20100102

WEMB/SANCAK/BAYRAK

Karasancağın/siyahbayrağımızın değerini ÇOK İYİ BİLİNİZ!
Misak'ın ve 3M'nin elinde yükselecektir o!
Rahman suresindeki gibi >>>İKİ DOĞU ve İKİ BATI'NIN RABBİ sembolüdür o!
O dört rengin değerini de biliniz, çünkü WEMB renkleridir onlar...
 
Eşkenar dörtgen olan grafik ise dört renk (mavi, sarı, yeşil ve kırmızı) halinde SİYAH ZEMİN İÇİNE OTURTULDUĞUNDA, bunun adı KARASANCAKTIR. Şu meşhur karasancak budur.
 
HANİF dinin bayrağıdır.
Yani Allahlaw karasancağı...
 
Diğeri ise WEMB harfleri,
ki Walhalla bayrağıdır.
 
Zaten eşkenar olan şekilde dikkat ederseniz Allah yazısının Lam+lamelif olanları da “W”, “E“, “M” harflerine ve “3”e benziyor. Şöyle ki, 3 rakamını yukarı baktırınız: orada Lillah yazılıdır. (Latince W harfi)
 
Bunu dört yöne çevirdiğinizde “W”, “E”, ”M”, “B” harflerini göreceksiniz. İşte bunu çizip de siyah zemine oturttuğunuzda karşınıza KARASANCAK çıkıyor. Mighty'nin ve ardından Messiah'ın okşadıkları bayrak! Dört yönde dört Allah adı var. “İki doğunun ve iki batının Rabbi” anlamında. Dört bucak sembolü deniyor.
 
Hilal artık bayrağımızda ve klasik İslam armasında kalacak. Çünkü Ay, Güneş, Yıldız, İbrahim atamızın taptığı üç ŞİRK idi. Bayrakta kullanılabilir ama, İslam'ın ana sembolü olamaz! Çünkü bizden önce YAHUDİLER Hilal'i kullanıyorlardı. Kabbalah ağzına kadar Hilal dolu...
 
Herşey şöyle başlamıştı hatırlıyor musunuz? Kureyş gitti Amerika’ya, Tennesse gecelerinde bir Wals çınlıyordu ve Mississippi'yi uğurluyordu. Missisppi ise Graceland'a kavuşuyordu. Kureyş-Ülkesine... Böyle başlamıştı... Bilen bilir! Mississippi deltasında KUREYŞ-LAND!
 
Gelecekte GRACELAND (kureyş)
Missisipi deltasının tam üstünde duran
World-Wide Capital city olan
WEMB-WALHALLA'nın izdüşümüdür burası.
 
Neden kara sancak? Niçin koyu yeşil değil? BARIŞ ve BARIŞ demek BEYAZ BAYRAKTIR. Fakat, Müslümanın Müslüman ile kan içmece yapacağı savaşta KARASANCAK boşuna değil!
 
Şimdi ana sır şu:
Müslüman Müslüman ile savaşırsa, ikisi de BEYAZ olamıyor... Ve barışçı Müslüman, diğerlerini (Hadis-hafif) seven Müslüman'a, yani Mehdi erlerine o gün şu ünlü ayet tecelli edecek: "KİNİNİZLE GEBERİN"
 
İşte Müslümanın Müslümana kan dökmesi ile bu karasancak MİGHTY (The Khaniffate) tarafının amblemi olacak. Bu Hiedler tarafına kaptırılmamış nadir şeylerdendir. WEMB armasını Nazi Haçı yaptılar.
 
Süfyaniliği o BAYRAK bitirecek.
Sophistler başaşağı ve Mighty yukarı çıkacak!
 
ADLER ve HİTLER,
WEMB'e karşı, Swastika.
Şimdi bu Swastika'dan (Gamalı Haç) Dünya nefret ediyor.
Oysa o Adler'in armasıdır. HAÇ ile ilgisi yoktur.
 
WEMB arması altındaki satırlarda kaç adım vardı.
Hans Eiberg,
Hansel Heiberg,
Rudolf L. Hans Eiberg,
Edström Tudor,
Bülent Ayberk...
 
 
Hans Von AIBERG
 

No comments:

Post a Comment