20100109

KURAN DAKİ NAMAZ / SABAH NAMAZININ ŞAHİTLİ OLMASI

Nur Suresi 58’deki ayet PARÇACIKLARI, NİSA 103. ayetin devamı olarak orada YANLIŞLIKLA bulunuyorlar. Yani gerçek yerleri orası değil.
 
Orada bildirilen İKİ VAKİT izindir: Biri gece uykusu; diğeri ise öğlen siestası. Halbuki 103. ayette ÜÇ NAMAZ VAKTİ bildiriliyor, İzin istemek ve dinlenmek ile ilgisi yok. Bu saltanat kurnazlıkları. Bir deli kuyuya taş atıyor, o Yezid'in attığı taşı 40 akıllı çıkaramıyoruz.
 
Ne yapalım ki Kur'an'ı bu haliyle korumak zorundayız.
Çünkü elimizde BAŞKA BİR KUR'AN yok!
 
Salat-fecr oraya ait değildir. Geceye arapça Leyl denir. Gece kılınan namaza da İşa denir. Gündüze Nehar denir, gündüz namazlarına da Tarafeyn denir. ASLI budur.
 
Fecr, GÜNDÜZÜN İKİ TARAF NAMAZINDAN ilkinin BAŞLANGICIDIR. Sabah çok erken kalkılması için ve güneş doğmadan önceki kısa an olarak belirtiliyor. Kur'an'da ise "MEŞHUT" diye geçer, yani ŞAHİTLİ namaz. Erken kılınan GÜNDÜZ namazıdır ama öğleyin VUSTA'YA kadar kılınabilir... Eğer sabahın SABAİ vakti kalkılırsa çok iyi bir gün başlangıcıdır.
 
Akımetüsselat=Kalkıp kılınan namazdır (Ekymetüsselat da deniyor)
Salatı vusta= Öğlen direği (Salat vakit anlamında, NAMAZ değil)
Yani gölgenin en kısa olduğu GÖSTERGE DİREK
 
Aynı direk sabahleyin de en uzun gölgeyi veriyor: Salatı Fecr= DOĞU yönünde EN UZUN GÖLGE (Direğin gölgesi), yani sabah vaktinin girmesi:
 
Bu kısa zamanı şöyle anlatayım: Gece bitiyor ve nihayet göstergemiz olan direğin GÖLGESİ birden görünür oluveriyor. (Ak ve kara iplik AYIRT EDİLİYOR)
 
Gölge ve ilk fecr ışıkları aynı renktedir: İKİSİ DE GRİ. İşte bu ANDAN itibaren AZ SONRA, Güneş’in DENİZDEKİ UFUKTA en tepe noktasını göstererek NOKTASAL ışıması ile MEŞHUT=Şahitli zaman bitiyor.
 
Noktasal ışımayı, yazlıklarda denizde Güneş'in batmasından anımsayınız: Dev bir kızıl küre oluyor ve ufuktaki sulara giriyor Güneş. Giderek de batıyor ve son bir kızıl pırıltı var. İşte o pırıltı ile yine AK ve KARA İPLİK ayırt edilemeyen o döneme kadar Salatı işa zamanı. Ancak gecenin İKİ TARAFI olmadığından sabah namazı gibi ŞAHİTLİ DEĞİL.
 
Sabah namazının meşhut bölümü GÖLGE'nin geceden ayrılarak/sıyrılarak ortaya çıkması ile doğan şafak güneşinin (dağlar ardında değil, deniz ufkunda) ilk noktasal ışıması ile MEŞUT SABAH VAKTİ ortaya çıkıyor.
 
Olay şu:
Nötrinolar (tau nötrinoları özellikle) VESVESE veren özel ve entelijans bir özelliğe sahipler. Cansız enerji gibi canlı enerji (Cin) olması neyse; canlı NÖTRİNO olması da o kadar doğal bir postulat.
 
Güneşten çıkan bu cansız nötrinolar, Dünya’nın GÜNDÜZ olan bölümüne/kabuğuna çarpıyorlar. Madde ile hiç etkileşmediklerinden dünyanın içini saniyenin 25'de biri zamanda kat edip Dünya’nın öteki KARANLIK/GECE bölümünden DIŞARI çıkıyorlar.
 
Aydınlık kabuğa OK YÖNÜ olarak “GİRDİ" biçiminde, öteki karanlık yarı küreden çıkması ise OK YÖNÜ GİRDİ değil “ÇIKTI” biçiminde oluyor. İşte şu amansız düşmanımız ŞEYTAN bu doğa kuvvetine zayıf nükleer kuvvetin ZAYIF NÖTR AKIMLAR denen bu Kurye (carrier) dalgalara meşhur VESVAİL'ini yüklüyor.
 
Vesvese ile geceler bir tuhaf oluyor, suçlar daha çok işleniyor, insanlarda bir tür kurt adam hastalığı başlıyor. Gece korkutuyor ve daha çok günaha zorluyor.
 
Paranoya (Kur'an'daki adıyla ZANN) bir VESVESE hastalığıdır. Yani VEHİM değildir. Cinler ve biz YÜKLÜYÜZ... Şeytanlar ise YÜKSÜZ. Ama bedenimiz denen kompleks yapıda içiçe tortul faz katmanları var. Bildiğimiz biyolojik ve mekanik bedeni izleyerek ikinci bir katman olarak Vital beden var. Bu biyosferde diğer tüm canlılarla kompleks yaşıyor fakat ayrıca kendisi de bir ÖZ yani ayrık kişilik olarak imza atıyor.
 
Kirlian beden dediğimiz bu ikinci ve enerji ve psikolojik bedenin şu meşhur ışıkları, galaksi gibi yanıp sönen ve sinir elektriği (Pion) ile doğrudan İLİŞKİLİ LED tipi ışıkları var ya... İşte onlar bu Zayıf nötr akımları (Nötrinotic Vesveseleri) aktarabiliyor.
 
Formül çok basit: Neutrino>>>Neuron ilişkisi
 
Dışa duyumlu olan PİON elektriği aynı anda İÇE de UYUMLU olabiliyor. Mimoza (Küstüm otu) gibi biyoelektroplazmik bedenimizin ışıması şudur:
 
NEFS denen GÖRÜNMEZ yapımız ile fizik dünya birbirine GİRİŞİM yapmışlardır. Yani o surronding ışıma bir GİRİŞİM dalgasıdır, nefsin göstergesidir AMA NEFSİN KENDİSİ DEĞİLDİR.
 
Nefs daha “Souptile”dir. NÖTRİNO gibi son derece saydamdır. Şeytanın YÜKSÜZ yapısı NEFSİN YÜKSÜZ YAPISI AYNI olduğundan, VESVESE denen bir radyo yayınını çok rahatlıkla alıyor NEFSİMİZ.
 
Bu vesvese her nedense gün ışığında (okyönü Güneş’ten Dünya’ya) vesveseyi (Tau nötrinolarını) alıp emisyon ediyor. Ama gece tarafında yaşayanlar için ok=spin yönü ters. Bu vasfıyla da onu ABSORBE ediyor, soğuruyor...
 
Kur'an ise geceyi yapabilen için tefekkür (FİKRA) yani bilim, bilimi beceremeyen için Kur'an'ı okuyup Allah'ı yad etmek (ZİKRA) yani Subh (Tesbih) ve uyku+ aile ile geçirilecek özel zamanlar (Çocuklar sizi özledi, bütün gün işyerinde idiniz. Sonra Chat var, bilgisayarda özel işler var... İki rekat namaz var, hobiler de var...)
 
Geceyi böyle değerlendirmek VESVESE almamaya nedendir.
 
Vesvese mekanizması
TOP quark >>>>>Taon nötrinosu>>>>>Muon Nötrinosu>>>>>> son olarak da Elektron nötrinosu (Cinler sadece bunu algılarlar) Şeytan ise ANTİNÖTRİNO yerine NÖTRİNOYU kullanıyor. Bu çok önemli: Çünkü antinötrino ZAMANDA GERİ GİDER. (Üçüncü bileşeni dolayısıyla zaman oku terstir)
 
Şeytanın ZAMANI özeldir: alternatif akım gibi ÖNCE zamanda İLERİ gider (Biz gibi) SONRA ZAMAN OKU TERSİNE döner ve gençleşir. İşte bunu 12 saat arayla yaptığını söyleyebilirim. Antinötrinolar zamanda geri gider... Nötrinolar da İLERİ, bir ileri bir geri...
 
İŞTE MEŞHUD =Şahitli  M İ S A L i bunun için verilmiş
 
Ayet açıkça diyor ki, "Ağzından çıkanı sadece senin kulağının duyacağı kadar" bu ayettir. İçinden sadece zikredebilirsin. Ama namazlar, özellikle SABAH namazı ŞAHİDLİ (Meşhud)dir. Sen tüm meleklerin imamı oluyorsun o sırada...
 
Başta kiramen katibin melekleri olmak üzere, tüm melekler içimizden geçeni ASLA BİLEMEZLER. (Allah'tan başkası asla bilemez) Yani ağzından çıkan sözü DUYUNCA yazarlar... Dolayısıyla fısıltıdaki tüm keskinlikleri bırakarak yumuşak fısıltıyla okuyacaksın. Yanındaki kimse ise seni duymamalı zaten onu şaşırtırsın...
 
Nötrinolar GÜNEŞTEN geldiği için (Güneş ışınlarının % 7'si Nötrino akımıdır) ve tam UFUK noktasında BİR TEK PIRILTI VERDİKLERİ için ZAMAN YENİDEN DÜZLEŞİYOR. Şeytanın eli kolu bağlanıyor. (UNUTKAN OLUYOR, bize nasıl bir kötülük yapacağını hatırlamıyor) O dönüm noktasını hemen hemen vesvesesiz ve şeytansız geçiriyoruz, onun adı MEŞHUD namaz vaktidir.
 
Ben mutlaka o vakitte sabahı kılıyorum...
Şeytansız yaşadığımız tek KISA AN...
Veya vesvesesiz yaşadığımız an...
 
O saatte tüm akıl ve ruh hastaları bile çok sakindir. Doğa mahmurdur... Karaciğer tüm toksinleri atmıştır ve zindedir. Hücreler içi boş çuval olmaktan çıkmış gürbüzleşmişlerdir.
 
İşte o mahmurlukta hele bir de saba yelinde NAMAZ hem de Meşhut namaz çok hoş oluyor. Tadını bilen bilir. Allah'ımızın adlarından biri Vacid=Vecd ve Huşu veren, kulunu kişisel Mir'ac'a götüren, kulunun ayağına tenezzül eden vb. Al-Vâcid bu anlama gelmektedir. Huşuyu ve hazzı, mutluluk denen iç konforu ve hazzı libidoyu bile bu isim bize vermektedir.
 
Böylece vesvese ve de Vesvasil Hannas sırrını ortaya dökebiliriz
(Parabiology uyarınca)
Vesvasil=Vesvese yükleyen
Hannas=Parabiyolojik (Biosferik) operatör...
 
Biyosferin kendisi KURYE dalgadır. Ona mesajı yükleyen ise HANNAS yani BİLİNÇLİ bir varlıktır. İster Cinlerden ister insanlardan olsun...
 

Hans Von AIBERG

No comments:

Post a Comment