20100109

KURAN DAKİ NAMAZ / NAMAZ ve SÜFYANİ FİTNESİ

Allah rızası için Kur'an'ın BİR TEK YERİ bile doğru yazılmamış müfessirlerin tamamı müfsid olmuş. Çok sayıda ayet yerlerini düzeltmemiz gerekiyor. Hatırlayınız NASR suresinin son ayetinin Maide üçüncü ayetin içinde bir yere RASTGELE konduğunu...
 
Çok tehlikeli bir AYET kargaşası vardı: ÜÇ VAKİT namazı yok etmek için  "ÜÇ" lafı geçen bir ayeti diğeriyle "Bir sana bir bana" diye dizmişlerdi... Bu ve benzeri ayetleri hemen düzeltmemiz gerekiyor.
 
Fatiha 6 ayettir, yedi yapıyorlar ve en başa koyuyorlar... Son surenin (İza cae nasrullahi) son ayetini de (Ekmeltüm) başka bir yere devşiriyorlar.
 
Nisa 103. Ayet diyor ki: "....Zira, namaz mü'minler üzerine indirilmiş Vakitli bir farzdır. Bunlar Sabah'tan öğleye; Öğleden akşama ve tüm gece olmak üzere namaz kılacağınız ÜÇ VAKİTTİR".
 
Bu apaçık yazılı ya...
Hemen 5 uğruna onu Nur-58 ile "Pirinç ve bulgur" misali karıştırmışlar.
 
Nur 58. Ey müminler! Ellerinizin altında bulunanlarla içinizden henüz ergenlik çağına girmemiş olanlar, sizden üç vakit izin istesinler; sabah namazından önce, öğleyin soyunduğunuz vakit ve yatsı namazından sonra. Bunlar, mahrem halde bulunabileceğiniz üç vakittir. Bu vakitlerin dışında ne sizin için ne de onlar için bir mahzur yoktur. Birbirinizin yanına girip çıkabilirsiniz. İşte Allah ayetleri size böyle açıklıyor. Allah alimdir, hakimdir.
 
Şimdi bu ayeti BU HALİYLE kabul ederseniz bir KOMEDİ daha ortaya çıkıyor: “Öğleyin soyunduğunuz vakit”... Yani SOYUNMAK ALLAH EMRİ oluyor... Kim olursanız olun mesleğiniz ne olursa olsun ÖĞLEN EVE GELECEK, PİJAMA-gecelik giyecek ve YATACAKSINIZ.
 
Evet yanlış duymadınız. Ayeti böyle "KABUL EDERSENİZ" yani bozulmuş biçimiyle kabullenirseniz, herkesin (öğretmen, asker, polis vb.) gelip ÖĞLENLEYİN SOYUNUP uyuması ALLAH FARZI oluyor... Namaz kadar farz!!!
 
Bu nasıl böyle oldu biliyor musunuz?
ÖĞLEN NAMAZINI kaldırıp yerine Öğlen uyuduğunuzda kelimesini korsanız işte böyle olur. Pijama giymek FARZ olur... Meksikalılar ve Araplar gibi Öğle uykusu farz olur. Siz ALLAH'ın böyle bir şey söyleyeceğine inandınız mı? Üstelik o ayette sayılan da Üç değil İKİ VAKİT.
 
Şiilerin üç vakti "DOĞUŞTAN" yani Namaz'ın FARZ olduğu ilk gün'e İLK ÜÇ VAKİTE dayanıyor... En eski İslam'a.
 
Şiilerde ve 110 sayılı Sahabemizde üç vakitti.
Ebu Süfyan namazanı kendisini dejenere etti.
Oğlu Muaviye ise 6 vakit+Vitir'e çıkardı.
Yezid ise Beşe indirdi ve bizim mezhebimizi kurduğu için Yezid'e bağlandık ve artık kendimize Sünni dedik. Sünniliğin ilk şartı da namazı orijinal üç yerine 5 vakit kılmaktır.
 
Üç ve beş şöyle ayrıldı: Kâinatın en iğrenç insanını hakem yaptılar. Ali ve Muaviye arasında tarafsız olacağı yerde, Muaviye'nin kendisine "Ben Halife olunca Şam valiliği boşalıyor. Oraya seni düşünüyorum" demesi üzerine Hz. Ali'nin yüzüğünü protokol dışına çıkarak Muaviye bir Süfyan'a taktı. Ondan sonra savaş çıktı.
 
Bu arada hep ÜÇ vakit kılıyorlardı. İki taraf da üç vakit kılıyorlardı. Sonra Ali yenildi, oğulları ve tüm Ehlibeyt evrenin en zalim işkenceleriyle yok edildiler ve meydan aynı zamanda İslam denen maskara din saltanatı Muaviye bin Süfyan ile Yezid bin Emevi'ye kaldı.
 
Onlar namazı BEŞ vakit yaptılar. Kurdukları mezhebi de Sünneti Muhammedi olarak nitelediler. Buna HAK mezhebi dediler ve emrettiler namaz beş vakte çıktı.
 
Kesinlikle en büyük fitne TÜM ÇAĞLAR için SÜFYANİLİK fitnesidir.
 
Ebu Süfyan, Ebu Yezid ve Yezid İbni Emeviye.
 
Bu konuda kaynaklar var da... "Sünneti Muhammedi”=Yezidilik uğruna ya da mezheb taassubu uğruna GÖREMİYORUZ. Ötekiler Kızılbaş, Alevi ya.... Biz HAK mezhebindeniz ya...
 
 
 
Hans Von AIBERG

No comments:

Post a Comment