... Böyle birileri olsaydı MÜHÜRleri olurdu, sırtında falan...Biz de internetten bol bol keramet seyrederdik. Hatta islamiyet yıldırım hızıyla yayılırdı şimdi Batı'da...
 
EHLİ BEYTİN TAMAMI, MEZHEBİMİZ dediğimiz EHLİ SÜNNET'in kurucusu Yezid Bin Muaviye Bin süfyan tarafından katledilmiştir. Hamile kadınlar bile kılıçtan geçirilmiştir. Bizler de bu güzel vahşeti sevdiğimiz için, Yezid'i alkışlamak için onun koyduğu isimle EHLİ SÜNNET MEZHEBİ mensubu olmuşuz. Yani YEZİDİ olarak, o vahşete karşı duracağımıza, o soykırıma ALKIŞ TUTMUŞUZ. Bravo bizim gibi adaletsiz vahşi müslümanlara ve NANKÖR ALLAH KULLARINA!.. :(((((((((((
 
Hiç bir Seyid (Resulullah kanından geldiğini söyleyen) ve PARA KARŞILIĞI SATILAN BELGELERE SAHİP milyonu bulan SEYİDlerin tamamı SÜNNİ'dir. Özellikle Hanefi ve Şafii'dir. Demek ki, onlar da atalarını katleden cellat Yezid ve Muaviye'ye ALKIŞ TUTUYORLAR... Ne diyeyim anlayan anladı...
 
Mehdi ismi Allah'ımızın AL-QAADİR anlamındaki Almighty adından geliyor. Mighty kudretli demektir. İngilizce bilenler bunun MAY yardımcı fiilinin PAST halinden türediğini bilirler. Bu Anglocadır (Danimarkadan giden Anglo ve Jut'ların katkısı, Saksonlar da MAY'a Mag derler, Almanca'da halen bu kelime vardır, çekimleri Mag+st, Mögen vb.dir.) MAG'ın iktidar erk gösteren biçimi aynı zamanda Almanca daki Kann (Können) ve ingilizcedeki Can ile bağlantılıdır. (Muktedir olmak.İngilizceyi ANGL ve Saxonlar yani Danimarkalılar ve Almanlar koalisyonu oluşturmuştur, bu yüzden misalleri bu dillerde yoğuşturuyorum.)
 
Dolayısıyla Might Allah'ın hem Kaadir (Almight)hem de Muktedir (kökü Can) adlarını vermektedir. Aynı kelime MAG(icien/majisyen) türeviyle Latincede de vardır. Çünkü kelime kökünü anadil ARİCE-HİND(Sanskritçe)den almıştır. O kelime de Magest'tir. (Majeste kelimesi de buradan geliyor, Mucize olduran demek.) Öyleyse, Majisyen dediğimizde siz bunu BÜYÜCÜ diye algılamayın. Çünkü Resuller ve gelecekteki vekil ya da devamları BÜYÜCÜ değillerdir-bundan tenzih ederiz.-
 
Mighty (Mayti okunuyor) asli görevleri şudur:
 
a. Büyük islam içsavaşında Hanif müslümanların Hadis (Süfyani sapıklarını) ve "Bana ne?" diyen nemelazımcı, asker kaçağı HAFİF müslümanlar ile kanlı savaşlar sonucunda, tüm fukahayı, mezhebçileri ve süfyanileri yenerek, islamı ŞİMDİ BİZİM DERUHTE ETTİĞİMİZ gibi HANİF bir tek çatı altında toplamak. Yani İslam birliğini gerçekten ve ap-aydınlık olarak tek Nurlu Kur'an ışığında , tek biçim ve biçemde ihdas etmek.
 
b. Emperyalizmin 200'e böldüğü ve sömürdüğü düzeni 12 (Düzine/Dosen/Dutzend) DÜZENİ biçiminde ve geçmişte yapmak istediği gibi (Adler) kaldığı yerden devam ettirmek. Eşit-eşgüdümlü-servetin dünya insanına paylaştırıldığı muhteşem WEMB düzenini oluşturmak. Ancak Mighty'nin görevi Karşı bağ yani Tuzakçı siyonizm ile mücadele değil, PROTESTANT/HANİF islam ÜNİFORM'unu oldurmaktır. Mighty'yi izleyecek olan ikinci Majisyenin görevi Karşı BAĞ ile mücadele etmektir.

2. O da MESSİAH'dır. Geçmişteki İSA'nın gelecekteki adı MESİH'dir. Bu yüzden Kur'an bu iki İSMİ birden GİZLİCE kullanmaktadır. MESİH, MEHDİ'nin oluşturduğu TEKTİP HANİF islama itaat ettiğini göstermek için Mehdi'nin arkasında namaz kılacaktır. Bu namazdan sonra Mehdi'nin işlevlerini ve projelerini devralacaktır. Artık İslam sorunsuz olduğundan, misyonunu şu iki alana kaydıracaktır:
 
a. Hristiyanlara savaş açacaktır: "Benim getirdiğim İncil bu değildi. Aslı budur ve zaten Kur'an içinde tamamı vardır. Ben Muhammed Ahmed'in ümmetindenim, beni seven de onun ümmetinden olacak. Olmayanlar, beni ALLAH'ın oğlu ilan ederek, ruhbanlık adıyla işkence yapıp, menfaat edinen tüm hristiyanlara savaş açacaktır.
 
İsa'ya yanıp yakılan o hristiyan aleminin yarısı İsa'yı öldürmek için ve de İsa'ye Meryem'e küfürlerle HAÇLI SEFERİ açacaklardır. Bunun finansmanını ve organizasyonunu SİYONİZM LOBİSİ üstlenecektir. Bu süfyanist hristiyanlar çabucak alt edileceklerdir. Diğerleri müslüman/Hanif olacaklardır.

b.Yahudilere savaş açacaktır: Onların etkisini yeryüzünden sonsuza kadar silecektir ve WEMB amacına ulaşmış olacaktır. Artık dünya huzurlu son derece adaletli ve herkesin eşit ZENGİN (Fakir yok) olduğu bir BARIŞ GEZEGENİ olacaktır.

Ancak bu arada paranormal dönem başlayacaktır. Yecüc Mecüc istilası, Deccal'in gelişi vb. gibi büyük diğer kıyamet alametlerini MESİH önleyecektir. Bunlar ve artık NÖTRİNO teknolojisi yüzünden açığa çıkartılabilen ŞEYTAN (Cennet'ten kovulan İblis) İsa tarafından öldürülecektir. Dünya yeniden sükuna selama/barışa kavuşacaktır. Deccal'in öldürdüğü Hızır'ı tam o an yakalayan DECCAL'i Mesih öldürecektir.

3. MAİTREYA: Üçüncü majisyenler Maitreya ve Misak'tır. Put Mitra'dan farklı olarak ve de ilk iki majisyenden farklı olarak bu iki majisyen SOMUT biçimde yer almayacaklardır.
Sadece MİSAKÇI, Deccal'in bir adım önünde tüm dünya insanlarını (25 milyonu aşkın) ve kolonilerde yaşayan tüm insanları tek tek DECCAL aldatısına karşı uyaracaktır. Son insanı (Şi'ra kolonisi) uyarınca DECCAL'e yakalanacaktır ve evrenin en acılı ölümüyle öldürülecektir. Yerini Maitreya (Yahya efendimiz) alacaktır.
 
Çünkü:
a. Hızır (GELECEKTEKİ adıyla Misak şahidi) Levhi Mahfuzu okuma yetkisi verilmiş TEK insandır ve o artık Hakkın rahmetine kavuştuğundan, ve o kurum boş bırakılamayacağından Mesih'i ikinci kez hayata döndüren faktör olan Yahya (Elçi olan misakçı) kıyamet kopana kadar Maitreya görevini tek başına yönetecek, tıpkı Hızır gibi Rahmet ile duacı olana yardım edecektir. Ancak Mighty, Messiah ve Misakçı Maitreya'nın ölümü ile birlikte İLİM ve KİTAP da ortadan kalkacaktır. Yahya ilim değil Rahmet fonksiyonunu üstlenmiştir.

b.Maitreya yine Sanskritçe MİSAK şahitleri demektir. Bunların da Misakçı(Hızır) ve (Misak) ELÇİSİ Yahya olduğunu artık ayetlerden biliyoruz. ŞAHİD/Şehid ortadan kalkarsa, ayet vaadini tutmaz duruma düşeceğinden, RUHLAR gibi TÜM PEYGAMBERLERDEN alınan MİSAK gereği, onların MİSAKINI ALAN HIZIR'a yardımcı misakçı/elçi olarak YAHYA verilmiştir. Yahya bu yüzden ÖLÜMSÜZ olarak misyonunu devam ettirecektir. Yahya'yı sadece KIYAMET öldürecektir. Kıyametten sonra da görevini yine ŞAHİD olan ALLAH'IN ŞAHİDİ Hızır'a devredecektir ve birlikte İDRİS'in yüce makamına, İbrahim Makamına komşu olacaklardır.

c. Hızır tüm dört büyük kitabın ve önceki birçok suhuf'un TEK ŞAHİDİDİR. Bozulmuş olan Tevrat ve Zebur'un, Kayda yazılı geçmemiş olan SÖZLÜ incil'in ve GELİŞ sırasıyla ve de 38 Harf/ses biçimiyle getirilmiş Kur'an'ın TEK ŞAHİDİDİR. Yani MİSAK ELÇİSİ'dir. Ahırette kitabı bozanlara TEK ŞAHİT odur. Çünkü tüm bu kitaplar ve Adem'den başlayan suhuf (Sayfalar) yani tüm mushaflar LEVHİ MAHFUZ'DAN indirilmiştir. (Yahya'nın son dönemi hariç) o Levhi Mahfuz denen ana kitabı Allah ve Misakçı (Maitreya)dan başkası (Cebrail dahil) ASLA okuyamaz.
 
Allah indirdiği kitapların orijinaline MAİTREYA'yı şahit tutmuştur. ŞAHİT gereklidir ve tüm peygamberler adına alınan BU MİSAK'IN TEK ŞAHİDİ kul olarak Hızır olup, Şahidin Şahidi (Tanığın orada olduğuna tanıklık edecek olan) da Yahya'dır.
 
Hızır ve Yahya dahil tüm 3M Kur'an'da ayet kriptolojilerinde GİZLİ, fakat BİZLER açısından artık açıktır. (Açıklama zamanı gelmiş ve Haniflik startı ile birlikte Dabbet eliyle BİZLERE ruhsat ve SİFTAH açıklama olarak ilahi makamdan verilmiştir.)
 
Resullükleri açıklanmış YAŞAYAN (Yani İbrahim gibi henüz vefat etmemiş) aleni elçiler: Meryem oğlu Mesih, İdris ve Yahya'dır. Bunlara ÜÇLER MECLİSİ deniyor.

Diğer takımdan elçi olmayan halen YAŞAYANLAR: Üzeyr, Lokman ve BİRİNCİ ZÜLKARNEYN üçlüsü VE BUNLARIN toplamı olarak enbaşında YEDİLER MECLİSİ BAŞKANI olan HIZIR...
 
Ve İki kişi eklenmesiyle DOKUZLAR MECLİSİ: (Ancak Adler ve İsa aynı zamanda Mighty ve Mesih olduklarından bu sanal bir eklentidir.

Bunları izleyerek, yine bu 7 kişinin içinde bulunduğu KIRKLAR MECLİSİ vardır. Diğer 33 kişi ise diğer Zülkarneynler-diğer ashabı kehf ve rakim'ciler, kısaca geçmiş ile geleceğe köprü olanlardan kuruludur. Bunlar içinde KARŞI BAĞ asla yer almaz.

Hele hele bizlere yutturulan EVLİYALARIN, kutupların vb. hiçbirinin adı (Yesevi dışında) ASLA VE KAT'A geçmez. Hiçbir mezheb imamı vb. bu kategoride yoktur. Sadece 40'lar meclisine Kur'an'da adı geçen PARANORMALLER girmiştir.

Bu meclisin adı aslında 41'ler meclisi idi ama, Yesevi'ye YAŞAMI boyunca verilmiş bir ruhsattı. vefatından sonra 40'lar adını almıştır. Yesevi'nin tek öğretmeni ve Hızır'ın da TEK ÖĞRENCİSİ Yesevi'dir. Ayrıcalık bu bakımdan verilmiş ve Arabesk ile fars tipi islam hakimiyetine Türk tipi islam getirilmiştir. Ne var ki Türk tipi islamı artık HİÇBİR TÜRK (Sizi/bizi =BİZLERİ tenzih ederim) yaşamamaktadır. Benim TASAVVUF olarak verdiğim bilimsel tüm veriler, gerçek İslam ve Yesevi tasavvufudur.

Kırkları izleyerek ve kırkların da içinde olduğu 313 Mürseller meclisi (Zigzag 300'leri değil) ile hiyerarşi tamamlanmıştır. Bunu izleyen tek muteber topluluğun adı ise şudur: İBRAHİM MİLLETİ... EHLİ SABIKUN !

İsa efendimiz için dikkat: Gelecekte gelen MESİH'dir ve yine Meryemoğlu'dur ve yine İnsandır. Ama artık elçi (Resul) değildir. Resulullah'ın ÜMMETİNDEN'dir. Mezarı da Medine'de efendimizin kabri yanına ayrılmıştır. Efendimizi AHMED adıyla müjdeleyen de o'dur.

Zaman boyutunu çek al! Kalan şudur: Herkes herkese ŞAHİTTİR!
Şahitlik DEV bir hologram olarak tüm şahitlerin gören gözlerinin ortaya koyduğudur. (Kalu bela en dev hologramdır, herkes şahittir.)
 
Bundan daha az şahitlikler var:
Sadece peygamberlerden alınan bir MİSAK vardır. Buna tüm peygamberler şahittir. (kalan İnsanlar değil. Kalan insanlar adına da LEVHİ MAHFUZ'UN ŞAHİDİ HIZIR ve şahidin şahidi Yahya'dır. Resulullah dahil TÜM peygamberler, Şahidin (Hızır) şahidinin (Yahya) Şahitleridir. Cebrail BİR KEZ OLSUN Levhi Mahfuz'u görmemiştir. O ŞAHİT değildir ama Levhi Mahfuz denen Anakitabın şahidi Misak resulü (Maitreya) HIZIR'dır. Allah'ımız Hızır'a peygamberlikten çoooook yukarıda bir makam vermiştir: KUDRET demiştir. (Almighty=El Maitreya, Mehdi ise sadece Mighty, Almighty değil! YAHYA'ya da YAŞAM demiştir. Messiah İsa'ya da ALLAH'IN KELİMESİ demiştir ve Ruhül kudüs ile takdis ve takdir etmiştir.)
 
> 19:87 Laa yamlikuun ash shafaa ah 'illaa man ittakhaza inda ar rah.maanahd(an)
> 19:87 Rahmanın katında ahid almışların dışında (onlar) şefaate malik olmayacaklardır.
 
Ayet diyor ki, ŞEFAAT İZİN olarak ALLAH'INdır. Hiç kimseye şefaat fayda vermez. Evet HİÇKİMSEYE hiçkimseye ALLAH'TAN BAŞKASI ŞEFAAT EDEMEZ.  İbrahim'e, Hızır'a, İsa-Musa-Muhammed efendilerimize... SİZE ŞEFAAT OLARAK ALLAH YETER!
 
Hızır ve Yahya DİRİDİRLER. İdris ve İsa 7a diri ama, BU EVRENDE DEĞİLLER. Yahya ve Hızır (Misak resuleyn) bu alemde diriler.
 
Misak elçileri "YERYÜZÜ= x ve y " boyutunda GÖRÜNMEYEN ve Z de DİRİ olan ÖLMEMİŞ olan HIZIR ile HİÇ ÖLMEMİŞ VE ÖLMEYECEK OLAN Yahya olup Z boyutunda ve bize GÖRÜNMEDEN, sosyal yaşamda ev-adres bulundurmadan işlevlerini yaparlar.
 
Oysa kalan 2M yani Mighty ve Messiah ise bunun tersine "sosyal yaşamda ve bizim xy boyutlarında yer alan" fakat bir zamanlar Z boyutunu da idrak etmiş (Biri Kehf'de kalarak diğeri de Z dikmesinden başka evrene alınarak) bizim gibi evi adresi, eşleri çocukları olan kimselerdir. İkisi de ecelleri gelince vefat edeceklerdir. Ama İsa'dan pek az önce Hızır da (Deccal tarafından) öldürülecektir. Misak elçiliği O ANDAN İTİBAREN EMANETÇİ ve ölümsüz sahibi YAHYA/Muhyi as.a geçecektir.
 
Sonsuz şey içinde SONSUZDA_bir ihtimalle İBRAHİM fıtratı üzerine DİN seçildi. O diğer nefsler gibi (biri de ben) BOŞ CÜMLE olarak davranmadı.

 "BEN SİZİN RABBİNİZ DEĞİL MİYİM" sorusuna "EVET DİYEN" ve bir tür "Kifaye" ile hepimizin sözcülüğünü yapan İBRAHİM atamızdır. Farzı ayn ile kifaye farkını biliyorsunuz. Herkesin sözcüsü İbrahim as. Allah'ın dostu oldu. (Zaman yok. Olmuş idi/oldu/olacak idi/olacak vb. hepsi AN dır.) Geniş zaman ile İbrahim as. ALLAH'ın HER AN dostudur.

İbrahim'e "ÖĞRETMESİNİ" istedi, bir grup bu öğretmenin peşinden gitti. (İbrahim milleti) İdris DERS verdi. İdris as. İbrahim'in ardından ayrılan İKİNCİ nokta(şey)nın adıdır. Allah sonra tüm ELÇİ-şeyleri topladı.
 
Misak meclisi (üçler meclisi) Yahya'nın da İbrahim ve İdris'e katılımıyla kuruldu. İbrahim ölümlü olacaktı, ama İdris ve Yahya ÖLÜMSÜZ olacaklardı. İdris "Ölmeden ölmenin" sırrını YAHYA'ya verdi. Yani İbrahim as.a iltimas edilmemek için, ve illa ki, Rabbine ÖLÜM ile rücu etmek isteyeCEĞİ için HAYAT hakkı, İdris'e verildi. İdris de bunu YAHYA'ya verirken Dirilik hakkı o şey İKİ EL tarafından paylaşılınca" ikisi de ölümsüz oldular.
 
İbrahim ölecekti ama geriye İKİ diri bırakacaktı. O halde ÜÇLER meclisine bir diri daha gerekiyordu. O İdris gibi BİLİM; İbrahim gibi RAHMET ve Yahya gibi DİRİLİK alacak biriydi.Rabbine giden Asansöre bindiğinde "sonsuz x sonsuz kare matris+holografik hafıza içeren KÜBİK matrix olan LEVHİ MAHFUZ'a kadar tırmanmıştı. Onu evrende gören İLK VE SON y a r a t ı k idi. Böylece Hızır'ın başlangıcına kadar gelmiştik.
 
> Hani Allah peygamberlerden 'kesin bir söz (misak)' almıştı: "Andolsun size Kitap ve hikmetten verip sonra size beraberinizdekini doğrulayan bir elçi geldiğinde, ona kesin olarak iman edecek ve ona yardımda bulunacaksınız." Demişti ki: "Bunu ikrar ettiniz ve bu ağır yükümü aldınız mı?" Onlar: "İkrar ettik" demişlerdi de "Öyleyse şahid olun, ben de sizinle birlikte şahid olanlardanım," demişti. (AL-I IMRAN / 81)
 
Burada tüm müfessirler, sözü edilen MİSAK peygamberinin İLLA ki Hz. Muhammed ss efendimiz olduğunu ve Tunceli Alevileri de Ali as. olduğunu yazıyorlar.Sizce de bu ilk bakışta efendimiz gibi duruyor mu? Samimiyetle yanıt ve yorum bekliyorum. Top sizde.
 
> İyide peygamberimiz vefat etti. Ayette anlatılan kimse sağ, ölü değil.

Evet o kişi SAĞ! Bu birinci delil! :)
 
> Resulullah SS nebi+LER içinde.

Evet bu kişi NEBİ(elçi) değil ama R A S U L ! Zaten Hızır için de "Peygamber idi" denmiyor! (Zülkarneyn, Lokman, Üzeyr, Hızır peygamber değillerdir.)
 
Maitrea ise gerçekte vardır. Ama Hintliler bunu dejenere etmişlerdir. Eğer Hint resimlerine bakarsanız, Maitrea'nın MASMAVİ GÖZLÜ olduğunu göreceksiniz. Yani Milyarlık Hint toplumunda olmayan RENK!
 
Maitrea HIZIR efsanesinin (7200 yıllık) bir çıkarımıdır. Maitrea'nın anlamı Mitra dininde HIZIR'ın kendisidir. Yani Hızır kavramı saptırılmıştır. Mitraizm bu sapmadan türemiştir ve hatta, hristiyanlık öncesinde Roma'nın dini (isthar ile birlikte) olmuştur.
 
Gerçek mitra ise MİSAK TAŞIYAN anlamına gelmektedir. Tra=taşımak, Traffic'de buradan gelmektedir. Almancası Tragen=Taşımak gibi.
 
Maitrea'nın aslı şudur: Ma(sk)+Tre+A
 
A ise bu kelimeyi İKİ TANE yapmaktadır Hanif inanışta >>>>Misak elçileri Hızır+Yahya olmak üzere bir ÇİFTTİR. Birisi ötekinin ŞAHİDİDİR. Misak doğrudan HIZIR'dan alınmıştır. Şahit ise YAHYA'dır. İkincisinin diğer adı >>>MAİTREA'dır ve MASMAVİ GÖZLÜDÜR! Hintliler bunu nereden biliyordu?
 
Yahya Mavi gözlü
Hızır yeşil gözlü
Yuşa da BAL RENKLİ gözlüdür.
Açık bal rengi ela.
 
Başka bir şey söylemeye mezun değilim.
 
 
Almighty
Mighty
Messiah
Maitrea
ve de Yahya
 
Olaya şöyle bakalım: Hiçbirşey yokken iki kişi (ruh düzeyinde)MİSAK elçi(leri) kılındı. Yahya ve Hızır'dan söz edelim:Yahya çoook önemli (Ama hiçbiri diğerinden üstün değil) Yahya as.ın nasıl öldüğünü (????) bulabilir misiniz?
 
> 19/15 Selam olsun ona, doğduğu gün, öleceği gün ve diri olarak kaldırılacağı gün.
> 19/15. Ve selamün aleyhi yevme vülide ve yevme yemutü ve yevme yüb'asü hayya

Ancak Yahya'nın tescili için adının geçtiği önceki sonraki bir iki ayeti de yazmamız gerekiyor. Örneğin Yahya nasıl ÖLDÜRÜLDÜ?

> 19/12 "Ey Yahya! Kitap'ı kuvvetle tut." Biz ona daha sabi iken hikmet verdik.
> 19/13 Katımızdan bir kalp yumuşaklığı, bir temizlik verdik. Korunan biriydi o.
> 19/14 Ana-babasına iyilik eden biriydi; zorba, isyancı biri değil.
> 19/15 Selam olsun ona, doğduğu gün, öleceği gün ve diri olarak kaldırılacağı gün.

12 "Ey Yahya! Kitap'ı kuvvetle tut.
12 "Ey Yahya! Kitap'ı kuvvetle tut.
12 "Ey Yahya! Kitap'ı kuvvetle tut.

Bu hangi kitap? Yahya'ya bir kitap mı geldi? Bilen var mı?
Gelmediğine göre bu hangi K İ T A P ???? Ana kitap?

> 19/12. Ya yahya huzil kitabe bi kuvveh ve ateynahül hukme abiyya

Evet bu Levhi Mahfuz. KUVVETLE tutmak ne demek? LEVHİ MAHFUZ'u ne bir melek ne bir cin ve insan sadece sen tutacaksın-kuvvetle- sadece sensin onun EBEDİ Gözetmeni.
 
Şimdi MİSAK rasulleri ayeti lütfen. Peygamberler meclisinden BAŞ PEYGAMBER gibi misak alındığıyla ilgili ayet lütfen. Yani tek elçi diğer tüm elçilerin BAŞKANI olarak (Misak elçisi olarak) söz veriyor. Allah da buna ŞAHİT oluyor.

> 3/81 Allah peygamberlerden ahid almıştı: "And olsun ki size kitap, hikmet verdim; sizde olanı tasdik eden bir peygamber gelecek, ona mutlaka inanacaksınız ve ona mutlaka yardım edeceksiniz, inkar edip bu ahdi kabul ettiniz mı?" demişti. "İkrar ettik" demişlerdi de: "Şahit olun, Ben de sizinle beraber şahitlerdenim" demişti.
 
Evet yukarıdaki ayeti ÜÇ KEZ OKUYUNUZ lütfen ve şuna ekleyiniz: 12 "Ey Yahya! Kitap'ı kuvvetle tut." Biz ona daha sabi iken hikmet verdik.

> "Allah peygamberlerden ahid almıştı" >>> "Nebîler" deniyor.
> "sizde olanı tasdik eden bir peygamber gelecek" >>> "Rsûl" deniyor.

Evet Nebiler bir ÜST KALUBELA meclisi ve bunların en üstündeki Rasul ise (kitabı kuvvetle tutan ise) YAHYA Rasul. İşte nebi ve resullear dışında R A S U L olan kişilere M kategorisi diyoruz. Misak. M kategorisinin ismi MİSAK'tan geliyor. Başka M'leri hatırlayınız???? Allah'ın MUHYİ ismi ve bu ismin bir diğer tamamlayıcısı olan Kudret (Almighty)ismi.
 
> mürsel, mürşid

Evet Mürsel. Böylece MİSAK resullerinin ikili bir meclis olduğunu görüyoruz. MUHYİ OLAN MİSAK Rasulü>>>YAHYA ve (Al)MİGHTY olan Hızır.

İkisi Misak elçileridir: Ancak, Hızır yaşadığı sürece (7200 yıl) AKTİF MİSAK RESULÜDÜR o da fanidir, 7200 yıldan önce YOKTU ve daha sonra da ölecektir. YAHYA onun olmadığı dönemlerin MİSAK resulü olacaktır. Böylece Misak Rasulü ikilinin eşgüdümlü olduğunu görüyoruz.
 
İKİLİ bir meclis M harfi MECLİS de demektir. Bu ikili meclisi tamamlayan üçüncü kişi MESİH (mesiah) İsa'dır. (Üçler meclisi) İkiler meclisinin başkanı YAHYA iken üçler meclisinin başkanı Almighty'dir (Hızır As.) (Bu akıl erdiremediğimiz bir aLLAH ADALETİDİR, HİÇ BİRİNİ DİĞERİNDEN ÜSTÜN KILMAMAK İÇİNDİR.)
 
aLMİGHTY İSMİYLE hIZIR tüm elçilerin MİSAK başkanı adeta peygamberler peygamberidir. Amaaaa Yahya'nın emrindedir. Üçler meclisinde ise Yahya Hızır'ın emrindedir!!!!! (Amaç, hiçbirinin diğerinden üstün olmadığını vurgulamaktır.)
 
Ne Yahya'yı Hızır'ın üzerine veya tersi durumda düşünemezsiniz. Kimse kimseden üstün değildir-nebiler düzeyinde- hepsi bir şekilde EŞİTTİR! (3 x 8 = 6 x 4 gibi) Sadece elemanlar (hikmetler) farklıdır.
 
Mesih'in katıldığı üçler meclisi dışında bir de elçi olmayan bir grup vardır:
 
Mighty (Mehdi)
Zülkarneynler (tamamı)
tamamı adına birinci Zülkarneyn>>>Zülkarneyn1
Lukman (löckermann)
Üzeyr (ezra)
Hatta Zülkifl
 
Böylece yediler meclisi, dokuzlar meclisi gibi.....
M-Meclisleri vardır.
Bunlar garip bir biçimde takma geçmedir.
Mesela şu grup:
 
İdris, Yahya, Lokman, Üzeyr
 
Bu dördünün ikisi elçi ikisi değil ama aynı gruptalar ve başkanları İDRİS'tir. Böylece dokuzlar 11ler meclisleri taaa kırklar meclisi olarak çoğalırlar. Sonra tüm Zülkarneynler tüm ashabı kehfler ile bir de 313 mürseller meclisi kurulmuştur. İşte M-Meclislerinin sırrı budur.
 
A grubunda da Almighty'ye (öteki adı Hızır) Adler (öteki adı Mighty/mehdi) ve Alias denen üçüncü bir A harfi (öteki adı Maitrea) bir küme oluşturmaktadır. (Asaf ile ilgili daha sonra açıklamalar vereceğim.)
 
Ön soru olarak Asaf kimdir? Söz sizde...
(Vezir Asaf, Süleyman'ın başbakanı)

> 1- Hz. Süleyman, "Sebe Melikesinin tahtını bana kim getirebilir?" dedi. Cinlerden bir ifrit: "Sen yerinden kalkmadan önce, onu getiririm, buna gücüm yeter" dedi. İlmi ledün [ilmi batın] sahibi olan vezir Asaf bin Berhiya ise, "Gözünü açıp kapamadan ben onu sana getiririm" dedi ve bir anda getirdi.
 
Şimdi elbetteki bu mealin yanlışlığı var. Burada sözü edilen elbette HIZIR'dır. Yani her çağın gezmeni olan HIZIR. Alias Allende Bergier ise O çağdaki Hızır VEZİRİ VEKİLİDİR. As ailesi....

> Alias Allende Bergier yazdım google da aradım, referans 26 Eylül 2001 tarıihli chat çıktı. > Oradaki Pauwells/Bergier isimli bir yazar.

Bergier ve Pauwell ikisi de felç geçirmiş bir düet yazar çifti (Zick-Zack'dan)
 
Asaf bin Berhiya
Alias Bergier (Allende)

Alias (Anlamı Asaf Ailesi) Hızır'ın A serisinden bir yardımcısıdır. Kökeni tüm Zülkarneynler gibi GELECEK'tendir. (Oysa Lokman ve Üzeyr geçmiştendir ve Zülkarneyn değildir.)
 
A serisinden
Almighty
Adler
Alias'lar
ve Azra
bir MECLİS d a h a oluştururlar.
 
Asaf "Geçmişin malı değildir" gelecekten transferdir. Süleyman Belkıs ile evlenmedi ama Asaf (Alias Bergier) danseden kraliçe ile evlendi ve Alias soyundan ileride Adler çıkacaktı. Zaten Adler'in annesi de dancing queen'dir-tıpkı Belkıs gibi- Belkıs kimdi? ?
 
> Sebe Melikesi.
 
Evet Sebe/Saba kraliçesi.
Belkıs ismi etimolojik olarak ne demektir?
 
Ayağı paranormal demektir. Ayakları bir değişik olan demektir. (Bu konuya girmek istemiyorum, laf uzayacaktır) Eğer o laf uzarsa taaa Tuva vadisine kadar gitmiş olacağız. Bu kez de ben Tuva vadisini soracağım ve iyice uzayacak. Belkıs Lakaptır, isim değildir.
 
Belkıs gibi Musa da "Ayaktan DEĞİŞİK bir yapıdadır." Belkıs, Messelina, Dalilah, Salome yani Danseden kraliçelerin tümünün ayağı adeta dans için metamorfa uğramışlardır. Bu konular inanın ki uzadıkça uzayacaktır.
 
Sizlere daha önce Hurilerin DANS sanatından söz etmiştim doğal olarak onların kanında bu vardırx Ve bu dans saydığım isimleri temsilen onları seyredenleri büyülemektedir. Çünkü CENNET ehli (huriler) doğal dansçılardır. (Ne zannediyorduk? Hepsi hantal kadın ve erkekler mi?) Hurilerin doğasında DANSÇILIK vazgeçilmez bir yetenek olarak vardır.
  
Tuva /Tuba'dan bir palmiye vardı. Meryem O'na tutundu ve İsa'yı doğurdu. Ayakları çıplaktı. Belkıs'ın da... Danseden Kraliçe'nin de. Kralların rakkasesi Salome'nin de. Musa'nın da yağı Turu Sina boyunca çıplaktı.
 
Hemen hepsinde Hızır oradaydı zaten. Musa-Yuşa ile buluşan Hızır idi. Belkıs'ın tahtını Süleyman'a getiren de Hızır dı! Belkıs'ın ayakları çıplaktı.
 
Herkes bir tuhaf oluyor yılın iki döneminde. Bilirsiniz yılı ŞUBAT ve KASIM diye ikiye bölmüşler. (Saatli Maarif takvimlerinde yazar bunu.)

ŞUBAT>>>URANÜS'ün
KASIM>>>PLUTO'nun
İkisi de "ANİ DEĞİŞİKLİKLER, ANİ OLUŞLAR, BİRDENBİRE BİTİRMELER VE BAŞLAMALAR" yıldızlarıdır. Uranüs eski durumu YENİYE çevirmek için ihtilal yapar. Pluton ise, eski durumu KANLI bir şekilde bitirip, savaşın külleri üzerinden yeni bir program yapar. (iki dünya savaşı gibi)
 
Haziran'a gelince>>>>asıl adı H I Z I R aylarıdır. Haziran denmez aslında Hızır ayları denir-mutlaka duymuşsunuzdur- ? Bunlar WEB'de eski Şubat, Eski Kasım, Hızır ayları diye geçer.
 
Hıdırellez (Hani Hızır ve ilyas buluşması sanılan)(Aslında Hızır ve Yahya) buluşuyor. Hızır ve Yahya buluşunca ne olur?
 
BURUC (Burçlar) suresindeki anlamıyla AY takvimi STATİK ve rutin güneş takvimi yerine DİNAMİK olarak kullanılması için gereklidir. Bu durumda Güneş'in hangi burçta olduğunu gösteren Doğum burcumuzdan başka bir de AY'ın hangi menzilde olduğunu gösteren AY BURCU için kullanılmaktadır. Bu da bir Ledünni (Hızır'a verilen) bilimdir ve Cifir'in kapsama alanı içindedir.
 
Üstelik çocukların sevindiği, insanların kendini dünyaca yenilediği bir karnaval olan Noel'e de itirazım yok. (Bunun özel nedeni ise Noel baba'nın Antalya/Demreli Aziz Klaus/Claud değil, HIZIR (Dedem korkut) olduğunu bilmekten geçiyor.) HIDIRELLEZ (Hızır+İlyas) günü diye bir şeyi de biz Noel gibi kutlamıyor muyuz? Bunda bir maksat ararsanız, çok uydurabilirsiniz. Efendim Mecusi ateşinden atlanıyor Hıdırellez gününde... gibi...)
 
Hans Von AIBERG

No comments:

Post a Comment